راهنمایی برای خرید موبایل

iOS یه سری مشکلات و محدودیت داره مخصوصا تو ایران، راه حلش اینه که مث من یه آیفون داشته باشی به عنوان گوشی اصلی و یه اندروید ارزون 600-700 تومنی هم بندازی تنگش برا گوشی دوم:D

^ پیشنهاد من اینه که یه گوشی توپ Android داشته باشی به خاطر آپدیت ها (بعنوان مثال بچم LG V20)، حالا یه آیفون هم بزنی تنگش بعنوان گوشی دوم.. ;;)

#respect
#blasphemy
#Android4life

• Like
Reactions: AMIN-1399F
^ پیشنهاد من اینه که یه گوشی توپ Android داشته باشی به خاطر آپدیت ها (بعنوان مثال بچم LG V20)، حالا یه آیفون هم بزنی تنگش بعنوان گوشی دوم.. ;;)

#respect
#blasphemy
#Android4life
حاجی اونطوری خرجش زیاد میشه خیلی:دی منم بهش فکر میکردم یه مدت، ولی دیدم نهایت استفادم از گوشی دومم اینه که باهاش آهنگ گوش کنم و برم تو گروپ دانشگاه که صد سالی یبار پیام میاد:دی ارزش نداره دوتا گوشی گرون

حاجی اونطوری خرجش زیاد میشه خیلی:D منم بهش فکر میکردم یه مدت، ولی دیدم نهایت استفادم از گوشی دومم اینه که باهاش آهنگ گوش کنم و برم تو گروپ دانشگاه که صد سالی یبار پیام میاد:D ارزش نداره دوتا گوشی گرون
بیشتر منظورم SE بود، قیمتش بد نیست.

حاجی هم خودتی... /:) (:دی)

دوستان HTC One a9s خوبه با بودجه یه تومن؟

الان htc 10 تا 1.400 هم گیر میاد بگردی و مقرون به صرف ترینه اگه بتونی بودجه رو بالا ببری.

اگه نه من پیشنهام همون a9 ولی معمولی نه s

تنها برتری اس به معمولی LTE-A Cat7 به LTE Cat6 هست
ولی رزولوشن فول اچ دی معمولی به نسبت اچ دی اس خیلی محسوسه!

ولی a9 در کل خیلی گوشی زیبا و لوکس و خوش دستیه و از خریدش پشیمون نمیشی.
فقط حتمن 32 گیگ بگیر که رم 3 داشته باشه.

• Like
Reactions: SleepyTurtel
یاران میخوام یه گوشی از برند هواوی یا شیائومی بخرم .بودجم هم ۱۵۰۰
چی پیشنهاد میدید؟
من با گوشی بازی نمیکنم
کیفیت دوربین و صفحه نمایش و باتری برام مهمه
اگر چیز بهتری هم بود بگید
اگر هم قراره که گوشی جدید تر و بهتری بیاد بگید میتونم صبر کنم و بودجمو بالاتر ببرم

آخرین ویرایش:
چی پیشنهاد میدید؟
من با گوشی بازی نمیکنم
اگر هم قراره که گوشی جدید تر و بهتری بیاد بگید میتونم صبر کنم و بودجمو بالاتر ببرم
با نیاز هایی که دارید برید سراغ سری G ال جی که بی نظیره

چی پیشنهاد میدید؟
من با گوشی بازی نمیکنم
با ۱۵۰۰ میتونی الان mi5 s plus بگیری مدل ۱۲۸ گیگ ولی به نظرم صبر کن کمی دیگه mi 6 ارزون تر میشه بگیر شاهکاره خدا وکیلی
من خودم mi5 دارم بی نظیره گوشیش

کدوم مدلش؟
جی 5 رو که میگن شکست بوده
البته اچ تی سی هم مد نظرم هست ببینم اساتید چه مدلی میگن
میگن منظورت چیه ؟! از نظر کی و با مقایسه با چی ؟! تنها نکته ضعف G5 باتری اونه که با همراه داشتن یه پاور بانک مشکل حل میشه . کیفیت ساخت بالا ، زیبایی ظاهری و دوربین خیره کننده این گوشی رو به یکی از بهترین های ال جی تو این رنج قیمت تبدیل کرده . مردم ما عادت دارن بگن سونی و سامسونگ خوبه ! چون هیچ وقت قدرت ریسک این رو نداشتن که یه برند متفاوت رو تست کنن ، من یه عمره موتورولا و ال جی دست میگیرم علاوه بر کارایی و دوام بالای محصولاتشون ، خاص بودن اونها هم یه مزیت رقابتی به حساب میاد . در کل عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or