راهنمایی برای خرید موبایل

سلا
مموری 64 گیگ کلاس 10 چی پیشنهاد میکنید؟ (گوشیم A5 هست.)
خودم الان یک 16 گیگ کلاس 10 پاتریوت دارم. راضیم. سرعتش هم خوبه.
دشب چند جا سر زدم تو مغازه ها... یکی شون گفت سلیکون پاور بگیر. مطمئنه. سرعتش هم خوبه.
شما چی میگید؟

سلا
دشب چند جا سر زدم تو مغازه ها... یکی شون گفت سلیکون پاور بگیر. مطمئنه. سرعتش هم خوبه.
شما چی میگید؟
اگر در حد اهنگ فیلم، ریختن هست نیاز نیست بیخودی پول زیاد پرداخت کنی .. من با مموری کلاس 6 کارم راه افتاده اگر بخوای فیمبرداری کنی مموری خوب نیازت میشه ( ولی بازم یک گوشی زیاد مهم نیست در خحد کلاس 10 معمولی کافیش هست )

• Like
Reactions: Alkazar
موتورولا به صورت رسمی وارد بازار ایران شد ولی چه فایده قیمتش مثل قبل بالاست
زد پلی رو که یه میان رده ست وفک کنم قیمتش450دلاره1850زدن:D

انگار ایفون7هم از پنج شنبه به صورت رسمی وارد میشه
شاید باعث بشه قیمتش پایین بیاد
یعنی باید پایین بیاد:دی
انر8هم به زودی وارد میشه شاید هفته بعد.اگه قیمتش زیر1300باشه ارزش خرید داره گوشی واقعا زیبا و با کیفیتیه

سلا
شما چی میگید؟
خب مموری مدلهای زیادی داره از هر برند هرچی سرعت بالاتر گرونتره ولی همین کلاس10های معمولی هم خوبن
بهترین مموری کارت هاروLexar.Sandisk.Samsung.Toshiba.Kingston
و..میزنن و ازspخیلی بهترن ولی از بازار مموری خبر ندارم
نمیدونم اصل اینا راحت پیدا بشه یانه
6سال پیش یه توشیبا کلاس4گرفتم برا اس1
هنوزم سالمه و سرعتش هم مثل اوله:دی
ولی یهTranscend 32دارم زیاد ازش راضی نیستم

• Like
Reactions: IMANOKA
حاجی هیچکدوم مشکلات شمارو بنده با 6اس ios 9 نداشتم همینطور ios 10 و 10.1 تنها ورژنی که مشکلات داشت 8 بود که از 9 به بعد اوضاع بهتر شد دوباره.
تازه با آپدیت OTA . ورژن 10 حتی از ورژن 9 هم روان تر و بهتره. مشکلات گوشیتون رابطه مستقیم با نحوه استفادتون از اوون داره وقتی اکثریت مشکلات شمارو ندارن
آیفون 5 هنوز آپدیت جدید دریافت میکنه اما خیلی از گوشی های اندروید بعد اومدن اندروید 7 هنوز منتظر اندروید 6 ان !!!
پیشنهاد بنده برای کسایی که میخوان آیفون تهیه کنن همین 6s هست چون تفاوت چشمگیری با 7 نداره و کاملاً گوشی روونی هست و ورژن 128 گیگش الان با قیمت 2.500 هم گیر میاد.
اینکه برای شما مشکلی پیش نیومده دلیل بر عدم وجود مشکل نیست !
New study finds iPhones fail far more often than Android phones
طبق لینک بالا مشکلات ایفون از اندروید در سال 2016 بیشتر بوده

زمان IOS 9 مشکل اتصال به LTE و وای فای داشت .. که قشنگ یادم هست رفیقم به مودم مغازش نمیتونست وصل بشه اما خونه وصل میشد که فکر کنم با نسخه 9.3 برطرف شد

همین ios 10 هم از چند نفری پرسیدم کندی و باگ را تایید کردند ولی خوب مسلما در اپدیت های بعدی برطرف میشه

سلام یک گوشی sony xperia v دارم زمانی که رم 32 میزنم داخلش چند دقیقه که اهنگ پخش میکنم یا داخل منو ها میرم هی ریست میکنه هربارم این بعد چند دقیقه تکرار یشه باطریشم سالمه مشکل باد کردن یا زود خالی شدن بعد ریست نداره مشکل از رم نیست ویروس و..؟

آخرین ویرایش:
درود
بهترین موبایل تا 1 میلیون چی هست؟
یکی از دوستان A3(2016) رو پیشنهاد داده بود.
گفتم قبل از اینکه بخرم یه مشاوره ای هم اینجا بگیرم :D
a3زیر900تومنه و ارزش خرید نداره.j72016بهتره یاa7 2015
یک تومن بهترین انتخاب سونی z3پلاس ولی داغ میکنه و باتری ضعیفی داره شاید با اپدیت حل شده خبر ندارم
انر7هم عالیه ولی ضعیف تره و ضد اب نیست
زنفون2های ایسوس هم چند مدل داره اونم عالیه
زیر1تومن
هواویp8وp9 liteوعالین
اگه پشتیبانی برات مهم نیست پرچمداری ها قدیمی مثل اس 5یاz3هنوزم گوشی های کامل و خوبی هستن

a3زیر900تومنه و ارزش خرید نداره.j72016بهتره یاa7 2015
یک تومن بهترین انتخاب سونی z3پلاس ولی داغ میکنه و باتری ضعیفی داره شاید با اپدیت حل شده خبر ندارم
انر7هم عالیه ولی ضعیف تره و ضد اب نیست
زنفون2های ایسوس هم چند مدل داره اونم عالیه
زیر1تومن
هواویp8وp9 liteوعالین
اگه پشتیبانی برات مهم نیست پرچمداری ها قدیمی مثل اس 5یاz3هنوزم گوشی های کامل و خوبی هستن
بین زنفون 2 و آنر 7 و z3 پلاس کدوم بهتره؟ پشتیبانی مهمه،سیستم هم در حد این که چندتا اپ با هم باز باشن هنگ نکنه کافیه.

اینکه برای شما مشکلی پیش نیومده دلیل بر عدم وجود مشکل نیست !
New study finds iPhones fail far more often than Android phones
طبق لینک بالا مشکلات ایفون از اندروید در سال 2016 بیشتر بوده

زمان IOS 9 مشکل اتصال به LTE و وای فای داشت .. که قشنگ یادم هست رفیقم به مودم مغازش نمیتونست وصل بشه اما خونه وصل میشد که فکر کنم با نسخه 9.3 برطرف شد

همین ios 10 هم از چند نفری پرسیدم کندی و باگ را تایید کردند ولی خوب مسلما در اپدیت های بعدی برطرف میشه
دوست عزیز بنده حداقل 5 ساله با این سیستم دارم کار میکنم از ورژن 4 تا الان تمام مشکلات و اتفاقات تجربه کردم و میدونم.
مشکل Wifi و LTE در یه مدت خیلی کوتاه درست شد اتفاقاً این جزو مزیت های ios هست که به محض مشاهده مشکل در کوتاه ترین مدت ممکن یه آپدیت سراسری برای تمام مدل ها در یک روز میده و کاربر واقعاً امیدواره که مشکلش برطرف میشه نه مثل اندروید که یه آپدیتی واسه یه گوشی میده و ممکنه که چند مدل باگ تو اوون مدل با اوون آپدیت مشخص داشته باشه و دیگه هم آپدیتی دریافت نمیکنه و مجبوره یا تو ورژن قدیمی بمونه یا اوون ورژن مشکل دار
نکته بعدی. الان به قول دوستان اندرویدی پرچم دار. چند درصد از پرچم دار های 2 سال قبل آپدیت اندروید 7 دریافت کردن ؟
الان آیفون 6 متعلق به 2 سال قبل به راحتی و با بهترین سرعت داره ios 10 رو اجرا میکنه همینطور آیفون 5s مال 3 سال پیش تعداد زیادی از این مدل های قدیمی رو با ios 10 دیدم واقعا بدون هیچ کندی دارن اجراش میکنن. مشکلاتی هم که در ورژن 10.0.1 برای افراد وجود داشته خب بخاطر اینه که واقعاً اولین نسخش هست و امکان نداره اولین نسخه باگ نداشته باشه ولی کندی نه هیچ کندی در کار نبود کما اینکه از ورژن 9 هم سریع تر اجرا میشه و خیلی خیلی نسبت به ورژن اولیه ios 9 باگ کمتری داشته. یک سری مشکلاتی هم که بعضی اشاره میکنن در واقع برمیگرده به نحوه غلط آپدیت کردن خودشون.

• Like
Reactions: qwerty2 and all4u
بین زنفون 2 و آنر 7 و z3 پلاس کدوم بهتره؟ پشتیبانی مهمه،سیستم هم در حد این که چندتا اپ با هم باز باشن هنگ نکنه کافیه.
از پشتیبانی ایسوس خبر ندارم
ولی انر و سونی خوبن و احتمال هردو7رو میگیرن
برا اینکار همشون خوبن و هنگ ندارن
انر7از اون دوتا ضعیف تره مخصوصا gpuخیلی ضعیفتری داره اگه اهل بازی هستی بیخیالش شو
زد3پلاس گوشیه کامل و خوبیه فقط همون مشکل داغ کردن داشت باتری هم برا استفاده سنگین خوب نیست
زنفون2هم تجربه استفاده نداشتم ولی تعریفشو شنیدم گوشی های خوبین
از بین اینا به نظر زد3پلاس بهترینه
انر7هم چند روز دیگه انر8وارد بازار میشه قیمتش پایین میاد

دوست عزیز بنده حداقل 5 ساله با این سیستم دارم کار میکنم از ورژن 4 تا الان تمام مشکلات و اتفاقات تجربه کردم و میدونم.
مشکل Wifi و LTE در یه مدت خیلی کوتاه درست شد اتفاقاً این جزو مزیت های ios هست که به محض مشاهده مشکل در کوتاه ترین مدت ممکن یه آپدیت سراسری برای تمام مدل ها در یک روز میده و کاربر واقعاً امیدواره که مشکلش برطرف میشه نه مثل اندروید که یه آپدیتی واسه یه گوشی میده و ممکنه که چند مدل باگ تو اوون مدل با اوون آپدیت مشخص داشته باشه و دیگه هم آپدیتی دریافت نمیکنه و مجبوره یا تو ورژن قدیمی بمونه یا اوون ورژن مشکل دار
نکته بعدی. الان به قول دوستان اندرویدی پرچم دار. چند درصد از پرچم دار های 2 سال قبل آپدیت اندروید 7 دریافت کردن ؟
الان آیفون 6 متعلق به 2 سال قبل به راحتی و با بهترین سرعت داره ios 10 رو اجرا میکنه همینطور آیفون 5s مال 3 سال پیش تعداد زیادی از این مدل های قدیمی رو با ios 10 دیدم واقعا بدون هیچ کندی دارن اجراش میکنن. مشکلاتی هم که در ورژن 10.0.1 برای افراد وجود داشته خب بخاطر اینه که واقعاً اولین نسخش هست و امکان نداره اولین نسخه باگ نداشته باشه ولی کندی نه هیچ کندی در کار نبود کما اینکه از ورژن 9 هم سریع تر اجرا میشه و خیلی خیلی نسبت به ورژن اولیه ios 9 باگ کمتری داشته. یک سری مشکلاتی هم که بعضی اشاره میکنن در واقع برمیگرده به نحوه غلط آپدیت کردن خودشون.
اره فقط چیزهایی که بقیه میگن تکرار کنید !
اندروید در سری نکسوس دقیقا مثل ایفون همیشه نسخه به نسخه بروز میشه و اگر مشکلاتی داشت با اپدیت برطرف میکنه و از پشتیبانی بلند مدتی نسبت به بقیه برندها برخوردار هست !
در گوشی های برندهای دیگه مثل سامسونگ چون رابط کاربریشون با اندروید خام متفاوت هست برای همین زمان بر هست تا با گوشی های مختلفشون با سخت افزارهای متفاوت هماهنگی بوجود بیارند و مطمن باشند مشکلاتی هم نداره بعد برای مهمترین گوشهاشون تا 2 سال قبل ارائه میکنند
اگرم گوشیتون جز لیست بروزرسانی های اندروید 7 نباشه میتونید از کاستوم رام ها مثل سیانوژن استفاده کنید که نفاوتی با اندروید خام نداره !

دیگه گذشت اون زمان که اره اگر یک گوشی روون بدون لگ و هنگ میخوای برو ایفون بخر ! و طبق همون لینکی که گذاشتم ( که مطمئن هستم بازشم نکردی ) 54% کاربران ایفون دچار مشکلات هستند که فن ایفون بودنتون حاضر نیست واقعیت ببینه !

اینم یک نفر دیگه که میگه در ios 10 با 5s مشکل دارم، گوشیم هنگ میکنه و میپره بیرون!!!!
http://forum.bazicenter.com/threads/4456/page-3424#post-4132613

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or