راهنمایی برای خرید موبایل

اره فقط چیزهایی که بقیه میگن تکرار کنید !
اندروید در سری نکسوس دقیقا مثل ایفون همیشه نسخه به نسخه بروز میشه و اگر مشکلاتی داشت با اپدیت برطرف میکنه و از پشتیبانی بلند مدتی نسبت به بقیه برندها برخوردار هست !
در گوشی های برندهای دیگه مثل سامسونگ چون رابط کاربریشون با اندروید خام متفاوت هست برای همین زمان بر هست تا با گوشی های مختلفشون با سخت افزارهای متفاوت هماهنگی بوجود بیارند و مطمن باشند مشکلاتی هم نداره بعد برای مهمترین گوشهاشون تا 2 سال قبل ارائه میکنند
اگرم گوشیتون جز لیست بروزرسانی های اندروید 7 نباشه میتونید از کاستوم رام ها مثل سیانوژن استفاده کنید که نفاوتی با اندروید خام نداره !

دیگه گذشت اون زمان که اره اگر یک گوشی روون بدون لگ و هنگ میخوای برو ایفون بخر ! و طبق همون لینکی که گذاشتم ( که مطمئن هستم بازشم نکردی ) 54% کاربران ایفون دچار مشکلات هستند که فن ایفون بودنتون حاضر نیست واقعیت ببینه !
عزیز بنده تا صبحم بگم شما نظراتت همینه خودت در واقع داری مشکلات با زبون خودت میگی یکیش همین چند دستگی هایی هست که بین نکسوس ها و غیر نکسوس هاست که شرایط برابر دارا نیستن همین نکسوس ها هم که میگی نهایت پیشتیبانیشون 2 ساله نه 5 سال مثل آیفون. آیفون 4s تا ios 9 براش آپدیت اومد.
مشکل دیگه ای هم که داری میگی استفاده از رام کاستومه بخاطر آپدیت ندادن واسه گوشی ای که هنوز 2 سالم از عمرش نگذشته
مزیت دیگه آیفون سخت افزار یکسانشه هم Developer راحته که مجبور نیست مثل اندروید رو صد مدل سخت افزار برنامشو بهینه کنه هم استفاده کننده از یه برنامه خوب و بهینه لذت میبره
کلی موارد دیگه هم هست تو حوصله بنده دیگه نمیگنجه.

عزیز بنده تا صبحم بگم شما نظراتت همینه خودت در واقع داری مشکلات با زبون خودت میگی یکیش همین چند دستگی هایی هست که بین نکسوس ها و غیر نکسوس هاست که شرایط برابر دارا نیستن همین نکسوس ها هم که میگی نهایت پیشتیبانیشون 2 ساله نه 5 سال مثل آیفون. آیفون 4s تا ios 9 براش آپدیت اومد.
مشکل دیگه ای هم که داری میگی استفاده از رام کاستومه بخاطر آپدیت ندادن واسه گوشی ای که هنوز 2 سالم از عمرش نگذشته
مزیت دیگه آیفون سخت افزار یکسانشه هم Developer راحته که مجبور نیست مثل اندروید رو صد مدل سخت افزار برنامشو بهینه کنه هم استفاده کننده از یه برنامه خوب و بهینه لذت میبره
وقتی میگم فن هستید چشمتون جای دیگه نمیبینه قبول ندارید
این در جواب ایفون 4s .. همه چیز به اپدیت نیست ! کاری نداره هر شرکتی همون اول کار تا اندروید جدید اومد بیرون ا÷دیت بده بعد بگه اره ما بروز هستیم ولی گوشی را با هزار تا مشکل کندی رها کنه !
بروزرسانی iOS 9 گوشی‌های آیفون قدیمی را کند می‌کند - زومیت

بعد وقتی تا حالا حتی تلاش نکردی برنامه برای اندروید بنویسی چطور میگی که بهینه سازی کاری سختیه ؟!!!!! اینکه یک نفر دانش برنامه نویسی نداره و بلد نیست چجور برنامه بنویسه گردن اندروید نندازید .. من خودم شخصا برنامه نوشتم و بهینه سازی روی سخت افزار های مختلف ساده تر از چیزی هست که فکرش کنی

کاستوم رامم قول میدم تا حالا حتی باهاش وارد منو نشدی که فکر میکنی چیز بدی هست ! ( پسر داییم برای HTC m8 رام سیانوژن زده و حتی روون تر از قبل شده ! )

دیگه جوابت نمیدم چون به جای ارائه دلیل فقط دیکته بار چیزایی که شنیدی تکرار میکنی البته از طرفدارای سینه چاک اپل چنین چیزی بعید نیست !

در ضمن شخصا به هر کس که بخواد گوشی بخره و در حد استفاده معمولی ( زنگ و پیام و واتزاپ و ... ) داره میگم اگر پول داری برو ایفون بخر اما اگر ازادی میخوای و بتونی با گوشیت کارهای مختلف کنی برو سراغ اندروید

ب نقد از این ۳ تا گوشی بگید یا هر کی داشته بگه
نکسوس 5x
ایفونse
سامسونگj7 2016
نکسوس 5x دختر خالم داره داد دستم براش برنامه بریزم و باهاش کار کردم نظرم این جوری هست :
اول از همه روون ! چون اندروید خام داره ولی از طرفی امکانات سیستمی مثل گوشی های سامسونگم نداره
خیالت از اپدیت راحت باشه
ظاهرش من خوشم نیومد اما خوب سلیقه ای هست
دوربینش افتضاح هست مخصوصا در شب که بنفش میشه
بلوتوث فقط عکس و فیلم میتونی بفرستی ( اینکار کردن چون خواستن امنیت بالا ببرن ) ولی خوب میتونی برنامه نصب کنی و مشکلت حل بشه مثل share it
file manager نداره و بازم باید برنامه جدا برای این موضوع نصب کنی

2 تای اون یکی هم چون کار نکردم نمیتونم نظر بدم

البته من 3 سال از آیفون استفاده کردم زیاد مشکل اینچنینی که دوستان میگن نداشتم (البته بخاطر استفاده زیاد از یک گوشی اندروید دیگه در کنارش زیاد درگیرش نبودم) بیشتر بخاطر اکوسیستم بستش برام آزار دهنده بود.
اما اینکه میگید پشتیبانی 5 ساله اگه واقعا کاربر آیفون باشید میدونید عملا یک حرف پوچه!شما الان که 7 اومده با IOS10 برو یک گوشی 5S رو آپدیت کن به آخرید نسخه ببین عملا نمیتونی از گوشیت استفاده کنی تازه همون آپدیت کمتر از 40% فیچر هارو دریافت میکنه و شما صرفا یک نسخه پر از باگ بهینه نشده و دارای اسم بالاتر و بدون امکانات جدید رو میگیرید مجبورید دانگرید کنید.من دقیقا هم با 4 هم با 5 این مشکل رو داشتم .
هواوی Mate 9 معرفی کرده 775 دلار!!!!!مادر بگرید!!

بحث ایفونه چند روز پیش یه خبر خوندم
تعداد زیادی ایفون6و6پلاس و تعدا کمی6s بعد چند ماه نمایشگرشون مشکل پیدا میکنه
خود اپل با هزینه بالا تعمیر میکنه
ذیگه تو ایران کلا باید بیخیال گوشی شد
البته نمیدونم این مشکل برا ایفون های تو ایران اتفاق افتاده یانه
البته من 3 سال از آیفون استفاده کردم زیاد مشکل اینچنینی که دوستان میگن نداشتم (البته بخاطر استفاده زیاد از یک گوشی اندروید دیگه در کنارش زیاد درگیرش نبودم) بیشتر بخاطر اکوسیستم بستش برام آزار دهنده بود.
اما اینکه میگید پشتیبانی 5 ساله اگه واقعا کاربر آیفون باشید میدونید عملا یک حرف پوچه!شما الان که 7 اومده با IOS10 برو یک گوشی 5S رو آپدیت کن به آخرید نسخه ببین عملا نمیتونی از گوشیت استفاده کنی تازه همون آپدیت کمتر از 40% فیچر هارو دریافت میکنه و شما صرفا یک نسخه پر از باگ بهینه نشده و دارای اسم بالاتر و بدون امکانات جدید رو میگیرید مجبورید دانگرید کنید.من دقیقا هم با 4 هم با 5 این مشکل رو داشتم .
هواوی Mate 9 معرفی کرده 775 دلار!!!!!مادر بگرید!!
نسخه پورش با نمایشگر خمیده شبیه نوت7قیمتش1500دلاره:دی
قیمت هر دو نسخه مسخرست
دلیلش هم فک کنم بخاطر نوت7باشه
مشتریان سری نوت ادمای پولداری هستن یا کسای که پول زیادی برا گوشی میدن
حالا با حذف نوت هواوی فک کرده اینا میان سمت میت9
پس بیایم هر قیمتی دلمون میخواد بزنیم:دی
اس 7اج گوشی بهتریه و قیمتشم یه200دلاری کمتره
دیگه کی اینو میگیره‌.
یا ایفون7و پیکسل و...
هواوی برا قیمت مناسب معروفه واقعا هیچ شانسی نداره
صد درصد قیمتشو پایین میاره

آقا جان چرا فن بازی الکی در میارین ؟ گذشت زمانی که آیفون لگ نداشت .. خوشگل بود
یعنی از وقتی S7 گرفتم فهمیدم زیبایی یعنی چی .. همون یک ذره بیرون زدن دوربینشک از قیافه نداختتش ... 6 و 6اس که ماشالا نمیتونی گوشیو بزاری رو میز اینقد لق میزنه .. آیفون 7 که شدیدآ زشنه .. S7 از نظر باتری فوق العادست .. یعنی آیفون به گرد پاشم نمیرسه ... دوربین معرکه .. کسایی که میادد فقط میگه آیفون الکی داره طرفداری میکنه .. نه هنگی داشتم نه داغی تا الان نه کرش .. برعکس ios یک سره آخر هنگ بود ... والا اقوام ما HTC ONE M8 داره نیازی به آبدیت نداره و راحت داره از گوشی استفاده میکنه .. ماشالا اینقد ابدیت های ios مشکل داره .. داره هفته ای آبدیت میده

• Like
Reactions: SleepyTurtel
دوستان گوشی تا 800 معرفی کنید واسه یه بنده خدایی میخوام تاکید اولو آخرشم رو دوربینشه:D مخصوصا ازسامسونگ حالا اگه مورد بهتر تو برند های دیگه هم داشتین معرفی کنید ممنون

دوستان گوشی تا 800 معرفی کنید واسه یه بنده خدایی میخوام تاکید اولو آخرشم رو دوربینشه:D مخصوصا ازسامسونگ حالا اگه مورد بهتر تو برند های دیگه هم داشتین معرفی کنید ممنون
بهترین دوربین رو سامسونگ داره ولی تو این قیمت فقط میشهj7 2016گرفت فک کنم830باشه
هواوی هم دوربینش خیلی خوب شده
g8وp9 liteگوشی های بهتری هستن دوربین خوبی هم دارن با تنظیمات دستی
z3سونی هم قدیمی شده ولی دوربین عالی داره یه مدت800بود

• Like
Reactions: NO ps3
دوستان میشه راهنمایی کنید؟ در حال حاضر بهترین گوشی با قیمت 1.500 چی هست؟
خودم بشخصه از سونی z5 پرمیوم با این امکاناتی که داره خیلی خوشم اومده، مثل دوربین عالی با جنس بدنه منحصر به فرد، زد اب و از همه مهمترصفحه نمایش 5.5 اینچی با رزولوشن 4k:eek: با تراکم پیکسلی خیلی بالا +800
گوشی بعدی که مد نظرم هست..ال جی g5 هست که از مزایاش نسبت به سونی میشه به رم 4 مدل پردازنده قوی تر و هم چنین gpu قوی تر اشاره کرد...و از اون شناخت بدی که همه ازش دارند میگن ال جی تو بلند مدت بردش اسیب میبینه...و داغی بیش از حد هم باعث سوختن بردش میشه...:| حالا خواستم بدونم واقعا زد 5 چقدر میتونه از g5 ضعیف تر عمل میکنه؟ که بتونم قید ال جی رو بزنم!
دیگه اینا بهترین گوشی های بود که تو این همه مدل تو این رنج قیمت تونستم پیدا کنم..اگه وقعا شما مدل بهتری تو این رنج قیمت میدونید بگید:D
و از همه مهمتر با همین قیمت میشه ایفون apple se خرید که قدرتش با 6 اس برابری میکنه! و همه هم از قیمت 6 اس خبر داریم...ایا محدودیت های اپل و همچنین صفحه نمایش 4 اینچی واقعا ارزش داره نسبت به گوشی های اندروید مد نظرم؟:-s
از این ور بزودی زنفون 3 ایسوس میاد با سخت افزاری که قابل مقایسه با گوشی های مد نظز الانم هم نیست...که با همین قیمت میشه خریدشx_x از اون ور نوکیا هم میخواد گوشی اندرید با سیستم هیولا بزنه خیلی دلم میخواد ببنینم چطور هست(:|
تو این اشتفه بازار واقعا هر کی از گوشی های اپل-ال جی و مخصوصا سونی تجربه داره بده بیاد:D

آخرین ویرایش:
دوستان میشه راهنمایی کنید؟ در حال حاضر بهترین گوشی با قیمت 1.500 چی هست؟
خودم بشخصه از سونی z5 پرمیوم با این امکاناتی که داره خیلی خوشم اومده، مثل دوربین عالی با جنس بدنه منحصر به فرد، زد اب و از همه مهمترصفحه نمایش 5.5 اینچی با رزولوشن 4k:eek: با تراکم پیکسلی خیلی بالا +800
گوشی بعدی که مد نظرم هست..ال جی g5 هست که از مزایاش نسبت به سونی میشه به رم 4 مدل پردازنده قوی تر و هم چنین gpu قوی تر اشاره کرد...و از اون شناخت بدی که همه ازش دارند میگن ال جی تو بلند مدت بردش اسیب میبینه...و داغی بیش از حد هم باعث سوختن بردش میشه...:| حالا خواستم بدونم واقعا زد 5 چقدر میتونه از g5 ضعیف تر عمل میکنه؟ که بتونم قید ال جی رو بزنم!
دیگه اینا بهترین گوشی های بود که تو این همه مدل تو این رنج قیمت تونستم پیدا کنم..اگه وقعا شما مدل بهتری تو این رنج قیمت میدونید بگید:D
و از همه مهمتر با همین قیمت میشه ایفون apple se خرید که قدرتش با 6 اس برابری میکنه! و همه هم از قیمت 6 اس خبر داریم...ایا محدودیت های اپل و همچنین صفحه نمایش 4 اینچی واقعا ارزش داره نسبت به گوشی های اندروید مد نظرم؟:-s
از این ور بزودی زنفون 3 ایسوس میاد با سخت افزاری که قابل مقایسه با گوشی های مد نظز الانم هم نیست...که با همین قیمت میشه خریدشx_x از اون ور نوکیا هم میخواد گوشی اندرید با سیستم هیولا بزنه خیلی دلم میخواد ببنینم چطور هست(:|
تو این اشتفه بازار واقعا هر کی از گوشی های اپل-ال جی و مخصوصا سونی تجربه داره بده بیاد:D
فقط خواستم تجربه از ال جی ۴ رو بگم که بردش سوخت(درستم نشد تازه دو ماه بود گرفته شده بود) البته مال پسرخالم بود ولی باز دوباره رفت g4 گرفت:|:|

• Like
Reactions: Paradise Lost
فقط خواستم تجربه از ال جی ۴ رو بگم که بردش سوخت(درستم نشد تازه دو ماه بود گرفته شده بود) البته مال پسرخالم بود ولی باز دوباره رفت g4 گرفت:|:|
پس با این اوضاع خرابش دیگه ال جی رو تو گزینم خط میدم! سونی زد 5 پرمیوم هم تو فروم های خارجی بدجور از داغی cpu مینالیدن، و عملا اون 4K باعث بدبختی و نابودی، وداغی بیش از خد گوشی میشه...با این حال سونی هم از لیست من خط خورد:| الان موند اپل که واقعا یا این بودجه برای من نمی صرفه، صفحه 4 اینچی و محدودیت های سیستم عاملش!

پس با این اوضاع خرابش دیگه ال جی رو تو گزینم خط میدم! سونی زد 5 پرمیوم هم تو فروم های خارجی بدجور از داغی cpu مینالیدن، و عملا اون 4K باعث بدبختی و نابودی، وداغی بیش از خد گوشی میشه...با این حال سونی هم از لیست من خط خورد:| الان موند اپل که واقعا یا این بودجه برای من نمی صرفه، صفحه 4 اینچی و محدودیت های سیستم عاملش!
داغ شدنz5pبخاطر پردازندست ولی گوشی سیستم خنک کننده قوی داره مشکلی از این نظر نداره .واقعا گوشی عالی و کاملیه
z5هم انتخاب خوبیه
ایفون هم که ارزش نداره بخاطر نمایشگر 4اینچی‌.
تو این قیمت هواوی میت8وp9رو داره که عالی هستن از هر نظر
نوت4که دوساله شده البته هنوز عالیه و از نظر دوربین و نمایشگر جز بهترین هاست
اس6هم همینطور داره دو ساله میشه قیمتشونم بالاست
سامسونگ نسبت به بقیه افت قیمت کمتری داره مخصوصا سری نوت
اس6اگه یک تومن بود ارزش خرید داشت

منم الان دارمش، از لحاظ داغی هیچ فرقی با بقیه گوشیهایی که قبلاً داشتم نداره...

• Like
Reactions: Paradise Lost
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم با گوشیم
با اس دی کارت گوشیم مشکل پیدا کردم. یک 64 گیگ کلاس ده سلیکون پاور روش گذاشتم ولی مشکل داره. محل ذخیره زاپیا رو وقتی رو کارت میزاری, هیچ فایل رو دریافت نمیکنه!
جدا از اون, خود کارت هم هیچ فایل و فولدری رو نشون نمیده. نه فایل منجر ها و نه گالری گوشی.
یه بار کارت رو با PC فرمت کردم. یه بار هم با خود گوشی؛ باز هم مشکل داره.
رو کارت وقتی چیزی میریزی. تا یک مدت قابل دسترسی هست بعد یهو ناپدید میشه. مثل اینکه هیدن میشه .
فکر کنم تو فلش مموری هاتون این اتفاق زیاد افتاده براتون. تو فلش اطلاعات هست ولی هیچ فایلی رو تو فلش نمیتویند مشاهده نمیکنید. الان مشکل من دقیقا همینه.
راستی تو سایت تاپیکی برای مشکلات گوشی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or