BoxBox
کاربر سایت
E SIM !!!؟ >____> نوع جدیدی از سیم کارتن؟تو ایران کار میکنن؟آره من گلکسی واچ 4 کلاسیک داره سیستم عاملش هم اندرویده ، ب دلیل اینکه از ساعت با فرم دایره ای خوشم میاد رفتم سراغ سامسونگ ، خصوصا اینکه اون بزل مکانیکی دور صفحه حس خوبی بهم میده.
من چون طولانی مدت پای سیستم میشینم برا اینکه بهم آلارم تحرک میده دستم میکنم و اینکه استرس سنج داره و چون دارم رو درمان استرسم کار میکنم ب کارم میاد ، البته از قابلیت های تحرک و کاهش وزنش هم استفاده میکنم جدیدا چون دارم میرم باشگاه و سوخت و ساز بدنم برام مهمه.gps و این چیزا رو هم داره.
بنظرم اگه دنبال های اند نیستی برو گلکسی واچ 5 پرو بگیر چون همه این قابلیت ها رو داره + باتری خیلی قوی. درسته ک توی ساعت های سامسونگ های اند حساب میشه ولی ب نسبت قابلیت هایی ک داره قیمتش خوبه، اگرم میخوای ارزون تر باشه برو سراغ گلکسی واچ 5 معمولی یا گلکسی واچ 4 معمولی. ولی من جات بودم همون 5 پرو میگرفتم چون باطری سگ جونی داره.
اگر هم ک های اند میخوای برو اپل واچ اولترا بخر ، من شاید در اینده برم سراغ اپل واچ.
آیفون ها همشون دو سیم شدن ، ایفون های 14 پارت نامبر LLA دیگه جای سیم کارت نداره و فقط e-sim میخوره ، این اختلاف قیمتی هم ک میگی احتمالا بخاطر همون پارت نامبر CH و ZA هست یا اینکه اون 58 تومنی پارت نامبری هست ک فقط یدونه سیم فیزیکی میخوره و اون یکی سیمش e-sim هست (مثل ایفون های 13 پارت نامبر LLA ک فقط یدونه سیم کارت فیزیکی میخوردن و اون یکی e-sim) ولی اون 70 تومنی هر دوتا سیم کارتش فیزیکی هستن.
خب پارت نامبر CH و ZA چه فرقی با هم دارن؟
اونایی که 2 سیم کارتن گرون ترن ؟ من اگه بخوام 1 سیم کارت رو بگیرم باید کدوم پارت نامبر رو بگیرم