rznrz06
کاربر سایت
عزیز من هم Z2 و هم Z3 دارم.تو رنج قیمت z3 گوشی بهتری هست؟ کلا z3 رو چطور ارزیابی میکنید دوستان گوشی خوب و سر حالی هست بخرم ؟دوربین هم برام اهمیت بالا یی داره...
ولی Z3 خیلی خیلی خفنه.
SONY XPERIA Z3
عزیز من هم Z2 و هم Z3 دارم.تو رنج قیمت z3 گوشی بهتری هست؟ کلا z3 رو چطور ارزیابی میکنید دوستان گوشی خوب و سر حالی هست بخرم ؟دوربین هم برام اهمیت بالا یی داره...
تو رنج قیمت z3 گوشی بهتری هست؟ کلا z3 رو چطور ارزیابی میکنید دوستان گوشی خوب و سر حالی هست بخرم ؟دوربین هم برام اهمیت بالا یی داره...
تو رنج قیمت z3 گوشی بهتری هست؟ کلا z3 رو چطور ارزیابی میکنید دوستان گوشی خوب و سر حالی هست بخرم ؟دوربین هم برام اهمیت بالا یی داره...
بابک عزیز ، چرا اینجوری میکنی بدون دلیل و مدرک ؟! سونی هم مثل بقیه شرکتها گوشیهاش یه سری قابلیت و یه سری هم ضعف داره دیگه !! (سونی فن:d). ولی کلا چینین واکنشی از شما ندیده بودم تا حالا.اشتباه نكن سونى نخر
منم باهات موافقم.گوشی های سونی زیاد به دل نمیشینه(نظر شخصی)اشتباه نكن سونى نخر
عزیز حالت اتوماتیک و دستی برا عکس برداری که توضیح خاصی نداره. حالت اتوماتیک رنگ و نور و غیره رو خودش تنظیم میکنه. در حالت دستی خودت باید تنظیم کنی و بذاری روی یه حالتی که فراگیرتر باشه و در هر شرایط نوری جواب بده و کمتر تنظیم بخواد.تشکر از همگی ...
منظورتونو از این جمله متوجه نشدم یعنی چی دستی و اتوماتیک, یعنی برای سونی هروقت بخوای عکس بگیری باید گوشیرو تنظیم کنی؟
اینم تو نقد یه سایت میخوندم نفهمیدم یعنی چی؟
hdr یعنی چی؟
پ ن : من داداشم z2 داشت بعد فروخت s5 گرفت.. من همون z2 رو به s5 ترجیح میدادم چون واقعا گوشی ـه خوش دست و شیک ی بود یعنی دستت که میگرفتی یه چیز خاص بود طراحی و شکل و شمایل z2 رو خیلی دوست داشتم... البته ایناکاملا به سلیقه ها مربوط میشه
تشکر از همگی ...
منظورتونو از این جمله متوجه نشدم یعنی چی دستی و اتوماتیک, یعنی برای سونی هروقت بخوای عکس بگیری باید گوشیرو تنظیم کنی؟
اینم تو نقد یه سایت میخوندم نفهمیدم یعنی چی؟
hdr یعنی چی؟
پ ن : من داداشم z2 داشت بعد فروخت s5 گرفت.. من همون z2 رو به s5 ترجیح میدادم چون واقعا گوشی ـه خوش دست و شیک ی بود یعنی دستت که میگرفتی یه چیز خاص بود طراحی و شکل و شمایل z2 رو خیلی دوست داشتم... البته ایناکاملا به سلیقه ها مربوط میشه
سلام!خب بچه ها m8 eye هم بلاخره وارد ایران شد اونم با قیمت 2.300
فقطم به خاطر دوربین که شده 13 مگاپیکسل.
دقیق 650 تومن اختلاف با نسخه معمولی:d
توی گوشی های سونی تنها چیزی که واقعا بده رابط کاربریه. به غیر از این سونی توی بقیه ی موارد کم و کسری نداره. برای کسی که از تم گوشیش خسته میشه و دنبال تنوعه سونی پیشنهاد خوبی نیست، ولی اگه اینقدر روی عکس گرفتن تمرکز هست، سونی توی گوشی های آندرویدی انتخاب درستیه!اشتباه نكن سونى نخر