راهنمایی برای خرید موبایل

اون پلی استور قدیم اینجوری بود که بر اساس ip شما رجین استور مخصوص رو باز میکرد و وقتی هم رجین تغییر میکرد دیگه با vpn نمیشد وارد رجین دیگه شد مگه با پاک کردن کش برنامه

ولی چند وقتی هست که رجین استور ایران خیلی تفاوتی با بقیه جاها نداره و اکثر برنامه ها روی آی پی ایران موجوده هر چند فیلتره

بریم سراغ سایت های نامعتبر
اگه نگران دانلود از سایت های نامعتبر هستی یه راه خیلی ساده وجود داره که از طریق یه سری ربات و سایت میتونی لینک اصلی برنامه رو از سرور گوگل دربیاری و مستقیم دانلود کنی بدون استفاده از استور

یعنی همون فایل که توی استور هست به صورت دستی دانلود و نصب میکنی
شاید پلی استور من با مال شما فرق داره
الان خیلی وقته که بعضی برنامه ها تو پلی استورم نیست
xbox
measureon
beats
3 تای بالایی رو همین هفته پیش نصب کردم از بازار

در مورد سایتهای واسطه هم بگم که من نمیخوام از سایت واسطه از پلی استور دانلود کنم

شاید پلی استور من با مال شما فرق داره
الان خیلی وقته که بعضی برنامه ها تو پلی استورم نیست
xbox
measureon
beats
3 تای بالایی رو همین هفته پیش نصب کردم از بازار

در مورد سایتهای واسطه هم بگم که من نمیخوام از سایت واسطه از پلی استور دانلود کنم

واسه حل این مشکل کافیه یکبار و بار اول از گوگل استور نصب کنی و همیشه دیگه اپدیت میشه.

این راه حل رو برو جوابه.
از قسمت برنامه ها گوگل استور رو کلیر کش و دیتا بزن.
لوکیشن رو خاموش کن.
چیز پی ان رو روشن کن و برو تو استور.
هر چی میخوای رو نصب کن و اپدیت کن.
دو سه بار تموم شد بزن باز چک اپدیت کنه.
واسه اپدیت همون اپ ها که تو استور ایران نیست لازم نیست این مراحل و انجام بدی.
اتوماتیک اپدیت میشن.

هر اپلیکیشنی نبود این مراحل رو بری میاره واست.
من معمولا موقع راه اندازی اولیه همه اپ های مورد نیازم رو میگیرم.
بهتره این کار رو همون اول انجام بدی.

دیروز برای یکی از فامیل هامون شیائومی note 12 4g گرفتم گوشی خیلی خوبی بود تنها ایرادی که تو کار کردن باهاش بهش میتونم بگیرم خیلی بزرگ بودنشه
ولی lcd خیلی خوبی داشت داغ و اینا نمیکرد لگ هم نداشت به نظر به صرفه میومد
7300 هم در اومد

کسی اطلاع داره 5g گوشی های آنر تو ایران کار میکنه یا نه؟ یکی میگفت اپراتور های ایران از باند N40 و N78 استفاده میکنن. بعد گوشی های آنر ندیدم این دو باند رو پشتیبانی کنن. مجیک5 پرو به طور خاص باند N40 نداره انگار. کسی میدونه جریانشو؟

کسی اطلاع داره 5g گوشی های آنر تو ایران کار میکنه یا نه؟ یکی میگفت اپراتور های ایران از باند N40 و N78 استفاده میکنن. بعد گوشی های آنر ندیدم این دو باند رو پشتیبانی کنن. مجیک5 پرو به طور خاص باند N40 نداره انگار. کسی میدونه جریانشو؟
5g تو ایران n77 و n78 هست واسه همراه اول و ایرانسل.
اکثرشون تو ورژن گلوبال ساپورت میکنن.

5g تو ایران n77 و n78 هست واسه همراه اول و ایرانسل.
اکثرشون تو ورژن گلوبال ساپورت میکنن.
ممنون. اینایی که ورژن گلوبال ندارن، صرفا چین هستن، اگر این دو باند رو پشتیبانی کنن فقط مشکلی پیش نمیاد برای اتصال به 5g؟ منظورم اینه فقط این دو باند 78 و 77 استفاده میشه تو ایران برای این دو اپراتور؟

• Like
Reactions: AMIN-1399F
ممنون. اینایی که ورژن گلوبال ندارن، صرفا چین هستن، اگر این دو باند رو پشتیبانی کنن فقط مشکلی پیش نمیاد برای اتصال به 5g؟ منظورم اینه فقط این دو باند 78 و 77 استفاده میشه تو ایران برای این دو اپراتور؟
نه مشکلی پیش نمیاد.
چند وقت پیش فکر کنم وزیر ارتباطات مصاحبه کرد و گفت باید خود سازنده های گوشی هم قابلیت 5g رو فعال کنن تو ایران!
نمیدونم حرفش تا چه اندازه موثق میتونه باشه.
ولی من تو رم چین +4g گرفتم رو هر دو همراه اول و ایرانسل.

• Like
Reactions: mohsen_mzh
دیروز برای یکی از فامیل هامون شیائومی note 12 4g گرفتم گوشی خیلی خوبی بود تنها ایرادی که تو کار کردن باهاش بهش میتونم بگیرم خیلی بزرگ بودنشه
ولی lcd خیلی خوبی داشت داغ و اینا نمیکرد لگ هم نداشت به نظر به صرفه میومد
7300 هم در اومد
البته به کل دوربینش رو بی خیال بشید چون شوت میزنه که بازم به نسبت قیمتش اوکیه

• Like
Reactions: blak
شرایط جوریه که احساس میکنم چند ماه دیگه این قیمتها ارزو شه واسمون!
آخه اگه موردی در نظر بگیریم مثلا این گوشی حتی با مشخصات 512/12 GB بازم قیمت 50 و یا بالاتر منطقی نیست یعنی تو همین رنج واقعا گوشی بهتر از این هست اونم با اختلاف.
مبنا قیمت گذاری اینا چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or