راهنمایی برای خرید موبایل

من جی2 دارم همین جوری بود هی آنتنش میرفت و میاومد گوشی رو خاموش روشن کردم و سیمشو در اوردم و جا زدم درست شد.

حالا من شنیدم مشکل پرش آنتن گاهی از خود گوشی هاست .
مثلا همین Nokia 515 یا iphone 4s ...
چندین مورد بوده که گفتن 515 این مشکل رو داره , از یه طرف نمیشه گفت که تولیده کننده گوشی مشکل دار وارد بازار کرده !

حالا من شنیدم مشکل پرش آنتن گاهی از خود گوشی هاست .
مثلا همین Nokia 515 یا iphone 4s ...
چندین مورد بوده که گفتن 515 این مشکل رو داره , از یه طرف نمیشه گفت که تولیده کننده گوشی مشکل دار وارد بازار کرده !
سلام. نمیخوام بگم این دوتا مشکل دارن یا ندارن. ولی گاهی اوقات میبینی مشکل از سیم هم میتونه باشه. چون ما اکثرا پانچ میکنیم. گاهی هم برعکس ممکنه انتن یا اسلات گوشیه.
ایفون ۴اس تقریبا اثبات شده اس که با آپدیت و تغییرات در سری جدیدش حل شد. دقیق نمیدونم.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

سلام
دوستان عصر میخوام برای تولد یکی از بستگان موبایل بخرم. گوشی Xperia z3 و یا note 4 مد نظرم هست.و میخوام برم از نزدیک لمسشون کنم و ببینم بیشتر کدوم به دلم میوفته تا یکی رو دیگه انتحاب کنم.میخواستم ببینم بهترین گارانتی برای اکسپریا چه شرکتی هست و رنگ مسی اکسپریا z3 توی بازار هست یا خیر و بهترین جا برای خرید یکی از این دو گوشی توی کرج یا تهران کجاست؟؟ ترجیحا کرج معرفی کنید
ممنون

سلاملکم دوستان،مخم قشنگ داره سوت میکشه ! یه راهنمایی نهایی از شما میخوام بین اینا :
( یا اگه خدتون پیشنهادی دارین لطف کنین در میون بذارین )

LG G2
G3
G Flex
HTC ONE E8
Galaxy S5

یکم گزینه های روی میزم زیاده میدونم.علت اینکه G2 هم تو لیستِ اینه که شدیدن قیمتش مناسبه ! یعنی الان من خودم اگه بخوام بودجمو ببرم بالا یکم بهم فشار میاد یا باید عقب بندازم زمانِ خریدم رو. بدیش هم اینه که G2 دیگه نمه نمه داره قدیمی میشه ! و از اونطرف G3 هم بجز صفحه نمایشش و ظاهرِ عالیش و کیفیتِ ساختِ بدنش جهشِ بزرگی نسبت به G2 نداشته که ارزشِ 400 تومن گرونتر بودن رو داشته باشه بنظرم !
سونی هم اصلا دلِ خوشی ازش ندارم یه Xperia T داشتم بیدلیل بعد از 13ماه خراب شد اسیرمون کرد ! و کلا خوب هم هنگ میکنه . دوستمم Z1 داشت اونم خیلی بازی دراورد ! همش یپاش خونه بود یپاش گارانتی ! از سامسونگم خوشم نمیاد و تنها دلیلشم ظاهرشه ! حسِ چیپ بودن بهم میده ! ( با S3-4-5 کار کردم )
خلاصه ببخشید که طولانی شد اما برا منی که بسختی پول تو دست و بالم هست مهمه که یچیزه خوب تو رنجِ قیمتِ همون 1 تا 1 و نیم بگیرم !

سلاملکم دوستان،مخم قشنگ داره سوت میکشه ! یه راهنمایی نهایی از شما میخوام بین اینا
توی گزینه هات G Flex رو خط بزن اول از همه. طراحی منحصر به فردی داره اما خیلی بددسته. کیفیت تصویر اون هم به پای هیچ از این گزینه های دیگه شما نمیرسه.
LG G2 همونطوری که گفتی برای یک گوشی که قیمت مناسبی هم داره الان عالیه. ولی خوب قدیمی شده. الان دیگه بکار بردن پلاستیک روغنی توی گوشی ها منسوخ شده و طراحی G2 رو در کنار بقیه گوشی های به روز بذارید، ممکنه دلتون رو بزنه. الان سامسونگ روی Core 2 پونصد تومنی هم داره طرح چرم میزنه که خیلی بهتر از پلاستیک روغنیه.
میرسیم به E8 ... باز دوباره پلاستیک روغنی (البته مدل مات هم داره اگر پیدا بشه توی بازار). از کیفیت بدنه و باطری نه چندان قدرتمند که بگذریم، گوشی خیلی خوبیه. پر سرعت، اسپیکرهای خیلی خوب و طراحی شیک.
گل سر سبد این انتخاب ها هم S5 و G3 هستش. به عنوان کسی که هم G2 داشته و هم G3، باید بگم گفته های شما زیاد درست نیست که بگیم کیفیت فرقی نکرده. بدنه گوشی شده پلاستیک محکم برس خورده که اصلا اثر انگشت جذب نمیکنه. اگر برای مدتی مثل من با دکمه های پشت G2 کار کنید، لذت G3 رو درک می کنید که چقدر طراحی دکمه های پشت بهتر شده. ارگونومیک گوشی هم به کنار :d خوشدست ترین گوشی 5.5 اینچی بازار! الان G2 شده 1250 و G3 بدون فلیپ کاور هم شده 1440. به نظرم ارزشش رو شدیدا داره.
S5 اندازه Note 4 مورد استقبال قرار نگرفته اما گوشی عالی هستش. باطری بسیار خوب، دوربین عالی، قدرت سخت افزاری خیلی خوب، صفحه نمایش زیبا، ضد آب و غبار و بدنه ای که نسبت به S4 پیشرفت داشته از نظر کیفیت. به شخصه برای من، ظاهر هیچ وقت اولویت اول نبودند توی گوشی های سامسونگ. نه اینکه بگم گوشی های زشتی میزنه چون خودم S5 رو دوست دارم (مخصوصا آبی الکتریکی و طلایی) اما طراحی این گوشی اصلا مثل HTC M8، Xperia Z2 و G3 نمیشه.
سامسونگ زیاد دنبال ظاهر نیست اما توی گوشی های پرچمدار اون تقریبا بی نقص هستند. امکانات فراوان، ایرادات کم.
من میگم G3 بخر یا S5 که البته باز هم توصیه میکنم G3 بدون فلیپ کاور بخر که ارزونتر هم در میاد حدود 100 تومنی.

---------------------

دوستان عزیز گوشی تا 1300 چی پیشنهاد میشه؟ بجز G2 :d

سلام دوستان 'تا ۲ تومن یه بهترین گوشی که میشه خرید چیه?(فقط apple ) نباشه
مهم ترین چیز هم برام امکانات و قوی بودن گوشی است
بعد دوستان یه سوال اونم این که LG قرار نیست گوشی جدیدی به غیر از flex بیرون بده?

که بگیم کیفیت فرقی نکرده.
نه سو تفاهم شد من باید یه ویرگول اینجا میزاشتم :
" G3 هم بجز صفحه نمایشش و ظاهرِ عالیش و کیفیتِ ساختِ بدنش" ، "جهشِ بزرگی نسبت به G2 نداشته":d
مرسی بابتِ وختی که گذاشتی آرش جان فقط من راجع به G3 چون کسی از اطرافیانم نداشته فقط به نظراتِ کاربرا و سایتا میتونم اکتفا کنم که تو اونا اشاره به مشکلِ آنتن و وای فای و کیفیتِ نه چندان مناسبِ دوربین ( ! )، و باتریه معمولی ( رو ب ضعیف ) شده بود. یعنی خب قاعدتا مشکل باتری شای د قابلِ درک باشه اما قابل چشم پوشی هم هست ؟ ( شما خودت اذیت نشدی ؟ ) و اینکه اون 3 موردِ دیگه(انتن و دوربین و وای فای) چقد درسته ؟

آخرین ویرایش:
نه سو تفاهم شد من باید یه ویرگول اینجا میزاشتم :
" G3 هم بجز صفحه نمایشش و ظاهرِ عالیش و کیفیتِ ساختِ بدنش" ، "جهشِ بزرگی نسبت به G2 نداشته":d
مرسی بابتِ وختی که گذاشتی آرش جان فقط من راجع به G3 چون کسی از اطرافیانم نداشته فقط به نظراتِ کاربرا و سایتا میتونم اکتفا کنم که تو اونا اشاره به مشکلِ آنتن و وای فای و کیفیتِ نه چندان مناسبِ دوربین ( ! )، و باتریه معمولی ( رو ب ضعیف ) شده بود. یعنی خب قاعدتا مشکل باتری شای د قابلِ درک باشه اما قابل چشم پوشی هم هست ؟ ( شما خودت اذیت نشدی ؟ ) و اینکه اون 3 موردِ دیگه(انتن و دوربین و وای فای) چقد درسته ؟
اول مشخص کن چه ویژ"ی هایی برات مهم هست یا چه چیزهایی بیشتر میخوای استفاده کنی .. راهنمایی بهتر میشه کرد

در مورد باتری بگم بخاطر صفحه QHD باتریش ضعیفتر از بقیه هست اما جدیدا اپدیت اندروید 5 که داده تقریبا این مشکل برطرف کرده
دوربین هم شما این مقایسه بین پرچمدارا نگاه کن و قضاوت کن
نتیجه مقایسه دوربین آیفون 6 پلاس با لومیا 1520، گلکسی نوت 4، ال‌جی جی 3، اکسپریا زد 3 و وان ام 8 - زومیت
دوربینش بهترین نیست اما جز بهترین هاست
اون مشکل انتن و وای فای هم کمتر کسی شنیدم اینو بگه .. بعضی وقت ها میتونه از سیم کارت باشه .. به هر حال شما گوشی گارانتی دار بخری که اگر این گونه مشکلات داشت کسی باشه پساخگو باشه که پولت الکی بیرون نریخته باشید
...
در کل مهمترین ویژگی ها صفحه نمایش، لرزشگیر لیرزری دوربین، ارگومونی خوب هست
اینم بخون
اهمیت «ارگونومی» در تلفن‌های هوشمند: آیفون 6 پلاس در برابر جی 3 - زومیت
کلی یه چیزی بهت میگم اول اینکه تفاوت زیادی بین پرچمدارها نیست مگر اینکه شما ویژگی خاصی مد نظرت باشه مثلا اگر علاقه به دوربین داری نباید سراغ one m8 بری یا اگر پشتیبانی قوی بخوای باید نکسوس بگیری

سلاملکم دوستان،مخم قشنگ داره سوت میکشه ! یه راهنمایی نهایی از شما میخوام بین اینا :
( یا اگه خدتون پیشنهادی دارین لطف کنین در میون بذارین )

LG G2
G3
G Flex
HTC ONE E8
Galaxy S5

یکم گزینه های روی میزم زیاده میدونم.علت اینکه G2 هم تو لیستِ اینه که شدیدن قیمتش مناسبه ! یعنی الان من خودم اگه بخوام بودجمو ببرم بالا یکم بهم فشار میاد یا باید عقب بندازم زمانِ خریدم رو. بدیش هم اینه که G2 دیگه نمه نمه داره قدیمی میشه ! و از اونطرف G3 هم بجز صفحه نمایشش و ظاهرِ عالیش و کیفیتِ ساختِ بدنش جهشِ بزرگی نسبت به G2 نداشته که ارزشِ 400 تومن گرونتر بودن رو داشته باشه بنظرم !
سونی هم اصلا دلِ خوشی ازش ندارم یه Xperia T داشتم بیدلیل بعد از 13ماه خراب شد اسیرمون کرد ! و کلا خوب هم هنگ میکنه . دوستمم Z1 داشت اونم خیلی بازی دراورد ! همش یپاش خونه بود یپاش گارانتی ! از سامسونگم خوشم نمیاد و تنها دلیلشم ظاهرشه ! حسِ چیپ بودن بهم میده ! ( با S3-4-5 کار کردم )
خلاصه ببخشید که طولانی شد اما برا منی که بسختی پول تو دست و بالم هست مهمه که یچیزه خوب تو رنجِ قیمتِ همون 1 تا 1 و نیم بگیرم !
بهروز جان چرا از htc رفتی سراغ E8 الان وقتی M8 شده 1.600 بنظرم ارزش نداره کسی تو گزینه هاش E8 رو قرار بده مگه اینکه دوسیم کارت بودنش ملاک باشه.
-----------
اینو تازه دیدم!
پسر این تبلت خارق العادس!!! نکسوس 9 رو میگم :d
نتیاجش عالیه
بی رقیب و خاص :x
http://www.phonearena.com/phones/Google-Nexus-9_id8926/benchmarks

آخرین ویرایش:
آقا من امروز بازار بودم با Galaxy Alpha کار کردم واقعا میتونم بگم عجب گوشیه اییه!!!!!
بدنه فوق العاده سبک! اون فلز دورش واقعا گوشی رو زیبا کرده و کیفیتش رو خیای بالا برده واقعا با کلاسش کرده. نمیدونم چرا سامسونگ تا الان به ذهنش نرسیده!
دوربین که واقعا عالی بود از همون تکنولوزی ایزوسل ازش استفاده شده.
امکاناتی مثل حسگر اثر انگشت و ضربان قلبم که داره. در کل خیلی باهاش حال کردم.
تنها میشه یه جمله براش گفت: شیک، باریک، زیبا

بچه ها دیدم اینجا فعال تره سوال ام رو میپرسم.
یه برنامه ترجمه زبان فارسی به اینگلیسی و به العکس میخوام مثلا طوری که یه اصطلاح (قیمت این مدل چنده) رو ترجمه کنه. فقط برای iOS میخوام. اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه.
ممنونم

اول مشخص کن چه ویژ"ی هایی برات مهم هست یا چه چیزهایی بیشتر میخوای استفاده کنی .. راهنمایی بهتر میشه کرد
ارزون باشه :d بیشتر قدرتِ گوشی مد نظرمه تا دوربین و سایز صفحه و این مساعل . مرسی . لینکا بدرد بخور بود . واقعا G3 خیلی تن نازه ! ولی باتریش اعصاب خورد کنه ! وگرنه چشم بسته میخرمش !

بهروز جان چرا از htc رفتی سراغ E8 الان وقتی M8 شده 1.600 بنظرم ارزش نداره کسی تو گزینه هاش E8 رو قرار بده مگه اینکه دوسیم کارت بودنش ملاک باشه.
آخه تاجایی که میدونم E8 این قیمتیه که شما میگی !:-/ M8 یک و نهصده ها ! وگرنه اصن کارم به سوال تو اینجا نمیکشید و همین M8 رو میرفتم میگرفتم :d

آخه تاجایی که میدونم E8 این قیمتیه که شما میگی !:-/ M8 یک و نهصده ها ! وگرنه اصن کارم به سوال تو اینجا نمیکشید و همین M8 رو میرفتم میگرفتم :d
نه عزیز مدل دوسیم m8 گرونه الان و حدوده 1.850
مدل تک سیم امروز امار گرفتم 1.600
e8 هم 1.450

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or