سلام و عرض ادب
نه قربان ، شغلم عکاسی نیست
ولی از وقتی یادمه به دوربین و عکاسی علاقه داشتم
در مورد خرج کردن 400 تومن راستش اون بالا هم عرض کردم منطقی نیست
ولی خوب قیمت الان اینه
سبک هم راستش هیچوقت پیرو سبک خاصی نبودم
ولی سوژه هایی که دوست دارم عکاسی کنم اینان
طبیعت (Landscapes)
طلوع و غروب خورشید
عکاسی در شب و نور خیلی کم
----------------------------------------------------------------------------------------------------
میخواستم A7R 5 بگیرم بعد گفتم A1 بگیرم
تو قسمت عکاسی دوستان دوربین های سونی رو پیشنهاد دادن
تو یه کانالی هم دوستان EOS R5 رو پیشنهاد دادن
تو فرومهای بلاد کفر هم Z7 ii و Z9 رو پیشنهاد دادن
----------------------------------------------------------------------------------------------------
کلا قیمتها اینطوریه که
BODY بین 200-350 قیمت میخوره
LENS بین 50-150 قیمت میخوره
یه سری هم ویدیوی آموزش عکاسی از یوتوب دانلود کردم که بشینم ببینم
===========================================================
در پایان بابت وقتی که گذاشتین ممنونم
سلام. قربانت.
درست میگید اصلا منطقی نیست.
مخصوصا برای شروع عکاسی معمولا با رده پایین یا متوسط باید شروع کرد.
حتی به نظرم بهتره با dslrهای قدیمی شروع کرد عکاسی باهاشون لذت بخش تره باعث میشه علاقه به عکاسی بیشتر بشه.
عکاسی منظره و طبیعت رو میشه باهمون گوشی انجام داد.
مخصوصا الان اکثر گوشی ها لنز اولترا واید و ماکرو رو دارن که برا عکاسی طبیعت ضروریه.
سامسونگs23اولترا عالیه اگه عکاسی و ادیت با لایت روم بلد باشید با expert rawمیشه عکسای خیلی خوبی گرفت.
ولی واقعیت اینه عکاسی با گوشی شاید راحت تر باشه و حتی اگه کیفیتش در حد دوربین باشه باز لذت عکاسی با دوربین یه چیز دیگست.
ولی لازم نیست حتما با فول فریم گرون شروع کنید.با یه کراپ سنسور مثل الفا6400یا نیکونz50با با چندتا لنز خوب میشه بهترین عکس هارو گرفت.
وقتی به مرحله ی رسیدین که عکاسی به اصلی ترین علاقه و سرگرمی زندگیتون تبدیل شد و یا حرفه ای شدین و خواستین نمایشگاه بزنید و عکساتون رو چاپ کنید یا مسابقه شرکت کنید اون موقع خرید فول فریم یا حتی مدیوم فرمت منطقیه.
در عکاسی مهم اینه تو زمان و مکان درست باشین دیگه هر دوربینی همراهتون باشه میشه بهترین دوربین دنیا.
دوستای زیادی داشتم بخاطر من به عکاسی علاقمند شدن تجهیزات خوبی هم خریدن ولی هیچوقت نتونستن چندتا عکس درست حسابی بگیرن اخرش از عکاسی زده شدن.
شما اگه به عکاسی طبیعت علاقه داری تجهیزات زیاد مهم نیست مهم اینه شما تو سرما و گرما و باران و مه و برف و طوفان.. بیرون باشی از خوابت بزنی برا ساعت طلایی طلوع و.. اون موقع میتونید بهترین عکس هارو حتی با یه گوشی متوسط بگیرید.
من خودم به عکاسی خیابانی علاقه داشتم دوربینم نیکون7100 خیلی بزرگ بود و بدرد خیابانی تو یکی از امنیتی ترین شهرهای ایران نمیخورد یه میرورلس سامسونگnx300با لنز30f2خریدم شاهکار بود راحت تو جیب کاپشن جا میشد بدون اینکه جلب توجه کنم بهترین عکسهارو باهاش گرفتم.
ولی همیشه تو فکر فوجیx100و سونی الفا بودم همش به خودم میگفتم با سامسونگ اینارو گرفتم با فوجی چی بگیرم و..
اخرش فوجی x100fرو گرفتم ولی مشکلاتی پیش اومد نتونستم هیچ عکس درست حسابی باهاش بگیرم اخرش پاییز پارسال اون اتفاقات افتاده حتی اگه لایکا هم داشته باشم مهم نیست و دیگه عکاسی خیابانی تو شهر ما غیرممکن شده و کلا دوربین رو فروختم عکاسی رو کنار گذاشتم.
این بهار خیلی خوب شروع شد و گفتم بهار خوبی داریم امسال برا اردیبهشت برنامه ریزی کردم برا عکاسی طبیعت یه نیکون7200با لنز18_140و واید توکینا11-16 کارکرده گرفتم ولی هر بار رفتم بیرون هوا افتضاح بود اصلا نتونستم عکاسی کنم
خلاصه باز میگم از همه مهمتر اینه تو بهترین مکان و زمان باشی.