راهنمایی برای خرید موبایل

سلام بر دوستان خواهشا قیمت به روز اس2 رو بگین لازم دارم.سری جی نباشه

دوست عزیز من دیروز بازار بودم علائدین تهران اگه با گارانتی اصلی بخای 900 تومن هستش ولی گارانتی یونیورسال یا بی گارانتی بخای 850 ایناست قیمت سایتام اگه پایین بود نداره الکی قیمت زده . من خودم 2 هفته پیش گارانتی اصلی ماکروتل و یه خش گیر عالی با یه قاب ژله ای و کیف چرم توپشو کلا خریدم 740 ولی دیروز بازار بودم خیلی رفته بود بالا همه مینالیدن که خیلی جنس گرون شده . و گرونترم میشه چون دلار رفته بالا باز و از طرفی تنگه ... شده برامون بلا .

من فردا می خوام برم یه گوشی بخرم موندم galaxy s 3 بخرم یا iphone 4s . از یک طرف کلاس iphone خیلی بیشتره از یک طرف galaxy s 3 قوی تره . ممنون میشم کمک کنید. و یک سوال دیگه من روی اندروید راحت نرم افزار میریختم می خواستم ببینم روی ios 5 هم میشه راحت اپ ها و بازی ها رو ریخت؟؟ممنون میشم کمک کنید.:x
و یک سوال دیگه . اگه به این موبایل فروشی ها بگی برات روی iphone 4s اپ بریزند هر دفعه چه قدر پول میگیرن؟؟؟؟:-/

آخرین ویرایش:
من فردا می خوام برم یه گوشی بخرم موندم galaxy s 3 بخرم یا iphone 4s . از یک طرف کلاس iphone خیلی بیشتره از یک طرف galaxy s 3 قوی تره . ممنون میشم کمک کنید. و یک سوال دیگه من روی اندروید راحت نرم افزار میریختم می خواستم ببینم روی ios 5 هم میشه راحت اپ ها و بازی ها رو ریخت؟؟ممنون میشم کمک کنید.:x
و یک سوال دیگه . اگه به این موبایل فروشی ها بگی برات روی iphone 4s اپ بریزند هر دفعه چه قدر پول میگیرن؟؟؟؟:-/
خوب اگه میخوای واقعا از گوشی استفاده کنی GALAXY S3 بگیر ولی اگه فقط میخوای پز بدی IPHONE . البته تو برای پز دادنش میخوای همون آیفونو بگیری بهتره

سلام
دوستان خواهشا به بنده کمک کنید بدجوری گیر کردم.میخام گوشی بخرم دو مدل توی نظرمه از شما میخام کمکم کنید و بر اساس تجربتون بگید کدوم بهتره.
اول بگم که برام سیستم عامل اندرویید و برنامه و علی الخصوص اجرای روان بازیاش واسم مهمه و فقط برای بازی و برنامه های باحال میخام.
من مدل اکسپریا ری و گلکسی مینی 2 ر ادر نظر دارم و از شما عزیزان میخام بین این دو مدل و یا اگه مدل شاختری را توی همین رنج قیمت سراغ دارید برام معرفی کنید و یه چیز دیگه کیفیت تصویر و رزولیشن کدوم یکی از دو گوشی مد نظرم بالاتره؟
ببخشید خیلی حرافی کردم پیشاپیش از همه عزیزان و دوستان محترم سپاسگزارم
موفق باشید

سلام
دوستان خواهشا به بنده کمک کنید بدجوری گیر کردم.میخام گوشی بخرم دو مدل توی نظرمه از شما میخام کمکم کنید و بر اساس تجربتون بگید کدوم بهتره.
اول بگم که برام سیستم عامل اندرویید و برنامه و علی الخصوص اجرای روان بازیاش واسم مهمه و فقط برای بازی و برنامه های باحال میخام.
من مدل اکسپریا ری و گلکسی مینی 2 ر ادر نظر دارم و از شما عزیزان میخام بین این دو مدل و یا اگه مدل شاختری را توی همین رنج قیمت سراغ دارید برام معرفی کنید و یه چیز دیگه کیفیت تصویر و رزولیشن کدوم یکی از دو گوشی مد نظرم بالاتره؟
ببخشید خیلی حرافی کردم پیشاپیش از همه عزیزان و دوستان محترم سپاسگزارم
موفق باشید

از تمام نظر اکشپريا رى بهتره. من خودم گرفتم تک تک دوستام دارن ميگىرن. خودم گلکسى مينى 2 هم داشتم. به نظرم اصلا قابل مقايسه نيستن. رى خيلى بهتره.

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!:((

یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!:((

ببين من بهت اچ تى سى وان ايکس رو پيشنهاد ميدم. خودم شخصا با اس 3 وو وان ايکس کار کردم. وان ايکس به نظرم خيلى بهتره. قبلا من يه دفعه ايفونم ررو دادم بازى و نرم افزار ريختن 45 تومن گرفتن. به نظرم اصلا به خاطر کلاس گذاشتن گوشى نگير.

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

سلام دوستان ،من قراره xperia arc s رو بگیرم میخوام ببینم گوشیه خوبیه ؟کارایی و غیره...... همچیش خوب هست؟؟
اره خوبه ولی نظر منا میخوای یه گوشی بگیر که رمش 1 گیگ باشه این گوشی 512 هست و متاسفانه نسخه ای جدید اندرویید(icsو jb) رم بالایی میخواد و مدیریت رم توش ضعیف شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or