این سایت یکی از قوی ترین شونه فشارهای ایرانه.
بهترین جا برای خرید طبقه های 5 و 6 و 7 علائدینه.
آخرین ویرایش:
این سایت یکی از قوی ترین شونه فشارهای ایرانه.
سلام.داداش طبقه ۵ و ۶ مگه عمده فروش نیست ؟ من نرفتم تا حالا. فک کنم نهایت ط۳ یا ۴ رفتم.این سایت یکی از قوی ترین شونه فشارهای ایرانه.
بهترین جا برای خرید طبقه های 5 و 6 علائدینه.
سلام.داداش طبقه ۵ و ۶ مگه عمده فروش نیست ؟ من نرفتم تا حالا. فک کنم نهایت ط۳ یا ۴ رفتم.
Sent from my HTC Desire 816 dual sim
کسی نبود؟بچه ها دیدم اینجا فعال تره سوال ام رو میپرسم.
یه برنامه ترجمه زبان فارسی به اینگلیسی و به العکس میخوام مثلا طوری که یه اصطلاح (قیمت این مدل چنده) رو ترجمه کنه. فقط برای iOS میخوام. اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه.
ممنونم
z2 ( توصیه میشه این را بگیری )سلام دوستان
بهترین گوشی که با حدود ۱۲۰۰ میشه خرید چیه؟
واسه بازی میخواستم بیشتر پردازنده و گرافیک واسم مهمه
این هوآوی p7 چطوره؟ اصلا ارزش خرید داره؟
شما تو بخش setting و بعدش About و بعدش Software info برید ورژن اندورید فعلی رو زده و اینکه تا چه ورژنی رو ساپورت میکنه رو شرکت سازنده مشخص میکنه.مثلا ممکنه سامسنوگ اندورید 5 رو براش منتشر نکنه چون میگه که گوشی ممکنه تو این ورژن هنگ کنهسلام از کجا میتونم بفهمم که گوشیم تا چه اندرویدی رو ساپورت میکنه
مدل گوشیم هم : SAMSUNG not3 neo SM7502 هستش
ممنونم دقیقا سوال منم همینه از کجا باید بفهمم که تا چه اندرویدی برای گوشیم میاد؟شما تو بخش setting و بعدش About و بعدش Software info برید ورژن اندورید فعلی رو زده و اینکه تا چه ورژنی رو ساپورت میکنه رو شرکت سازنده مشخص میکنه.مثلا ممکنه سامسنوگ اندورید 5 رو براش منتشر نکنه چون میگه که گوشی ممکنه تو این ورژن هنگ کنه
اصولا وقتی که ورژن اندروید جدید معرفی میشه همه شرکت ها تمام گوشی هایی که این ورزن رو میگرن رو تو سایتشون میزنن.ممنونم دقیقا سوال منم همینه از کجا باید بفهمم که تا چه اندرویدی برای گوشیم میاد؟
از تو سایت خود سامسونگ میشه فهمید؟