IMANOKA
کاربر سایت
من تقریبا ده ماه گوشی چینی داشتم.نه کندی سراغش اومد نه مشکل باطری...رابط کاربریشون هم هممچین بد نیست فکر کنم سلیقه چینی ها تو رابط کاربری بت بقیه جاها فرق میکنهخدایی رفقا نمیدونم چطور این همه اینجا از گوشی های چینی تعریف میکنید
دوربین که هیچی رابط کابریها که که هیچی جنس بدنه هم که ...
کندی و باطری هم که بعد یه مدت سراغ اکثرشون میاد!
واقعن هیچ ارزونی بی دلیل نیست.
خوشبختانه تونستم با چند نفر از عشاق گوشی های چینی اشنا شم و از نزدیک با اکثرشون کار کنم و اعتقادم به قبل واسه نخریدن این گوشی ها خیلی بیشترم شد.
در کل بازم میگم به همه سلیقه ها باید احترام گذاشت ولی داستان این موارد واسه من مختومه شد
الان چینی ها تو خیلی زمینه ها پیشرفت کردن و پا به پای برند های معروف تو حوزه it جلو میان.گوشی های چینی ارزون نیستن فقط قیمتشون واقعیه.شما گوشی A5 سامسونگ رو در نظر بگیر.قیمتش از قیمت عادلانه و منطقیش خیلی بالاتره.ولی گوشی چینی داریم با همون مشخصات نصف قیمت! اگه ادم فن بوی نباشه و منطقی تصمیم بگیره نمیره گوشی A5 رو بخره .میره MI5 شیائومی میخره
اینم بگم هر کس هر چقدر پول داشته باشه همونقدر هم آش میخوره مسلما من اگر دو میلیون پول واسه گوشی بدم(که هیچوقت هم نمیدم) میرم پرچم دار سونی رو میخرم.ولی وقتی بودجه محدود باشه ادم باید بیشترین کارایی به قیمت رو انتخاب کنه یا به قول خارجیا همون performance per dollar