شما خیلی داغ کردی برادر ، به من که چیزی نمیرسه به شما مگه میرسه
کدوم حرفم درست نیست ؟ منفجر نمیشن؟ نشدن تا حالا ؟ من دو صفحه کجا از سامسونگ بد گفتم ، یکی گفتم که منفجر شده چندتا از گوشی هاش یکی گفتم J7 تو فلش زدن بد قلق هست و یکی هم اینکه سامسونگ S7 رنگ بندیش مشکله و تازه کارت حافظه میخوره. یه مقایسه ساده بود با سایر برند ها و گرنه به من که چیزی نمیرسه. اولشم گفتم از این برند خوشم نمیاد در کل
راستش انقد بحث مسخرست حس جواب دادن ندارم
به پست های این چند صفحه یه نگاهی بندازه خلاصه حرفت اینه فقط سونی و سامسونگ اشغاله فلان و..
هیچکدوم از حرفاتم درست نیست
سامسونگ جی ال ایکس هواوی فرقی نمیکنه شما داری اینجا الکی بد میگی.
اخه منغجر شدن چی؟شوخیه؟گفتم که این برا خیلی گوشی ها اتفاق می افته مشکل از گوشی نیست برا ایفون ها و گلکسی بیشتر از بقیه اتفاق می افته چون فروششون چند برابر بیشتره
تو صد میلیون گوشی یکیش منفجر بشه یا حتی ده تا بازمشکل از گوشی نیست.دلایل زیاد و تو شرایطی خاصی هر گوشی ممکنه منفجر بشه.
بهت هن که گفتم الان اوباما اس4داره اگه حرف شما درست باشه رئیس جمهور امریکا کارش ساختست
خدایی بحث مسخره ی بیخیالش
به من چیزی نمیرسه من اینجا خیلی کم سامسونگ پیشنهاد دادم بخاطر قیمت بالا ارزش خرید ندارن به نظرم
این شمای انگار چیزی بهت میرسه اون دوستمون گفت میشه سخت افزار سونیxرو تو گوشی700تومنی پیدا کرد.منظورش سامسونگ نبود
ردمی نوت3پرو بود که سخت افزارش با xیکیه.
سامسونگ فقط یه گوشی با پردازنده650داره اوتمa9که قیمتش1500هستش نه700
خندار ترین حرفتم همین مموری بود.دوست عزیز از وقتی گوشی مموری خور به بازار اومده سامسونگ همه گوشی هاش مموری خور بوده.
اس5ضد اب بود.تو اس6سامسونگ درگاه مموری و ضد اب رو برداشت
با توجه به بازخوردهای کاربران اس7رو ساخت که اکثرشون از نبود درگاه مموری کارت و ضداب و باتری متوسط راضی نبودن
تو اس7ضد اب و درگاه مموری و باتری عالی برگشته و براش تبلیغ میکنه طبیعیه این چیزی که کاربرا خواستن و سامسونگ هم بهشون جواب داده
فک نکنم لازم باشه درمورد کیفیت اس 7بحث کنم مخصوصا صفحه نمایشش حال شما چه باهاش حال لکنی چه نه واقعیته یکی از بهترین های بازار و از نظر خیلی ها بهترین
یه واقعیت دیگه هم اینه سامسونگ چند سال پرفروش تربن برند دنیاست و همیشه تو صدر رضایت و اعتماد و وفاداری مشتری بوده
با گوشی اشغال دادن دست مردم هیچ برندی به اینجا نمیرسه مطمن باش.
در کل بحث مسخره ی بود.بهتره بیخیالش شیم