راهنمایی برای خرید موبایل

تمامی خصوصیاتی که گفتی رو Z2 داره :d اسپیکر استریو (البته قدرتش در حد اسپیکر HTC نیست)، دوربین خوب، طراحی جعبه ای (یا همون مستطیلی)، باطری عالی.
اگر هم کمی پول بیشتر بذاری و باندل مخصوص Z2 رو خریداری کنی، دیگه بهترین تجربه موسیقی رو خواهی داشت. این باندل حدود 200 تومن گرونتره و یک هندزفری مخصوص رو داره.
فقط دو نکته:
1- گزارش ها مختلف بوده اما گفته میشه که Z2 به خاطر تولید گرمای زیاد، Overheat میکنه. ویدئوهاش هم داخل یوتیوبه!
2- این گوشی بزرگه، یک دسته راحت نمیتونید کار کنید باهاش و مسلما به دفعات پیش میاد که دو دسته از گوشی استفاده کنید. با این حال مثل Lumia 1520 خیلی غول نیست!

توی بعضی بازارهای اروپایی فکر کنم اومده مثل انگلستان! در رابطه با ارزش الان نمیشه نظر داد و باید ببینیم با چه قیمتی میاد.

ممنون آرش جان !

والا اصلا نمیتونم دو دست اس ام اس بزنم اعصابم خورد میشه :-"
پس باید گوشیِ دیگه ای بگیرم !؟
چون اصلا اهل دو دست گرفتن مخصوصا برای اس ام اس نیستم !

خوب در مورد گرمایی شدنش بنظرت زود خراب نمیشه !؟
اگر میشه چرا اینقدر پول بدم ؟!

سقف پولمم 2 تومن بیشتر نیست :-"

اگر گوشی بهتر که اندازه ی مناسب باشه و موسیقیش هم توپ باشه میگی بهم ؟!

یا همین رو بخرم ؟!

اسم اون باندلش چیه ؟!

پس باید گوشیِ دیگه ای بگیرم !؟
دقیقا :d در غیر این صورت دستت زیاد کش میاد برای زدن نقاط مختلف گوشی!
خوب در مورد گرمایی شدنش بنظرت زود خراب نمیشه !؟
گوشی خراب نمیشه چون اگر overheat کنه، برنامه و بازی ها رو خودکار می بنده که آسیبی به بدنه نرسه. ولی خوب اعصاب خورد کنه دیگه!
فکرش رو کن سه دقیقه فیلم برداری کردی، یک دفعه برنامه رو میبنده میگه داغ شده!
اگر گوشی بهتر که اندازه ی مناسب باشه و موسیقیش هم توپ باشه میگی بهم ؟!
HTC One M8 برای موسیقی عالیه، خوشدسته (البته گرد) و کیفیت بدنه عالی هم داره. مشکلات خاصی هم گزارش نشده. فقط دوربین اون هرچند فاجعه نیست اما اصلا شگفت انگیز هم نیست برای چنین قیمتی!
من توصیه میکنم یا LG G3 یا HTC One M8 یا Samsung Galaxy S5 بخرید. هیچ کدوم توی موسیقی خوب نیستند (بجز HTC) اما با 2 میلیون پولی که داری، میدی یه هندزفری توپ هم میخری.
S5 بهترین باطری و دوربین رو بین این سه تا داره، M8 بهترین کیفیت ساخت و قدرتمند ترین بلندگوهای توی بازار رو داره و G3 چیزی ما بین این دوتا هستش. باطری اون در حالی که از M8 قوی تره اما از S5 ضعیف تره. دوربینش کمی از S5 ضعیف تره اما از M8 بهتره.
فکر میکنم بهترین گزینه هم برای SMS همین S5 باشه چون کوچکترین بدنه و صفحه نمایش رو داره.
اسم اون باندلش چیه ؟!
اسم خاصی نداره. برخی بسته بندی ها هندزفری مخصوص داره و برخی دیگه هندزفری معمولی!

دقیقا :d در غیر این صورت دستت زیاد کش میاد برای زدن نقاط مختلف گوشی!

گوشی خراب نمیشه چون اگر overheat کنه، برنامه و بازی ها رو خودکار می بنده که آسیبی به بدنه نرسه. ولی خوب اعصاب خورد کنه دیگه!
فکرش رو کن سه دقیقه فیلم برداری کردی، یک دفعه برنامه رو میبنده میگه داغ شده!

HTC One M8 برای موسیقی عالیه، خوشدسته (البته گرد) و کیفیت بدنه عالی هم داره. مشکلات خاصی هم گزارش نشده. فقط دوربین اون هرچند فاجعه نیست اما اصلا شگفت انگیز هم نیست برای چنین قیمتی!
من توصیه میکنم یا LG G3 یا HTC One M8 یا Samsung Galaxy S5 بخرید. هیچ کدوم توی موسیقی خوب نیستند (بجز HTC) اما با 2 میلیون پولی که داری، میدی یه هندزفری توپ هم میخری.
S5 بهترین باطری و دوربین رو بین این سه تا داره، M8 بهترین کیفیت ساخت و قدرتمند ترین بلندگوهای توی بازار رو داره و G3 چیزی ما بین این دوتا هستش. باطری اون در حالی که از M8 قوی تره اما از S5 ضعیف تره. دوربینش کمی از S5 ضعیف تره اما از M8 بهتره.
فکر میکنم بهترین گزینه هم برای SMS همین S5 باشه چون کوچکترین بدنه و صفحه نمایش رو داره.

اسم خاصی نداره. برخی بسته بندی ها هندزفری مخصوص داره و برخی دیگه هندزفری معمولی!

ممنون آرش جان !‌

این HTC خیلی خوشگوله ولی این دوربینش خیلی رو مخه ! -ــــــــــــ-
فقط 4 مگاپیکسل :-"

چیز دیگه ای تو بازار نیست همرو باهم داشته باشه آرش جان ؟!

که دوربین و موسیقی و کیفیت تصویرش بالا باشه ؟!

من از هندزفری استفاده نمیکنم آرش جان { واسه همین میخوام مال خودش توپ باشه}همیشه میزنم همینطوری پخش بشه واسه همین کل خانواده کلا از اتاق من دورن :d

ممنون آرش جان !‌

من از هندزفری استفاده نمیکنم آرش جان { واسه همین میخوام مال خودش توپ باشه}همیشه میزنم همینطوری پخش بشه واسه همین کل خانواده کلا از اتاق من دورن :d

Nokia n1100 بخر :دی

کیفیت دوربین one m8 خوب هست اما اگر با دیگر گوشیهای پرچمدتر مقایسه کنی اصلا حرفی برای گفتن نداره
One e8 هم هست ببین خوشت میاد یا نه

ممنون آرش جان !‌

سلام. من با گوشی ۵.۵ اینچی با یه دست مینویسم. تازه یه مقدار دستم شاید اذیت بشه که نمیشه. دیگه با ۵ اینچ که چیزیذنمیشه.
ضمنا حتما برید یه جایی با گوشی های مدنظرتون کار کنید. مثل همین تایپ و صفحه کلیدش رو بسنجید. و این ۴ مگاپیکسل بر اساس اولترا پیکسل هست و مقیاسش فرق داره. البته بازم دوربینش تاپ نیست.و داغ شدن z2 در بخش فیلمبرداری مربوط به 4k هست نه عادی . در برنامه های دیگه نمیدونم داغ میشه یا نه.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

آخرین ویرایش:

:d

ببین بردیا تو نت بگردی و اطلاعات بگیر مگاپیکسل ربطی به کیفیت عکس نداره.
الانم نیگاه کن مثلن مینویسن 12 مگاپیکسل فکر نکن واقعن خیلی عالیه!
الان کلی گوشی هست که همه 8 مگاپیکسل نوشتن ولی تو کیفیت عکس های گرفته شده زمین تا اسمون با هم اختلاف دارن.
--------
من بهت توصیه میکنم بری با m8 از نزدیک کار کنی و تو همون مغازه هم باهاش عکس بندازی.
قابلیت های جالبی رو به خاطر دو تا بودن دوربینش ایجاد میشه کرد که خیلی خوبه.
-----------
arash welcome to htc family :d

- - -ویرایش - - -

Nokia n1100
One e8 هم هست ببین خوشت میاد یا نه
e8 همون ورژن ضعیف شده m8ه.
حدوده 400 تومنم ارزونتره چون پلاستیکیه و المینیومی نیست.

آخرین ویرایش:
سلام به اساتید....
یکم کمک میخواستم واسه خرید گوشی......
من 1100000 موجودی دارم...با توجه به این بودجه چه گوشی به من پیشنهاد میکنید.....
سیستم عامل هم میخوام (آندروید یا IOS باشه فقط)(که البته IOS فک نکنم گیر بیاد:()
از مارک سامسونگ هم خیلی بدم میاد....
به نظر شما بهترین انتخاب چیه؟؟؟؟

بچه ها دوتا سوال:
1.الان وینفون 520 داره داداشم میخواد مخاطب هارو انتقال بده بره رو ایمیلش که بعد از رو ایمیل بفرسته رو ایفون. حالا این کار چه طوریه؟
2.الان به وینفون8.1 با نوکیا ساین آپدیت کردیم ولی کورتانا نداره. چی کار کنیم تا بیاد؟
ممنونم

مرسی چه بازیایی مثلا.؟:-/
پ.ن:عذر میخوام بحث یکم آف تاپیک شد.
شما آسفالت 8 بریز رو لومیا 520 و حالش رو ببر!:دی البته بازی هایی هستن که رم یک گیگ میخوان ولی با پچ میشه روی رم های 512 هم اجرا بشه!
بچه ها دوتا سوال:
1.الان وینفون 520 داره داداشم میخواد مخاطب هارو انتقال بده بره رو ایمیلش که بعد از رو ایمیل بفرسته رو ایفون. حالا این کار چه طوریه؟
2.الان به وینفون8.1 با نوکیا ساین آپدیت کردیم ولی کورتانا نداره. چی کار کنیم تا بیاد؟
ممنونم
1 . الان خودم رفتم رو مخاطب و واردش شدم و از اون سه نقطه ی پائین!:دی Share رو زدم و میل رو اورد!
2. کلا کورتانا نداره یا اینکه فعال نیست؟ اگه فعال نیست احتمالا مال ریجن و زبان تلفظ گوشی هست که روی زبان های تحت پوشش کورتانا نیست! یا شاید مربوط به رام گوشی باشه که کورتانا اصلا تو رام اون کشور نباشه!:-/:دی ! خودم هم برام سوال شد!:دی

سلام دوستان یکی از اقوام می خواد اکسپریا z2 بخره انتخاب خوبی هست مزایا و معایبش رو بگید علاقش هم به صفحه بزرگ و قدرت بالا و دوربین و اسپیکر های با کیفیت هست بیشتر برای گیم می خواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or