VICE
Gold User
ما جایو برای خرید گوشی نو پیشنهاد نمیدیم دسته دو جای خود دارهکجارو برای خرید گوشی دست دوم پیشنهاد میدین ؟!
ما جایو برای خرید گوشی نو پیشنهاد نمیدیم دسته دو جای خود دارهکجارو برای خرید گوشی دست دوم پیشنهاد میدین ؟!
شما ببین با چی حال میکنی اندروید که تو این رنج قیمت گوشی های خوبی دارهخب ما یه خبطی کردیم A12 سامسونگ خریدیم. چون واقعا فرصت تحقیق نداشتم و خیلی سریع باید یه گوشی تهیه میشد مجبور شدم تن بدم به این خرید و خب بسیار نادم و پشیمانم و همین الان زیر تایپ ساده تو بازیسنتر زائیده و همزمان نیست و لگ داره. فهمیدم سامسونگ اینطوریه که هزارتومن بالا پایین بره یه مدل تغییر میکنه.
سوالم اینکه نظرتون راجب iphone se 2022 چیه؟ و تا چند سال ساپورت میشه؟
تو رینج ۱۰ تا ۲۰ تومن چه گوشی ای خوبه؟
برادر مگه پاور بانکه :/خب اینا خیلی مهمه
مخصوصا باطری
به نظر من گوشی باید الان تو استفاده متوسط ۱ روز کاری راحت جواب بده در غیر این صورت مفت گرونه
چی داریپس الان اینی که دسته منه لابد پاور بانکه
View attachment 266756
View attachment 266757
تازه شیا تو نرم افزار ریده اگه نرم افزار ok باشه چه بهتر
خب هرکسی الویت هایی داره منم قبل se گوشی poco x3 pro داشتم ولی حالمو بهم زد با این رابط کاربری مزخرف،تازه من مشتری قدیمی شیایومی بودم ولی دیگه اصلا مثل روزای اول نیست از اونورم گوشی میخواستم که حداقل تا چندسال روون باشه ولی دلمم نه میومد نه داشتم که ۴۰ تومن پای ۱۳ بدم پس بهترین انتخاب شد se 2022خب اینا خیلی مهمه
مخصوصا باطری
به نظر من گوشی باید الان تو استفاده متوسط ۱ روز کاری راحت جواب بده در غیر این صورت مفت گرونه
حرف شما کاملا درسته هر کسی یه سری معیار داره برای خودش که قابل احترامهخب هرکسی الویت هایی داره منم قبل se گوشی poco x3 pro داشتم ولی حالمو بهم زد با این رابط کاربری مزخرف،تازه من مشتری قدیمی شیایومی بودم ولی دیگه اصلا مثل روزای اول نیست از اونورم گوشی میخواستم که حداقل تا چندسال روون باشه ولی دلمم نه میومد نه داشتم که ۴۰ تومن پای ۱۳ بدم پس بهترین انتخاب شد se 2022
فکر کنم به شما گفتم Redmi Note 11 4G که خب گوش نکردی سامسونگ واقعا آشغاله، هر چی غیر مدل S مزخرفه.خب ما یه خبطی کردیم A12 سامسونگ خریدیم. چون واقعا فرصت تحقیق نداشتم و خیلی سریع باید یه گوشی تهیه میشد مجبور شدم تن بدم به این خرید و خب بسیار نادم و پشیمانم و همین الان زیر تایپ ساده تو بازیسنتر زائیده و همزمان نیست و لگ داره. فهمیدم سامسونگ اینطوریه که هزارتومن بالا پایین بره یه مدل تغییر میکنه.
به نظرم سمت se نرو هم صفحه کوچیکه هم طراحیش قدیمیه و باطری ضعیفی دارهخب ما یه خبطی کردیم A12 سامسونگ خریدیم. چون واقعا فرصت تحقیق نداشتم و خیلی سریع باید یه گوشی تهیه میشد مجبور شدم تن بدم به این خرید و خب بسیار نادم و پشیمانم و همین الان زیر تایپ ساده تو بازیسنتر زائیده و همزمان نیست و لگ داره. فهمیدم سامسونگ اینطوریه که هزارتومن بالا پایین بره یه مدل تغییر میکنه.
رفیق در مورد SE درست میگین ، ولی گوشی پلاستیکی خیلی بهتر از رابط کاربری فوق العاده سمی و داغ کردن های زیاد هست .به نظرم سمت se نرو هم صفحه کوچیکه هم طراحیش قدیمیه و باطری ضعیفی داره
بهترین انتخاب تو این رنج
xiaomi 12
s21 fe (که خودم اصلا مورد پسندم نیست چون 20 م میدی و گوشی تماما پلاستیکه حس بدی بهت میده)
poco f4 gt
خب طبیعیه وقتی گیم سنگین بزنیم گوشی داغ کنه همه گوشی ها همینن نهایت یکی دو درجه هنگام استفاده بالا پایین باشه درجه حرارت .رفیق در مورد SE درست میگین ، ولی گوشی پلاستیکی خیلی بهتر از رابط کاربری فوق العاده سمی و داغ کردن های زیاد هست .
( خودم Mi 10 lite دارم هیتر شیائومی نیستم ولی رابط کاربری بشدت از miui 11 افت کرده )
حقیقتش اصلا با گوشی گیم نمیزنم فقط یوتیوب و سوشیال مدیاخب طبیعیه وقتی گیم سنگین بزنیم گوشی داغ کنه همه گوشی ها همینن نهایت یکی دو درجه هنگام استفاده بالا پایین باشه درجه حرارت .
ولی خب شما شیامی 12 با بدنه پشت تمام شیشه مات فریم دور آلومینیوم و اسپیکر فوق العلده که روی گوشی خیلی زیبا تراشیده شده و صفحه نمایش امولد خیلی با کیفیت و شارژ 67 واتی ,واقعا حس پرچمدار بودن بهت میده تا اینکه یه گوشی 20 م تمام پلاستیکی بخری واقعا آزار دهندس
قبول دارم رابط کاربری miui کمی تغییر کرده ولی بیس کار همون اندرویده که فرق چندانی با سامسونگ نداره
من se دارم و بشدت پشیمونم ازشاز قضا از گوشی با صفحه کوچیک تر از عرف رایج مثل se 2022 استقبال میکنم. باتری تا یه روز راه ببره برای کارای عادی، اوکیه.
والا ردمی نوت ۸ داشتم. دکمه پاورش حساس شده بود یه ذره تکون میخورد گوشی ریستارت میشد. رابط کاربریش هم که کافی بود وارد مدیریت فایلش بشم. انگار یگی بالا آورده تو گوشی. هزار مدل فایل نشون میداد.