BoxBox
کاربر سایت
حتی با فیل تر شکن هم کار نمیکنه یعنی ؟هرچیزی که با اینترنت بشه انجام داد رو میتونی استفاده کنی. منتها چون ایران تحریم هستش نصف سرویس های اپل توی ایران کار نمیکنه
پس خیلیا که آیفون دارن چجوری با اون سرویساش کار میکنن؟
حتی با فیل تر شکن هم کار نمیکنه یعنی ؟هرچیزی که با اینترنت بشه انجام داد رو میتونی استفاده کنی. منتها چون ایران تحریم هستش نصف سرویس های اپل توی ایران کار نمیکنه
باتری نابودی داره.دوستان من در فکر خرید S21 FE هستم تا حدود 2-3 ماه دیگه (پاییز). توی این رینج قیمت گوشی بهتری هستش؟ (من برام دوربین مهمه و اینکه بشه با emualator بازی کرد).
هرچیزی که با اینترنت بشه انجام داد رو میتونی استفاده کنی. منتها چون ایران تحریم هستش نصف سرویس های اپل توی ایران کار نمیکنه
چرا من با فیلتر شکن خوب همه چیش رو استفاده میکنم الان خوب گوگل پلی هم برای من فقط با فیلتر شکن میاد چیز عجیبی نیست دیگهحتی با فیل تر شکن هم کار نمیکنه یعنی ؟
برا من اپل استور فیلتر نیست چه رو نت همراه اول چه رو وایفای ولی گوگل پلی تا خشتک فیلترهچرا من با فیلتر شکن خوب همه چیش رو استفاده میکنم الان خوب گوگل پلی هم برای من فقط با فیلتر شکن میاد چیز عجیبی نیست دیگه
همین آنتنش هم مشکلی ندارهیه سوال
آیفون 14 که رجیستر نشده باشه جز اینکه نمیشه زنگ زد و از سیم کارت استفاده کرد دیگه چه کارایی رو نمیتونیم باهاش انجام بدیم ؟
البته میدونم سوالم خیلی نوب بود ولی خب میخواستم مطمئن بشم
چرا کار میکنه (حداقل من که پارسال تابستون ایران بودم کار میکرد ) ولی خوبی اندروید اینه که اگه گوگل پلی هم کار نکنه خودت مستقیم یا از app store جانبی میتونی استفاده کنی ولی اپل فقط مال خودش هستش.حتی با فیل تر شکن هم کار نمیکنه یعنی ؟
حالا اپ استور هم بدون فیلتره الان برای من ولی همین قابلیت نصب مستقیم هم داره اضافه میشه به ios اروپا گرفته رو اپل داره مجبورش میکنه مثل type c کردن ایفونچرا کار میکنه (حداقل من که پارسال تابستون ایران بودم کار میکرد ) ولی خوبی اندروید اینه که اگه گوگل پلی هم کار نکنه خودت مستقیم یا از app store جانبی میتونی استفاده کنی ولی اپل فقط مال خودش هستش.
اونایی که پولش ندارن بیچاره ها بدنبال راهی برای توجیه بد بودنشن خوب لامصبا بگین پول ندارم نه اینکه الکی توجیه کنیدحالا اپ استور هم بدون فیلتره الان برای من ولی همین قابلیت نصب مستقیم هم داره اضافه میشه به ios اروپا گرفته رو اپل داره مجبورش میکنه مثل type c کردن ایفون
حدس هم میزنن به ios 17 اضافه میشه
--------------------------------------------------------------------------
اتفاقا حالا جدا از این بحث ها به نظر من گوشی که بتونی چندین سال بدون مشکل ازش استفاده کنی ایفون عه چون هم پشتیبانی خیلی خوبی از نظر اپدیت داره هم واقعا من هنوزم 8 پلاس قدیمیم رو دارم هنگ و اینا اصلا نداره هنوزم خدایی با اینکه خودم بارها گفتم عاشق پیکسل هستم ولی ایفون مزیت هم داره به قول دوستمون نمیدونم چرا تو ایران همه میگن به درد نمیخوره و فلانه ولی همه میخرن
سلامدوستان سلام
میخوام برای خانمم آیفون ۱۴ بگیرم
توی بازار که بودم با کد ch و za فک کنم مواجه شدم
خیلی فروشنده ها قیمتای مختلف میدادن. میشه بگید دقیقا فرقشون چیه و چه تاثیری داره روی کارکرد گوشی؟
تنها چیزی که میدونم اینه که سفارش چین و سنگاپورن!
جدی برای همین اینقد تفاوته؟؟؟؟سلام
ch پارت نامبر چین
za پارت نامبر سنگاپور
تنها فرقی ک ch با za داره اینه بخاطر قوانین چین تو پارت نامبر ch نمیشه تماس صوتی یا گروهی توی فیس تایم گرفت .
بنظرم چیز مهمی نیست ک قرار باشه نزدیک 10 ملیون تفاوت بدی برا za .
جدی برای همین اینقد تفاوته؟؟؟؟
اگر اطرافیان شما آیفون دارن (بهتره بگم لیست تماس اصلیتون)، face time و imessage دو تا از کاربردی ترین امکانات گوشی شما محسوب میشن و اینکه توی استفاده از face time بخوای محدود بشی خودش یه مشکل بزرگ محسوب میشه.بنظرم چیز مهمی نیست ک قرار باشه نزدیک 10 ملیون تفاوت بدی برا za .
نمیدونم ولی نظر شخصیم اینه ک ارزش اینقد اختلاف قیمت رو نداره ، خصوصا ک خیلیا اصلا از فیس تایم و ای مسج(بخاطر اینکه اطافیان ایفون ندارن) استفاده نمیکنن ، من خودم و اطرافیانم اصلا از فیس تام استفاده نمیکنیم ولی از ای مسج چرا استفاده میکنیم ک اونم توی پارت نامبر ch مشکلی نداره.اگر اطرافیان شما آیفون دارن (بهتره بگم لیست تماس اصلیتون)، face time و imessage دو تا از کاربردی ترین امکانات گوشی شما محسوب میشن و اینکه توی استفاده از face time بخوای محدود بشی خودش یه مشکل بزرگ محسوب میشه.
همونطور که دوستمون گفتن فرقشون فقط تو فیس تایم عه که پیشنهاد نمیشه برای یه فیس تایم اینقدر بیشتر هزینه کنیدجدی برای همین اینقد تفاوته؟؟؟؟