راهنمایی برای خرید موبایل

مقایسه جالبی بود و اینکه m8 فقط 10 ثانیه اختلاف داشت نشون از قدرت خوبش هست
البته من انتظار داشتم ایفون 6 خیلی بهتر عمل کنه چون پردازنده 64 بیتی داره و هم سیستم عاملش بهینه تر هست

کاشکی z2, g3 هم در این مقایسه بودند
اره M8 خیلی گوشیه خوبیه اگه دکمه هاش داخل صفحه نبود 100% جز انتخاب های من میرفت اما بد بختی اینکه دکمه هاش با کلیک رو صفحه محو یا نمایش داده نمیشه و باید رو صفحه بکشی تا بیاد.
سامسونگ اس5 هم که فقط بلده رو اعداد و امتیاز انتوتو مانور بده.

واقعا ام 8 فوق العادست.رابط کاربری روون و بلندگوهای فوق العاده در کنار بدنه فلزی تجربه عالی به کاربر میده.هرکی میخواد از سمت ios بیاد سمت اندروید بهترین گزینه درحال حاظر ام 8

سلام
چند وقته میخوام یه گوشی بگیرم.بعد از تحقیقات بسیار الان بین G3 و M8 موندم کدوم رو بگیرم.
دوستانی که با هر دو گوشی کار کردن میشه نظرشون رو درباره دو گوشی بگن.

سلام
چند وقته میخوام یه گوشی بگیرم.بعد از تحقیقات بسیار الان بین G3 و M8 موندم کدوم رو بگیرم.
دوستانی که با هر دو گوشی کار کردن میشه نظرشون رو درباره دو گوشی بگن.
جي 3 کمی لگ داره و میزنه تو ذوق اما صفحه نمایش عالی داره.ولی بنظر من ام 8 بگیر

ما هم ادم هستیم ها
کلا نمیدونم چرا بازیسنتر اینجوریه ، جواب آدم رو نمیدن ...
دوست عزیز بهترین انخابت Ipad 4 یا Air هستش ، بهترین گجت واسه فیلم دیدن هستن این دو تا ، من خودم 2 3 ساله با آیپد 3 ـم دارم فیلم میبینم اصلا آخ هم نگفته و کلا دیگه طرف تی وی و مانیتور نمیرم ...

بعد از تحقیقات بسیار الان بین G3 و M8 موندم کدوم رو بگیرم.
G3 دوربین و باطری بهتری داره. صفحه نمایش اون هم بزرگتر هستش.
M8 کیفیت بدنه عالی داره و سرعت اون در رابط کاربری بیشتره.
بچه ها سونی Z2 خوبه یا نه ؟!
از چه بابت؟ آره گوشی خیلی خوبیه
سلام دوستان بهترین گوشی برای فیلم سینمایی دیدن و بازی کردن چیه تبلت چی 1 میلیون تا 2 میلیون
سوالاتتون خیلی کلیه دوست عزیز و یا چند سوال هم همزمان میکنید، اصلا هدف خودتون رو بیان نمی کنید که چی خواهید، چقدر پول داری، اولویت ها چیه و غیره.
الان تمام گوشی های پرچمدار برای تماشای فیلم عالی هستند. تبلت خوب هم که قطعا زیر 1 میلیون نداریم (صرف نظر از LG G Pad 8.3) و اگر تا 2 میلیون پول داری، بدید Galaxy Tab S ده اینچی بخرید.
یک هدف بذارید برای خودتون توی خرید و رندوم نپرسید که بهترین توی این چیه! از 1 میلیون تا 2 میلیون دریای گوشی و موبایل داریم!
کلا نمیدونم چرا بازیسنتر اینجوریه ، جواب آدم رو نمیدن ...
حداقل امیر حسین چند صفحه قبل رو ببین بعد چنین حرفی بزن!
به تمامی دوستان و همین عزیزمون که سوالات زیادی هم داشته، پاسخ داده شده.

A.R.A.$.H

ممنون از پاسخ گویی آرش جان !

والا من زیاد اهل گوشی نیستم و قبلیم هم HTC SENSATION XL بوده که با اونم راحت بودم !
گفته گوشیم رو عوض کنم چون یکم قدیمی شده واسه همین گفتم در حالت کلی این سونی Z2 بنظرت مناسبه یا انتخاب های بهتری هم هست !؟

این نکسوس رو میخوام بفروشم وایسم تا Z3 بیاد اونو بگیرم، حالا میخوام واسه این مدت یه گوشی ارزون بگیرم ک کارمو راه بندازه. شما چی پیشنهاد میدید؟ حداکثر 300 تومن بشه دست دو هم بخوام بفروشم خوب فروش بره...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

این نکسوس رو میخوام بفروشم وایسم تا Z3 بیاد اونو بگیرم، حالا میخوام واسه این مدت یه گوشی ارزون بگیرم ک کارمو راه بندازه. شما چی پیشنهاد میدید؟ حداکثر 300 تومن بشه دست دو هم بخوام بفروشم خوب فروش بره...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sony e1/lg l40 d
پیشنهادم همون سونی هست

همین گفتم در حالت کلی این سونی Z2 بنظرت مناسبه یا انتخاب های بهتری هم هست !؟
امکاناتش خوبه ولی گزینه های زیادی دارید. اولویت ها رو همیشه قبل از خرید مشخص کنید که ببینید از گوشی چی می خواید.
صفحه بزرگ، صفحه با کیفیت، خوش دست بودن، قدرت سخت افزاری، دوربین، کیفیت ساخت بدنه و غیره ...
یکی میاد میگه فقط می خوام گنده باشه، اون یکی میگه خوشدست باشه با دوربین خوب، یکی دیگه میگه بیشترین قدرت سخت افزاری براش ملاکه و اون یکی میگه قشنگ و خوش ساخت نباشه سمتش نمیرم اصلا :d
اولویت هات رو بگو + چقدر میتونی خرج کنی.

امکاناتش خوبه ولی گزینه های زیادی دارید. اولویت ها رو همیشه قبل از خرید مشخص کنید که ببینید از گوشی چی می خواید.
صفحه بزرگ، صفحه با کیفیت، خوش دست بودن، قدرت سخت افزاری، دوربین، کیفیت ساخت بدنه و غیره ...
یکی میاد میگه فقط می خوام گنده باشه، اون یکی میگه خوشدست باشه با دوربین خوب، یکی دیگه میگه بیشترین قدرت سخت افزاری براش ملاکه و اون یکی میگه قشنگ و خوش ساخت نباشه سمتش نمیرم اصلا :d
اولویت هات رو بگو + چقدر میتونی خرج کنی.

باز تخصصیش کردی آرش جان :d

والا از لحاظ ظاهری میخوام نه زیاد بزرگ باشه و نه زیاد کوچیک و نمیخوام گرد باشه مثل همینی که داشتم میخوام یکم مستطیلی باشه و خوب برام موسیقی خیلی خیلی مهمه .
عکس هم زیاد میگیرم میخوام این فازش هم خوب باشه .
و همچنین باتریش قوی باشه .

G3

حداقل امیر حسین چند صفحه قبل رو ببین بعد چنین حرفی بزن!
به تمامی دوستان و همین عزیزمون که سوالات زیادی هم داشته، پاسخ داده شده.
من منظورم بچه های این تاپیک نبود که کلی بود آرش
بازم ببخشید اگه کسی ناراحت شده:(:x
-------
دوستان گوشی گلکسی آلفا وارد بازار شده؟ ارزش خرید داره؟:D

والا از لحاظ ظاهری میخوام نه زیاد بزرگ باشه و نه زیاد کوچیک و نمیخوام گرد باشه مثل همینی که داشتم میخوام یکم مستطیلی باشه و خوب برام موسیقی خیلی خیلی مهمه .
تمامی خصوصیاتی که گفتی رو Z2 داره :d اسپیکر استریو (البته قدرتش در حد اسپیکر HTC نیست)، دوربین خوب، طراحی جعبه ای (یا همون مستطیلی)، باطری عالی.
اگر هم کمی پول بیشتر بذاری و باندل مخصوص Z2 رو خریداری کنی، دیگه بهترین تجربه موسیقی رو خواهی داشت. این باندل حدود 200 تومن گرونتره و یک هندزفری مخصوص رو داره.
فقط دو نکته:
1- گزارش ها مختلف بوده اما گفته میشه که Z2 به خاطر تولید گرمای زیاد، Overheat میکنه. ویدئوهاش هم داخل یوتیوبه!
2- این گوشی بزرگه، یک دسته راحت نمیتونید کار کنید باهاش و مسلما به دفعات پیش میاد که دو دسته از گوشی استفاده کنید. با این حال مثل Lumia 1520 خیلی غول نیست!
دوستان گوشی گلکسی آلفا وارد بازار شده؟ ارزش خرید داره؟
توی بعضی بازارهای اروپایی فکر کنم اومده مثل انگلستان! در رابطه با ارزش الان نمیشه نظر داد و باید ببینیم با چه قیمتی میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or