راهنمایی برای خرید موبایل

ایفون واقعا گوشی خوبیه
ساپورت بلند مدت اپل و تک برند بودن ios خیلی بهش کمک میکنه.
کمترین افت قیمت و حفظ ارزشش هم هست که دغدغه ای واسه خریدار نمی‌گذاره.
یه زمانی بلوتوث خیلی مهم بود برای انتقال دیتا ولی الان من یادم نمیاد اخرین بار کی از بلوتوث گوشی استفاده کردم!
الانم مارکت های ایرانی ios هست که مثل مایکت جواب میدن.
در کل اگه کسی پولش میرسه مطمئن باشه خرید سری ۱۳ و ۱۴ سوای رجیستری بشدت خوب و جذابه.
من خودم ترجیحم اندرویده فعلا و شیفته پیکسل ها هستم (از ۶ به بالا) چون دقیق همونی هستندکه میخوام و به کارم میاد.
ناتینگ هم چون جذابیت ظاهری و اندروید خام داره میپسندم.
انر و بخاطر دوربین خوشم اومده و اینکه دوربین خوب رو میشه تو میان رده هم با قیمت خوب داشت.
و ریلمی که بنظرم بهترین رابط کاربری رو تو اندروید داره و امیدوارم مدل های جدید و جذابی که معرفی کرده رو بشه دسترسی داشت.
وان پلاس و اوپو رو یادن رفت هم گوشی های خوبی دارن و رابط کاربری خوب

photo_2023-07-11_20-07-05.jpg

گوشی ناتینگ فون (2) با کلی بهبود معرفی شد

نمایشگر 6.7 اینچی LTPO OLED و 120 هرتز
اسنپدراگون 8+ نسل 1، رم 8/12 و حافظه داخلی 128/256
دوربین 50 + 50 مگاپیکسلی (اصلی IMX890 به کار رفته در گوشی وان پلاس 11 و اوپو فایند ایکس 6)، (زاویه عریض سامسونگ JN1)
دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی
باتری 4700 میلی آمپری و شارژر 45 واتی

قیمت نسخه 8/128 گیگ 599 دلار و قیمت نسخه 12/256 گیگ 699 دلار

گوشی ناتینگ فون (2) با کلی بهبود معرفی شد

نمایشگر 6.7 اینچی LTPO OLED و 120 هرتز
اسنپدراگون 8+ نسل 1، رم 8/12 و حافظه داخلی 128/256
دوربین 50 + 50 مگاپیکسلی (اصلی IMX890 به کار رفته در گوشی وان پلاس 11 و اوپو فایند ایکس 6)، (زاویه عریض سامسونگ JN1)
دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی
باتری 4700 میلی آمپری و شارژر 45 واتی

قیمت نسخه 8/128 گیگ 599 دلار و قیمت نسخه 12/256 گیگ 699 دلار
هنوز جا داره واسه پیشرفت ولی خدایی هم قیمتش خوبه هم خودش خوشگله

باید 8/256 میزاشت 599 دلار!
اینجوری باید 35 میلیون بابتش بدی و خیلی زیاده. دوست داشتم زیر 30 باشه
رجیستر و سود فروشنده رو حساب نکردی.
همون طور که گفتم حدود ۳۸ درمیاد.

الان وان پلاس 11 با قیمت مشابه تو اون سگمنت حضور داره که من هر طور نگاه میکنم برتری داره نسبت به ناتینگ فون (2).

- پردازنده جدیدتر و بهینه تر (اسنپدراگون جن2 در مقابل جن1+)
- مجموعه دوربین قوی تر (داشتن دوربین تله)
- ظرفیت باتری بالاتری و شارژدهی بهتر (5000 در مقابل 4700)
- صفحه نمایش قشنگتر و کیفیت ساخت پریمیوم تر
- شارژ سریعتر (100 در مقابل 45)
- IP Rating بالاتر (IP64 در مقابل IP54)

عجیبه!

الان وان پلاس 11 با قیمت مشابه تو اون سگمنت حضور داره که من هر طور نگاه میکنم برتری داره نسبت به ناتینگ فون (2).

عجیبه!

ناتینگ طرفدارای خودشو داره.
باور کن عده کمی تو دنیا دنبال بنچمارک و مقایسه هستند.
ناتینگ اصل کارش رو ظاهرشه و در درجه دوم رابط کاربری اندروید خامش.
عمده دلیل خریدارای این برند همون چراغ های پشتش و شخصی سازیشه که خب بشدت جذابه.
کافیه گوشی رو به پشت تو جای تاریک (مهمونی خاص منظورم نیست ها)😁 بزاری و زنگ بخوره نا خوداگاه همه جذب میشن ببینن چیه.
ملت اول فکر میکنن قابه بعد که میکشیش بیرون ،گوشی رو میگم 😂 همه میان امار میگیرن که چیه و سر صحبت باز میشه😁
در کل باحاله ناتینگ.

عجیبه!
ویدئو CEO ناتینگ بود که توش می‌گفت الویت اول ما ظاهر جدید و متفاوت هست و فست شارژ و دوربین الویتمون نیست
نظر شخصیه ولی بنظرم وان پلاس گزینه بهتریه

من چند ماهی هست ناتینگ دارم البته زمانی من خریدم 18 بود ، کلا میخواستم 12 13 بیشتر خرج نکنم ولی نزدیک ترین گوشی ب چیزایی ک میخواستم همین ناتینگ بود ، این ناتینگ 2 هم چیز خوبیه ولی بنظرم ارتقای بزرگی نداده ب ظاهر گوشی ، من برام از ظاهر فقط فرم گوشی مهمه حتی اون ال ای دی های پشتش رو هم خاموش گردم و اینکه پشت گوشی دو تا دوربین داره فقط و شلوغ نیست چون من اصلا دوربین برام مهم نیست ، همون پردازنده هم زیاد برام مهم نیس چون تنها استفادم فقط همین برنامه های اجتماعی هستن و اصلا بازی نمیکنم ، ی نکته ای ک باعث شد حال نکنم با ناتینگ 2 این بود ک دوربین سلفی اومده وسط صفحه ، نمیدونم چرا هیچ جوره تو مخم نمیره دوربین وسط صفحه نمایش حتی حاضرم گوشی دوربین معمولی داشته باشه و پردازنده هم یچیز معمولی و ارزون باشه ولی دوربین سلفی وسط صفحه نباشه :دی
کلا من برام فقط اندروید خام مهم و ظاهر گوشی :دی

• Like
Reactions: Ecthelion
من چند ماهی هست ناتینگ دارم البته زمانی من خریدم 18 بود ، کلا میخواستم 12 13 بیشتر خرج نکنم ولی نزدیک ترین گوشی ب چیزایی ک میخواستم همین ناتینگ بود ، این ناتینگ 2 هم چیز خوبیه ولی بنظرم ارتقای بزرگی نداده ب ظاهر گوشی ، من برام از ظاهر فقط فرم گوشی مهمه حتی اون ال ای دی های پشتش رو هم خاموش گردم و اینکه پشت گوشی دو تا دوربین داره فقط و شلوغ نیست چون من اصلا دوربین برام مهم نیست ، همون پردازنده هم زیاد برام مهم نیس چون تنها استفادم فقط همین برنامه های اجتماعی هستن و اصلا بازی نمیکنم ، ی نکته ای ک باعث شد حال نکنم با ناتینگ 2 این بود ک دوربین سلفی اومده وسط صفحه ، نمیدونم چرا هیچ جوره تو مخم نمیره دوربین وسط صفحه نمایش حتی حاضرم گوشی دوربین معمولی داشته باشه و پردازنده هم یچیز معمولی و ارزون باشه ولی دوربین سلفی وسط صفحه نباشه :D
کلا من برام فقط اندروید خام مهم و ظاهر گوشی :D
خب چرا پیکسل نگرفتی ؟:دی

عجیبه!
راس میگیا
ببینم تو کانفیگ پایه 600 دلاره وان پلاس ؟
یه چیز خوب وان پلاس UFS4.0 هست نمیدونم چقد بهش توجه کردی ولی به شدت روی سریع بودن گوشی تاثیر داره و نسبت به 3.1 بیش از دوبرابر سریعتره
رمش اخرین نسل رمهای موبایله

• Like
Reactions: Dysphoria
خب چرا پیکسل نگرفتی ؟:D
البته پیکسل هم دوربین سلفی وسط قرار داره ولی تنها گوشی دوربین وسطی هست ک دوس دارم امتحان کنم ، دلیل نخریدنش هم قیمتش بود ، همین ناتینگ هم اگه مث الان قیمتش رو ۲۵ تومن بود نمیگرفتمش :دی

• Smile
Reactions: ALI PUNKER
البته پیکسل هم دوربین سلفی وسط قرار داره ولی تنها گوشی دوربین وسطی هست ک دوس دارم امتحان کنم ، دلیل نخریدنش هم قیمتش بود ، همین ناتینگ هم اگه مث الان قیمتش رو ۲۵ تومن بود نمیگرفتمش :D
اگه به قیمت باشه پوکو اف5 پرو هم تا 26 زفت بعدش اکثر فروشنده ها ناموجودش کردن دیگه بدابه حال برندای ناشناخته تر :-j

اگه به قیمت باشه پوکو اف5 پرو هم تا 26 زفت بعدش اکثر فروشنده ها ناموجودش کردن دیگه بدابه حال برندای ناشناخته تر :-j
من اصلا نمیدونم پوکو چیه :دی ولی این برند رو حتی بخاطر اسمش هم هست نمیخرم ، خداییش چیه ب ادم بگن گوشیت چیه؟ بگه «پوکو» :دی

پ.ن: شوخی کردم کسی گارد نگیره :دی

• Smile
Reactions: ALI PUNKER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or