Solidsnake_1
کاربر سایت
آقا شما همون قضیه آدرس دادن ها مثلا میگن تهران پلاک 2!!
خوب شما بگید آیا ضربه خورده فنی و ظاهری چه طوره؟! گارانتی داره؟ اون وقت میشه قیمت داد.
همه چیزش سالمه ضربه هم نخورده فقط یدونه پیکسل سوخته داره.
آقا شما همون قضیه آدرس دادن ها مثلا میگن تهران پلاک 2!!
خوب شما بگید آیا ضربه خورده فنی و ظاهری چه طوره؟! گارانتی داره؟ اون وقت میشه قیمت داد.
Beta یا Beat ?سلام
g3 BETA چطوریاست ؟دوستم میخواد بخره
تو این رنج قیمت چی خوبه ؟
ممنون
باید ببینم چه طوریاست چون قضیه پیکسل سوخته فرق داره.همه چیزش سالمه ضربه هم نخورده فقط یدونه پیکسل سوخته داره.
Z2دوستان بین Xperia Z2 و Galaxy S5 H کدوم پیشنهاد میشه؟
Z2 رو ما آخر نفهمیدم داغ میکنه یا نه یه جا میبینی میگه overheat میکنه اون یکی میگه هیچ مشکلی نداره و داریم استفاده میکنیم.
S5 F متاسفانه خیلی کمیاب شده و دم دست نیست با این حال مدل H رو چطور ارزیابی می کنید؟ خیلی کنده؟ برای بازی های سنگین چطوره؟
یه ویدئو توی آپارات بود همین عماد توی این انجمن لینکش رو گذاشت دیدم از H پشیمون شدم :d با این حال توی تجربه واقعی شماها کار کردید ببینید چطوره؟
G pro e985 نه g pro light !
آخه جون من این شد دلیل؟؟؟؟خاموش شد دیگه روشن نشد!!!!؟؟؟؟داداشت خیلی ضرر کرد اینو از دست داد
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37016-lg-optimus-g-pro-e985.aspx
سری Z کلا یه سری مشکلاتی دارند من پسر خالم همینطور بیخود بی جهت گوشیش (Z1) خاموش شد دیگه روشنم نشد هیچ جایی هم نتونستن درستش کنن . البته شانس آورد چون الان S5 داره :d
دوستان بین Xperia Z2 و Galaxy S5 H کدوم پیشنهاد میشه؟
Z2 رو ما آخر نفهمیدم داغ میکنه یا نه یه جا میبینی میگه overheat میکنه اون یکی میگه هیچ مشکلی نداره و داریم استفاده میکنیم.
S5 F متاسفانه خیلی کمیاب شده و دم دست نیست با این حال مدل H رو چطور ارزیابی می کنید؟ خیلی کنده؟ برای بازی های سنگین چطوره؟
یه ویدئو توی آپارات بود همین عماد توی این انجمن لینکش رو گذاشت دیدم از H پشیمون شدم :d با این حال توی تجربه واقعی شماها کار کردید ببینید چطوره؟
Z2
باتری بهتر، رم بیشتر، پردازنده خیلی بهتر(نسبت به H)، زیبا تر
این overheat هم تا جایی ک من شنیدم موقع فیلم برداری 4k پیش میاد نه مواقع عادی حالا مطمئن نیستم
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
http://www.gooshishop.com/list/phones/available/htc/price-600t-800-tomanاگر بخواهیم یه گوشی میان قیمت ۷۰۰-۶۰۰ت HTC بخریم کدوم مدل هاش رو پیشنهاد می کنید ؟
خیلی شیک و مجلسی برو یک htc one x کاردکرده بگیر چون خیلی از این دیزایر میزایرا بهتره:dکارکردشو در حد آک 32 گیگ میدن 650اگر بخواهیم یه گوشی میان قیمت ۷۰۰-۶۰۰ت HTC بخریم کدوم مدل هاش رو پیشنهاد می کنید ؟
منم موافقم اگه بتونی یه one x کار کرده و تمیز گیر بیاری 32g خیلی بهتره چون htc زیره 1.100 مورد خوب توش گیر نمیاد به نسبت قیمتش.اگر بخواهیم یه گوشی میان قیمت ۷۰۰-۶۰۰ت HTC بخریم کدوم مدل هاش رو پیشنهاد می کنید ؟
سلام. منظور استفاده از دوربین خود گوشی اگه کیفیت رو روی 4k بذاری ، و فیلم ضبط کنی دوربین و دستگاه داغ میشه . که بنظرم روی بقیه گوشیهایی که 4k فیلمبرداری میکنند هم پیش میاد . اگه رو کیفیت عادی فیلم ظبط کنی مشکلی نداره.من فیلمام 4k نیس که تست کنم....
در کل بالای 1080 دانلود نمیکنم....ولی تا 1080 مشکلی نداره اصلا
درودسلام. منظور استفاده از دوربین خود گوشی اگه کیفیت رو روی 4k بذاری ، و فیلم ضبط کنی دوربین و دستگاه داغ میشه . که بنظرم روی بقیه گوشیهایی که 4k فیلمبرداری میکنند هم پیش میاد . اگه رو کیفیت عادی فیلم ظبط کنی مشکلی نداره.
منم فقط خوندم تو این مورد داغ میشه و بقیه موارد رو نشنیدم مشکلی داشته باشه. ضمنا گرم شدن گوشی تا حدی عادیه ، حالا هر گوشیی باشه !!!
دوست عزیز فقط گوشیو صفحش رو خاموش کرد دیگه روشنم نشد من هم باهاش بودم وقتی این اتفاق اقتاد . رفتیم درست کنیم گفت از سری z چهارتا دیگه هم داریم اونا هم همین شکلین.LG G Pro Lite Dual Sim - گوشی موبایل ال جی جی پرو لایت دو سیم کارت
مگه منظورتون این نیس؟؟؟؟؟
- - -ویرایش - - -
آخه جون من این شد دلیل؟؟؟؟خاموش شد دیگه روشن نشد!!!!؟؟؟؟
خوب عزیزم برو به این پسرخاله ی عزیز بگو چه کردی با این گوشی که با این کیفیت این بلا سرش اومده!!!!!
پیشنهادم اینه بهش بگین از این به بعد از گوشی های ساده ی نوکیا(1100.1200.1800.و.... )استفاده کنه.....
چون کسی که تونسته این گوشی رو این بلا رو سرش بیاره ....آیفون رو هم میتونه نابود کنه چه برسه اس 5
عزیزم اینو که زیرش قیمت زده 1200 .....
z که 900 قیمتشه
- - -ویرایش - - -
داداش من خودم z2 خریدم....هر وقت باهاش بازی میکنم انگار توی یخچاله.....فیلمم همین طور.....مشکلی نداره در بحث گرم شدن!!!!!
اگه بودجت به z2 میرسه یک دقیقه هم تردید نکن.....من که واقعا هیچ مشکلی توش نمی بینم
- - -ویرایش - - -
من فیلمام 4k نیس که تست کنم....
در کل بالای 1080 دانلود نمیکنم....ولی تا 1080 مشکلی نداره اصلا
- - -ویرایش - - -
موبایل ، موجود در بازار, اچ تی سی, 600 تا 800 هزار تومان در گوشی شاپ
اگر بخواهیم یه گوشی میان قیمت ۷۰۰-۶۰۰ت HTC بخریم کدوم مدل هاش رو پیشنهاد می کنید ؟
سلام. منظور استفاده از دوربین خود گوشی اگه کیفیت رو روی 4k بذاری ، و فیلم ضبط کنی دوربین و دستگاه داغ میشه . که بنظرم روی بقیه گوشیهایی که 4k فیلمبرداری میکنند هم پیش میاد . اگه رو کیفیت عادی فیلم ظبط کنی مشکلی نداره.
منم فقط خوندم تو این مورد داغ میشه و بقیه موارد رو نشنیدم مشکلی داشته باشه. ضمنا گرم شدن گوشی تا حدی عادیه ، حالا هر گوشیی باشه !!!
دوست عزیز فقط گوشیو صفحش رو خاموش کرد دیگه روشنم نشد من هم باهاش بودم وقتی این اتفاق اقتاد . رفتیم درست کنیم گفت از سری z چهارتا دیگه هم داریم اونا هم همین شکلین.