راهنمایی برای خرید موبایل

هرچیزی که با اینترنت بشه انجام داد رو میتونی استفاده کنی. منتها چون ایران تحریم هستش نصف سرویس های اپل توی ایران کار نمیکنه <:-P
حتی با فیل تر شکن هم کار نمیکنه یعنی ؟ :-?
پس خیلیا که آیفون دارن چجوری با اون سرویساش کار میکنن؟

دوستان من در فکر خرید S21 FE هستم تا حدود 2-3 ماه دیگه (پاییز). توی این رینج قیمت گوشی بهتری هستش؟ (من برام دوربین مهمه و اینکه بشه با emualator بازی کرد).

هرچیزی که با اینترنت بشه انجام داد رو میتونی استفاده کنی. منتها چون ایران تحریم هستش نصف سرویس های اپل توی ایران کار نمیکنه <:-P
باتری نابودی داره.
یه پاور بانک داشته باشی حله البته.

دوربین خوب میشه پیکسل ۶a حدود ۲۳ هست.
تو رنج ۱۷-۱۸ هم ناتینگ فون و honor 70 هم هستند که دوربین های خوبی دارن.

من کلا سامسونگ و شیائومی رو بی خیال شدم.
دوستان دیگه تو این دو برند شاید بهتر کمک کنن.

آخرین ویرایش:
چرا من با فیلتر شکن خوب همه چیش رو استفاده میکنم الان خوب گوگل پلی هم برای من فقط با فیلتر شکن میاد چیز عجیبی نیست دیگه

چرا من با فیلتر شکن خوب همه چیش رو استفاده میکنم الان خوب گوگل پلی هم برای من فقط با فیلتر شکن میاد چیز عجیبی نیست دیگه
برا من اپل استور فیلتر نیست چه رو نت همراه اول چه رو وایفای ولی گوگل پلی تا خشتک فیلتره :D
یه سوال
آیفون 14 که رجیستر نشده باشه جز اینکه نمیشه زنگ زد و از سیم کارت استفاده کرد دیگه چه کارایی رو نمیتونیم باهاش انجام بدیم ؟
البته میدونم سوالم خیلی نوب بود ولی خب میخواستم مطمئن بشم :)
همین آنتنش هم مشکلی نداره
یه روش اومده میتونی باهاش آنتن گوشی رو برگردونی
نت همراه رو میذاری رو LTE بعد میندازیش رو گوشی اندروید اونجا نت 3g میندازی روش بعد airplane mode میکنی برمیگردونی رو آیفونت آنتن برمیگرده لول
این حرف نصف سرویس هاش هم کار نمیکنه تو ایران چرت و پرت محضه ملت نمیدونم چرا هی میگنش (حالا انگار چه سرویس خاصی مد نظرشون هست که رو اندروید هست رو این نیست :D) من تا آیفون 8 فقط iOS بودم بعد ناچارا سر قیمت تخیلی iPhone XS اونموقع رفتم سراغ اندروید و وانپلاس که نزدیکترین محیط کاربری به iOS رو داشت
اگر اکوسیستم اپل رو داشته باشی فوق العاده خفنه، بخصوص اگه مک بوک داری همشون باهم عین آب خوردن سینک میشن

آخرین ویرایش:
چرا کار میکنه (حداقل من که پارسال تابستون ایران بودم کار میکرد :D ) ولی خوبی اندروید اینه که اگه گوگل پلی هم کار نکنه خودت مستقیم یا از app store جانبی میتونی استفاده کنی ولی اپل فقط مال خودش هستش.

• Like
Reactions: Ecthelion
چرا کار میکنه (حداقل من که پارسال تابستون ایران بودم کار میکرد :D ) ولی خوبی اندروید اینه که اگه گوگل پلی هم کار نکنه خودت مستقیم یا از app store جانبی میتونی استفاده کنی ولی اپل فقط مال خودش هستش.
حالا اپ استور هم بدون فیلتره الان برای من ولی همین قابلیت نصب مستقیم هم داره اضافه میشه به ios اروپا گرفته رو اپل داره مجبورش میکنه مثل type c کردن ایفون
حدس هم میزنن به ios 17 اضافه میشه
--------------------------------------------------------------------------
اتفاقا حالا جدا از این بحث ها به نظر من گوشی که بتونی چندین سال بدون مشکل ازش استفاده کنی ایفون عه چون هم پشتیبانی خیلی خوبی از نظر اپدیت داره هم واقعا من هنوزم 8 پلاس قدیمیم رو دارم هنگ و اینا اصلا نداره هنوزم خدایی با اینکه خودم بارها گفتم عاشق پیکسل هستم ولی ایفون مزیت هم داره به قول دوستمون نمیدونم چرا تو ایران همه میگن به درد نمیخوره و فلانه ولی همه میخرن :))

ایفون واقعا گوشی خوبیه
ساپورت بلند مدت اپل و تک برند بودن ios خیلی بهش کمک میکنه.
کمترین افت قیمت و حفظ ارزشش هم هست که دغدغه ای واسه خریدار نمی‌گذاره.
یه زمانی بلوتوث خیلی مهم بود برای انتقال دیتا ولی الان من یادم نمیاد اخرین بار کی از بلوتوث گوشی استفاده کردم!
الانم مارکت های ایرانی ios هست که مثل مایکت جواب میدن.
در کل اگه کسی پولش میرسه مطمئن باشه خرید سری ۱۳ و ۱۴ سوای رجیستری بشدت خوب و جذابه.
من خودم ترجیحم اندرویده فعلا و شیفته پیکسل ها هستم (از ۶ به بالا) چون دقیق همونی هستندکه میخوام و به کارم میاد.
ناتینگ هم چون جذابیت ظاهری و اندروید خام داره میپسندم.
انر و بخاطر دوربین خوشم اومده و اینکه دوربین خوب رو میشه تو میان رده هم با قیمت خوب داشت.
و ریلمی که بنظرم بهترین رابط کاربری رو تو اندروید داره و امیدوارم مدل های جدید و جذابی که معرفی کرده رو بشه دسترسی داشت.

حالا اپ استور هم بدون فیلتره الان برای من ولی همین قابلیت نصب مستقیم هم داره اضافه میشه به ios اروپا گرفته رو اپل داره مجبورش میکنه مثل type c کردن ایفون
حدس هم میزنن به ios 17 اضافه میشه
--------------------------------------------------------------------------
اتفاقا حالا جدا از این بحث ها به نظر من گوشی که بتونی چندین سال بدون مشکل ازش استفاده کنی ایفون عه چون هم پشتیبانی خیلی خوبی از نظر اپدیت داره هم واقعا من هنوزم 8 پلاس قدیمیم رو دارم هنگ و اینا اصلا نداره هنوزم خدایی با اینکه خودم بارها گفتم عاشق پیکسل هستم ولی ایفون مزیت هم داره به قول دوستمون نمیدونم چرا تو ایران همه میگن به درد نمیخوره و فلانه ولی همه میخرن :))
اونایی که پولش ندارن بیچاره ها بدنبال راهی برای توجیه بد بودنشن خوب لامصبا بگین پول ندارم نه اینکه الکی توجیه کنید:-j

دوستان سلام
میخوام برای خانمم آیفون ۱۴ بگیرم
توی بازار که بودم با کد ch و za فک کنم مواجه شدم
خیلی فروشنده ها قیمتای مختلف میدادن. میشه بگید دقیقا فرقشون چیه و چه تاثیری داره روی کارکرد گوشی؟
تنها چیزی که میدونم اینه که سفارش چین و سنگاپورن!

دوستان سلام
میخوام برای خانمم آیفون ۱۴ بگیرم
توی بازار که بودم با کد ch و za فک کنم مواجه شدم
خیلی فروشنده ها قیمتای مختلف میدادن. میشه بگید دقیقا فرقشون چیه و چه تاثیری داره روی کارکرد گوشی؟
تنها چیزی که میدونم اینه که سفارش چین و سنگاپورن!
سلام
ch پارت نامبر چین
za پارت نامبر سنگاپور
تنها فرقی ک ch با za داره اینه بخاطر قوانین چین تو پارت نامبر ch نمیشه تماس صوتی یا گروهی توی فیس تایم گرفت .
بنظرم چیز مهمی نیست ک قرار باشه نزدیک 10 ملیون تفاوت بدی برا za .

سلام
ch پارت نامبر چین
za پارت نامبر سنگاپور
تنها فرقی ک ch با za داره اینه بخاطر قوانین چین تو پارت نامبر ch نمیشه تماس صوتی یا گروهی توی فیس تایم گرفت .
جدی برای همین اینقد تفاوته؟؟؟؟

اگر اطرافیان شما آیفون دارن (بهتره بگم لیست تماس اصلیتون)، face time و imessage دو تا از کاربردی ترین امکانات گوشی شما محسوب میشن و اینکه توی استفاده از face time بخوای محدود بشی خودش یه مشکل بزرگ محسوب میشه.

اگر اطرافیان شما آیفون دارن (بهتره بگم لیست تماس اصلیتون)، face time و imessage دو تا از کاربردی ترین امکانات گوشی شما محسوب میشن و اینکه توی استفاده از face time بخوای محدود بشی خودش یه مشکل بزرگ محسوب میشه.
نمیدونم ولی نظر شخصیم اینه ک ارزش اینقد اختلاف قیمت رو نداره ، خصوصا ک خیلیا اصلا از فیس تایم و ای مسج(بخاطر اینکه اطافیان ایفون ندارن) استفاده نمیکنن ، من خودم و اطرافیانم اصلا از فیس تام استفاده نمیکنیم ولی از ای مسج چرا استفاده میکنیم ک اونم توی پارت نامبر ch مشکلی نداره.

جدی برای همین اینقد تفاوته؟؟؟؟
همونطور که دوستمون گفتن فرقشون فقط تو فیس تایم عه که پیشنهاد نمیشه برای یه فیس تایم اینقدر بیشتر هزینه کنید
من موقعی که میخریدم اصلا تفاوت قیمت نداشتن برای همین za گرفتم ولی الان میخواستم بگیرم قطعا ch میگرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or