ibrahimovich
کاربر سایت
سلام بر دوستان خواهشا قیمت به روز اس2 رو بگین لازم دارم.سری جی نباشه
دوستان این مدل ها اومده ؟
چنده اگه اومده بدون گارانتیش :
LG Prada 3.0
LG Optimus Vu

خوب اگه میخوای واقعا از گوشی استفاده کنی GALAXY S3 بگیر ولی اگه فقط میخوای پز بدی IPHONE . البته تو برای پز دادنش میخوای همون آیفونو بگیری بهترهمن فردا می خوام برم یه گوشی بخرم موندم galaxy s 3 بخرم یا iphone 4s . از یک طرف کلاس iphone خیلی بیشتره از یک طرف galaxy s 3 قوی تره . ممنون میشم کمک کنید. و یک سوال دیگه من روی اندروید راحت نرم افزار میریختم می خواستم ببینم روی ios 5 هم میشه راحت اپ ها و بازی ها رو ریخت؟؟ممنون میشم کمک کنید.
و یک سوال دیگه . اگه به این موبایل فروشی ها بگی برات روی iphone 4s اپ بریزند هر دفعه چه قدر پول میگیرن؟؟؟؟![]()
سلام
دوستان خواهشا به بنده کمک کنید بدجوری گیر کردم.میخام گوشی بخرم دو مدل توی نظرمه از شما میخام کمکم کنید و بر اساس تجربتون بگید کدوم بهتره.
اول بگم که برام سیستم عامل اندرویید و برنامه و علی الخصوص اجرای روان بازیاش واسم مهمه و فقط برای بازی و برنامه های باحال میخام.
من مدل اکسپریا ری و گلکسی مینی 2 ر ادر نظر دارم و از شما عزیزان میخام بین این دو مدل و یا اگه مدل شاختری را توی همین رنج قیمت سراغ دارید برام معرفی کنید و یه چیز دیگه کیفیت تصویر و رزولیشن کدوم یکی از دو گوشی مد نظرم بالاتره؟
ببخشید خیلی حرافی کردم پیشاپیش از همه عزیزان و دوستان محترم سپاسگزارم
موفق باشید
یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!من فردا می خوام برم یه گوشی بخرم موندم galaxy s 3 بخرم یا iphone 4s . از یک طرف کلاس iphone خیلی بیشتره از یک طرف galaxy s 3 قوی تره . ممنون میشم کمک کنید. و یک سوال دیگه من روی اندروید راحت نرم افزار میریختم می خواستم ببینم روی ios 5 هم میشه راحت اپ ها و بازی ها رو ریخت؟؟ممنون میشم کمک کنید.
و یک سوال دیگه . اگه به این موبایل فروشی ها بگی برات روی iphone 4s اپ بریزند هر دفعه چه قدر پول میگیرن؟؟؟؟![]()

یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!![]()
اره خوبه ولی نظر منا میخوای یه گوشی بگیر که رمش 1 گیگ باشه این گوشی 512 هست و متاسفانه نسخه ای جدید اندرویید(icsو jb) رم بالایی میخواد و مدیریت رم توش ضعیف شدهسلام دوستان ،من قراره xperia arc s رو بگیرم میخوام ببینم گوشیه خوبیه ؟کارایی و غیره...... همچیش خوب هست؟؟