راهنمایی برای خرید موبایل

کدوم مدلش؟
جی 5 رو که میگن شکست بوده
میگن منظورت چیه ؟! از نظر کی و با مقایسه با چی ؟! تنها نکته ضعف G5 باتری اونه که با همراه داشتن یه پاور بانک مشکل حل میشه . کیفیت ساخت بالا ، زیبایی ظاهری و دوربین خیره کننده این گوشی رو به یکی از بهترین های ال جی تو این رنج قیمت تبدیل کرده . مردم ما عادت دارن بگن سونی و سامسونگ خوبه ! چون هیچ وقت قدرت ریسک این رو نداشتن که یه برند متفاوت رو تست کنن ، من یه عمره موتورولا و ال جی دست میگیرم علاوه بر کارایی و دوام بالای محصولاتشون ، خاص بودن اونها هم یه مزیت رقابتی به حساب میاد . در کل عالیه
میگن ال جی جو گیر شد نواوری بزنه طراحی ماژولار زد که شکست خورد تو جی 5

اگه دوربین مهمه طرف xiaomiنرو بد نیست ولی به خوبی بقیه هم نیست
هواوی هم دوربینش خیلی خوب شده ولی p10ومیت9قیمتشون1700الان
بهترین انتخاب ها اس7دوربین و نمایشگر عالی باتری هم خوبه قیمت1550
وhtc10 که از هر نظر عالیه1420
lg g5هم دوربین عالی داره ولی به کسی پیشنهاد نمیدم:دی
ارزونتر هم 1250هواویp9وانر8دوربین عکاسی خوب ولی فیلم برداری متوسط

• Like
Reactions: Ostad fariborz
سلام دوستان....من الان نزدیک 2-3 ماهه که می خواستم z5 premium رو بگیرم و دیگه تا چند وقت پیش تقریبا نظرم قطعی شده بود تا اینکه چشمم به XZ Premium افتاد و در نگاه اول به مشخصات عاشقش شدم :D
صفحه نمایش و سخت افزار برای بازی کردن و دوربینش برام خیلی مهم بود که مثل اینکه هر سه فوق العاده هستن...حالا می خواستم ببینم که از نظر عزیزان کارشناس{:D}گزینه ی دیگه ای وجود داره که بتونه خواسته های من رو برآورده کنه؟
از اونجایی که من معتقدم آدم باید خودش با گوشیش عشق کنه و بنچمارک و این چیزا زیاد مهم نیست می خواستم بگم که اگه تفاوت آنچنانی ای با رقبا نداره پس دست بکار بشیم واسه همین :D

سلام دوستان....من الان نزدیک 2-3 ماهه که می خواستم z5 premium رو بگیرم و دیگه تا چند وقت پیش تقریبا نظرم قطعی شده بود تا اینکه چشمم به XZ Premium افتاد و در نگاه اول به مشخصات عاشقش شدم :D
صفحه نمایش و سخت افزار برای بازی کردن و دوربینش برام خیلی مهم بود که مثل اینکه هر سه فوق العاده هستن...حالا می خواستم ببینم که از نظر عزیزان کارشناس{:D}گزینه ی دیگه ای وجود داره که بتونه خواسته های من رو برآورده کنه؟
از اونجایی که من معتقدم آدم باید خودش با گوشیش عشق کنه و بنچمارک و این چیزا زیاد مهم نیست می خواستم بگم که اگه تفاوت آنچنانی ای با رقبا نداره پس دست بکار بشیم واسه همین :D
طبق تحقیقاتی که من کردم سونی سری z رو از رده خارج کرده .ایراد گوشیهای سونی قیمت الکی گرونشونه با حاشیه های زیاد صفحه نمایش
پیشنهاد من اینه که حالا که میخای اینقد پول بدی برو یه شیائومی می ۶ بخر یه مدت امتحانش کن اگر مشکلی ندیدی بیا به ما هم بگو تا اگر خواستیم بخریم پولمون هدر نره

تایید میشه. :)

این گوشی چینی ها اشغالن ردمی همشون سر ته یک کرباسن فقط سامسونگ ترول کنیم یکم چینی ها رو
شما چرا نسلتون منقرض نمیشه؟
آقا وقتی اطلاعات نداری یا با گوشی کار نکردی اینجا چت روم نیست که بیای چرت و پرت بنویسی،اینجا ی سری میان که مشاوره بگیرن...

رفع اسپم: دوستانی که به برندای چینی اعتقادی ندارن توصیه میکنم حداقل ی بار استفاده کنید مخصوصاً حاجیمون شیائومی :دی

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

طبق تحقیقاتی که من کردم سونی سری z رو از رده خارج کرده .ایراد گوشیهای سونی قیمت الکی گرونشونه با حاشیه های زیاد صفحه نمایش
پیشنهاد من اینه که حالا که میخای اینقد پول بدی برو یه شیائومی می ۶ بخر یه مدت امتحانش کن اگر مشکلی ندیدی بیا به ما هم بگو تا اگر خواستیم بخریم پولمون هدر نره
اصلا نمی خوام سرغ گوشی های شیأومی یا هواوی برم....فقط سونی ^:)^:x:D

• Like
Reactions: AMIN-1399F

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or