راهنمایی برای خرید موبایل

آره من گلکسی واچ 4 کلاسیک داره سیستم عاملش هم اندرویده ، ب دلیل اینکه از ساعت با فرم دایره ای خوشم میاد رفتم سراغ سامسونگ ، خصوصا اینکه اون بزل مکانیکی دور صفحه حس خوبی بهم میده.
من چون طولانی مدت پای سیستم میشینم برا اینکه بهم آلارم تحرک میده دستم میکنم و اینکه استرس سنج داره و چون دارم رو درمان استرسم کار میکنم ب کارم میاد ، البته از قابلیت های تحرک و کاهش وزنش هم استفاده میکنم جدیدا چون دارم میرم باشگاه و سوخت و ساز بدنم برام مهمه.gps و این چیزا رو هم داره.
بنظرم اگه دنبال های اند نیستی برو گلکسی واچ 5 پرو بگیر چون همه این قابلیت ها رو داره + باتری خیلی قوی. درسته ک توی ساعت های سامسونگ های اند حساب میشه ولی ب نسبت قابلیت هایی ک داره قیمتش خوبه، اگرم میخوای ارزون تر باشه برو سراغ گلکسی واچ 5 معمولی یا گلکسی واچ 4 معمولی. ولی من جات بودم همون 5 پرو میگرفتم چون باطری سگ جونی داره.

اگر هم ک های اند میخوای برو اپل واچ اولترا بخر ، من شاید در اینده برم سراغ اپل واچ.

آیفون ها همشون دو سیم شدن ، ایفون های 14 پارت نامبر LLA دیگه جای سیم کارت نداره و فقط e-sim میخوره ، این اختلاف قیمتی هم ک میگی احتمالا بخاطر همون پارت نامبر CH و ZA هست یا اینکه اون 58 تومنی پارت نامبری هست ک فقط یدونه سیم فیزیکی میخوره و اون یکی سیمش e-sim هست (مثل ایفون های 13 پارت نامبر LLA ک فقط یدونه سیم کارت فیزیکی میخوردن و اون یکی e-sim) ولی اون 70 تومنی هر دوتا سیم کارتش فیزیکی هستن.
E SIM !!!؟ >____> نوع جدیدی از سیم کارتن؟تو ایران کار میکنن؟ :-?
خب پارت نامبر CH و ZA چه فرقی با هم دارن؟
اونایی که 2 سیم کارتن گرون ترن ؟ من اگه بخوام 1 سیم کارت رو بگیرم باید کدوم پارت نامبر رو بگیرم

E SIM !!!؟ >____> نوع جدیدی از سیم کارتن؟تو ایران کار میکنن؟ :-?
خب پارت نامبر CH و ZA چه فرقی با هم دارن؟
اونایی که 2 سیم کارتن گرون ترن ؟ من اگه بخوام 1 سیم کارت رو بگیرم باید کدوم پارت نامبر رو بگیرم
e-sim یعنی سیم کارت الکترونیکی ، من تنها چیزی ک میدونم اینه ک اصلا سیم فیزیکی نداره ک بذاری تو گوشی ، فک کن مثلا سیم کارت حالت اکانت داره ک رو گوشی باید یوزر پسوورد بزنی و ازش استفاده کنی . (من همچین برداشتی دارم)
توی ایران هم e sim نیست .

فرق پارت نامبر CH و ZA رو اینجا گفتم:

راهنمایی در امر خرید موبایل

اره اون پارت نامبر هایی ک دو تا سیم کارت فیزیکی میخورن تو ایران گرون تر هستن.

در مورد اینکه کدوم پارت نامبر از سری 14 فقط یدونه سیم میخوره رو اطلاعی ندارم.

کسی تجربه یا اطلاعی از خرید اسمارت واچ داره؟
از نظر قیمت و آپشن های خیلی به هم نزدیکن و آنچنان دنبال های اند نیستم
باطری خوب + GPS و هرچه قدر دیرتر به معیوب شدن بیوفته
خیلی سلیقه ایی هست و همونطور که گفتید از نظر امکانات خیلی به هم نزدیک هستند :D
من خودم به دلیل علاقه خیلی زیاد به جی-شاک یدونه Amazfit T-rex گرفتم خیلیم دوسش دارم تو این 2 سالی که دارمش عالی بوده فقط این اواخر حس میکنم باتریش یکم زودتر خالی میشه ولی اونجوری نیست که هرروز شارژ بخواد، 2-3 روزی یکبار
به تازگی T-rex 2 اومده که خیلی جذاب ترم هست :D

کلا ساعت خوب دایره ای شکل با امکانات مشابه galaxy watch ولی عمر باتری بهتر هست؟ که در حد مدل 42mm سامسونگ باشه (خیلی بزرگ نباشه). با قیمت مشابه همین سامسونگ تقریبا (خیلی هم گرون نباشه)
یا باید بسازم با همین عمر باتری حدودا 3 روز؟

آره من گلکسی واچ 4 کلاسیک داره سیستم عاملش هم اندرویده ، ب دلیل اینکه از ساعت با فرم دایره ای خوشم میاد رفتم سراغ سامسونگ ، خصوصا اینکه اون بزل مکانیکی دور صفحه حس خوبی بهم میده.
من چون طولانی مدت پای سیستم میشینم برا اینکه بهم آلارم تحرک میده دستم میکنم و اینکه استرس سنج داره و چون دارم رو درمان استرسم کار میکنم ب کارم میاد ، البته از قابلیت های تحرک و کاهش وزنش هم استفاده میکنم جدیدا چون دارم میرم باشگاه و سوخت و ساز بدنم برام مهمه.gps و این چیزا رو هم داره.
بنظرم اگه دنبال های اند نیستی برو گلکسی واچ 5 پرو بگیر چون همه این قابلیت ها رو داره + باتری خیلی قوی. درسته ک توی ساعت های سامسونگ های اند حساب میشه ولی ب نسبت قابلیت هایی ک داره قیمتش خوبه، اگرم میخوای ارزون تر باشه برو سراغ گلکسی واچ 5 معمولی یا گلکسی واچ 4 معمولی. ولی من جات بودم همون 5 پرو میگرفتم چون باطری سگ جونی داره.

اگر هم ک های اند میخوای برو اپل واچ اولترا بخر ، من شاید در اینده برم سراغ اپل واچ.
این باطریش اذیت نمیکنه؟
دیدم خیلی از وضعیت باطریش مینالن، با اینکه ظرفیتش از خیلی از اسمارت واچ ها بهتره ولی بخاطره سنسور ها و سیستم عاملش هر دو روز یکبار به شارژ نیاز داره ( حالا من گوشیم هر روز میزنم شارژ این دو روز یکبار بزنم مهم نیست)
ولی در مقایسه با اسمارت واچ های برند های دیگه مثل شیائومی واقعا ظرفیت باطریش کمه
شیائومی های معمولی حالت عادی تا ۱۰-۱۲ روز و حالت انرژی سیوینگ تا ۶۰ روز بدون نیاز به شارژ میمونن :|
خواستم Watch 5 بگیرم دیدم عملا همینه و فقط باطریش ۱۳٪ بیشتر شده
حتی Watch 5 pro هم اون جهش نسلی آنچنانی نداره و بیشتر میخوره Watch 4 plus باشه تا شماره بالاتر اونم Pro
شما کاور محافظ انداختی؟ اکه انداختی کدوم مارکی من میترسم تو باشگاه دمبلی چیزی بخوره چیزی ازش نمونه :D
کلا ساعت خوب دایره ای شکل با امکانات مشابه galaxy watch ولی عمر باتری بهتر هست؟ که در حد مدل 42mm سامسونگ باشه (خیلی بزرگ نباشه). با قیمت مشابه همین سامسونگ تقریبا (خیلی هم گرون نباشه)
من خیلی گشتم تو همین رنج قیمت
بالاتر گفتم نسخه Watch 5 فقط ۱۳٪ افزایش ظرفیت باطری نسبت به Watch 4 داشته و بقیه امکانات و سنسور هاش همون اند فقط قابلیت eSim داره که تو ایران بلا استفاده است
ولی تو بقیه مدل ها که سیستم عامل اندروید نیستن و یک OS مخصوصا و بهینه دارن از نظر مصرف باطری و...
تنها مدلی که از نظر قیمت، امکانات و کیفیت به Watch 4 نزدیک، Xiaomi Watch s1
برای من اگه سنسور ECG و Fall detection مهم نبود قطعا می‌گرفتمش
من یک مقایسه ای ساخته ام نزدیک ۵/۶ مدل از نظر امکانات، کیفیت و هزینه تو یک بازه نزدیک بهم اکه خواستی یک نگاه بنداز، ریز ریز جزئیات همه مدل ها باهم مقایسه می‌کنه
Versus.com
دلخواه خودت میتونی مدل های دیگه هم مقایسه کنی

از این مدل ها بالاتر حتی Galaxy Watch 5 pro هم حدود یک روز بیشتر از Watch 4 نگه میداره و اکه باطری خیلی برات مهمه یا خیلی بیشتر باید پیاده بشه یا به سراغ شیائومی و Amazfit که خدایان باطری ان
من یکسریشون دیدم تا ۹۰ روز هم بدون شارژ میموندن :D

من داداشم Amazing GTR 2e داره 14 روز شارژدهی میکنه. ساعت خوبیه درسته نوار قلب و فشار خون و اینا نمیگیره ولی خب.

این باطریش اذیت نمیکنه؟
دیدم خیلی از وضعیت باطریش مینالن، با اینکه ظرفیتش از خیلی از اسمارت واچ ها بهتره ولی بخاطره سنسور ها و سیستم عاملش هر دو روز یکبار به شارژ نیاز داره ( حالا من گوشیم هر روز میزنم شارژ این دو روز یکبار بزنم مهم نیست)
ولی در مقایسه با اسمارت واچ های برند های دیگه مثل شیائومی واقعا ظرفیت باطریش کمه
شیائومی های معمولی حالت عادی تا ۱۰-۱۲ روز و حالت انرژی سیوینگ تا ۶۰ روز بدون نیاز به شارژ میمونن :|
خواستم Watch 5 بگیرم دیدم عملا همینه و فقط باطریش ۱۳٪ بیشتر شده
حتی Watch 5 pro هم اون جهش نسلی آنچنانی نداره و بیشتر میخوره Watch 4 plus باشه تا شماره بالاتر اونم Pro
شما کاور محافظ انداختی؟ اکه انداختی کدوم مارکی من میترسم تو باشگاه دمبلی چیزی بخوره چیزی ازش نمونه :D
باطریش دو سال پیش ک خریده بودم خیلی اذیتم میکرد یعنی روزی یکبار باید شارژش میکردم و منم یادم میرفت و صبح ک میخواستم بپوشم میدیدم خاموش شده و اصلا همین باعث شد ی مدت طولانی بندازمش تو خونه و ازش استفاده نکنم بجاش رفتم یدونه ازین کاسیو ها ک دنیل کریگ تو کازینو رویال پوشیده بود خریدم قیمتشم بود ۹۰۰ هزارتومن و همونو استفاده میکردم :D
ولی این چند ماه اخیر ک باز از سر اجبار و استرس و ورزش رفتم سراغش و اپدیتش کردم واقعا خوب شده ، البته اینم بگم ک سنسور های اکسیژن خون و فشار خون و نوار قلب تو ایران کار نمیکنن و منم بقیه سنسور ها رو گذاشتم رو حالتی ک هر وقت خواستم اندازه بگیره و دائم فعال نباشن یا مثلا روشن شدن صفحه رو گذاشتم رو حالتی ک فقط وقتی صفحه رو لمس میکنم روشن بشه و always on display هم خاموش کردم با این شرایطی ک گفتم من الان سه روزی یکبار شارژش میکنم ولی اینم بگم هنوز از قابلیت های حرکات ورزشیش استفاده نکردم ، اما با همین تنظیماتی ک گفتم واقعا اوکی هست و راضی هستم .
بنظرم سراغ بقیه برند ها نرو چون بزرگترین مزیت گلکسی واچ همین سیستم عامل اندروید هست ک اصلا میشه با گوشی بری تو پلی استور ، همین گلکسی واچ هم رو پاور سیوینگ تا ۳۰ روز میره.
کلا گلکسی ۵ پرو و ۴ کلاسیک ۹۵ درصد شبیه هم هستن ، مهمترین تغییرات گلکسی ۵ پرو فقط ظرفیت باتری بیشتر و یدونه سنسور دمای بدن هست ک داره ولی در عوض اون بزل گردون حذف شده توش ک واقعا کار باهاش حال میده :D حتی از نظر سخت افزاری و پردازنده ها هم فرقی با ۴ نکرده.

اره من چون کارم عمرانیه و تو کارگاه و بر و بیابون میرم بعضی وقتا ی کاور spigen مرگی انداختم روش ک زیر بلدوزر هم بره اخ نمیگه الان خونه نیستم عکسش رو بفرستم ولی بذار لینک کاور رو بهت میدم ، البته من از ایران نخریدم و جایی هم ندیدم داشته باشن تو ایران :

Spigen Samsung Galaxy Watch 4 Classic (46mm) Kılıf Rugged Armor Pro Black - ACS03832 : Amazon.com.tr: Elektronik

اینو بنداز رو ساعت باهاش برو جنگ :D

آخرین ویرایش:
بچها نظرتون راجع به Poco F5 Pro چیه؟نقدهای خوبی ازش دیدم قیمتش بدک نیس تو این اوضاع
بعد این شیا چنتا رابط کاربری داره ؟miui ui-poco ui -redmi ui
از لحاظ اپدیت دادن چجوری هست ؟و اینکه نظرارو میخوندم بعضیا میگفتن رابط مشکل داره
این چجوریه بعضیا میگن مشکل داره بعضیا هم میگن نه مگه نسخه ها فرق داره رو یه گوشی که نظرا متفاوت میشه
کسی نظری راجع به poco f5 pro نداره ؟
کسی اینجا داشته ؟

باطریش دو سال پیش ک خریده بودم خیلی اذیتم میکرد یعنی روزی یکبار باید شارژش میکردم و منم یادم میرفت و صبح ک میخواستم بپوشم میدیدم خاموش شده و اصلا همین باعث شد ی مدت طولانی بندازمش تو خونه و ازش استفاده نکنم بجاش رفتم یدونه ازین کاسیو ها ک دنیل کریگ تو کازینو رویال پوشیده بود خریدم قیمتشم بود ۹۰۰ هزارتومن و همونو استفاده میکردم :D
ولی این چند ماه اخیر ک باز از سر اجبار و استرس و ورزش رفتم سراغش و اپدیتش کردم واقعا خوب شده ، البته اینم بگم ک سنسور های اکسیژن خون و فشار خون و نوار قلب تو ایران کار نمیکنن و منم بقیه سنسور ها رو گذاشتم رو حالتی ک هر وقت خواستم اندازه بگیره و دائم فعال نباشن یا مثلا روشن شدن صفحه رو گذاشتم رو حالتی ک فقط وقتی صفحه رو لمس میکنم روشن بشه و always on display هم خاموش کردم با این شرایطی ک گفتم من الان سه روزی یکبار شارژش میکنم ولی اینم بگم هنوز از قابلیت های حرکات ورزشیش استفاده نکردم ، اما با همین تنظیماتی ک گفتم واقعا اوکی هست و راضی هستم .
بنظرم سراغ بقیه برند ها نرو چون بزرگترین مزیت گلکسی واچ همین سیستم عامل اندروید هست ک اصلا میشه با گوشی بری تو پلی استور ، همین گلکسی واچ هم رو پاور سیوینگ تا ۳۰ روز میره.
کلا گلکسی ۵ پرو و ۴ کلاسیک ۹۵ درصد شبیه هم هستن ، مهمترین تغییرات گلکسی ۵ پرو فقط ظرفیت باتری بیشتر و یدونه سنسور دمای بدن هست ک داره ولی در عوض اون بزل گردون حذف شده توش ک واقعا کار باهاش حال میده :D حتی از نظر سخت افزاری و پردازنده ها هم فرقی با ۴ نکرده.

اره من چون کارم عمرانیه و تو کارگاه و بر و بیابون میرم بعضی وقتا ی کاور spigen مرگی انداختم روش ک زیر بلدوزر هم بره اخ نمیگه الان خونه نیستم عکسش رو بفرستم ولی بذار لینک کاور رو بهت میدم ، البته من از ایران نخریدم و جایی هم ندیدم داشته باشن تو ایران :

Spigen Samsung Galaxy Watch 4 Classic (46mm) Kılıf Rugged Armor Pro Black - ACS03832 : Amazon.com.tr: Elektronik

اینو بنداز رو ساعت باهاش برو جنگ :D
اون آپشن ها گوگل کن آموزش فعال کردنشون هست
بحث همیشگی ایران و تحریم نیست
حتی تو کانادا و آمریکا و خیلی کشور های دیگه هم غیرفعال (سره مجوزات پزشکی)
البته برفرض تو کشور های مجاز هم باشی ولی گوشیت سامسونگ نباشه باز این آپشن ها غیرفعالن در نتیجه نسخه ماد اون اپلیکشن ها ساختن میشه استفاده کرد
XDA Forum

• Like
Reactions: Batsy
اون آپشن ها گوگل کن آموزش فعال کردنشون هست
بحث همیشگی ایران و تحریم نیست
حتی تو کانادا و آمریکا و خیلی کشور های دیگه هم غیرفعال (سره مجوزات پزشکی)
البته برفرض تو کشور های مجاز هم باشی ولی گوشیت سامسونگ نباشه باز این آپشن ها غیرفعالن در نتیجه نسخه ماد اون اپلیکشن ها ساختن میشه استفاده کرد
XDA Forum
اره این روش رو دیدم ولی چندجا خوندم ک بازم مث حالت پیش فرض فعال نمیشه و یسری باگ داره.

دوستان سلام
یه مشورت میخواستم از محضرتون
بنده بعد آیفون 7 دیگه آیفون نخریدم و همیشه پرچمدار سامسونگ داشتم
تا 3 سال پیش که دیگه اونم نتونستم بخرم به خاطر قیمتهای فوق نجومی
الان منتظرم ببینم Z Fold 5 چی تو چنته داره
به عنوان گوشی اول سامسونگ پرچمدار قصد دارم بگیرم انشالله
به عنوان گوشی دوم آیفون پرو مکس
فقط یه سوال داشتم
13 بگیرم یا 14 یا کلا منتظر 15 بمونم ؟
ممنونم

دوستان سلام
یه مشورت میخواستم از محضرتون
بنده بعد آیفون 7 دیگه آیفون نخریدم و همیشه پرچمدار سامسونگ داشتم
تا 3 سال پیش که دیگه اونم نتونستم بخرم به خاطر قیمتهای فوق نجومی
الان منتظرم ببینم Z Fold 5 چی تو چنته داره
به عنوان گوشی اول سامسونگ پرچمدار قصد دارم بگیرم انشالله
به عنوان گوشی دوم آیفون پرو مکس
فقط یه سوال داشتم
13 بگیرم یا 14 یا کلا منتظر 15 بمونم ؟
ممنونم

اگه داخل ایران میخوای استفاده کنی از نظر من خرید آیفون هر مدلی اشتباهه چون قیمت ها شدیدا فضایی هست و مشکلاتش هم زیاده مثل نصب برنامه و ....

الان میتونی پرچمدار های برندهای چینی رو با نصف قیمت آیفون تهیه کنی که عملکرد بهتری از آیفون توی خیلی از بخش ها دارن

یا حتی s23 ultra از نظر من کاملا برتری داره به نسبت آیفون اونم با قیمت پایین تر

سری فولد همه برندها تا حدودی مثل هم هستن و خیلی گوشی های مقاومی نیستن

به خاطر نوع طراحی لولا و محدودیت هایی که دیسپلی ایجاد میکنه نمیتونن دیسپلی اصلی رو مقاوم طراحی کنن و به راحتی آسیب پذیره

در نهایت اگه به اون ابعاد صفحه نمایش نیاز نداری به نظرم سمتش نرو

ولی در نهایت بریم سراغ آخرین سوال

اگه رجیستری برات مهم نیست به نظرم صبر کن آیفون ۱۵ بگیر چون طبق روال همیشگی اپل معمولا گوشی های جدید با قیمت نسل قبل عرضه میشه و نسل قبل کاهش قیمت میخوره

ولی اگه رجیستری برات مهمه گزینه ای جز ۱۳ نداری

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or