mohsen2019
کاربر سایت
دوستان ما یک poco f3 سفارش دادیم.به نظرتون گوشیه خوبیه؟؟نقد هاش که همه مثبت بود
گوشی خوبیه رفیق ، مبارکت باشهدوستان ما یک poco f3 سفارش دادیم.به نظرتون گوشیه خوبیه؟؟نقد هاش که همه مثبت بود
مبارکه منم برج ۱۱ خریدمدوستان ما یک poco f3 سفارش دادیم.به نظرتون گوشیه خوبیه؟؟نقد هاش که همه مثبت بود
مبارکه، حرکت رونالدینیویی زدی طلبه GT شدی F3 خریدی گوشی خوبیه. قیمت GT هم الکی بالارفت وگرنه 8/256 میدادن 7800 یه تایمی!دوستان ما یک poco f3 سفارش دادیم.به نظرتون گوشیه خوبیه؟؟نقد هاش که همه مثبت بود
Gt کمیاب شده بود..دیگه گفتم این مدل رو بگیرم پردازندشم بهتره.. پشتش هم از شیشه هستش و گواهی ip 53 داره ولی gt هیچ گواهی نداشت و پشتش از پلاستیکمبارکه، حرکت رونالدینیویی زدی طلبه GT شدی F3 خریدی گوشی خوبیه. قیمت GT هم الکی بالارفت وگرنه 8/256 میدادن 7800 یه تایمی!
دقیقا ، منم هم سامسونگ و هم شیاومی (a52s و note 9 شیا) دم دستم هست و با رابط کاربری شیاومی خیلی راحت تر هستم و بیشتر حال میکنم با رابط کاربریش.آدم یک سری نظرات میبینه خندش میگیره ملت همه چیز صفر و صدی میبینند
من از روی سامسونگ امدم روی شیائومی و هیچ مشکل خاصی برای من وجود نداشت اتفاقا روی سامسونگ هر روز باگ یا هنگی داشتم ولی روی شیائومی شاید ماهی یکبار اینجور مشکلاتی برام پیش بیاد به غیر از این موارد رابط کاربری شیائومی بسیار غنی و پر امکانات هست و تقریبا هر چیزی که فکرش بکنید و فکرش نکنید داخلش هست
از اونور شما سرعت شارژ ، کیفیت ساخت ، سرعت شارژ ، وجود شارژر و قیمت رو ببینی ارزش خرید کامل دستت میاد
رفیق ، رابط کاربری شیائومی واقعا از نظر امکانات عالیهآدم یک سری نظرات میبینه خندش میگیره ملت همه چیز صفر و صدی میبینند
من از روی سامسونگ امدم روی شیائومی و هیچ مشکل خاصی برای من وجود نداشت اتفاقا روی سامسونگ هر روز باگ یا هنگی داشتم ولی روی شیائومی شاید ماهی یکبار اینجور مشکلاتی برام پیش بیاد به غیر از این موارد رابط کاربری شیائومی بسیار غنی و پر امکانات هست و تقریبا هر چیزی که فکرش بکنید و فکرش نکنید داخلش هست
از اونور شما سرعت شارژ ، کیفیت ساخت ، سرعت شارژ ، وجود شارژر و قیمت رو ببینی ارزش خرید کامل دستت میاد
رفیق ، رابط کاربری شیائومی واقعا از نظر امکانات عالیه
من خودم Mi 10 lite 5G دارم
ولی واقعا باگ داره لگ هم داره اما خیلی کم
بی نقص نیستش اما خوبه
نسبت به قیمت خوبن ولی هرکسی سبک استفاده اش فرق میکنه ، من رابط کاربری روون و بدون لگ و باگ مثل پیکسل رو ترجیح میدم به رابط کاربری سامسونگ و شیائومی و...
دوستان گوشی که رابط کاربریش بدون ایراد و اعصاب خوردی باشه واسه گیم هم نمیخوام دقیقا رون مثل ایفون و قیمت میان رده تا ۶ ۷ ت چی پیشنهاد میدید
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنونمREALME GT MASTER EDITION 5G
رفیق این گوشی واقعا خوبه و من پیشنهادش میکنم
کپی رایت از @AMIN-SCORPION
راهنمایی بیشتر خواستین امیر اسکورپیون تحربه کار کردن باهاشو داره میتونین ازش بپرسید
این گوشی همه چیزش خوبه به غیر سخت افزارش که مناسب بازی نیست یعنی اگر اهل بازی هست باید به گزینه های دیگه فکر کنی اما تو استفاده های روز مره مشکلی نداره تمرکز این گوشی روی دوربین هست و دوربینش عالیهدوستان poco x4 pro 5g 256gig ram8 رو پیشنهاد میکنین ؟ و یا چیز بهتری در این رنج جایگزینش هست ؟