راهنمایی برای خرید موبایل

سلام من میخوام گوشیمو ریست کنم اما عکسام و آهنگام و کلیپام هم خیلی زیادن هم خیلی مهم راهی هست بتونم ریست کنم ایناهم داشته باشم؟

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

redmi note 4xبگیر بهتر و ارزونتره
انر هم خواستی یه کم بذار روش6xبگیر بهتره
سلام عزیز خوبی؟ کلا نظرت مهمه واسم واسه انتخاب گوشی:Dمیگم من ردمی نوت ۳رو فروختم ۶۵۰ الانم میخوام بین هشتصد تا نهصد واسه گوشی هزینه کنم البته مبلغ یکو چهارصد کنار گزاشته بودم واسه خرید گوشی ولی خو با توجه به اینکه استفاده من از گوشی فقط تلگرام و وب گردی و دیدن فیلمه واقعا دلیلی نمیبینم واسه هزینه تو این حد:D ولی mi 5 s رو که واسه پدرم گرفتم خیلی خوشم اومد ولی چون به اندازه ی صفحه 5.5 عادت کردم نمیتونم کنار بیام باهاش نسخه پلاس هم که دوربینش ضعیف تر ه و گرون تر:|
حالا با توجه به اینکه نمیتونم صبر کنم چون الان گوشی ندارم:D... بین گوشی های ردمی پرو(اینو یه بار گفتی نتش ایراد داره!! ولی بخاطر کیفیت صفحه نمایشش نظرمو جلب کرده)redmi 4 x و mi max کدوم رو پیشنهاد میدی؟ البته اگه گزینه ی دیگه ای هم سراغ داری بگو

• Like
Reactions: u_2
برای کسی میخواد با گوشی بازی کنه, بنظرتون چقدر رزولوشن های بالای 1080p اهمیت و تاثیر داره تو بازیها؟
یعنی اونقدری تفاوت داره که آدم پول بیشتر برای رزولوشن بده (و احتمالا عمر باتری کمتر بخاطر رزولوشن)؟
مثلا چقدر فرق هست بین دو رزولوشن زیر تو گوشی ها برای بازی؟
1920x1080
1440x2560

• Like
Reactions: alisantori
برای کسی میخواد با گوشی بازی کنه, بنظرتون چقدر رزولوشن های بالای 1080p اهمیت و تاثیر داره تو بازیها؟
یعنی اونقدری تفاوت داره که آدم پول بیشتر برای رزولوشن بده (و احتمالا عمر باتری کمتر بخاطر رزولوشن)؟
مثلا چقدر فرق هست بین دو رزولوشن زیر تو گوشی ها برای بازی؟
1920x1080
1440x2560
با توجه به اندازه ی کوچیک صفحه نمایش گوشی ها این تفاوت میشه گفت اصلا به چشم نمیاد. سازندگان بازی هم به دلیل محدودیت هایی که دارن کیفیت تکسچرها یا موارد دیگه تو بازی هارو اونقدری بالا نمی برن که توی 1080 و 1440 تفاوتی ببینی؛ PC نیست که .
رزولوشن بالاتر تو گوشی ها بیشتر جنبه تبلیغاتی و برندینگ داره چون اصلا چشم انسان تا شعاع خاص و اندازه خاصی نمی تونه فرقشون رو تشخیص بده.
و معمولا سازندگان طوری بازی رو بهینه می کنند که از رزولوشن 720 تا 1440 تجربه همه روی همه دستگاه ها یکسان باشه.

خدایی رفقا نمیدونم چطور این همه اینجا از گوشی های چینی تعریف میکنید :D

دوربین که هیچی رابط کابریها که که هیچی جنس بدنه هم که ...

کندی و باطری هم که بعد یه مدت سراغ اکثرشون میاد!
واقعن هیچ ارزونی بی دلیل نیست.

خوشبختانه تونستم با چند نفر از عشاق گوشی های چینی اشنا شم و از نزدیک با اکثرشون کار کنم و اعتقادم به قبل واسه نخریدن این گوشی ها خیلی بیشترم شد.

در کل بازم میگم به همه سلیقه ها باید احترام گذاشت ولی داستان این موارد واسه من مختومه شد :D

• Like
Reactions: leonk13
یک گوشی Samsung J2 گرفتم از شر اون سونی راحت شدم گوشی های میان رده خوبی نداره سونی فقط Xperia v خوش دست و دوربین خوبی داشت سر تا پا ایراد .
J2 ایرادش یکم میتونست ظریف تر و باریکتر باشه باطریش ضعیفه خیلی ولی سیستم داخلیش نسبتا خوبه و کارراه انداز دوربینشم خوبه سلفیشم خوبه تو روشنایی دوربینش فلشم داره ولی بیشتر برند های معروف بیشتر پول اسم برند میگیرن

• Like
Reactions: playstation1

خوشبختانه تونستم با چند نفر از عشاق گوشی های چینی اشنا شم و از نزدیک با اکثرشون کار کنم و اعتقادم به قبل واسه نخریدن این گوشی ها خیلی بیشترم شد.

در کل بازم میگم به همه سلیقه ها باید احترام گذاشت ولی داستان این موارد واسه من مختومه شد :D
والا دوست عزیز با احترام به نظرت بنده قبل از ردمی نوت ۳ در سری گوشیای اندروید همه گوشیام از سامسونگ بود ولی خو هم گرون بود هم سخت افزار میان ردش افتضاح
دوربین هم قبول دارم تو میان رده ی سامسونگ قابل قبول بود ولی همین ردمی نوت ۳ در حد معمولی بود ولی سخت افزار عالی باتری فوق العاده یادم نمیره که چقد با این گوشی پارتهای پنج گیگی دان کردم از اون طرف هم میزدم لپتاپ همزمان فایل دانلود شده رو کپی میکردم تا جا باشه واسه دانلود های دیگه :|:|:D
دیگه واقعا آخر فشار بود به این گوشی ولی یه بارم ایراد پیدا نکرد کلا سر یه سالو نیمی که داشتم دو مورد بیشتر هنگ ندیدم ازش که اونم سریع برطرف شد
به نظرم یخورده ذهنیت ها در موردشون درست نیست در صورتی که شما ببینید چقد ایراد از همین برندهای معروف هست
بعدشم یه رفیقمون اینجا هست که خودش برند باز بود آخرش رفت MI5 plus گرفت:D

از نظر کند بودن والا من تاحالا هواوی تست نکردم،وان پلاسم که میدونم ترکونده،الانم من شیائومی دارم کاملاً راضیم،کلا این بحث اینکه اینا چینی هستن و ....بزارید کنار از ذهنتون مخصوصاً شیائومی،

سلام عزیز خوبی؟ کلا نظرت مهمه واسم واسه انتخاب گوشی:Dمیگم من ردمی نوت ۳رو فروختم ۶۵۰ الانم میخوام بین هشتصد تا نهصد واسه گوشی هزینه کنم البته مبلغ یکو چهارصد کنار گزاشته بودم واسه خرید گوشی ولی خو با توجه به اینکه استفاده من از گوشی فقط تلگرام و وب گردی و دیدن فیلمه واقعا دلیلی نمیبینم واسه هزینه تو این حد:D ولی mi 5 s رو که واسه پدرم گرفتم خیلی خوشم اومد ولی چون به اندازه ی صفحه 5.5 عادت کردم نمیتونم کنار بیام باهاش نسخه پلاس هم که دوربینش ضعیف تر ه و گرون تر:|
حالا با توجه به اینکه نمیتونم صبر کنم چون الان گوشی ندارم:D... بین گوشی های ردمی پرو(اینو یه بار گفتی نتش ایراد داره!! ولی بخاطر کیفیت صفحه نمایشش نظرمو جلب کرده)redmi 4 x و mi max کدوم رو پیشنهاد میدی؟ البته اگه گزینه ی دیگه ای هم سراغ داری بگو
سلام قربونت:D
تو این قیمت کهmi5یه دنیا دیگست:D ولی مشکل همون سایز نمایشگره
Maxکه همون نوت3خودته با نمایشگر بزرگ تر یه کم اسپیکرش از نوت3 خودت ضعیف تره ولی از هر نظر عالیه مخصوصا نمایشگر و باتری اگه با اندازه بزرگش مشکل نداری عالیه
ردمی پرو دوربین بهتری داره بین اینا و قویتره ولی باتری ضعیف تری داره .نمایشگر هم بهترینه ولی زیر نور افتاب به خوبی اون دوتا نیست
4xارزونترین و ضعیف ترینه از نوت3خودت هم ضعیف تره ولی پردازنده کم مصرف و بهتری داره و بهترین باتری‌.
دوربین هم متوسطه از سنسور خوبی استفاده کرده (همون سنسورg6:D)ولی باز عالی نیست
نوت4اصلی هم خوبه پردازندش مدیاتک و قویتره ولی باتری ضعیف تری داره بدنش کامل فلزیه و حس بهتری میده4xبالا پایینش پلاستیکه.
من که خودم کوالکام رو به مدیاتک ترجیح میدم حتی اگه ضعیف تر باشه:D
4xهم فقط32کوالکامه64مدیا تک
اگه کارت فقط وب گردی وفیلمه انتخاب خوبیه
انر6xهم یه مدت برا اشنا گرفتم راضیه از هر نظر واقعا خوبه دوربینش از ردمی ها بهتره

آخرین ویرایش:
از نظر کند بودن والا من تاحالا هواوی تست نکردم،وان پلاسم که میدونم ترکونده،الانم من شیائومی دارم کاملاً راضیم،کلا این بحث اینکه اینا چینی هستن و ....بزارید کنار از ذهنتون مخصوصاً شیائومی،

نه اینکه بقیه گوشیا تو ناف لاس وگاس تولید میشن !!! :D
با شما موافقم ، خوب طبیعه حرف شما
همه گوشیا تولید چینن ، هر برند از هر کشوری باشه تو چین تولید میشن
پس بگیم این گوشی چینیه اون نیست بی معنیه

• Like
Reactions: SleepyTurtel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or