بچها بهترین برندها از لحاظ ساپورت کاستوم رام چ برندهایی هستن؟؟
یعنی برای چ برندهایی بیشترین کاستوم رام منتشر میشه ؟؟
هر گوشی که معروف و پرفروش باشه براش کاستوم رام میاد .. برندش مهم نیستبچها بهترین برندها از لحاظ ساپورت کاستوم رام چ برندهایی هستن؟؟
سلام عزیز خوبی؟ کلا نظرت مهمه واسم واسه انتخاب گوشیمیگم من ردمی نوت ۳رو فروختم ۶۵۰ الانم میخوام بین هشتصد تا نهصد واسه گوشی هزینه کنم البته مبلغ یکو چهارصد کنار گزاشته بودم واسه خرید گوشی ولی خو با توجه به اینکه استفاده من از گوشی فقط تلگرام و وب گردی و دیدن فیلمه واقعا دلیلی نمیبینم واسه هزینه تو این حد ولی mi 5 s رو که واسه پدرم گرفتم خیلی خوشم اومد ولی چون به اندازه ی صفحه 5.5 عادت کردم نمیتونم کنار بیام باهاش نسخه پلاس هم که دوربینش ضعیف تر ه و گرون ترredmi note 4xبگیر بهتر و ارزونتره
انر هم خواستی یه کم بذار روش6xبگیر بهتره
با توجه به اندازه ی کوچیک صفحه نمایش گوشی ها این تفاوت میشه گفت اصلا به چشم نمیاد. سازندگان بازی هم به دلیل محدودیت هایی که دارن کیفیت تکسچرها یا موارد دیگه تو بازی هارو اونقدری بالا نمی برن که توی 1080 و 1440 تفاوتی ببینی؛ PC نیست که .برای کسی میخواد با گوشی بازی کنه, بنظرتون چقدر رزولوشن های بالای 1080p اهمیت و تاثیر داره تو بازیها؟
یعنی اونقدری تفاوت داره که آدم پول بیشتر برای رزولوشن بده (و احتمالا عمر باتری کمتر بخاطر رزولوشن)؟
مثلا چقدر فرق هست بین دو رزولوشن زیر تو گوشی ها برای بازی؟
1920x1080
1440x2560
والا دوست عزیز با احترام به نظرت بنده قبل از ردمی نوت ۳ در سری گوشیای اندروید همه گوشیام از سامسونگ بود ولی خو هم گرون بود هم سخت افزار میان ردش افتضاحخدایی رفقا نمیدونم چطور این همه اینجا از گوشی های چینی تعریف میکنید
دوربین که هیچی رابط کابریها که که هیچی جنس بدنه هم که ...
کندی و باطری هم که بعد یه مدت سراغ اکثرشون میاد!
واقعن هیچ ارزونی بی دلیل نیست.
خوشبختانه تونستم با چند نفر از عشاق گوشی های چینی اشنا شم و از نزدیک با اکثرشون کار کنم و اعتقادم به قبل واسه نخریدن این گوشی ها خیلی بیشترم شد.
در کل بازم میگم به همه سلیقه ها باید احترام گذاشت ولی داستان این موارد واسه من مختومه شد
از نظر کند بودن والا من تاحالا هواوی تست نکردم،وان پلاسم که میدونم ترکونده،الانم من شیائومی دارم کاملاً راضیم،کلا این بحث اینکه اینا چینی هستن و ....بزارید کنار از ذهنتون مخصوصاً شیائومی،خدایی رفقا نمیدونم چطور این همه اینجا از گوشی های چینی تعریف میکنید
دوربین که هیچی رابط کابریها که که هیچی جنس بدنه هم که ...
کندی و باطری هم که بعد یه مدت سراغ اکثرشون میاد!
واقعن هیچ ارزونی بی دلیل نیست.
خوشبختانه تونستم با چند نفر از عشاق گوشی های چینی اشنا شم و از نزدیک با اکثرشون کار کنم و اعتقادم به قبل واسه نخریدن این گوشی ها خیلی بیشترم شد.
در کل بازم میگم به همه سلیقه ها باید احترام گذاشت ولی داستان این موارد واسه من مختومه شد
سلام قربونتسلام عزیز خوبی؟ کلا نظرت مهمه واسم واسه انتخاب گوشیمیگم من ردمی نوت ۳رو فروختم ۶۵۰ الانم میخوام بین هشتصد تا نهصد واسه گوشی هزینه کنم البته مبلغ یکو چهارصد کنار گزاشته بودم واسه خرید گوشی ولی خو با توجه به اینکه استفاده من از گوشی فقط تلگرام و وب گردی و دیدن فیلمه واقعا دلیلی نمیبینم واسه هزینه تو این حد ولی mi 5 s رو که واسه پدرم گرفتم خیلی خوشم اومد ولی چون به اندازه ی صفحه 5.5 عادت کردم نمیتونم کنار بیام باهاش نسخه پلاس هم که دوربینش ضعیف تر ه و گرون تر
حالا با توجه به اینکه نمیتونم صبر کنم چون الان گوشی ندارم... بین گوشی های ردمی پرو(اینو یه بار گفتی نتش ایراد داره!! ولی بخاطر کیفیت صفحه نمایشش نظرمو جلب کرده)redmi 4 x و mi max کدوم رو پیشنهاد میدی؟ البته اگه گزینه ی دیگه ای هم سراغ داری بگو
از نظر کند بودن والا من تاحالا هواوی تست نکردم،وان پلاسم که میدونم ترکونده،الانم من شیائومی دارم کاملاً راضیم،کلا این بحث اینکه اینا چینی هستن و ....بزارید کنار از ذهنتون مخصوصاً شیائومی،
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk