راهنمایی برای خرید موبایل

سلام
g3 BETA چطوریاست ؟دوستم میخواد بخره
تو این رنج قیمت چی خوبه ؟
ممنون
Beta یا Beat ?
اگه منظورتون beat هست که نه خوب نیست اگه huawei P6 بگیره بهتره چون تو اون رنج قیمت به نظرم حرف اول رو میزنه( تازه صد تومن با وجود برتری بیشتر ارزون تره ) . اگه بتونه کمی تومن بیشتر هزینه کنه که گوشی Huawei P7 یا نکسوس 5 براش عالیه.انتخاب هاشون رو بر اساس ارزش طبقه بندی میکنم
1. Nexus 5 ( نیاز به هزینه بیشتر)
2. Huawei P7 ( بهترین تو رنج قیمت )
3.Huawei Ascend G750
4.P6

- - -ویرایش - - -

آقایون مشخصات این Honor 6 رو دیدید ؟ Huawei داره رسما سنگ تموم میزاره برا این گوشی فقط اگه از پردازنده Mali استفاده نمیکرد دیگه عالی بود.

راستی اینا چقدر دارن تر حق ال جی ظلم میکنن ؟ ببینین صفحه نوت ، 10 گرفته اونقت G3 نمره 8 .
Apple%20iPhone%206_01.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان بین Xperia Z2 و Galaxy S5 H کدوم پیشنهاد میشه؟
Z2 رو ما آخر نفهمیدم داغ میکنه یا نه :| یه جا میبینی میگه overheat میکنه اون یکی میگه هیچ مشکلی نداره و داریم استفاده میکنیم.
S5 F متاسفانه خیلی کمیاب شده و دم دست نیست با این حال مدل H رو چطور ارزیابی می کنید؟ خیلی کنده؟ برای بازی های سنگین چطوره؟
یه ویدئو توی آپارات بود همین عماد توی این انجمن لینکش رو گذاشت دیدم از H پشیمون شدم :d با این حال توی تجربه واقعی شماها کار کردید ببینید چطوره؟
Z2
باتری بهتر، رم بیشتر، پردازنده خیلی بهتر(نسبت به H)، زیبا تر
این overheat هم تا جایی ک من شنیدم موقع فیلم برداری 4k پیش میاد نه مواقع عادی حالا مطمئن نیستم

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

G pro e985 نه g pro light !

LG G Pro Lite Dual Sim - گوشی موبایل ال جی جی پرو لایت دو سیم کارت

مگه منظورتون این نیس؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

داداشت خیلی ضرر کرد اینو از دست داد
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37016-lg-optimus-g-pro-e985.aspx
سری Z کلا یه سری مشکلاتی دارند من پسر خالم همینطور بیخود بی جهت گوشیش (Z1) خاموش شد دیگه روشنم نشد هیچ جایی هم نتونستن درستش کنن . البته شانس آورد چون الان S5 داره :d
آخه جون من این شد دلیل؟؟؟؟خاموش شد دیگه روشن نشد!!!!؟؟؟؟
خوب عزیزم برو به این پسرخاله ی عزیز بگو چه کردی با این گوشی که با این کیفیت این بلا سرش اومده!!!!!
پیشنهادم اینه بهش بگین از این به بعد از گوشی های ساده ی نوکیا(1100.1200.1800.و.... )استفاده کنه.....
چون کسی که تونسته این گوشی رو این بلا رو سرش بیاره ....آیفون رو هم میتونه نابود کنه چه برسه اس 5

عزیزم اینو که زیرش قیمت زده 1200 .....
z که 900 قیمتشه

- - -ویرایش - - -

دوستان بین Xperia Z2 و Galaxy S5 H کدوم پیشنهاد میشه؟
Z2 رو ما آخر نفهمیدم داغ میکنه یا نه :| یه جا میبینی میگه overheat میکنه اون یکی میگه هیچ مشکلی نداره و داریم استفاده میکنیم.
S5 F متاسفانه خیلی کمیاب شده و دم دست نیست با این حال مدل H رو چطور ارزیابی می کنید؟ خیلی کنده؟ برای بازی های سنگین چطوره؟
یه ویدئو توی آپارات بود همین عماد توی این انجمن لینکش رو گذاشت دیدم از H پشیمون شدم :d با این حال توی تجربه واقعی شماها کار کردید ببینید چطوره؟

داداش من خودم z2 خریدم....هر وقت باهاش بازی میکنم انگار توی یخچاله.....فیلمم همین طور.....مشکلی نداره در بحث گرم شدن!!!!!

اگه بودجت به z2 میرسه یک دقیقه هم تردید نکن.....من که واقعا هیچ مشکلی توش نمی بینم
- - -ویرایش - - -

Z2
باتری بهتر، رم بیشتر، پردازنده خیلی بهتر(نسبت به H)، زیبا تر
این overheat هم تا جایی ک من شنیدم موقع فیلم برداری 4k پیش میاد نه مواقع عادی حالا مطمئن نیستم

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

من فیلمام 4k نیس که تست کنم....

در کل بالای 1080 دانلود نمیکنم....ولی تا 1080 مشکلی نداره اصلا

- - -ویرایش - - -

اگر بخواهیم یه گوشی میان قیمت ۷۰۰-۶۰۰ت HTC بخریم کدوم مدل هاش رو پیشنهاد می کنید ؟
http://www.gooshishop.com/list/phones/available/htc/price-600t-800-toman

اگر بخواهیم یه گوشی میان قیمت ۷۰۰-۶۰۰ت HTC بخریم کدوم مدل هاش رو پیشنهاد می کنید ؟
منم موافقم اگه بتونی یه one x کار کرده و تمیز گیر بیاری 32g خیلی بهتره چون htc زیره 1.100 مورد خوب توش گیر نمیاد به نسبت قیمتش.

سلام. منظور استفاده از دوربین خود گوشی اگه کیفیت رو روی 4k بذاری ، و فیلم ضبط کنی دوربین و دستگاه داغ میشه . که بنظرم روی بقیه گوشیهایی که 4k فیلمبرداری میکنند هم پیش میاد . اگه رو کیفیت عادی فیلم ظبط کنی مشکلی نداره.
منم فقط خوندم تو این مورد داغ میشه و بقیه موارد رو نشنیدم مشکلی داشته باشه. ضمنا گرم شدن گوشی تا حدی عادیه ، حالا هر گوشیی باشه !!!

سلام. منظور استفاده از دوربین خود گوشی اگه کیفیت رو روی 4k بذاری ، و فیلم ضبط کنی دوربین و دستگاه داغ میشه . که بنظرم روی بقیه گوشیهایی که 4k فیلمبرداری میکنند هم پیش میاد . اگه رو کیفیت عادی فیلم ظبط کنی مشکلی نداره.
منم فقط خوندم تو این مورد داغ میشه و بقیه موارد رو نشنیدم مشکلی داشته باشه. ضمنا گرم شدن گوشی تا حدی عادیه ، حالا هر گوشیی باشه !!!
درود
عزیز اگه فیلمبرداری 4K انجام بدین اگه از رم 32 گیگ U3 استفاده کنید،9 دقیقه و 51 ثانیه هر بار بطور مداوم ضبط میکنه ولی اگه از رم64 گیگ U3 یا 128 گیگ(فعلاً تو ایران نیست) استفاده کنید 25 دقیقه و 56 دقیقه هر بار فیلمبرداری 4K انجام میده. البته به درد کسانی میخوره که 4K TV و کابل پیشرفته و کمیاب (آمازون فقط یک مدل هست) داشته باشن تا زیبایی واقعی 4K رو ببینن.
دور تا دور لنز دوربین کمی داغ میشه که طبیعی هست چون موقع فیلمبرداری 4K هر ثانیه 30 عکس 8.3 مگاپیکسل میندازه و سیو میکنه.
SONY XPERIA Z2

LG G Pro Lite Dual Sim - گوشی موبایل ال جی جی پرو لایت دو سیم کارت

مگه منظورتون این نیس؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

آخه جون من این شد دلیل؟؟؟؟خاموش شد دیگه روشن نشد!!!!؟؟؟؟
خوب عزیزم برو به این پسرخاله ی عزیز بگو چه کردی با این گوشی که با این کیفیت این بلا سرش اومده!!!!!
پیشنهادم اینه بهش بگین از این به بعد از گوشی های ساده ی نوکیا(1100.1200.1800.و.... )استفاده کنه.....
چون کسی که تونسته این گوشی رو این بلا رو سرش بیاره ....آیفون رو هم میتونه نابود کنه چه برسه اس 5

عزیزم اینو که زیرش قیمت زده 1200 .....
z که 900 قیمتشه

- - -ویرایش - - -

داداش من خودم z2 خریدم....هر وقت باهاش بازی میکنم انگار توی یخچاله.....فیلمم همین طور.....مشکلی نداره در بحث گرم شدن!!!!!

اگه بودجت به z2 میرسه یک دقیقه هم تردید نکن.....من که واقعا هیچ مشکلی توش نمی بینم
- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

موبایل ، موجود در بازار, اچ تی سی, 600 تا 800 هزار تومان در گوشی شاپ
دوست عزیز فقط گوشیو صفحش رو خاموش کرد دیگه روشنم نشد من هم باهاش بودم وقتی این اتفاق اقتاد . رفتیم درست کنیم گفت از سری z چهارتا دیگه هم داریم اونا هم همین شکلین.

اچ تی سی میان رده کلا پیشنهاد نمیشه.با600تومن هواوی انر3سی بگیر خیلی عالیه
پشتیبانی عالی داره اندروید4.4براش اومده نسخه جدید رابط هواوی هم براش میاد
صفحه نمایش عالی5اینچی.4هسته ای 2گیگ رم اصلا بعد5ماه گرفتم تاحالا هنگ و لگی نداشته و خیلی سریعه
بازی های اسفالت8.mc4.5.وفیفا15.14وgta.saوnfs mwو..روش ریختم با بالاترین تنظیمات گرافیک اجرا گرده

دوربین8سنسور سونی که رو حالت دستی کیفیت مناسبی داره.دوربین جلو 5مگ فوق الادست
باتری هم خوبه تو کارهای سنگین متوسط
طراحی شبیه اکسپریا زد
اسپیکر گوشی ضعیفه با اپدیت یه کم بهتر شده
داغ هم میکنه ولی نه زیاد
در کل نسبت به قیمت فوق العادست

آها دوربین خودشو میگین!!!!!
آره اون کلان یکم داغ میکنه که فک میکنم روی هر گوشی دیگه هم همین طوره....واسه همین کیفیتو آوردم روی 1080 واسه فیلم برداری

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز فقط گوشیو صفحش رو خاموش کرد دیگه روشنم نشد من هم باهاش بودم وقتی این اتفاق اقتاد . رفتیم درست کنیم گفت از سری z چهارتا دیگه هم داریم اونا هم همین شکلین.

درست!!!!

ممنون ولی به هر حال گوشی که گذاشتین قیمتش بالای 1 تومن هس......بیشتر از zه قیمتش

نتایج عکسهای زومیت معلوم شد
عکس 1 : z2
عکس 2: iphone 6
عکس 3: g3
عکس 4: one m8
عکس 5: s5

بدترین دوربین هم ایفون بود
بهترین هم s5
بعد g3
بعد z2
بعد one

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند