yonestm
Gold User
خود note 20 چی؟
نمیدونم اونو ولی سامسونگ تو اندروید حرف اول میزنه
وان پلاسم بد نی
خود note 20 چی؟
اصلاخود note 20 چی؟
سرویس های گوگل رو میشه به راحتی با برنامه GSpace فعال کرد داخل گوشی های هواوی. یک چیزی مثل حالت Dual Space شیائومی، یعنی داخل این برنامه مپ و اینستاگرام و یوتیوب و ... قرار میگیرن و گوگل پلی سرویس و امکان آپدیت و همه چیزش فراهمه.کسی اینجا گوشی هواوی گرفته بعد از اینکه تحریم شد؟ نصب گوگل سرویس و اپلیکیشن هایی که وابسته هستن به گوگل چطوریه؟
دردسر داره کلا یا مشکل خاصی نداره؟ میخوام P50 pro بگیرم ولی مطمئن نیستم
به هر دو.دوستان یه سوالی سرعت شارژ گوشی (ایفون) به سیم مربوط میشه یا آداپتور؟ کابل اصلیم خراب شد یه کابل دیگه گرفتم حس میکنم سرعت شارژ گوشی کم شده
توی دیجیکالا هم دنبال کابل بودم توی مشخصاتشون چیزی نبود که بشه فهمید چه تفاوتی دارن
اگه به کابل مربوط میشه اگه میدونید چه مدلی خوبه که قیمتش مناسب باشه لینک یا اسمشو بگید لطفا
اندروید... انصافا SE با اون صفحه کوچولو عذاب نیست؟سلام تا 18 تومن بنظرتون se 2022 یا اندروید؟
انکر توی دیجیکالا پیدا نکردم که مقایسه کنم ولی داشتم میگشتم baseus اداپتور 20وات با کابل داشت اونو گرفتم یجا 330 میداد بنظرم ارزششو داشت قبلا هم یه کابل تایپ سی baseus داشتم کیفیتش فوق العاده بود اگه اینم مثل اداپتور اصلی فست شارژ خود اپل شارژ کنه نسبت به قیمتش عالیهبه هر دو.
برند Anker
درمورد اندروید نظری ندارم ولی توی ایفون بنظرم به مدلای کارکرده هم فکر کنید هرچند از نظر پردازنده se خیلی بهتره ولی از نظر ظاهری (حاشیه صفحه نمایش زیاد) و نبود فیس آی دی بنظرم ارزش خرید کمتری نسبت به مدلای کارکرده داره (البته نظر شخصی منه)سلام تا 18 تومن بنظرتون se 2022 یا اندروید؟
واقعا ستمه اون صفحه کوچیک اپل ، اگر فقط میخواید IOS باشه سیستم عامل و با IOS راحت ترید ارزش خرید داره وگرنه S21FE ارزش خریدش واقعا بیشترهسلام تا 18 تومن بنظرتون se 2022 یا اندروید؟
درمورد مدل بنظرم بقیه دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن ولی از نظر من بین سامسونگ و شیائومی؛ شیائومی گزینه بهتری باشه خصوصا توی میانرده. برای مثال با این مبلغ میشه شیائومی نوت 11 پرو گرفتبچه ها، من یکی دو تا سوال در مورد خرید گوشی و لوازم جانبیش داشتم! ببخشید اگه تکراریه.
من دوستم میخواد یه گوشی جدید بخره و از من خواسته که باهاش برم. حدود هفت و نیم میخواد هزینه کنه! بین Samsung و Xiaomi آیا شما مدل خاصی در نظر دارید که بتونه بخره!؟ مورد استفاده گیمینگ طور حرفه ای که اصلا نداره. حالا نهایتش سه چهارتا بازی معمولی و ساده میخواد داشته باشه. کارای سنگینی هم با گوشیش نمیکنه! فقط وبگردی و social network ایناست مورد استفاده ش. تنها چیزایی که براش مهمه، دوربینشه و البته که فضای گوشی. آیا با این پول میتونه گوشی ای با دست کم 128 gig حافظه پیدا کنه؟
از طرفی شاید بتونه سه تومن دیگه بذاره روی پولش! با حدود 10 میلیون تومن هم ممکنه راهنمایی کنید که چه مدلی بخره!؟
و یک سوال خیلی مهم! اگه بخوایم براش glass بخریم، از همونجایی که گوشی رو داریم میخریم این کار رو بکنیم (احتمالا از چهارسو و نمایندگی Samsung یا Xiaomi بخریم) یا بریم پایین پاساژ علاءالدین و لوازم جانبی مثل glass یا محافظ رو از اونجا بخریم؟
و، ببخشید زیاد شد، آیا واقعا بین glass ها فرقی هستش که با قیمت های مختلفی میدن یا همشون یکین و الکی پول اضافی میخوان بگیرن؟
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید!
بچه ها، من یکی دو تا سوال در مورد خرید گوشی و لوازم جانبیش داشتم! ببخشید اگه تکراریه.
من دوستم میخواد یه گوشی جدید بخره و از من خواسته که باهاش برم. حدود هفت و نیم میخواد هزینه کنه! بین Samsung و Xiaomi آیا شما مدل خاصی در نظر دارید که بتونه بخره!؟ مورد استفاده گیمینگ طور حرفه ای که اصلا نداره. حالا نهایتش سه چهارتا بازی معمولی و ساده میخواد داشته باشه. کارای سنگینی هم با گوشیش نمیکنه! فقط وبگردی و social network ایناست مورد استفاده ش. تنها چیزایی که براش مهمه، دوربینشه و البته که فضای گوشی. آیا با این پول میتونه گوشی ای با دست کم 128 gig حافظه پیدا کنه؟
از طرفی شاید بتونه سه تومن دیگه بذاره روی پولش! با حدود 10 میلیون تومن هم ممکنه راهنمایی کنید که چه مدلی بخره!؟
و یک سوال خیلی مهم! اگه بخوایم براش glass بخریم، از همونجایی که گوشی رو داریم میخریم این کار رو بکنیم (احتمالا از چهارسو و نمایندگی Samsung یا Xiaomi بخریم) یا بریم پایین پاساژ علاءالدین و لوازم جانبی مثل glass یا محافظ رو از اونجا بخریم؟
و، ببخشید زیاد شد، آیا واقعا بین glass ها فرقی هستش که با قیمت های مختلفی میدن یا همشون یکین و الکی پول اضافی میخوان بگیرن؟
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید!
poco f3 الان تهران حدود 8.200 شده.سلام
همه میدونن من اینجا سامسونگ به کسی معرفی نمی کنم چرا که معتقدم سامسونگ = پول برند = امکانات کمتر از شیائومی
در نتیجه با قیمت 7.5 بهترین گزینه Poco X3 GT که بعله 128 هم میشه خرید و با 10 میلیون تومن هم Poco F3 بهترین گوشی هایی هستند که می تونید خریداری کنید هم دوربین قابل قبولی دارن هم امکانات سخت افزاری و نرم افزاری و از همه مهم تر سرعت شارژ بالایی رو دارند.
در مورد گلس من تهران نیستم اما همیشه چه نمایندگی چه فروشگاه داخل پاساژ سودشون از روی گلس و گارد و شارژر و ده ها چیز اضافی هست که بی دلیل میخوان به شما بندازن، پس بنابراین یک گلس از دیجیکالا سفارش بدید خیلی ارزون تر از خرید از همون فروشگاه هست. یا اگر سخته براتون نصبش، بهتره از فروشگاه های دیگه خرید کنید و گلس 20 تومنی و 150 تومنی هیچ فرقی ندارن چون اصلا بود و نبود گلس فرقی نداره، من سه ساله گوشیم بدون گلس دارم استفاده میکنم چون خودش محافظ گوریلا گلس داره (گوشی هایی که معرفی کردم هم همینو دارن). در نهایت اگر هم خریدید یک چیز معمولی بگیرید گلس پرایوسی و نمیدونم 6D و سه بعدی و ... همه چیزای تبلیغاتی و پول اضافی هستن.
درسته الان نگاه کردم با 10 و نیم میشه 11T خرید که خیلی عالی هم هستpoco f3 الان تهران حدود 8.200 شده.
سوای دوربینش که نرماله بقیه مشخصاتش عالیه.