u_2
کاربر سایت
redmi note 4xبگیر بهتر و ارزونترهدوستان بین j7 2016 و honor 8 light کدوم رو پیشنهاد میدین لطفا با دلیل باشه مرسی
انر هم خواستی یه کم بذار روش6xبگیر بهتره
redmi note 4xبگیر بهتر و ارزونترهدوستان بین j7 2016 و honor 8 light کدوم رو پیشنهاد میدین لطفا با دلیل باشه مرسی
galaxy a7 2017دوستان از ۱ تا ۱۳۰۰ چ گوشی پیشنهاد میکنید.
کلا سمت ویندوزی نروگوشی ها microsoft سری lumia ارزش خرید دارن؟ حمایت و ساپورت دارن؟
بعد گوشی ها samsung z1 و سری z اومدن ایران؟ چندن؟
کلا سمت ویندوزی نرو
بیخیال این گوشیا شو به درد نمیخورن. با بودجه کم تا دلت بخواد گوشی اندروید نو و دست دو میشه خرید.میگم این گوشیا سامسونگ سیستم tizen دارن مثل Samsung Z2 اومده ایران؟ چندن؟ من گشتم ندیدم
بیخیال این گوشیا شو به درد نمیخورن. با بودجه کم تا دلت بخواد گوشی اندروید نو و دست دو میشه خرید.
تو سایت شیپور بری تبلت و گوشی دست دوم 100 تومنیم از برندهای ایسوس و لنوو هست. به نظر من رو هیچی جز اندروید فکرم نکن تو این رنج قیمت اصلا ارزششو نداره وقتی گوشی اندروید با قیمت مفت! هم وجود داره
بهترین گوشی ارزون قیمت هم به نظر من اینه:
Xiaomi Redmi 4a - مشخصات گوشی موبایل شائومی ردمی 4آ | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
کلا میخوای تو هر رنج قیمتی با کمترین هزینه بهترین گوشیو بگیری برو سراغ شائومی
خواهش میکنمفدات داداش ممنون
قبلا گوشی اندرویدی داشتم ، الان گوشیم iphone 5s ه
یه گوشی دیگه میخوام بخرم ولی گوشی متفاوت باشه اندرویدی نباشه
خواهش میکنم
گوشی غیر از اندروید و iOS به درد نمیخوره با این وجود برای گوشی دوم میخوای همون بلک بری خوبه... یا نوکیا.
بچها من گوشیم صداش تو حالت بدون هندزفری قطع شده چه اهنگ چه ویدیو میبینم زنگم میخوره صدا نمیاد فقط با هندزفری صداها سرجاشه!!! مشکل از کجاست
سلام مشکلش فهمیدم چیه اکسپریا V مشکل از جا سوکت هندزفریه یکی دو بار هندزفری زدم دراوردم صداش برگشت باز ردم صدا قطع شد الان هندزفری میزنم صدا فقط از یک طرف هندزفری میاد هی باید بچرخونم تو سوکت اتصالی کرده 70 خرجشهگوشیت چه مدلیه داش منصور ؟
سلام مشکلش فهمیدم چیه اکسپریا V مشکل از جا سوکت هندزفریه یکی دو بار هندزفری زدم دراوردم صداش برگشت باز ردم صدا قطع شد الان هندزفری میزنم صدا فقط از یک طرف هندزفری میاد هی باید بچرخونم تو سوکت اتصالی کرده 70 خرجشه