راهنمایی برای خرید موبایل

باز خوبه فقط اینا گرون شدن اینام هیچ چیز خاصی ندارن که ملت اینقد دنبالشونن
همچنان هیچ کوشی خوبی تو بازار نیست یا حداقل من پیدا نمیکنم
من تو مدتی که تو بازار بودم و گشتم تا حالا همچین استقبالی از گوشی های سامسونگ ندیدم!
حالا نمیدونم تو بازار کشورهای دیگه هم اینقدر موفق بودن یا نه.
ولی یجور عطش عجیبی امروز دیدم.
بسلامتی الان شنیدم ورژن ۲۵۶ گیگ a54 با s21fe ورژن ۱۲۸ گیگ یه قیمت شده!!!پک ویتنام.
یکی از فروشنده ها تاکید داشت اگه استقبال ادامه پیدا کنه بازم افزایش میدن قیمت این دو مدل رو.
یاد پراید افتادم😐
من خودم در نظرم بود با ۹ تومن مدل a34 رم ۶ رو بخرم که با قیمت ۱۱ تومن اصلا دیگه ارزش نداره.
تو بازار موبایل با جفتش کار کردم.
اینو بگم هر دو رو خوب دراورده سامسونگ و تو همون چند دقیقه استفاده حس خوبی از هر دو گرفتم
a54 خیلی خوش دست تر و با کیفیت تر بود و حس بهتری میداد.
اگه قیمتهای اینا مثل قبل بشه قطعا ارزش خرید دارن.

• Like
Reactions: Ecthelion
رفقا من کلا قید a33 و a54 و زدم.
یعنی واقعا مسخره بازی شده قیمت این دو مورد.

نظرم رو poco f5 pro جلب کرد، بنظرم گوشی اولم میتونه باشه ولی وقتی ادم با poco f5 مقایسه میکنه و حدود 8 تومن اختلاف رو میبینه ولی چندان تفاوتها محسوس نیست انتخاب poco f5 بشدت منطقی تر میزنه.
خلاصه سفارش زدم و رنگ سفیدش هم بسختی پیدا کردم.
یه نکته هم بگم به طرز عجیبی حس میکنم رنگ سفید تو گوشی ها کمتر داغ میشه!
اینو تو یه مورد کنار هم با رفیقم حس کردیم.
حالا نمیدونم درسته یا نه ولی تو اون لحظه گرمای گوشی سفید کمتر از مشکی بود.

بگذریم تقریبا بعد از سه هفته تحقیق حس خوبی به این مدل پیدا کردم و متأسفانه با انتخاب های کمی که داریم این باز به نسبت قیمتش معقول تره.
اگه قصد خرید تا حدود 18.500 دارید و پکیج کلی گوشی براتون مهمه بنظرم انتخاب خوبی میتونه باشه.

آخرین ویرایش:
باز خوبه فقط اینا گرون شدن اینام هیچ چیز خاصی ندارن که ملت اینقد دنبالشونن
همچنان هیچ کوشی خوبی تو بازار نیست یا حداقل من پیدا نمیکنم
میگم فقط و فقط همون بحث 4 تا اپدیت اندروید و 5 سال ساپورت امنیتی مطرحه.
یعنی هر کیو میدیدی با ذوق میگفت پسر تا اندروید 17 رو داری.
نکته کمی نیست البته و تاثیر روانی خوبی گذاشته و موفقم بوده.

نظرم رو poco f5 pro جلب کرد بنظرم گوشی اولم میتونه باشه ولی وقتی ادم با poco f5 مقایسه میکنه و حدود 8 تومن اختلاف رو میبینه ولی چندان تفاوتها محسوس نیست انتخاب poco f5 بشدت منطقی تر میزنه.

بگذریم تقریبا بعد از سه هفته تحقیق حس خوبی به این مدل پیدا کردم و متأسفانه با انتخاب های کمی که داریم این باز به نسبت قیمتش معقول تره.
اگه قصد خرید تا حدود 18.500 دارید و پکیج کلی گوشی براتون مهمه بنظرم انتخاب خوبی میتونه باشه.
خوبه که خریدی گویا تعرفه واردات گوشیو بردن بالا برای حمایت از تولید داخل (دزدی داخل بخونید)
این بی ناموسا اصلا نمیدونن رقابت چیه

• Like
Reactions: Ecthelion
خوبه که خریدی گویا تعرفه واردات گوشیو بردن بالا برای حمایت از تولید داخل (دزدی داخل بخونید)
این بی ناموسا اصلا نمیدونن رقابت چیه
اینا تو بازار خودرو تجربه موفقی داشتن.
واسه همین احتمالا همین رو الگو کنن واسه تلویزیون و گوشی و ....
متأسفانه مردم هم مجبورن بخرن چون گزینه دیگه ای نمیمونه ،اگرم باشه اینقدر بالا میره که از توان خیلی ها خارج میشه و مجبور به انتخابی میشن که براشون تدارک داده میشه.

اینا تو بازار خودرو تجربه موفقی داشتن.
واسه همین احتمالا همین رو الگو کنن واسه تلویزیون و گوشی و ....
متأسفانه مردم هم مجبورن بخرن چون گزینه دیگه ای نمیمونه ،اگرم باشه اینقدر بالا میره که از توان خیلی ها خارج میشه و مجبور به انتخابی میشن که براشون تدارک داده میشه.
اونکه اره
ولی مجبورن بخرن قبول ندارم
الان طرف ماشین لازم نیست میخره فقط برای دلالی
اگه مردم فقط ۱ سال از اینا خرید نمیکردن اونوقت داستان عوض میشد
همین داستان سر لوازم خونگی اومده ولی با ترفند شهر فرش این جور فروشگاهها دارن مردم تشویق به خرید میکنن
خلاصه اینا خوب سوراخ پیدا کردن
قطعا گوشی همراه هدف بعدیه
گوشی ایرانی نرم افزار ایرانی اینترنت ملی
دیگه ارتباط با خارج رویا میشه همه چیز هم از دم شنود میشه خیالتون راحت
سلام بدیم به کره شمالی ورژن اسلامی

گوشی Redmi K60 Ultra با 24 گیگابایت رم معرفی شد!

مشخصات:

🔹صفحه‌نمایش: 6.67 اینچ با رفریش ریت 144 هزتری
🔹پردازنده: Dimensity 9200+
🔹دوربین‌ها: 50/8/2 مگاپیکسل، دوربین سلفی 20 مگاپیکسل
🔹باتری: 5000 میلی آمپرساعت
🔹رم و حافظه داخلی: 24 گیگابایت رم،1 ترابایت حافظه داخلی!

لعنت بهت شیائومی که یه دلیل برای برگشت به این برند به من نمیدی! دوربین 50/8/2 چه سسشعریه دیگه!؟ بابا یه چیزی بزن حداقل با یه تراشه میان رده دوربینش خوب باشه دیگه!

میگم فقط و فقط همون بحث 4 تا اپدیت اندروید و 5 سال ساپورت امنیتی مطرحه.
یعنی هر کیو میدیدی با ذوق میگفت پسر تا اندروید 17 رو داری.
نکته کمی نیست البته و تاثیر روانی خوبی گذاشته و موفقم بوده.
این مورد اصلا قبول ندارم وفکر نکنمم هیچ عقل سلیمی قبول کنه آخه چطور فرض کن اندرویدی که درآینده مثلا 17 تاون موقع برای مثلا S26سامسونگ میاد با این زاغارتا یکی باشه :-j اینجوری بخایم تفسیر کنیم خب هنوزم داره آپدیت بروز برا پی اس 4 ام میاد... قطعا فرق میکنه گول این آپدیتای مسخرشون نخورین داشتم که میگم...

نظرم رو poco f5 pro جلب کرد، بنظرم گوشی اولم میتونه باشه ولی وقتی ادم با poco f5 مقایسه میکنه و حدود 8 تومن اختلاف رو میبینه ولی چندان تفاوتها محسوس نیست انتخاب poco f5 بشدت منطقی تر میزنه.

بعد جالبه از اف 5 پرو گفتی یه چی بگم بخندید تو اکثر جاها و سایتا برید متوجه میشین قیمت 512 اش دارن ارزونتر از 256 گیگ میدن حالا چه علتی داره خدا میدونه ولی چیزی که مشخصه مضخرف بودن بازار ایرانه حالا چه تو گوشی چه تو چیزای دیگه...

این مورد اصلا قبول ندارم وفکر نکنمم هیچ عقل سلیمی قبول کنه آخه چطور فرض کن اندرویدی که درآینده مثلا 17 تاون موقع برای مثلا S26سامسونگ میاد با این زاغارتا یکی باشه :-j اینجوری بخایم تفسیر کنیم خب هنوزم داره آپدیت بروز برا پی اس 4 ام میاد... قطعا فرق میکنه گول این آپدیتای مسخرشون نخورین داشتم که میگم...

نه خب رسمی اعلام شد دیگه.
که a54 و a34 اپدیت سیستمی اندروید رو تا 4 سال و 5 سال پچ امنیتی دریافت میکنن.
ولی من که کار کردم با جفتشون خیلی از انتظارم کمتر بودن.
a 34 خیلی حس بدی تو دست داشت قشنگ داد میزد پایین ردست.
رابط کاربری رو جفتشون یه جوری بود یه نمه لگ میداد دوربینم a54 هم از اونی که فکر میکردم کمتر بود.
یعنی واقع بینانه بگم اصلا و ابدا ارزش این قیمتها رو ندارن.
نهایت همون 9 و 11 تومن بیشنر نه.
بعد جالبه از اف 5 پرو گفتی یه چی بگم بخندید تو اکثر جاها و سایتا برید متوجه میشین قیمت 512 اش دارن ارزونتر از 256 گیگ میدن حالا چه علتی داره خدا میدونه ولی چیزی که مشخصه مضخرف بودن بازار ایرانه حالا چه تو گوشی چه تو چیزای دیگه...

راستش اول قصد خرید poco f5 pro رو داشتم ولی وقتی با f5 مقایسه کنی تفاوت اونقدری نیست که بخوای 8-10 تومن اضافه بدی.
poco f5 pro رو اومدن فرکانسش رو محدود کردن تا گرما رو بهتر مدیریت کنن و همین طور پایداری خوبی نداره تو استفاده بلند مدت.
مورد تفاوت بعدی هم صفحه نمایش هست که رزولوشن بالاتری میده و بنظرم بالا رفتن از فول اچ دی تو گوشی فقط هدر دادن انرژیه.

فردا میرسه دستم poco f5 و تا الان هر چی ازش دیدم و خوندم مثبت بوده.
البته توقع خاصی از دوربینش ندارم چون اصلا دوربین برام مهم نیست و عکسی بخوام بگیرم با همون پیکسل میگیرم.
دوربینش بد نیست ولی خب حرفه ای هم نیست.
چیپست اسنپدراگون 7 نسل 2 پلاس خیلی خیلی خوب و بهینه هست.
حتمن گوشی رو مد نظر قرار بدید.

دلیل قیمت بهتر 512 گیگ poco f5 pro به نسبت 256 گیگ هم اف سنگینی هست که رو این مدل زدن و تو بازار ما هم به طبع اعمال شده.

آخرین ویرایش:
نه خب رسمی اعلام شد دیگه.
که a54 و a34 اپدیت سیستمی اندروید رو تا 4 سال و 5 سال پچ امنیتی دریافت میکنن.
ولی من که کار کردم با جفتشون خیلی از انتظارم کمتر بودن.
a 34 خیلی حس بدی تو دست داشت قشنگ داد میزد پایین ردست.
رابط کاربری رو جفتشون یه جوری بود یه نمه لگ میداد دوربینم a54 هم از اونی که فکر میکردم کمتر بود.
یعنی واقع بینانه بگم اصلا و ابدا ارزش این قیمتها رو ندارن.
نهایت همون 9 و 11 تومن بیشنر نه.

راستش اول قصد خرید poco f5 pro رو داشتم ولی وقتی با f5 مقایسه کنی تفاوت اونقدری نیست که بخوای 8-10 تومن اضافه بدی.
poco f5 pro رو اومدن فرکانسش رو محدود کردن تا گرما رو بهتر مدیریت کنن و همین طور پایداری خوبی نداره تو استفاده بلند مدت.
مورد تفاوت بعدی هم صفحه نمایش هست که رزولوشن بالاتری میده و بنظرم بالا رفتن از فول اچ دی تو گوشی فقط هدر دادن انرژیه.

فردا میرسه دستم poco f5 و تا الان هر چی ازش دیدم و خوندم مثبت بوده.
البته توقع خاصی از دوربینش ندارم چون اصلا دوربین برام مهم نیست و عکسی بخوام بگیرم با همون پیکسل میگیرم.
دوربینش بد نیست ولی خب حرفه ای هم نیست.
چیپست اسنپدراگون 7 نسل 2 خیلی خیلی خوب و بهینه هست.
حتمن گوشی رو مد نظر قرار بدید.

دلیل قیمت بهتر 512 گیگ poco f5 pro به نسبت 256 گیگ هم اف سنگینی هست که رو این مدل زدن و تو بازار ما هم به طبع اعمال شده.
بحث اعلام شدن نیست میگم اندرویدایی که براشون میاد قطعا نسبت به گوشیای اصلی سامسونگ مفتشونم نمی ارزه فقط عدد 17 واقعی و بدون مشکل رو گوشیای اصلیشون میدن... اینا اندرویذ 13 یا 14 رو بزور میکشن چه برسه 17شوخیشم زشته ازسامسونگ این کار قطعا باعث سنگینی زیاد و لگ میشه تا اون موقع از ما گفتن از شما هم نشنیدن :)
کی آف زده خود شیاومی منظورته ؟ من که چیزی ندیدم تاره گرونترم زدنش تا 500 دلار... بعدشم فرضا تخفیف بزارن خوب چه کاریه برا دومدلش میزارن... نه قضیش بو داره بعدا گندش در میاد از بازار مافیایی ایران هرچیزی برمیاد...

آخرین ویرایش:
بحث اعلام شدن نیست میگم اندرویدایی که براشون میاد قطعا نسبت به گوشیای اصلی سامسونگ مفتشونم نمی ارزه فقط عدد 17 واقعی و بدون مشکل رو گوشیای اصلیشون میدن... اینا اندرویذ 13 یا 14 رو بزور میکشن چه برسه 17شوخیشم زشته ازسامسونگ این کار قطعا باعث سنگینی زیاد و لگ میشه تا اون موقع از ما گفتن از شما هم نشنیدن :)
کی آف زده خود شیاومی منظورته ؟ من که چیزی ندیدم تاره گرونترم زدنش تا 500 دلار... بعدشم فرضا تخفیف بزارن خوب چه کاریه برا دومدلش میزارن... نه قضیش بو داره بعدا گندش در میاد از بازار مافیایی ایران هرچیزی برمیاد...

من که نمیگم عالین و ملت برن بخرن!
خودمم با این قیمتها بی خیال شدم ولی میگم بشدت استراتژی موفقی بود اعلام این پشتیبانی بلند مدت.
رو همین ورژن فعلی لگ ریز دارن
a54 خدایی اثر انگشتم با تاخیر باز میکنه!

poco f5 pro واسه منم عجیب بود پرسیدم ازشون گفتن وارد کننده گفته تو امارات تخفیف توپول خورده و طرف بازار و جمع کرده ریخته تو ایران.

گوشی Redmi K60 Ultra با 24 گیگابایت رم معرفی شد!

مشخصات:

🔹صفحه‌نمایش: 6.67 اینچ با رفریش ریت 144 هزتری
🔹پردازنده: Dimensity 9200+
🔹دوربین‌ها: 50/8/2 مگاپیکسل، دوربین سلفی 20 مگاپیکسل
🔹باتری: 5000 میلی آمپرساعت
🔹رم و حافظه داخلی: 24 گیگابایت رم،1 ترابایت حافظه داخلی!

لعنت بهت شیائومی که یه دلیل برای برگشت به این برند به من نمیدی! دوربین 50/8/2 چه سسشعریه دیگه!؟ بابا یه چیزی بزن حداقل با یه تراشه میان رده دوربینش خوب باشه دیگه!
تراشه میان رده ؟!!! این تراشه در حد اسنپ جن 2 هستش انتوتوش بالای 1100 ـعه

تراشه میان رده ؟!!! این تراشه در حد اسنپ جن 2 هستش انتوتوش بالای 1100 ـعه
عزیز خوندی اصلا من چی نوشتم؟ گفتم یه گوشی بزن تراشه ش میان رده باشه، ولی پکیج دوربینش خوب باشه. به این گوشی کاری ندارم که!

• Smile
Reactions: barney stinson

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or