راهنمایی برای خرید موبایل

من z5p داشتم
الان تفاوت قیمتشون نمیدونم ولی بنظر من z5 بگیر
صفحه نمایششم فقط تو برنامه البوم 4k

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

والا تفاومت قیمتش 30 تومنه، واسه همین گفتم چیپست هاش یکیه، کیفیت دوربین هم یکیه بهتره همون Z5 بگیرم آخه همه 5.5 بزرگه هم 4k هم فقط برای فیلم و عکسِ فعال میشه که اونم باتری زیاد مصرف میکنه

فرق بین Z5 با Z5 premium جز این موراد که مینویسم چیز دیگه ای هم هست؟

صفحه نمایش 5.2 ولی پریموم 5.5
باتری قویتر پریمیوم که طبیعیه چون صفحه نمایش بزرگتره
صفحه نمایش 4K نسخه پریمیوم

من هنوز خودم از نزدیک هر دوتارو ندیدم،نمیدونم تفاوتی هم توی ظاهر دارند یا نه

کسی میدونه لطفا بگه
علی برو Z5P رنگ کروم رو ببین اگه دلت دیدی نمیتونی نخریش اونو بخر وگرنه همون Z5 بگیر
Motorola سخت گیر میاد اینجا و قیمتشم بیشتر از عرفه بازار جهانیش هست!!!اما Moto X Force واقعا گوشی خوبیه.

دوستان به نظرتون سونی z5 رو مثله z که تا اندروید 5 براش اومد پشتیبانی نرم افزاری میکنه؟چون ساپورت نرم افزاری برای من فاکتور خیلی مهمیه.

دوستان چند تا سوال داشتم راهنمایی کنید لطفا
میخوام هواوی 5x بخرم..مشکل خاصی که نداره این مدل؟...بعد اینکه فیک و تقلبی هم داره این مدل؟
اگه سایت و یا فروشگاهی تو تهران سراغ دارین که قابل اعتماد باشه و قیمت منصفانه بده رو هم معرفی کنید...خیلی ممنون

میخوام هواوی 5x بخرم..مشکل خاصی که نداره این مدل؟...بعد اینکه فیک و تقلبی هم داره این مدل؟
اگه سایت و یا فروشگاهی تو تهران سراغ دارین که قابل اعتماد باشه و قیمت منصفانه بده رو هم معرفی کنید...خیلی ممنون
انتظار قوی از دوربینش نداشته باش .. توی شب رو به بنفش میزنه
مولتی تسکین و سرعت باز کردن برنامه ها عالیه
اثر انگشت سریع داره ولی بعضی وقت ها کار نمیکنه و باید بار دوم انگشت بزارید

Oneplus 3 هم اومد ..بنظرم خیلی عالیه حالا باید بیاد ببینیم اینجا قیمتشو چقدر یشکن روش دلاری که 400 دلاره!
با نسخه دومش کار نکردم اما Oneplus1 بنظرم عالی بود 2ماه دیگه میخواستم Mi5 بگیرم الان نظرم بیشتر روی OP3 هست.خوبیش اینه دیگه اون سیستم مزخرف دعوتنامه ای رو هم نداره.

Oneplus 3 هم اومد ..بنظرم خیلی عالیه حالا باید بیاد ببینیم اینجا قیمتشو چقدر یشکن روش دلاری که 400 دلاره!
با نسخه دومش کار نکردم اما Oneplus1 بنظرم عالی بود 2ماه دیگه میخواستم Mi5 بگیرم الان نظرم بیشتر روی OP3 هست.خوبیش اینه دیگه اون سیستم مزخرف دعوتنامه ای رو هم نداره.
منم خیلی دنبالشم زیاد تو ایران ندیدم

اتفاقا منم دنبالشم خیلی و اینکه شنیدم از روز معرفی میشه خرید کردش
ی امار بگیریم ببینیم کجا میارن و چ جوریه
ببینم این شرکتش همونه ک رام سیانوژن زده ؟؟

منم خیلی دنبالشم زیاد تو ایران ندیدم

تو ایران که فقط از سایتا و دلالای چین میتونی گیر بیاری من نسخه یک رو سفارش دادم آوردن واسم 56 روز طول کشید!!!بدیه اینا اینه که با دلار اینترنتی و 4 تومن حساب میکنن گرونتر در میاد در مقایسه با این شرکتهایی که اینجا نمایندگی دارن
اتفاقا منم دنبالشم خیلی و اینکه شنیدم از روز معرفی میشه خرید کردش
ی امار بگیریم ببینیم کجا میارن و چ جوریه
ببینم این شرکتش همونه ک رام سیانوژن زده ؟؟
آره این یکی بر عکس قبلیاش میشه خرید از همین روز و دعوتنامم نمیخواد.من خودم 2 ماه دیگه میگیرم حتما و 2-3 تا وارد کنند از چینم میشناسم حالا تا قیمتاش یکم اوکی بشه البته بیشتر صبرم برای اینه که سری اول معمولا یهو یه مشکله ساده ای ممکنه پیدا بشه وگرنه همین امروز میرفتم واسه خریدش
نه سازنده سیانوژن اینا نیستن اما اولین موبایلی که رسما سیستم عاملش سیانوژن بود OneplusOne بود و همین یکی از چیزایی بود باعث شد خیلی معروف بشه بعدا چون سازنده سیانوژن تو هند با یه شرکت محلی هندی(فکر کنم میکرومکس)قرارداد بست واسه این رام اینام مجبور شدن خودشون یک رام بر پایه اندروید بسازن گه اسمش شد Oxygen OS ..تقریبا همون اندروید خامه اما با کلی تنظیمات زیاد برای هر بخشی که فکرش رو بکنید.رام خیلی قوی و سبکیم هست.
خوبی وانپلاس اینه هر سال یک گوشی میده مثل اپل(البته پارسال یک میانرده Oneplus X هم زد اما گفتن دیگه اینکارو نمیکنن) و ساپورتش عالیه.همین Oneplus3 مشخصتاتش عالیه.Snapdragon 820 با 6 گیگ رم lddr4صفحه نمایش 5.5 اینچی Optic AMOLED (یک نوع قابلیت dual polarizing هست که شفافیت صفحه و خوانایش زیر نور خورشید زیاد میکنه مثل Super AMOLED های سامسونگ)دوربین 16 سنسور 318 سونی با OIS وEIS (تنظیمات دوربینش با توجه به نقدهایی که دیدم عالیه همه چی رو میشه کنترل کرد حتی میتونید RAW بگیرید و تو PC پروسس کنید) شارژ سریع و بدنه آلومینیومی و...با 400 دلار!!
گرفتم حتما نقدش رو اینجا قرار میدم
فقط برعکس دو نسخه قبلی دیگه اون بک sandstone نداره و کلا بدنش آلومینیومی شده و خیلی شبیه HTC 10 هست(اون قبلی خیلی حسه خوبی میداد)البته خوبیش اینه میشه بک های اون شکلی رو مثل بک بامبو و سنداستون رو براش استفاده کزد به عنوان کاور

وان پلاس3عالیه
منم قصد خریدmi5داشتم ولی شاید همینو بگیرم
اینم جلوش شبیه سامسونگه که دوسدارم بخاطر دکمه هوم:دی کلا ترکیب اپل و اچ تی سی و سامسونگ
مشکلش باتریه فک نکنم خوب باشه
البته باید در عمل دید چون نمایشگرش امولد ولی باز3000برا5.5اینچ و820ضعیفه
مموری هم نمیخوره:دی امیدوارم دوربینش بهتر ازmi5باشه
نمونه عکساش که عالی بود
دوستان یکی از اقوامم دنبال یه گوشی میگرده با این مشخصات حتما سنسور ژیروسکوپ داشته باشه
اندروید 4.4 باشه - سخت افزارش مهم نیست حتی اگر حافظه داخلی 4 گیگ داشته باشه و رم 512 مگ داشته باشه
برای استفاده از این هدست مجازی گوگل میخواد ( همون مقواییه )

برای خودمم گوشی ارزون میخوام بخرم بین blackberry z3 و lumia 540 یا 435 موندم
نظرتون رو کدومه
ژیروسکوب تو گوشی های پایین رده نمیذارن معمولا.
شاید میان رده یا پرچمدارهای های قدیمی دلشته باشن
دوستان به نظرتون سونی z5 رو مثله z که تا اندروید 5 براش اومد پشتیبانی نرم افزاری میکنه؟چون ساپورت نرم افزاری برای من فاکتور خیلی مهمیه.
خب معلومه تا2سال پشتیبانی میشه.اکثر برندهای اندروید حداکثر دوساله
من خودمhonor6دارم پرچمدار2سال پیش هواویه اپدیت5.1و6براش اومده
ساپورت zکه چیز خاصی نبود پرچمدار2013بود مثلs4وm7
اوناهم 5براشون اومد
چون سونی هر6ماه پرچمدار میزنه به اشتباه فکر میکنین zخیلی قدیمیه:دی
اگه پشتیبانی برات مهمه نکسوس بگیر

نه مشکل خاصی نداره گوشی خوبیه نسبت به قیمت چون فروش خیلی بالایی هم داشته پشتیبانی خوبی ازش میشه
فک کنمotgهم نداره

ولی به نظرمxiaomi نوت3پرو بگیر هم قیمتن ولی خیلی بهتره و قویتره

تو ایران که فقط از سایتا و دلالای چین میتونی گیر بیاری من نسخه یک رو سفارش دادم آوردن واسم 56 روز طول کشید!!!بدیه اینا اینه که با دلار اینترنتی و 4 تومن حساب میکنن گرونتر در میاد در مقایسه با این شرکتهایی که اینجا نمایندگی دارن

آره این یکی بر عکس قبلیاش میشه خرید از همین روز و دعوتنامم نمیخواد.من خودم 2 ماه دیگه میگیرم حتما و 2-3 تا وارد کنند از چینم میشناسم حالا تا قیمتاش یکم اوکی بشه البته بیشتر صبرم برای اینه که سری اول معمولا یهو یه مشکله ساده ای ممکنه پیدا بشه وگرنه همین امروز میرفتم واسه خریدش
نه سازنده سیانوژن اینا نیستن اما اولین موبایلی که رسما سیستم عاملش سیانوژن بود OneplusOne بود و همین یکی از چیزایی بود باعث شد خیلی معروف بشه بعدا چون سازنده سیانوژن تو هند با یه شرکت محلی هندی(فکر کنم میکرومکس)قرارداد بست واسه این رام اینام مجبور شدن خودشون یک رام بر پایه اندروید بسازن گه اسمش شد Oxygen OS ..تقریبا همون اندروید خامه اما با کلی تنظیمات زیاد برای هر بخشی که فکرش رو بکنید.رام خیلی قوی و سبکیم هست.
خوبی وانپلاس اینه هر سال یک گوشی میده مثل اپل(البته پارسال یک میانرده Oneplus X هم زد اما گفتن دیگه اینکارو نمیکنن) و ساپورتش عالیه.همین Oneplus3 مشخصتاتش عالیه.Snapdragon 820 با 6 گیگ رم lddr4صفحه نمایش 5.5 اینچی Optic AMOLED (یک نوع قابلیت dual polarizing هست که شفافیت صفحه و خوانایش زیر نور خورشید زیاد میکنه مثل Super AMOLED های سامسونگ)دوربین 16 سنسور 318 سونی با OIS وEIS (تنظیمات دوربینش با توجه به نقدهایی که دیدم عالیه همه چی رو میشه کنترل کرد حتی میتونید RAW بگیرید و تو PC پروسس کنید) شارژ سریع و بدنه آلومینیومی و...با 400 دلار!!
گرفتم حتما نقدش رو اینجا قرار میدم
فقط برعکس دو نسخه قبلی دیگه اون بک sandstone نداره و کلا بدنش آلومینیومی شده و خیلی شبیه HTC 10 هست(اون قبلی خیلی حسه خوبی میداد)البته خوبیش اینه میشه بک های اون شکلی رو مثل بک بامبو و سنداستون رو براش استفاده کزد به عنوان کاور
ببین من ی چیزی راجع به این برند و گوشی هاش شنیدم نمیدونم درسته یا ن
شنیدم ک این همون شرکتیه ک رام سیانوژن رو میساخت بعدش تصمیم گرفت خودش هم گوشی موبایل طراحی کنه و بعد از اون اومد همون رام سیانوژن رو اختصاصی تر کرد اسمشو گزاشت oxugen os حالا نمیدونم تا چ حد این درسته ؟؟ک میگفتن روش میشه سیانوژن هم ریخت ک خیلی برام جالب بود این

و مورد بعد ی شرکت دیگه هم هست ب اسم zuk ک اون هم گوشی های خیلی خوبی میزنه اخرین مدلش zuk z2 pro هست ک مشخصاتش با این گوشی وان پلاس یکیه فقط فرقش رامه ک ناله اون سیانوژنه همین قیمتش مثه همینه ب اونم باید ب عنوان ی گزینه خیلی خوب نگاه کرد

ببین من ی چیزی راجع به این برند و گوشی هاش شنیدم نمیدونم درسته یا ن
شنیدم ک این همون شرکتیه ک رام سیانوژن رو میساخت بعدش تصمیم گرفت خودش هم گوشی موبایل طراحی کنه و بعد از اون اومد همون رام سیانوژن رو اختصاصی تر کرد اسمشو گزاشت oxugen os حالا نمیدونم تا چ حد این درسته ؟؟ک میگفتن روش میشه سیانوژن هم ریخت ک خیلی برام جالب بود این

و مورد بعد ی شرکت دیگه هم هست ب اسم zuk ک اون هم گوشی های خیلی خوبی میزنه اخرین مدلش zuk z2 pro هست ک مشخصاتش با این گوشی وان پلاس یکیه فقط فرقش رامه ک ناله اون سیانوژنه همین قیمتش مثه همینه ب اونم باید ب عنوان ی گزینه خیلی خوب نگاه کرد
نه اینطور نیست بالا هم گفتم.Cyanogenmod توسط یک ارگانی به همین اسم ساخته و دولوپ میشه و به عنوان رام بر پایه اندروید میشه نصب و اجرا کرد و کرنل مخصوص خودشم داره.از خوبیاش و دلایل معروفیتش هم امکانات شخصی سازی بی نظیرش هست اما Oneplus کلا یک استارت آپ چینی هست که کارش رو با طراحی نسخه اول گوشی شروع کرد و برای همکاری با سیانوژن رام رو روی نسخه اول قرار داد بعدها چون سیانوژن قراردادی با یک شرکت دیگه برای رامش امضا کرد اینا هم رام خودشونو توسعه دادن.الان فقط Oneplus one میشه هم سیانوژن ریخت هم Oxygen و بقیه فقط Ox OS قرار داره روشون.
یکی از دلایل معروفیت Oneplus انجمن و مراحل طراحی و توسعه گوشی هاش هست یعنی الان که Oneplus 3 اومد تا سال دیگه برای نسخه 4 روی گوشی و قابلیت هاش کار میکنن و در همین حین مردم تو انجمن پیشنهاداتی که میدن رو فیتلر میکنن و روی گوشی های فعلی یا بعدی اجرا میکنن یعنی مردم هم تو توسعه گوشی نقش دارن.

درباره ZUK یک استارت آپ چینی هست که با همکاری و پشتیبانی Lenevo گوشی هاشو عرضه میکنه .گوشی های خوش قیمت با مشخصات بالا .مثل کاری که هواوی با برند Honor انجام میده اینجا لنوو با Zuk میکنه.Zuk pro 2نسخه 128 گیگش مشخصات یکسانی با OP3 داره اما روش سانوژن نیست و رابط کاربری خوده ZUK به اسم ZUI هست و مثل گوشی های لنوو هستش.اگه گوشی میخوای مثل OP3 میتونی منتظر Asus zenfone 3 D باشی اونم با مشخصات بالا و قیمت مناسب عرضه میشه احتمالا تو ایران با گارانتی هم گیر بیاد چون نماندگی Asus میاره معمولا.

آخرین ویرایش:
بعله دوست عزیز راحت تا اندروید بالاتر از N هم پشتیبانی میشه ، الان سونی هر هفته برنامه هاش اپدیت میشه هر ماهم ی اپدیت برای خود اندروید میده ، خیالت راحت

• Like
Reactions: Arash122
گوشیم ابدیت اومده برای اندروید ۶ .. میزنم ابدیت بشه ( حدود ۴۰۰ مگ ) بعد از دانلود خودش اجازه نصب نمیده !
۲ بار هم این کار کردم و فایده نداشت

گوشیم Desire 826 HTC هست .. کسی دیگه این مشکل داشته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or