راهنمایی برای خرید موبایل

مشخصات فنی نکسوس ۶ گوگل
صفحه نمایش ۵.۹۶ اینچ با رزولشون ۱۴۴۰ در ۲۵۶۰ و تراکم ۴۹۳ پیکسل در اینچ
باتری ۳۲۲۰ میلی آمپر ساعت
دوربین ۱۳ مگاپیکسل در پشت به همراه لرزش گیر اپیتکال (OIS) لنز با F/2.0
دوربین جلو ۲ مگاپیکسل
پردازنده‌ی Snapdragon 805 با فرکانس ۲.۷ گیگاهرتز و گرافیک Adreno 420
۳۲ یا ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره سازی
قیمت 650 دلار
مشخصات فنی تبلت نکسوس 9
صفحه‌ی نمایش ۸.۹ اینچی با رزولوشن ۲۰۴۸ در ۱۵۳۶ پیکسل، این تبلت از مشخصاتی چون تراشه‌ی ۶۴ بیتی تگرا کی‌وان با فرکانس کاری ۲.۳ گیگاهرتز، ۲ گیگابایت حافظه‌ی رم، دوربین پشتی ۸ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار و لنز f/2.4، دوربین ۱.۶ مگاپیکسلی در جلو و یک باتری ۶٫۷۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد. اچ‌تی‌سی امضای خود را با قراردادن بلندگوهای بوم ساوند در نکسوس ۹ حفظ کرده است.

مشخصات فنی تبلت نکسوس 9
صفحه‌ی نمایش ۸.۹ اینچی با رزولوشن ۲۰۴۸ در ۱۵۳۶ پیکسل، این تبلت از مشخصاتی چون تراشه‌ی ۶۴ بیتی تگرا کی‌وان با فرکانس کاری ۲.۳ گیگاهرتز، ۲ گیگابایت حافظه‌ی رم، دوربین پشتی ۸ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار و لنز f/2.4، دوربین ۱.۶ مگاپیکسلی در جلو و یک باتری ۶٫۷۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد. اچ‌تی‌سی امضای خود را با قراردادن بلندگوهای بوم ساوند در نکسوس ۹ حفظ کرده است.

آقا گوشیو که خریدیم....تبلته بیاد چند قیمته؟؟؟؟؟
حدودا

مشخصات فنی نکسوس ۶ گوگل
صفحه نمایش ۵.۹۶ اینچ با رزولشون ۱۴۴۰ در ۲۵۶۰ و تراکم ۴۹۳ پیکسل در اینچ
باتری ۳۲۲۰ میلی آمپر ساعت
دوربین ۱۳ مگاپیکسل در پشت به همراه لرزش گیر اپیتکال (OIS) لنز با F/2.0
دوربین جلو ۲ مگاپیکسل
پردازنده‌ی Snapdragon 805 با فرکانس ۲.۷ گیگاهرتز و گرافیک Adreno 420
۳۲ یا ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره سازی
قیمت 650 دلار
مشخصات فنی تبلت نکسوس 9

گویا مشخص شده که زد آب هم هست. واقعا رقیب سختی واسه ی note 4وiphone 6+ محسوب میشه. خیلی خوشم اومد.

سلام دوستان حالا که نکسوس 9 معرفی شده تصمیم گرفتم صبر کنم و بودجم رو افزایش بدم چند تا سوال داشتم من بین خرید نوت4 و این تبلت موندم کدوم قوی تره دوربینشم خوب به نظر میاد قیمتش خوب هست نسبت به بقیه دستگاه ها بخصوص نوت4
مهم ترین چیزی که از دستگاه می خوام اینکه تا 2 3 سال بتونه همه ی بازی هارو جواب بده

گویا مشخص شده که زد آب هم هست
البته ضد آب ـه ضد آب هم نیست خود گوگل چیزی در این مورد نگفته و توی سایت موتورلا به Splash Resistance بودن اشاره شده که بیشتر هم برای مواد بکار رفته در بدنه هست.

من در مورد سایزش یکم مشکل دارم ۶' بودن خوبه ولی به شرطی که نرم‌افزار{و سخت افزاری} روی گوشی باشه که از این صفحه استفاده کنه ( مثل نوت ۴ با اس پن و اس نوت و...) و صرفا بزرگ کردن صفحه نمایش کار درستی نیست مخصوصا توی اندروید خالص گوگل.
مسئله دیگه ضخامتش هست که تو این روند جدید گوشی ها که به سمت باریک تر شدن پیش میرن ( iPhone 6 ضخامتش ۶.۹mm هست) و (نوت ۴ 8.5mm هست) ضخامت Nexus 6 از مرز ۱ سانتی‌متر رد می‌کنه ! که به نظرم یکم واسه یه فلگ‌شیپ که قراره اواخر سال ۲۰۱۴ به بازار بیاد غیر عادیه .

با همه این‌ها تا گوشی عرضه نشه و مورد تست و بررسی قرار نگیره نمیشه دقیق نظر داد.

------------------------------------

مهم ترین چیزی که از دستگاه می خوام اینکه تا 2 3 سال بتونه همه ی بازی هارو جواب بده
وارد جزییات نمی‌شم چون مقایسه این دو دیوایس اشتباه هست برا اینکه استفاده و کاربردشون کاملا فرق داره.

ولی چون گفتین کاربرد اصلیتون بازی هست پیشنهاد من ۱۰۰٪ نکسوس ۹ هست چون صفحه بزرگ‌تر + CPU فوق‌العاده {{ 64bit NVIDIA Tegra K1 Dual Denver @ 2.3GHz }} و چیپ‌ست گرافیکیه عالیه 192-core Kepler GPU داره که در حال حاضر حرف اول و آخر رو بین دیوایس های پرتابل میزنه. !

Sent from my Nexus 5

آخرین ویرایش:
سلام دوستان حالا که نکسوس 9 معرفی شده تصمیم گرفتم صبر کنم و بودجم رو افزایش بدم چند تا سوال داشتم من بین خرید نوت4 و این تبلت موندم کدوم قوی تره دوربینشم خوب به نظر میاد قیمتش خوب هست نسبت به بقیه دستگاه ها بخصوص نوت4
نکسوس 9که تبلته ربطی به نوت 4 نداره. به نظرم اگه فبلت میخوای باید بین نکسوس 6 و نوت 4 انتخاب کنی. از نظر پشتیبانی به نظرم محصولات نکسوس حرف اول رو میزنند. اگه پشتیبانی خیلی برات مهمه نکسوس 6 بهترین انتخابه.( البته الان نظر دادن درموردش اشتباهه باید صبر کنیم منتشر شه عیبو ایرادهاش مشخص شه. )

آقا گوشیو که خریدیم....تبلته بیاد چند قیمته؟؟؟؟؟
حدودا

قیمت جهانیش مدل 16 گیگ 300 دلار هست که معقول در ایران باید بین 1200-1300 باشه مدل 32 گیگ هم 485 دلار هست که حدود 1500-1600 خوبه
مسلما اولش وارد ایران بشه قیمتش بالاتر هست اما پایین میاد

کسی نبود؟ :d
خیلی خرید وسوسه انگیزیه. 32 گیگ حافظه داخلی، دوربین 13 مگاپیکسلی و طراحی زیبا بدنه.
اما دو سه نکته مهم داره این گوشی: باطری خیلی داغونی داره، کلید های مجازی آندروید (مثل هوم، بک و غیره) بد عمل می کنند، خبری از سیستم عامل بروز نیست، سخت افزار تاریخ گذشته شده و غیره ...
در کل اصلا توصیه نمیشه

دوربینش در حد قابل قبول بنظر میاد اگر دوربین کنار بزاریم بقیه ویژگیهاش با چیزی که تو میخوای جور هست .. قویترین پردازنده جهان - صفحه نمایش بزرگ که برای فیلم دیدن و بازی مناسب هست - بهترین اسپسکرهای صدا - بهترین پشتیبانی از طرف گوگل که همیشه اخرین نسخه اندروید دریافت میکنه
از طرفی پولت رو هم نیاز نیست زیاد کنی چون قیمتش 485 دلار بیشتر نیست و حدود 1.5 میلیون به پول ایران میشه اونوقت میتونی در کنارش یک گوشی هم داشته راشی
راستی یک چیزی اگر دوربین برای استفاده در شبکه اجتماعی میخوای یعنی عکس بگیری و share کنی باید بگم زمانی که پستی ارسال کنی این شبکه ها خودکار کیفیت عکس 99% کاهش میدهند و اون وقت کیفیت عکسی که گرفتی هیچ تفاوتی با یک دوربین گوشی متوسط پیدا نمیکنه

خیلی خرید وسوسه انگیزیه. 32 گیگ حافظه داخلی، دوربین 13 مگاپیکسلی و طراحی زیبا بدنه.
اما دو سه نکته مهم داره این گوشی: باطری خیلی داغونی داره، کلید های مجازی آندروید (مثل هوم، بک و غیره) بد عمل می کنند، خبری از سیستم عامل بروز نیست، سخت افزار تاریخ گذشته شده و غیره ...
در کل اصلا توصیه نمیشه

پس بنظرت چی بخرم؟ با 600
حالا کارکرده هم شد که بهتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or