SleepyTurtel
کاربر سایت
بیشترین استفاده تون چیه؟کسی پیشنهادی نداره؟
بیشترین استفاده تون چیه؟کسی پیشنهادی نداره؟
استفاده عادی شبکه های اجتماعی و...بیشترین استفاده تون چیه؟
نظر من روی a54 هست البته چون خودم از لحاظ نرم افزاری خسته شدم و شیائومی رابط کاربری باگ داری داره میگماستفاده عادی شبکه های اجتماعی و...
بازی نمیکنم
از سال دیگه سری FE جایگزین A7 میشه یعنی به جای A75 همین میفروشهبعد از تقریبا ۲ هفته استفاده از S21 fe نظرمو دربارش بگم
آقا باتریش نابوده روزی ۲ بار شارژ باید بکنید صبح تا ظهر با وب گردی چند بار استفاده از همراه بانک و چیز شکن و اینستا ۵۰ ۶۰ درصد شارژ رفته باید ظهر باز بزنید به شارژ
شارژ ۲۵ واتی که جدا باید پول بدید که هیچ چیزی حدود ۹۰ دقیقه طول میکشه که فول شارژ بشه!!!!!یعنی خاک عالم بر سرت سامسونگ
توی بازی ها بلااستثنا لگ داره از کالاف بگیر تا پابجی توی سایت ها میزنن که آقا بهترین سخت افزار داره نمیدونم تمام بازی ها رو راحت بالا میاره
بله بالا میاره ولی از دره عقب
کافیه ۲ تا کلیپ توی آپارات یا یوتیوب تماشا کنید به حدی گوشی داغ میکنه که نگم یعنی ری....ده با این گوشی ساختنش سامسونگ همین الان که دارم توی bc پست مینویسم پشت گوشی داغ کرده !!!!!!!
دوربینش خدایی خوبه از pocof4 و f3 و A73 که من دست رفیقام دیدم بهتره دوربینش زومش هم ۳ برابر اوناست اینجا رو دست بالا داره
کیفیت صفحه نمایشش عالی هست
باگ نداره هنگی نداره اذیت نمیکنه
وزنش کمه توی دست راحت جا میشه
بلندگو هاش مالی نیست
خلاصش کنم ۱۸ تومن نمی ارزه عملا یه گوشی میان رده حساب میشه یه چیزی در حد A52s
شیائومی 13 لایت، گوشی خوش دست با طراحی جدید و امکانات مناسبکسی پیشنهادی نداره؟
قطعا شیائومی رو بگیر که بهتره واقعا سمت سامسونگ به جز سری S پرچمدار نرید معمولا پشیمون میشیدکسی پیشنهادی نداره؟
Samsung A54گوشی خوب برای کاربرد عادی توی رینج 15 تومن چی هست
یه نگاه کردم به a54 و xiaomi 13 lite برخوردم اینا خوبن؟ بعد اگه خوبن بین اینا کدوم
کلا گیمرها برای اینکه گوشی جلو دسته و دنگ فنگ حمل روشن کردن و... نداره گوشی میخرنحالا کنارشم فضای مجازیو تماسو... انجام میدن وگرنه ادم احمق نیست بره ۴۰ یا ۵۰ بده برای گوشی که باهاش بازی کنه با نصف همین میتونه بره 5 یا x بخرهوالا گوشی نو برای بازی انقدر گرون شده یکم پول میشه گذاشت روش پیسی خرید باهاش گیم های اندروید رو اجرا کرد
ساعتی که سیستم عاملش اندروید هست شارژدهی در بهترین حالت 3 روز.کسی تجربه یا اطلاعی از خرید اسمارت واچ داره؟
از نظر قیمت و آپشن های خیلی به هم نزدیکن و آنچنان دنبال های اند نیستم
باطری خوب + GPS و هرچه قدر دیرتر به معیوب شدن بیوفته
چی بگم والاکلا گیمرها برای اینکه گوشی جلو دسته و دنگ فنگ حمل روشن کردن و... نداره گوشی میخرنحالا کنارشم فضای مجازیو تماسو... انجام میدن وگرنه ادم احمق نیست بره ۴۰ یا ۵۰ بده برای گوشی که باهاش بازی کنه با نصف همین میتونه بره 5 یا x بخره
Pc که جای خود داره
آره من گلکسی واچ 4 کلاسیک داره سیستم عاملش هم اندرویده ، ب دلیل اینکه از ساعت با فرم دایره ای خوشم میاد رفتم سراغ سامسونگ ، خصوصا اینکه اون بزل مکانیکی دور صفحه حس خوبی بهم میده.کسی تجربه یا اطلاعی از خرید اسمارت واچ داره؟
از نظر قیمت و آپشن های خیلی به هم نزدیکن و آنچنان دنبال های اند نیستم
باطری خوب + GPS و هرچه قدر دیرتر به معیوب شدن بیوفته
یه سوال
چرا آیفون 14 پرو مکس بعضی جاها گرونتره ؟
مثلا حافظه 256 یه سایت 58 تومنه یه سایت دیگه با همون حافظه نزدیک 70 تومنه؟؟؟ فرقشون چیه؟
بعد مگه آیفون 2 سیمکارت هم داریم ؟!!