راهنمایی برای خرید موبایل

شما آسفالت 8 بریز رو لومیا 520 و حالش رو ببر!:دی البته بازی هایی هستن که رم یک گیگ میخوان ولی با پچ میشه روی رم های 512 هم اجرا بشه!

1 . الان خودم رفتم رو مخاطب و واردش شدم و از اون سه نقطه ی پائین!:دی Share رو زدم و میل رو اورد!
2. کلا کورتانا نداره یا اینکه فعال نیست؟ اگه فعال نیست احتمالا مال ریجن و زبان تلفظ گوشی هست که روی زبان های تحت پوشش کورتانا نیست! یا شاید مربوط به رام گوشی باشه که کورتانا اصلا تو رام اون کشور نباشه!:-/:دی ! خودم هم برام سوال شد!:دی
نه کلا کورتانا نیست!
فکر کنم گوشی رام عراقه آخه چرا نباید باشه!!!
بعد من الان رفتم تو People فقط گزینه add Acount با سرچ هست.

اقا این که میگم Z2 دو مدل داره یکی رام عرب یکی رام اروپا و رام عربه ارزونتر درسته؟!؟
به رام نیست و به نظرم مال هندزفری مخصوص سونی در جعبه هستش (حدود 200 هزار تومن اختلاف)
وگرنه سخت افزارهای متفاوتی ندارند!

نه کلا کورتانا نیست!
قضیه کورتانا رو نمیدونم:دی
برای مخاطب هم باید روی مخاطبت بزنی تا صفحه مخاطب باز بشه! به عبارتی باید برای تک تک مخاطب ها , share رو بزنی!:دی فک نکنم راه دیگه ای وجود داشته باشه!:دی

nexus 5 چطوره؟
از همه لحاظ عالیه اما باطری خیلی ضعیفی داره.
موتورولا والا نمیدونم. توی هیچ مغازه ای ندیدم و تا حالا یک بار هم نگرفتم دستم. اطلاعات کاملی ندارم فقط اینکه هیچ کدومشون کارت حافظه نمی خورند!
دوستان شما میگید وایسم Z3 بیاد یا همین Z2 رو از آل بخرم؟!
ببین اگر تغییرات اعمل شده خیلی برات موثر بوده و مهم، پس صبر کن. آخه صبر هم به یک ماه نیستش که. میاد طبق معمول از 2200 شروع میشه تا برسه به الان 1600 :|
من تغییرات بنیادینی داخل این دو ندیدم و اگر می خوای بخر.

بدبختی همینجاست دقیقا
متاسفانه پرچمدارهای سونی کلا همین وضعیت هستند. تا بخواد قیمت اونها درست بشه، 4 ماه طول میکشه بعدشم فقط دو ماه با گوشی حال می کنی و مدل جدید میاد!
بده M8 خیال خودت رو راحت کن :d

متاسفانه پرچمدارهای سونی کلا همین وضعیت هستند. تا بخواد قیمت اونها درست بشه، 4 ماه طول میکشه بعدشم فقط دو ماه با گوشی حال می کنی و مدل جدید میاد!
بده M8 خیال خودت رو راحت کن :d
از M8 هم خیلی خوشم اومد ولی لامصب از دوربینش نمیشه گذشت!:|
بعد این ضد ابی Z2 هم بدجور به کارم میاد!:d حیف M8 که ضد اب نیست:d

از همه لحاظ عالیه اما باطری خیلی ضعیفی داره.
موتورولا والا نمیدونم. توی هیچ مغازه ای ندیدم و تا حالا یک بار هم نگرفتم دستم. اطلاعات کاملی ندارم فقط اینکه هیچ کدومشون کارت حافظه نمی خورند!

ببین اگر تغییرات اعمل شده خیلی برات موثر بوده و مهم، پس صبر کن. آخه صبر هم به یک ماه نیستش که. میاد طبق معمول از 2200 شروع میشه تا برسه به الان 1600 :|
من تغییرات بنیادینی داخل این دو ندیدم و اگر می خوای بخر.
چقد ظعیف؟؟؟؟؟

مثلا چند ساعت میکشه بشه باهاش فیلم نگاه کرد؟؟؟؟؟
یا بازی اچ دی انجام داد؟؟؟؟؟؟؟
واسه کار های روزانه چقد دووم میاره؟؟؟؟(اس ام اس.فیس بوک.بازیسنتر.زنگ زدن.آهنگ صوتی گوش دادن.10 الی 20 دقیقه بازی عادی بازی کردن)

ممنون اگه پاسخ بدین

آخرین ویرایش:
نه کلا کورتانا نیست!
تو گوگل سرچ بزن فعال کردن کورتانا در 8.1 یک لینک میاد ماله سایت winphone.ir با اون راهنما فعال سازیشو برو درست میشه:d

سلام
دوستان من میخوام یه گوشی اندروید بگیرم و زیاد هم اهل نصب بازی های سنگین روی موبایل نیستم بیشتر مهم برام هنگ نکردن گوشی و مشخصات ظاهری مناسب و صفحه در حدود 5 اینج هست.
نظرتون راجع به HTC ONE 32gb چیه؟ ظاهرش رو از روی تصاویر بیشتر از M8 می پسندم البته از نزدیک ندیدمشون. تفاوت قیمتشون هم حدود 600 هزار تومان هست.
با توجه به توضیحاتی که دادم شما HTC ONE 32gb رو انتخاب مناسبی میدونید؟ مشکل خاصی نداره؟ بدون گارانتی بگیریم یا با گارانتی؟
سوال آخر z3 کی وارد بازار ایران میشه و با حدود چه قیمتی؟
ممنون

سلام
دوستان من میخوام یه گوشی اندروید بگیرم و زیاد هم اهل نصب بازی های سنگین روی موبایل نیستم بیشتر مهم برام هنگ نکردن گوشی و مشخصات ظاهری مناسب و صفحه در حدود 5 اینج هست.
نظرتون راجع به HTC ONE 32gb چیه؟ ظاهرش رو از روی تصاویر بیشتر از M8 می پسندم البته از نزدیک ندیدمشون. تفاوت قیمتشون هم حدود 600 هزار تومان هست.
با توجه به توضیحاتی که دادم شما HTC ONE 32gb رو انتخاب مناسبی میدونید؟ مشکل خاصی نداره؟ بدون گارانتی بگیریم یا با گارانتی؟
ممنون
HTC One گوشیه خیلی خوبیه و مناسب شماست هنگ و لگ تو کارش نیست مخصوصا با آپدیت کیت کت خیلی عالیه ! الان نمیدونم با گارانتی هست یا نه ولی بعضی از One ها عکس هارو بنفش ثبت میکرد که این خیلی بد بود برای همین باید موقع خرید حواست باشه.
Z3 معلوم نیست کی میآد اما بیاد با قیمت حدود 2.000 تا 2.200 هست.

سلام
ممنون
انتخاب خیلی خوبی کردیی
فقط موقع خرید ببین مشکل بنفشی دوربین نداشته باشه دیگه مشکلی نیست...واسه بنفشی هم دوربینو روشن کن بعد گوشی رو بزار رو زمین(طرف لنز)اگه بنفشی داشته باشه کلا صفحه به جای سیاه بنفش میشه:dکلا تو جاهای تاریک بنفش میشه
البته این مشکل تو سری های جدید برطرف شده.مثلا گوشیای رنگ طلایی همشون سری جدیدن و این مشکلو ندارن

z3 نمیدونم کی وارد میشه ولی احتمالا 2200 باشه اولاش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or