راهنمایی برای خرید موبایل

من Z2 رو به اعضای خانواده فروختم تا هر وقت نگاش میکنم یادم بیوفته چه شاهکاری دستم بود و گوشی اکسپریا X رو خریداری کردم هم برای خودم هم برای برادرم و به شدت ازش راضی ام ... مخصوصا ظاهر و کیفیت بدنه و همچنین سرعت شارژ و اجرای برنامه ها در کنار دوربین سلفی 13 مگا ... شدیدا از خریدم راضی ام و اگه امسال سونی تو مراسمش X1 رو معرفی کنه حتما میخرمش. توصیه میکنم تو محدوده قیمت 1100 تا 1200 این گوشی رو هم مد نظر قرار بدید.

کوبیدن با انتقاد فرق می‌کنه
شماهم از رو تجربه بیا منطقی بگو کسی چیزی نمیگه

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
Huawei P10 Owners Accuse Company of "Cutting Corners" on Its Flagship Phone

این مال Huawei بود. برای پایین آوردن هزینه ها از سر و ته همه چی زدن. حتی از RAM با سرعت پایین تر هم استفاده کردن. این برای گوشی سطح بالایی مثل P10 شون بود که خیلی زیر ذره بینه و در معرض توجه، معلوم نیست برای بقیه محصولاتشون چیکار میکنن.

نمیگم همه محصولات چینی اینجورین، ولی خیلی بعید هم نیست.

اگه دوربین مهمه طرف xiaomiنرو بد نیست ولی به خوبی بقیه هم نیست
هواوی هم دوربینش خیلی خوب شده ولی p10ومیت9قیمتشون1700الان
بهترین انتخاب ها اس7دوربین و نمایشگر عالی باتری هم خوبه قیمت1550
وhtc10 که از هر نظر عالیه1420
lg g5هم دوربین عالی داره ولی به کسی پیشنهاد نمیدم:D
ارزونتر هم 1250هواویp9وانر8دوربین عکاسی خوب ولی فیلم برداری متوسط
داداش چی میگی دوربین mi 6 همون دوربین xperia xz هست اونم نوع دو لنزه با زوم اپتیکال و واید انجل بهترین لنز بازاره شما عکساشو نگاه کن کیف میکنی

داداش چی میگی دوربین mi 6 همون دوربین xperia xz هست اونم نوع دو لنزه با زوم اپتیکال و واید انجل بهترین لنز بازاره شما عکساشو نگاه کن کیف میکنی
نه اون شایعه بود حسگر دوربینimx386هست توی میان رده ها هم استفاده کرده
imx 400انحصار خود سونی
حرف من درمورد گوشی های 1500بود mi6گرونتره
حسگر و سخت افزار دوربین همه چیز نیست الگوریتم پردازش تصویر شیائومی مشکل داره
mi6دوربین خوبی داره ولی
الان همه گوشی ها توی نور خوب عکسای عالی میگیرن حتی میان رده مشکل شیائومی توی نورکم و فیلم برداریه.البته mi6بهتر شده ولی فیلم برداری هنوز درحد بقیه نیست

• Like
Reactions: playstation1
تو جعبه کابل تبدیل داره واسه جک.
میدونم ولی برا من یکی مشکل بزرگیه چون اکثرا موقع شارژ اهنگ گوش میدم:D الیته تبدیل های اومده ولی انگار خوب کار نمیکنه
کلا این حذف جک 3.5اصلا جالب نیست
Huawei P10 Owners Accuse Company of "Cutting Corners" on Its Flagship Phone

این مال Huawei بود. برای پایین آوردن هزینه ها از سر و ته همه چی زدن. حتی از RAM با سرعت پایین تر هم استفاده کردن. این برای گوشی سطح بالایی مثل P10 شون بود که خیلی زیر ذره بینه و در معرض توجه، معلوم نیست برای بقیه محصولاتشون چیکار میکنن.

نمیگم همه محصولات چینی اینجورین، ولی خیلی بعید هم نیست.
این کار هواوی خیلی ناجوره ولی مجبوری بوده این بخاطر مشکل کمبود چیپ حافظه ست که حتی سامسونگ که بزرگ ترین تولید کننده حافظست هم توی اس8همیچن کاری کرده البته به بدی هواوی نیست سری اگزینوس ازufs 2.1استفاده کرده ولی کوالکام از2:دی
اختلاف سرعت زیادی ندارن
ولی هواوی افتضاحه اومده تو یه سری ازufsاستفاده کرده تو یه سری eMMC که سرعت خیلی پایین تری داره:دی
ولی باز هواوی کیفیت خیلی خوبی داره و اکثر چینی ها از قطعات باکیفیت استفاده میکنن مخصوصا میزو و شیائومی

• Like
نه اون شایعه بود حسگر دوربینimx386هست توی میان رده ها هم استفاده کرده
imx 400انحصار خود سونی
حرف من درمورد گوشی های 1500بود mi6گرونتره
حسگر و سخت افزار دوربین همه چیز نیست الگوریتم پردازش تصویر شیائومی مشکل داره
mi6دوربین خوبی داره ولی
الان همه گوشی ها توی نور خوب عکسای عالی میگیرن حتی میان رده مشکل شیائومی توی نورکم و فیلم برداریه.البته mi6بهتر شده ولی فیلم برداری هنوز درحد بقیه نیست
داداش imx 386 الان روی xz هستش imx 400 قراره روی‌xz جدیدتر استفاده بشه
چرا الکی میگی

• Like
داداش imx 386 الان روی xz هستش imx 400 قراره روی‌xz جدیدتر استفاده بشه
چرا الکی میگی
دوست عزیز قبل معرفیmi6شایعه شد ازimx400استفاده میکنه
بعد عرضه معلوم شدimx386
imx400فقط رو xzpوxzsاستفاده شده
xzقبلی همimx 300بود

دوستان یه گوشی بین بازه قیمت یکو دویست تا سیصد واسه دوستم میخوام معرفی کنید من بهش mi5s رو پیشنهاد دادم شما پیشنهادتون چیه؟؟
یه کم بذاره روش اچ تی سی10بگیره فک کنم1400.450باشه
تا1300 بهترین انتخاب همونmi5s
p10وhonor8هم خوبن

• Like
Reactions: NO ps3
دوستان یه گوشی بین بازه قیمت یکو دویست تا سیصد واسه دوستم میخوام معرفی کنید من بهش mi5s رو پیشنهاد دادم شما پیشنهادتون چیه؟؟
درود بر شما.
Asus ZenFone 3 هم مورد خوبیه.
البته نسخه ۳۰۰۰ میلی آمپر باتری.

Sent from my K00E using Tapatalk

• Like
Reactions: NO ps3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or