WCW
کاربر سایت
این گوشی چینی ها اشغالن ردمی همشون سر ته یک کرباسن فقط سامسونگ ترول کنیم یکم چینی ها رو
کدوم مدلش؟
جی 5 رو که میگن شکست بوده
میگن ال جی جو گیر شد نواوری بزنه طراحی ماژولار زد که شکست خورد تو جی 5میگن منظورت چیه ؟! از نظر کی و با مقایسه با چی ؟! تنها نکته ضعف G5 باتری اونه که با همراه داشتن یه پاور بانک مشکل حل میشه . کیفیت ساخت بالا ، زیبایی ظاهری و دوربین خیره کننده این گوشی رو به یکی از بهترین های ال جی تو این رنج قیمت تبدیل کرده . مردم ما عادت دارن بگن سونی و سامسونگ خوبه ! چون هیچ وقت قدرت ریسک این رو نداشتن که یه برند متفاوت رو تست کنن ، من یه عمره موتورولا و ال جی دست میگیرم علاوه بر کارایی و دوام بالای محصولاتشون ، خاص بودن اونها هم یه مزیت رقابتی به حساب میاد . در کل عالیه
ارتگلی چقد طول میکشه که قیمتش باید روی 1600؟؟با ۱۵۰۰ میتونی الان mi5 s plus بگیری مدل ۱۲۸ گیگ ولی به نظرم صبر کن کمی دیگه mi 6 ارزون تر میشه بگیر شاهکاره خدا وکیلی
من خودم mi5 دارم بی نظیره گوشیش
فکر کنم یک سه چهار هفته ی دیگه میرسهارتگلی چقد طول میکشه که قیمتش باید روی 1600؟؟
طبق تحقیقاتی که من کردم سونی سری z رو از رده خارج کرده .ایراد گوشیهای سونی قیمت الکی گرونشونه با حاشیه های زیاد صفحه نمایشسلام دوستان....من الان نزدیک 2-3 ماهه که می خواستم z5 premium رو بگیرم و دیگه تا چند وقت پیش تقریبا نظرم قطعی شده بود تا اینکه چشمم به XZ Premium افتاد و در نگاه اول به مشخصات عاشقش شدم
صفحه نمایش و سخت افزار برای بازی کردن و دوربینش برام خیلی مهم بود که مثل اینکه هر سه فوق العاده هستن...حالا می خواستم ببینم که از نظر عزیزان کارشناس{}گزینه ی دیگه ای وجود داره که بتونه خواسته های من رو برآورده کنه؟
از اونجایی که من معتقدم آدم باید خودش با گوشیش عشق کنه و بنچمارک و این چیزا زیاد مهم نیست می خواستم بگم که اگه تفاوت آنچنانی ای با رقبا نداره پس دست بکار بشیم واسه همین
تایید میشه.سلام دوستان....من الان نزدیک 2-3 ماهه که می خواستم z5 premium رو بگیرم و دیگه تا چند وقت پیش تقریبا نظرم قطعی شده بود تا اینکه چشمم به XZ Premium افتاد و در نگاه اول به مشخصات عاشقش شدم
صفحه نمایش و سخت افزار برای بازی کردن و دوربینش برام خیلی مهم بود که مثل اینکه هر سه فوق العاده هستن...حالا می خواستم ببینم که از نظر عزیزان کارشناس{}گزینه ی دیگه ای وجود داره که بتونه خواسته های من رو برآورده کنه؟
از اونجایی که من معتقدم آدم باید خودش با گوشیش عشق کنه و بنچمارک و این چیزا زیاد مهم نیست می خواستم بگم که اگه تفاوت آنچنانی ای با رقبا نداره پس دست بکار بشیم واسه همین
شما چرا نسلتون منقرض نمیشه؟این گوشی چینی ها اشغالن ردمی همشون سر ته یک کرباسن فقط سامسونگ ترول کنیم یکم چینی ها رو
حال نمیکنی دلیل نمیشه بیای بکوبیشمنم مشاوره گرفتم که نظرم این شده حال نمیکنم با چینی ها هووای نمونش
مگه شما این همه سامسونگ کوبیدی تو این تایپک ما چیزی گفتیم ؟ اوکیحال نمیکنی دلیل نمیشه بیای بکوبیش
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
کوبیدن با انتقاد فرق میکنهمگه شما این همه سامسونگ کوبیدی تو این تایپک ما چیزی گفتیم ؟ اوکی
اصلا نمی خوام سرغ گوشی های شیأومی یا هواوی برم....فقط سونیطبق تحقیقاتی که من کردم سونی سری z رو از رده خارج کرده .ایراد گوشیهای سونی قیمت الکی گرونشونه با حاشیه های زیاد صفحه نمایش
پیشنهاد من اینه که حالا که میخای اینقد پول بدی برو یه شیائومی می ۶ بخر یه مدت امتحانش کن اگر مشکلی ندیدی بیا به ما هم بگو تا اگر خواستیم بخریم پولمون هدر نره
اصلا نمی خوام سرغ گوشی های شیأومی یا هواوی برم....فقط سونی