راهنمایی برای خرید موبایل

یه سوال
آیفون چرا همیشه پلاس و پرو میده بیرون ؟ چرا همون آیفون مثلا 15 پرو رو بدون تغییرات از همون اول تولید نمیکنه؟
بعد معمولا چند ماه بعد از معرفی آیفون 15 طول میکشه تا 15 پرو معرفی و عرضه بشه ؟
احتمال داره که آیفون 15 هم رجیستر نشه ؟

یه دستگاهی تو اینستا دیدم
طرف یه دستگاه سیم کارت خور بلوتوثی وصل میکرد به ایفون 14 بعد از اون طریق تماس میگرفت
ولی عجب بود کامنتارو بسته بود
فکر کنم پیج اینستاش karimiapp بود
هست همچین‌چیزی. ولی کلا آیفون ۱۴ رو اگر بیخیال رجیستر نشی واقعا به این‌ همه فلاکتش نمی‌ارزه واسه اینکه آنتن نپره. کسی که آیفون ۱۴ میخواد می‌خواهد یا باید بدون خدمات سیمکارتی سر کنه یا بره ۱۳ بخره.
یه سوال
آیفون چرا همیشه پلاس و پرو میده بیرون ؟ چرا همون آیفون مثلا 15 پرو رو بدون تغییرات از همون اول تولید نمیکنه؟
بعد معمولا چند ماه بعد از معرفی آیفون 15 طول میکشه تا 15 پرو معرفی و عرضه بشه ؟
احتمال داره که آیفون 15 هم رجیستر نشه ؟
چون هر کدوم مشتری خودش رو داره و البته نوعی استراتژی فروش هم هست که مشتری رو به خرید نسخه فول‌تر و گرون‌تر سوق بدن.

آیفون هر سال در ۴ نسخه به صورت هم‌زمان با هم معرفی می‌شه. دو نسخه vanilla، دو نسخه pro.

بله احتمال داره؛ ۱۴ که رجیستر نشه ۱۵ هم نمیشه دیگه. ولی خب همیشه هم این احتمال وجود داره رجیستر بشن باز.:D

دلیل رجیستر نشدن هم بعید می‌دونم بحث ارتباط ماهواره‌ای باشه. صرفا حماقت یه عده کوته‌فکره و همچنین راهکاری برای فروش آیفون‌های قدیمی‌تر با قیمت غیرواقعی.

همشون با هم معرفی میشن ؟!! :| :|
انتظار داشتم مثلا پرو 6 ماه بعدش معرفی بشه

و اینکه بهتره به نظرم اگه رجیستر نشه چون قیمتش فضایی نیست حداقل خوبیش اینه...
امیدوارم رجیستر نشن[-o<
یا حداقل 14 رجیستر بشه ولی 15 نشه قیمتش پایین بمونه :D
نه، همه با هم معرفی میشن.

من دیگه بعد این قضیه رجیستری قیمت آیفونا رو ندارم ولی رجیستر بشن قطعا بهتره و تقریبا همه قیمت‌ها افت می‌کنه؛ چون همین آیفون ۱۴ هم فکر می‌کنم غیرقانونی وارد میشه. به نفع مصرف‌کننده هست‌. یعنی چی گوشی بخری نشه باهاش تماس گرفت؟:|
+
درباره قیمت ۱۵ هم تقریبا قطعیه که نسخه پرو افزایش قیمت دارند.

آخرین ویرایش:
هست همچین‌چیزی. ولی کلا آیفون ۱۴ رو اگر بیخیال رجیستر نشی واقعا به این‌ همه فلاکتش نمی‌ارزه واسه اینکه آنتن نپره. کسی که آیفون ۱۴ میخواد می‌خواهد یا باید بدون خدمات سیمکارتی سر کنه یا بره ۱۳ بخره.

چون هر کدوم مشتری خودش رو داره و البته نوعی استراتژی فروش هم هست که مشتری رو به خرید نسخه فول‌تر و گرون‌تر سوق بدن.

آیفون هر سال در ۴ نسخه به صورت هم‌زمان با هم معرفی می‌شه. دو نسخه vanilla، دو نسخه pro.

بله احتمال داره؛ ۱۴ که رجیستر نشه ۱۵ هم نمیشه دیگه. ولی خب همیشه هم این احتمال وجود داره رجیستر بشن باز.:D

دلیل رجیستر نشدن هم بعید می‌دونم بحث ارتباط ماهواره‌ای باشه. صرفا حماقت یه عده کوته‌فکره و همچنین راهکاری برای فروش آیفون‌های قدیمی‌تر با قیمت غیرواقعی.
همشون با هم معرفی میشن ؟!! :| :|
انتظار داشتم مثلا پرو 6 ماه بعدش معرفی بشه

و اینکه بهتره به نظرم اگه رجیستر نشه چون قیمتش فضایی نیست حداقل خوبیش اینه...
امیدوارم رجیستر نشن[-o<
یا حداقل 14 رجیستر بشه ولی 15 نشه قیمتش پایین بمونه :D

• Like
Reactions: blak and Ecthelion
میخوام ۱۶میلیون برای خرید موبایل هزینه کنم دوستان چیزهایی که برام مهم هستند رم و حافظه هست رم ۱۲باشه با این پول میتونم چی بخرم
ناتینگ فون بخر عالیه.

----
گوشی ریلمی که سفارش زدم امروز رسید و متاسفانه ورژن قدیم بود و مدل سفارشی سازی شده هند.
که صفحه ۹۰ هرتزی و پردازنده هم مدیاتک و اندروید ۱۱ و ... یعنی زمین تا اسمون تفاوت با ورژن گلوبالش.

تو همون حدود ۱۰ تومن داشتم میگشتم و در کمال تعجب رسیدم به a34 5g سامسونگ!!!
منتظرم پول و برگشت بزنن و رم ۶ و حافظه ۱۲۸ این مدل رو بخرم.
کامل ارزش این قیمت رو داره و مدل نزدیک بهش فقط رد می نوت ۱۲ پرو هست که بازم سامسونگ تو این مدل برتری های خودش رو داره.
خلاصه بعد از ۱۲ سال دارم دوباره یه سامسونگ میخرم!
امیدوارم ناامیدم نکنه.

آخرین ویرایش:
ناتینگ فون بخر عالیه.

----
گوشی ریلمی که سفارش زدم امروز رسید و متاسفانه ورژن قدیم بود و مدل سفارشی سازی شده هند.
که صفحه ۹۰ هرتزی و پردازنده هم مدیاتک و اندروید ۱۱ و ... یعنی زمین تا اسمون تفاوت با ورژن گلوبالش.

تو همون حدود ۱۰ تومن داشتم میگشتم و در کمال تعجب رسیدم به a34 5g سامسونگ!!!
منتظرم پول و برگشت بزنن و رم ۶ و حافظه ۱۲۸ این مدل رو بخرم.
کامل ارزش این قیمت رو داره و مدل نزدیک بهش فقط رد می نوت ۱۲ پرو هست که بازم سامسونگ تو این مدل برتری های خودش رو داره.
خلاصه بعد از ۱۲ سال دارم دوباره یه سامسونگ میخرم!
امیدوارم ناامیدم نکنه.
تو این رنج اگر میتونی یه کم بری بالای 10 تومن Poco X5 مدل 8 گیگ با حافظه 256 هم آپشن بدی نیست، هم صفحه 120 هرتز داره هم 5G ساپورت میکنه

• Like
Reactions: AMIN-1399F
تو این رنج اگر میتونی یه کم بری بالای 10 تومن Poco X5 مدل 8 گیگ با حافظه 256 هم آپشن بدی نیست، هم صفحه 120 هرتز داره هم 5G ساپورت میکنه

اصلا قابل مقایسه نیستند
برتری های سامسونگ و ببین
بنچمارک 538.000 در مقابل 395.000
ip 67 در مقابل ip 57
super AMOLED در مقابل AMOLED
اثر انگشت زیر صفحه در مقابل روی دکمه پاور
دارای کولینگ سیستم در مقابل بدون کولینگ سیستم
بلوتوث ۵.۳ در مقابل ۵.۱
اندروید ۱۳ در مقابل اندروید ۱۲
۴ سال پشتیبانی اندروید یعنی تا اندروید ۱۷ و ۵ سال ساپورت امنیتی سامسونگ در مقابل دو سال اپدیت اندروید و سه سال پشتیبانی امنیتی پوکو.

تنها برتری پوکو شارژ ۳۳ وات در مقابل ۲۵ وات سامسونگ هست و شارژر درون جعبه.

تنها رقیب سامسونگ تو این بازه قیمتی فقط ردمی نوت ۱۲ پرو ۵ جی هست.

تازه امروز پول رو تکنولایف زد تو حسابم!
قیمتها مسخره بالا رفته.
بخصوص دو مدل سامسونگ A34 و A54 که دقیق بین 2.5 تا 4 تومن گرون شدن.
با اینکه ارزش دلار به نسبت دو هفته قبل کمتر شده قیمت این دو مورد رفته بالا.
فعلا باید صبر کرد ببینم چی میشه، خدایی زور داره گوشی 9.500 تو دو هفته بره رو 11.200!!!

آخرین ویرایش:
تازه امروز پول رو تکنولایف زد تو حسابم!
قیمتها مسخره بالا رفته.
بخصوص دو مدل سامسونگ A34 و A54 که دقیق بین 2.5 تا 4 تومن گرون شدن.
با اینکه دلار به نسبت دو هفته قبل کنتر شده قیمت این دو مورد رفته بالا.
فعلا باید صبر کرد ببینم چی میشه، خدایی زور داره گوشی 9.500 تو دو هفته بره رو 11.200!!!
جدی ها چی شده نکنه همین اخبار رجیستر نشدن سامسونگ یا تولید داخل اینطوری کرده مسخره بازیه مگه
من a34 خریدم برای دوستم روز 16 ام 9300

• Angry
Reactions: ALI PUNKER
الان از بازار موبایل و پاساژ چهارسو میام.
اقا باورتون نمیشه چه خبره! 4 ساعت چرخیدم و دونه دونه گشتم.
هجوم مردم واسه خرید a34 و a54 باورکردنی نیست!
چه به عنوان گوشی اول چه دوم.
تموم دکور مغازه ها رو با این دو مدل پر کردن.
ملت هم میخرن با هر قیمتی.
رم 8 با حافظه 128 مدل a34 زیر 13 نیست ورژن هند و ویتنام حدود 14.100
رم 6 و حافظه 128 هم حدود 10.800 تا 11.400 قیمت میدن.

با چند تا از فروشنده ها که صحبت کردم و گفتم اقا دلارم که ارزشش کم شده این داستان چیه که این دو مدل این همه گرون شدن؟
همه تاکید داشتن وقتی مردم میخرن چرا گرون نکنن؟!
جالبه همه شونم گفتن ارزش این قیمت رو واقعا ندارن این دو مدل.
الان مدل a54 با رم 256 با s21 fe اختلافش 1 تومن شده در حالی که طرف میگفت اینو 14 میفروختیم و الان راحت تا 18 -19 رفته بالا و ملت میخرن.
یعنی این 4 تا اپدیت اندروید و 5 سال اپدیت امنیتی حسابی ترکوند و تو ذهن ملت بیشترین حس رضایت رو ایجاد کرد و کسی براش نبود شارژر دیگه مهم نیست.

آخرین ویرایش:
الان از بازار موبایل و پاساژ چهارسو میام.
اقا باورتون نمیشه چه خبره! 4 ساعت چرخیدم و دونه دونه گشتم.
هجوم مردم واسه خرید a34 و a54 باورکردنی نیست!
چه به عنوان گوشی اول چه دوم.
تموم دکور مغازه ها رو با این دو مدل پر کردن.
ملت هم میخرن با هر قیمتی.
رم 8 با حافظه 128 مدل a34 زیر 13 نیست ورژن هند و ویتنام حدود 14.100
رم 6 و حافظه 128 هم حدود 10.800 تا 11.400 قیمت میدن.

با چند تا از فروشنده ها که صحبت کردم و گفتم اقا دلارم که ارزشش کم شده این داستان چیه که این دو مدل این همه گرون شدن؟
همه تاکید داشتن اقا وقتی مردم میخرن چرا گرون نکنن؟!
جالبه همه شونم گفتن ارزش این قیمت رو واقعا ندارن این دو مدل.
الان مدل a54 با رم 256 با s21 fe 1 تومن اختلافش 1 تومن شده در حالی که طرف میگفت اینو 14 میفروختیم و الان راحت تا 18 -19 رفته بالا و ملت میخرن.
یعنی این 4 تا اپدیت اندروید و 5 سال اپدیت امنیتی حسابی ترکوند و تو ذهن ملت بیشترین حس رضایت رو ایجاد کرد و کسی براش نبود شارژر دیگه مهم نیست.
کشوری داری زندگی می‌کنی که فقر فرهنگی توش بیداد میکنه
حاکمان ..... ما هم به این واقف هستن چون یادمون دادن
پس صفا باشه

نه همین دو مدل سامسونگ فقط تو این هفته حسابی گرون شدن.
حسابی هم دارن فروش میرن.
باز خوبه فقط اینا گرون شدن اینام هیچ چیز خاصی ندارن که ملت اینقد دنبالشونن
همچنان هیچ کوشی خوبی تو بازار نیست یا حداقل من پیدا نمیکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or