اول کار یه شیرایت دانلود میکنی و یه چیز پی ان نصب میکنی بعدش دیگه راحت همه کار رو انجام میدی.والا من یه انرویدی صفرو اومدم راه اندازی کنم بیچاره شدم همه چی از درون و بیرون فیلتر
دوشواری نداره
اول کار یه شیرایت دانلود میکنی و یه چیز پی ان نصب میکنی بعدش دیگه راحت همه کار رو انجام میدی.والا من یه انرویدی صفرو اومدم راه اندازی کنم بیچاره شدم همه چی از درون و بیرون فیلتر
مشکل همینجاساخه اصلا بگو ایفون فیلتر ( که برای من اپ استور فیلتر نیست ) بحث من اینه که همه ما الان فیلترشکن داریم دیگه مگه میشه نداشته باشیم
پس مشکلی نداره که
حالا بی خیال
ولی عجیبه اپ استور فیلتر نیست حداقل برای من هم دانلود میکنه هم اپدیت و همه چی
قربونت داداسلام داداش یه سوال ذهنمو درگیر کرده تو همه تاپیکای مربوط به محصولات دو سه تا از تاپ تریناشو داری
ماشین و گوشی و پی سی و ...
ببخشید شما پسر هم قبول میکنی؟
ببین خوب گوشی که رجیستر نمیشه 100 درصد دیر یا زود انتن اش میره دیگه کاریش نمیشه کردببخشید که این سوال چرت رو میپرسم اصن وقتی خودمم اینو خوندم خندم گرفت
ولی چون تعداد زیادی گفتن میخوام دلیلش رو بدونم!!
آیفون ۱۴ که خب رجیستر نیست اینو همه میدونن
ولی یجا تعداد خیلیییی زیادی میگفتن بعد از چند ماه کلا آیفون ۱۴ غیر فعال میشه و نمیشه ازش استفاده کرد
خیلی احمقانس چون اصن هیچ ربطی ندارد واقعا ولی خب بگین چرا اینهمه آدم راجع به همچین چیزی نوشتن و نگران بودن؟
---
بعد اینکه بعضیا میگن آیفون تو ایران نمیشه استفاده کرد باید بگم از چی اصن میشه استفاده کرد !؟؟؟ همه چی هیلتره
من خودم که همیشه هیتلر شکنم روشنه و کاش سایتای بانک هم هیلتر بودن که مجبور نبودم هیتلر شکنم خاموش کنم
اگر حضوری تهران خواستی میتونم بهت ادرس بدم بری اورجینال بگیری ولی در کل به عنوان کسی که برادرش تو کار لوازم جانبی گوشی عه نه برقی البته ولی چون رفتم چین خودم باهاش میدونم چی به چیهدوستان آداپتور های شارژر اپل از کدوم سایت بخرم که اصلی باشه؟
از تکنولایف تا حالا کسی اداپتور خرید داشته؟
آیفون رو یجوری نمیشه اپ هایی که پولی هستن یا با پول آپشنای داخل اپ باز میشه رو دانلود کرد؟ مثلا capcut خفن ترین چیزاش پولیه و اندروید خب میشه ورژن مود شدش رو براحتی دانلود کردببین خوب گوشی که رجیستر نمیشه 100 درصد دیر یا زود انتن اش میره دیگه کاریش نمیشه کرد
حالا یکی هست خیلی بال بال میزنه که بگه آی 13 بهتر از 14 عه که خوب دلیلش اینه که 13 گرون تره میخواد جنس گرون تر رو بفروشه
ولی در کل خرید 13 pro الان خنده داره چون باید 70 80 تومن پول گوشی 2 سال پیش رو بدی خدایی زور داره به نظر من
من باشم به نظرم خرید یه 14 pro و کنارش یه گوشی ارزونی چیزی که فقط هات اسپات باشه منطقی تره ( البته این نظر منه )
اگر حضوری تهران خواستی میتونم بهت ادرس بدم بری اورجینال بگیری ولی در کل به عنوان کسی که برادرش تو کار لوازم جانبی گوشی عه نه برقی البته ولی چون رفتم چین خودم باهاش میدونم چی به چیه
بهت میگم نمیتونی بفهمی فرق اورجینال با چین خوب رو یعنی اگر طرف جنس خوبی رو زده باشه از چین بیشتر منظورم پک ( بسته بندی ) خوب عه
نمیتونی فرقی در بیاری ازش هرچی شنیدی یا دیدی تو اینترنت و اینا رو هم بی خیال الان کلگی شارژر داریم 300 تومن میره تو پک خوب میشه 2 تومن میره تو نایلون میشه 700 چیز عجیبی هم نیست تو بازار لوازم جانبی
نه یعنی میشه ها ولی دردسر داره فعلا اروپا داره فشار میاره به اپل که مثل اندروید بشه و اجازه بده رو ایفون از هرجا خواستی برنامه نصب کنیآیفون رو یجوری نمیشه اپ هایی که پولی هستن یا با پول آپشنای داخل اپ باز میشه رو دانلود کرد؟ مثلا capcut خفن ترین چیزاش پولیه و اندروید خب میشه ورژن مود شدش رو براحتی دانلود کرد
میخواستم بدونم آیفون همچین چیزی داره؟
کپ کات که تو ویندوز هم هست برای کپکات میخوای موبایل بخریآیفون رو یجوری نمیشه اپ هایی که پولی هستن یا با پول آپشنای داخل اپ باز میشه رو دانلود کرد؟ مثلا capcut خفن ترین چیزاش پولیه و اندروید خب میشه ورژن مود شدش رو براحتی دانلود کرد
میخواستم بدونم آیفون همچین چیزی داره؟
اخه اصلا بگو ایفون فیلتر ( که برای من اپ استور فیلتر نیست ) بحث من اینه که همه ما الان فیلترشکن داریم دیگه مگه میشه نداشته باشیم
پس مشکلی نداره که
حالا بی خیال
ولی عجیبه اپ استور فیلتر نیست حداقل برای من هم دانلود میکنه هم اپدیت و همه چی
مشکل همینجاس
اپ استور چه فیلتر باشه چه نباشه با وییی پییی اننن میشه ازش استفاده کرد
این پلی استور مضخرف گوگل هست که حتی با وییی پییی اننن هم نمیشه ازش استفاده کرد
نامرد آیپی های شما رو ترک میکنه فقط کافیه یک صدم ثانیه ببینه تو ایرانی
دیگه تموم
و یکی هم اینکه تا کی من برم کافه بازار یا فارس روید یا امثالهم که معلوم هم نیست ویروس و تروجان و کی لاگر و و و ....... از توشون درمیاد یا نه ؟
تو بحث قند شکن اپ استور فیلتر نیست راحت میشه دانلود کرد الان هم که همه دارن از v2ray و اینا استفاده میکنن پس فرقی بین اندروید و ios من نمیبینمبحث سر نصب و استفاده همون قند شکن هم هست
شما روی ios نمیتونی دستی برنامه نصب کنی و تنها راه استفاده از قندشکن هم تنظیمات داخل ستینگ هستش که خیلی تنوعی هم نداره
ولی روی اندروید به راحتی من میتونم برنامه نصب شده روی گوشی خودم با روش های مختلف به گوشی مقصد ارسال کنم و اونم به راحتی نصبش کنه
در مورد اپ های ایرانی وضعیت بدتره و شما یا باید از طریق قابلیت developer اونم از طریق یه سری شرکت ایرانی برنامه نصب کنید و دسترسی به کل اطلاعات گوشی خودتون بدین یا اینکه بیخیال اون برنامه ها بشین
در نتیجه حتی وجود فیلتر شکن هم مشکلات خاص ios توی ایران حل نمیکنه
اونو مثال زدم -________-کپ کات که تو ویندوز هم هست برای کپکات میخوای موبایل بخری
Documents: File Manager & Docsاصلا این بحث نه نتیجه داره نه چیزی چون هر کسی یه کاربردی داره مثال دیگه بخوام بزنم دوست من ios نمیپسنده چون موزیک دانلود میکنی مثل اندروید فایل منیجر درست حسابی و پلیر مثل اندروید اینا میشه گفت نداری و یکم دردسر داره اما من مشکلی ندارم با این قضیه چون اسپاتیفای استفاده میکنم اصلا موزیک دانلود نمیکنم
دیدم اینارو ولی خوب ایفون بده دیگه قبول کنید