راهنمایی برای خرید موبایل

والا من یه انرویدی صفرو اومدم راه اندازی کنم بیچاره شدم همه چی از درون و بیرون فیلتر :D
اول کار یه شیرایت دانلود میکنی و یه چیز پی ان نصب میکنی بعدش دیگه راحت همه کار رو انجام میدی.
دوشواری نداره 😁

اخه اصلا بگو ایفون فیلتر ( که برای من اپ استور فیلتر نیست ) بحث من اینه که همه ما الان فیلترشکن داریم دیگه مگه میشه نداشته باشیم
پس مشکلی نداره که
حالا بی خیال
ولی عجیبه اپ استور فیلتر نیست حداقل برای من هم دانلود میکنه هم اپدیت و همه چی
مشکل همینجاس
اپ استور چه فیلتر باشه چه نباشه با وییی پییی اننن میشه ازش استفاده کرد
این پلی استور مضخرف گوگل هست که حتی با وییی پییی اننن هم نمیشه ازش استفاده کرد
نامرد آیپی های شما رو ترک میکنه فقط کافیه یک صدم ثانیه ببینه تو ایرانی
دیگه تموم
و یکی هم اینکه تا کی من برم کافه بازار یا فارس روید یا امثالهم که معلوم هم نیست ویروس و تروجان و کی لاگر و و و ....... از توشون درمیاد یا نه ؟
سلام داداش یه سوال ذهنمو درگیر کرده تو همه تاپیکای مربوط به محصولات دو سه تا از تاپ تریناشو داری
ماشین و گوشی و پی سی و ...
ببخشید شما پسر هم قبول میکنی؟ 8->
قربونت دادا
عزیزی
اینقدر خندیدم که سردرد گرفتم
والا راستش اینجوریا هم که به نظر میاد نیست
من تو کار ساختمون هستم البته بودم اینقدر گرون شد که شورش در اومد
و من هم 4 سال اینا کار نکردم
الان میخوام دوباره شروع بکنم
کلا مثل توبه گرگ و .... هستش
قصه اش طولانیه
یه لیست نوشتم از آرزوهام فقط اینو بگم که فقط و فقط دوربین عکاسی و اکسسوری هاش 600 میلیون میشن
فعلا اونو بیخیال شدم
4 سال پیش ماشینمو فروختم اس دی وی 8 بود الان شدم عین اصحاب کهف
و 4 سال پیاده بودم
گوشی هم الان ردمی نوت 8 پرو دارم
3 سال هست یا شایدم 4 سال که گوشی عوض نکردم
نمیدونم افسردگی هست یا چی یه مدت تو نخ هیچی نبودم شده بودم تارک دنیا
ولی الان باز میخوام بیام تو خط
البته یه علتش هم مراجعه به روانپزشک هست که هم حرف دلمو فهمید هم داخلی و روان رو خوب خونده انصافا
انشالله جوری بشه که همه به آرزوهاشون برسن
:Lovestruck::Lovestruck::Lovestruck:

ببخشید که این سوال چرت رو میپرسم اصن وقتی خودمم اینو خوندم خندم گرفت
ولی چون تعداد زیادی گفتن می‌خوام دلیلش رو بدونم!!
آیفون ۱۴ که خب رجیستر نیست اینو همه می‌دونن
ولی یجا تعداد خیلیییی زیادی میگفتن بعد از چند ماه کلا آیفون ۱۴ غیر فعال میشه و نمیشه ازش استفاده کرد💀💀💀
خیلی احمقانس چون اصن هیچ ربطی ندارد واقعا ولی خب بگین چرا اینهمه آدم راجع به همچین چیزی نوشتن و نگران بودن؟🤔🤔

---
بعد اینکه بعضیا میگن آیفون تو ایران نمیشه استفاده کرد باید بگم از چی اصن میشه استفاده کرد !؟؟؟ همه چی هیلتره
من خودم که همیشه هیتلر شکنم روشنه و کاش سایتای بانک هم هیلتر بودن که مجبور نبودم هیتلر شکنم خاموش کنم🫤

ببخشید که این سوال چرت رو میپرسم اصن وقتی خودمم اینو خوندم خندم گرفت
ولی چون تعداد زیادی گفتن می‌خوام دلیلش رو بدونم!!
آیفون ۱۴ که خب رجیستر نیست اینو همه می‌دونن
ولی یجا تعداد خیلیییی زیادی میگفتن بعد از چند ماه کلا آیفون ۱۴ غیر فعال میشه و نمیشه ازش استفاده کرد💀💀💀
خیلی احمقانس چون اصن هیچ ربطی ندارد واقعا ولی خب بگین چرا اینهمه آدم راجع به همچین چیزی نوشتن و نگران بودن؟🤔🤔

---
بعد اینکه بعضیا میگن آیفون تو ایران نمیشه استفاده کرد باید بگم از چی اصن میشه استفاده کرد !؟؟؟ همه چی هیلتره
من خودم که همیشه هیتلر شکنم روشنه و کاش سایتای بانک هم هیلتر بودن که مجبور نبودم هیتلر شکنم خاموش کنم🫤
ببین خوب گوشی که رجیستر نمیشه 100 درصد دیر یا زود انتن اش میره دیگه کاریش نمیشه کرد
حالا یکی هست خیلی بال بال میزنه که بگه آی 13 بهتر از 14 عه که خوب دلیلش اینه که 13 گرون تره میخواد جنس گرون تر رو بفروشه
ولی در کل خرید 13 pro الان خنده داره چون باید 70 80 تومن پول گوشی 2 سال پیش رو بدی خدایی زور داره به نظر من
من باشم به نظرم خرید یه 14 pro و کنارش یه گوشی ارزونی چیزی که فقط هات اسپات باشه منطقی تره ( البته این نظر منه )
دوستان آداپتور های شارژر اپل از کدوم سایت بخرم که اصلی باشه؟
از تکنولایف تا حالا کسی اداپتور خرید داشته؟
اگر حضوری تهران خواستی میتونم بهت ادرس بدم بری اورجینال بگیری ولی در کل به عنوان کسی که برادرش تو کار لوازم جانبی گوشی عه نه برقی البته ولی چون رفتم چین خودم باهاش میدونم چی به چیه
بهت میگم نمیتونی بفهمی فرق اورجینال با چین خوب رو یعنی اگر طرف جنس خوبی رو زده باشه از چین بیشتر منظورم پک ( بسته بندی ) خوب عه
نمیتونی فرقی در بیاری ازش هرچی شنیدی یا دیدی تو اینترنت و اینا رو هم بی خیال الان کلگی شارژر داریم 300 تومن میره تو پک خوب میشه 2 تومن میره تو نایلون میشه 700 چیز عجیبی هم نیست تو بازار لوازم جانبی

ببین خوب گوشی که رجیستر نمیشه 100 درصد دیر یا زود انتن اش میره دیگه کاریش نمیشه کرد
حالا یکی هست خیلی بال بال میزنه که بگه آی 13 بهتر از 14 عه که خوب دلیلش اینه که 13 گرون تره میخواد جنس گرون تر رو بفروشه
ولی در کل خرید 13 pro الان خنده داره چون باید 70 80 تومن پول گوشی 2 سال پیش رو بدی خدایی زور داره به نظر من
من باشم به نظرم خرید یه 14 pro و کنارش یه گوشی ارزونی چیزی که فقط هات اسپات باشه منطقی تره ( البته این نظر منه )

اگر حضوری تهران خواستی میتونم بهت ادرس بدم بری اورجینال بگیری ولی در کل به عنوان کسی که برادرش تو کار لوازم جانبی گوشی عه نه برقی البته ولی چون رفتم چین خودم باهاش میدونم چی به چیه
بهت میگم نمیتونی بفهمی فرق اورجینال با چین خوب رو یعنی اگر طرف جنس خوبی رو زده باشه از چین بیشتر منظورم پک ( بسته بندی ) خوب عه
نمیتونی فرقی در بیاری ازش هرچی شنیدی یا دیدی تو اینترنت و اینا رو هم بی خیال الان کلگی شارژر داریم 300 تومن میره تو پک خوب میشه 2 تومن میره تو نایلون میشه 700 چیز عجیبی هم نیست تو بازار لوازم جانبی
آیفون رو یجوری نمیشه اپ هایی که پولی هستن یا با پول آپشنای داخل اپ باز میشه رو دانلود کرد؟ مثلا capcut خفن ترین چیزاش پولیه و اندروید خب میشه ورژن مود شدش رو براحتی دانلود کرد
میخواستم بدونم آیفون همچین چیزی داره؟🤔

آیفون رو یجوری نمیشه اپ هایی که پولی هستن یا با پول آپشنای داخل اپ باز میشه رو دانلود کرد؟ مثلا capcut خفن ترین چیزاش پولیه و اندروید خب میشه ورژن مود شدش رو براحتی دانلود کرد
نه یعنی میشه ها ولی دردسر داره فعلا اروپا داره فشار میاره به اپل که مثل اندروید بشه و اجازه بده رو ایفون از هرجا خواستی برنامه نصب کنی
که مشخص نیست کی عملی بشه
ولی فعلا میشه گفت نه راهی نیست
در واقع مثل همون حرفی که دوستمون HIGH VOLTAGE زد اگر اینطوری باشه شما از هرجا خواستی هرچیزی نصب کنی دیگه اون امنیت اپل از بین میره
کاری ندارم خوبه یا بد ها ولی واقعیت اینه که امنیتی که تو دانلود از اپ استور داری رو هیچ کجا نداری از هر نظر

آخرین ویرایش:
کپ کات که تو ویندوز هم هست برای کپکات میخوای موبایل بخری

• Poker Face
Reactions: BoxBox
اخه اصلا بگو ایفون فیلتر ( که برای من اپ استور فیلتر نیست ) بحث من اینه که همه ما الان فیلترشکن داریم دیگه مگه میشه نداشته باشیم
پس مشکلی نداره که
حالا بی خیال
ولی عجیبه اپ استور فیلتر نیست حداقل برای من هم دانلود میکنه هم اپدیت و همه چی

بحث سر نصب و استفاده همون قند شکن هم هست

شما روی ios نمیتونی دستی برنامه نصب کنی و تنها راه استفاده از قندشکن هم تنظیمات داخل ستینگ هستش که خیلی تنوعی هم نداره

ولی روی اندروید به راحتی من میتونم برنامه نصب شده روی گوشی خودم با روش های مختلف به گوشی مقصد ارسال کنم و اونم به راحتی نصبش کنه

در مورد اپ های ایرانی وضعیت بدتره و شما یا باید از طریق قابلیت developer اونم از طریق یه سری شرکت ایرانی برنامه نصب کنید و دسترسی به کل اطلاعات گوشی خودتون بدین یا اینکه بیخیال اون برنامه ها بشین

در نتیجه حتی وجود فیلتر شکن هم مشکلات خاص ios توی ایران حل نمیکنه

• Like
Reactions: ALI PUNKER
مشکل همینجاس
اپ استور چه فیلتر باشه چه نباشه با وییی پییی اننن میشه ازش استفاده کرد
این پلی استور مضخرف گوگل هست که حتی با وییی پییی اننن هم نمیشه ازش استفاده کرد
نامرد آیپی های شما رو ترک میکنه فقط کافیه یک صدم ثانیه ببینه تو ایرانی
دیگه تموم
و یکی هم اینکه تا کی من برم کافه بازار یا فارس روید یا امثالهم که معلوم هم نیست ویروس و تروجان و کی لاگر و و و ....... از توشون درمیاد یا نه ؟

اون پلی استور قدیم اینجوری بود که بر اساس ip شما رجین استور مخصوص رو باز میکرد و وقتی هم رجین تغییر میکرد دیگه با vpn نمیشد وارد رجین دیگه شد مگه با پاک کردن کش برنامه

ولی چند وقتی هست که رجین استور ایران خیلی تفاوتی با بقیه جاها نداره و اکثر برنامه ها روی آی پی ایران موجوده هر چند فیلتره

بریم سراغ سایت های نامعتبر
اگه نگران دانلود از سایت های نامعتبر هستی یه راه خیلی ساده وجود داره که از طریق یه سری ربات و سایت میتونی لینک اصلی برنامه رو از سرور گوگل دربیاری و مستقیم دانلود کنی بدون استفاده از استور

یعنی همون فایل که توی استور هست به صورت دستی دانلود و نصب میکنی

• Like
بحث سر نصب و استفاده همون قند شکن هم هست

شما روی ios نمیتونی دستی برنامه نصب کنی و تنها راه استفاده از قندشکن هم تنظیمات داخل ستینگ هستش که خیلی تنوعی هم نداره

ولی روی اندروید به راحتی من میتونم برنامه نصب شده روی گوشی خودم با روش های مختلف به گوشی مقصد ارسال کنم و اونم به راحتی نصبش کنه

در مورد اپ های ایرانی وضعیت بدتره و شما یا باید از طریق قابلیت developer اونم از طریق یه سری شرکت ایرانی برنامه نصب کنید و دسترسی به کل اطلاعات گوشی خودتون بدین یا اینکه بیخیال اون برنامه ها بشین

در نتیجه حتی وجود فیلتر شکن هم مشکلات خاص ios توی ایران حل نمیکنه
تو بحث قند شکن اپ استور فیلتر نیست راحت میشه دانلود کرد الان هم که همه دارن از v2ray و اینا استفاده میکنن پس فرقی بین اندروید و ios من نمیبینم
حالا اینکه بگیم نمیشه مثل share it برنامه فرستاد بحثش جداس
در کل بخوایم ایراد بگیریم به هر 2 میشه ایراد گرفت پس این یه چیز سلیقه ایه اینکه بگیم ios تو ایران به درد نمیخوره هم درست نیست به نظر من حداقل من کل برنامه های ایرانی که بخوام داشته باشم 2 3 تا برنامه بانکی عه که اونام همه نسخه وب خوبی دارن برای ios و امنیت اطلاعات گوشیم برام مهم تر از اینه که چند تا برنامه ایرانی جاسوس نصب کنم
اصلا این بحث نه نتیجه داره نه چیزی چون هر کسی یه کاربردی داره مثال دیگه بخوام بزنم دوست من ios نمیپسنده چون موزیک دانلود میکنی مثل اندروید فایل منیجر درست حسابی و پلیر مثل اندروید اینا میشه گفت نداری و یکم دردسر داره اما من مشکلی ندارم با این قضیه چون اسپاتیفای استفاده میکنم اصلا موزیک دانلود نمیکنم

• Like
اصلا این بحث نه نتیجه داره نه چیزی چون هر کسی یه کاربردی داره مثال دیگه بخوام بزنم دوست من ios نمیپسنده چون موزیک دانلود میکنی مثل اندروید فایل منیجر درست حسابی و پلیر مثل اندروید اینا میشه گفت نداری و یکم دردسر داره اما من مشکلی ندارم با این قضیه چون اسپاتیفای استفاده میکنم اصلا موزیک دانلود نمیکنم
Documents: File Manager & Docs

کلا ما ایرانیا چون عادت کردیم به نصب اپ و بازی های پولی کرک شده واسه همین آیفون واسمون سخته:D ولی میشه عادت کرد اونم یه دور زدن هایی داره : )

دیدم اینارو ولی خوب ایفون بده دیگه قبول کنید :D
ولی جدی بیخیال کلا ios قابل مقایسه نیست با اندروید حالا دوست داشتین بحثاتون رو vs کنید
سعی کنید کسی میخواد ایفون بگیره گارد نگیرید این حرفای ایفون تو ایران به درد نمیخوره قدیمی شد دیگه برای زمان ایفون 7 عه اینا

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or