ibrahimovich
کاربر سایت
سلام بر دوستان خواهشا قیمت به روز اس2 رو بگین لازم دارم.سری جی نباشه
دوستان این مدل ها اومده ؟
چنده اگه اومده بدون گارانتیش :
LG Prada 3.0
LG Optimus Vu
خوب اگه میخوای واقعا از گوشی استفاده کنی GALAXY S3 بگیر ولی اگه فقط میخوای پز بدی IPHONE . البته تو برای پز دادنش میخوای همون آیفونو بگیری بهترهمن فردا می خوام برم یه گوشی بخرم موندم galaxy s 3 بخرم یا iphone 4s . از یک طرف کلاس iphone خیلی بیشتره از یک طرف galaxy s 3 قوی تره . ممنون میشم کمک کنید. و یک سوال دیگه من روی اندروید راحت نرم افزار میریختم می خواستم ببینم روی ios 5 هم میشه راحت اپ ها و بازی ها رو ریخت؟؟ممنون میشم کمک کنید.
و یک سوال دیگه . اگه به این موبایل فروشی ها بگی برات روی iphone 4s اپ بریزند هر دفعه چه قدر پول میگیرن؟؟؟؟
سلام
دوستان خواهشا به بنده کمک کنید بدجوری گیر کردم.میخام گوشی بخرم دو مدل توی نظرمه از شما میخام کمکم کنید و بر اساس تجربتون بگید کدوم بهتره.
اول بگم که برام سیستم عامل اندرویید و برنامه و علی الخصوص اجرای روان بازیاش واسم مهمه و فقط برای بازی و برنامه های باحال میخام.
من مدل اکسپریا ری و گلکسی مینی 2 ر ادر نظر دارم و از شما عزیزان میخام بین این دو مدل و یا اگه مدل شاختری را توی همین رنج قیمت سراغ دارید برام معرفی کنید و یه چیز دیگه کیفیت تصویر و رزولیشن کدوم یکی از دو گوشی مد نظرم بالاتره؟
ببخشید خیلی حرافی کردم پیشاپیش از همه عزیزان و دوستان محترم سپاسگزارم
موفق باشید
یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!من فردا می خوام برم یه گوشی بخرم موندم galaxy s 3 بخرم یا iphone 4s . از یک طرف کلاس iphone خیلی بیشتره از یک طرف galaxy s 3 قوی تره . ممنون میشم کمک کنید. و یک سوال دیگه من روی اندروید راحت نرم افزار میریختم می خواستم ببینم روی ios 5 هم میشه راحت اپ ها و بازی ها رو ریخت؟؟ممنون میشم کمک کنید.
و یک سوال دیگه . اگه به این موبایل فروشی ها بگی برات روی iphone 4s اپ بریزند هر دفعه چه قدر پول میگیرن؟؟؟؟
یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!
اره خوبه ولی نظر منا میخوای یه گوشی بگیر که رمش 1 گیگ باشه این گوشی 512 هست و متاسفانه نسخه ای جدید اندرویید(icsو jb) رم بالایی میخواد و مدیریت رم توش ضعیف شدهسلام دوستان ،من قراره xperia arc s رو بگیرم میخوام ببینم گوشیه خوبیه ؟کارایی و غیره...... همچیش خوب هست؟؟