باطریش دو سال پیش ک خریده بودم خیلی اذیتم میکرد یعنی روزی یکبار باید شارژش میکردم و منم یادم میرفت و صبح ک میخواستم بپوشم میدیدم خاموش شده و اصلا همین باعث شد ی مدت طولانی بندازمش تو خونه و ازش استفاده نکنم بجاش رفتم یدونه ازین کاسیو ها ک دنیل کریگ تو کازینو رویال پوشیده بود خریدم قیمتشم بود ۹۰۰ هزارتومن و همونو استفاده میکردم

ولی این چند ماه اخیر ک باز از سر اجبار و استرس و ورزش رفتم سراغش و اپدیتش کردم واقعا خوب شده ، البته اینم بگم ک سنسور های اکسیژن خون و فشار خون و نوار قلب تو ایران کار نمیکنن و منم بقیه سنسور ها رو گذاشتم رو حالتی ک هر وقت خواستم اندازه بگیره و دائم فعال نباشن یا مثلا روشن شدن صفحه رو گذاشتم رو حالتی ک فقط وقتی صفحه رو لمس میکنم روشن بشه و always on display هم خاموش کردم با این شرایطی ک گفتم من الان سه روزی یکبار شارژش میکنم ولی اینم بگم هنوز از قابلیت های حرکات ورزشیش استفاده نکردم ، اما با همین تنظیماتی ک گفتم واقعا اوکی هست و راضی هستم .
بنظرم سراغ بقیه برند ها نرو چون بزرگترین مزیت گلکسی واچ همین سیستم عامل اندروید هست ک اصلا میشه با گوشی بری تو پلی استور ، همین گلکسی واچ هم رو پاور سیوینگ تا ۳۰ روز میره.
کلا گلکسی ۵ پرو و ۴ کلاسیک ۹۵ درصد شبیه هم هستن ، مهمترین تغییرات گلکسی ۵ پرو فقط ظرفیت باتری بیشتر و یدونه سنسور دمای بدن هست ک داره ولی در عوض اون بزل گردون حذف شده توش ک واقعا کار باهاش حال میده

حتی از نظر سخت افزاری و پردازنده ها هم فرقی با ۴ نکرده.
اره من چون کارم عمرانیه و تو کارگاه و بر و بیابون میرم بعضی وقتا ی کاور spigen مرگی انداختم روش ک زیر بلدوزر هم بره اخ نمیگه الان خونه نیستم عکسش رو بفرستم ولی بذار لینک کاور رو بهت میدم ، البته من از ایران نخریدم و جایی هم ندیدم داشته باشن تو ایران :
Spigen Samsung Galaxy Watch 4 Classic (46mm) Kılıf Rugged Armor Pro Black - ACS03832 : Amazon.com.tr: Elektronik
اینو بنداز رو ساعت باهاش برو جنگ