راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان یه همفکری میخوام خواهشا
الان یه چیزی حدود 900-920 دارم
میخوام اگه بشه توی این 2 روز گالاکسی نوت بگیرم(میدونم داره 2 میاد و SIIIبهتره...اما نه پول S3رو دارم و نه زمان اومدن 2 )و همینطور چون گارانتی های ایران خیلی قانون های جالبی داره !!! بدون گارانتی هم میگیرم(یعنی همون 920 حدودا میشه)
...
دلیلی که برای خرید نوت دارم قلمش و سی پی یو خوبش و قدرت گرافیکشه(چون علاقه ی بیشتر من برای گوشی های آندروید بازی هاشه که الان خودم Neo دارم)
فقط میخوام بدونم حالا با اینکه فقط 2 روز وقت دارم که بخرم اما به نظرتون اگه یه ذره(ِیه هفته یا 10 روز) وایسم قیمت نوت پایینتر میاد یا مثل این چند روز بالاتر میره ؟؟! و اینکه تو همین حدود قیمت و همین حدود سخت افزار خوب نوت چی پیشنهاد میکنید
ممنون میشم یه کمکی بکنید !!

دوستان میخوام گوشی بگیرَم . HTC ONEX یا GALAXY sIII ؟
خواهشَن با دلیل بگید کدوم بهتره . ممنون میشم.
htc one x
هم cpu و کیفیت صفحه نمایشش بهتره!b-)
البته من میگم galexy s3 بگیر خیلی بهتره چون من خودم htc دارم ولی کاراییش افتضاهه!بعد که خریدی میفهمی!:d

htc one x
هم cpu و کیفیت صفحه نمایشش بهتره!b-)
البته من میگم galexy s3 بگیر خیلی بهتره چون من خودم htc دارم ولی کاراییش افتضاهه!بعد که خریدی میفهمی!:d

ولی انصافا گالاکسی اس 3 حرف نداره من وان ایکسم دستم بوده ولی حسی که اس 3 میده هیچ گوشی بهتون نمیده من سفیدشو دارم عروس عروس .

یه راهنمایی سریع نیاز دارم میشه قیمت گوشی های galaxy mini 2 & desire c بدید ؟؟ ممنون میشم سریع تر بدید

آخرین ویرایش:
راهنمایی فوری لطفا

از بین این چند تا گوشی کدوم بهتره اگه میشه قیمتشون هم بگید
XPERIA PRO
LIVE WITH WALK MAN
GALAXY MINI 2
XPERIA NEO V
DESIRE C
و اگه گوشی اندرویدی دیگه تا سقف 400 می شناسید که کاراییش خوبه می تونید پیشنهاد بدید

آخرین ویرایش:
از بین این چند تا گوشی کدوم بهتره اگه میشه قیمتشون هم بگید
XPERIA PRO
LIVE WITH WALK MAN
GALAXY MINI 2
XPERIA NEO V
DESIRE C
و اگه گوشی اندرویدی دیگه تا سقف 400 می شناسید که کاراییش خوبه می تونید پیشنهاد بدید

دوستان من عجله دارم اگه میشه راهنمایی کنید:((
:(:((

Galaxy زیر 600 تومن رو بیخیال بشو کلا! اگه میخوای Live With Walkman بخری، به نظرم Xperia Mini بخری بهتره! 300 تومن هست قیمتش فک کنم!
نه از ایکپریا مینی خوشم نمیاد صفش خیلی کوچیکه از بین اون گوشی هایی که نوشتم کدوم بهتره قیمتش هم بگی ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or