الان واقعا نمیتونم توی بازار تلفن همراه ایران گزینه مناسبی برای خودم پیدا کنم. از بس که قیمت ها الکی و چرت شدن! کاربری خیلی خاصی ندارم با گوشی و عملا خیلی چیزی برام مهم نیست منتهی یه گوشی درست و حسابی خوب نداریم که توازن بین قیمت و امکانات رعایت کرده باشه. من نه بازی میکنم با گوشی نه انتظار خیلی خاصی ازش دارم. منتهی الان با تجربه ای که از شیائومی داشتم رابط کاربری خیلی برام مهم شده. بعد از اون دوربین، سرعت شارژ و صفحه نمایش. عملا CPU آخرین گزینه منه.
من یه تلگرام، اینستاگرام، کروم، آهنگ گوش دادن با هندزفری بی سیم، عکاسی، تماس و پیامک برام مهمه هیچی دیگه برام مهم نیست. بخوام پرچمدار بگیرم باید بالای 40 تومن خرج کنم. شیائومی رو کلا حذفش میکنم، سامسونگ که از شیائومی هم بدتره چون دوربینش + سرعت شارژش خوب نیست و رابط کاربریشو عملا دوست ندارم.
گوگل پکسل 7 پرو نمایشگر و دوربین و رابط خوبی داره، تراشه هم کار منو راه میندازه منتهی سرعت شارژ خوبی نداره و این معایبشه :
Below average battery life, perhaps partly a consequence of display refresh rate seemingly not as adaptive as advertised.
Very slow charging by today's standards.
Certain software and hardware features are regionally limited - 5G, VolTE, and much of the on-board AI stuff (though admittedly, so is the phone's availability, to begin with).
Ultrawide camera is underwhelming in low light.
Selfies rarely come out tack sharp.
مهم ترین ایراد دیگه اینه که گوشی مثل گوگل مشتری اول و آخرش خودتی، درسته من مشکلی نداره سه ساله دارم با یه محصول کار میکنم ولی الان با توجه به شرایط فعلی بازار برای کسی که گوشی باز نیست، برگشت پول خیلی مهمه.
این مزیت توی آیفون هست! 70-80 پولشه ولی خوب استفاده کن سال دیگه 20 میلیون گرونتر میخرن! دوربین، نمایشگر، شارژدهی، صدا، ظاهر همه ش خوبه، سرعت شارژ کمی داره، دوربین 48 مگاپیکسلی و طراحی جدید نمایشگرش مال مدل 14 پرو که تو ایران رجیستر نمیشه! نمیدونی بخری نخری! مشکل بزرگش اینه که گوشی خشکه! رابط کاربری ظاهر منوها و ... انگار به زور کنار هم گذاشتن که کارت راه بیوفته هیچ زیبای بصری نداره.
وان پلاس 11 هم میشه خرید، امکانات خوبی داره از نمایشگر و شارژر و شارژدهی و صدا و ... منتهی دوربین در حد آیفون 12 پرو! رابط کاربری اگر ColorOS باشه اوکیه.
واقعا دیگه موندم، اگه تا آبان گوشی نخرم، Mi 9T Pro میشه گوشی که چهار ساله دارمش، دوست دارم 120 هرتز تجربه کنم، شارژ سرعت بالا رو، شارژدهی بیشتر رو، نمایشگر LTPO ببینم چیه، دوربین بهتر چه پشت چه سلفی ولی موندم چی بخرم.
باید یه محصولی بود، دوربین اوکی، سرعت شارژ خوب، شارژدهی عالی، نمایشگر 120 هرتز آداپتیو، رابط کاربری تمیز و روون و در نهایت مثلا تراشه اسنپدراگون 7 از این میان رده ها که بتونی با 25 اینا بخریش و خودتو خلاص کنی. شیائومی واقعا از نظر پشتیبانی ریده! قرار بود برای گوشی من MIUI 13 بده وسطش کنسل کرد، با کلی باگ ولش کرد به امون خدا، دیدم همین MIUI 14 هم باگ زیاد داره، سامسونگم که از اول دنباله رو اپل بود پدرسگ، ظاهر گوشی ها بَلِ هم (به قول ما مشهدی ها)، سرعت شارژ قفل رو 25 وات، دوربین ها متوسط.
کلا خرید گوشی چیز مزخرفیه