Frozen Flame
کاربر سایت
درمورد مدل بنظرم بقیه دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن ولی از نظر من بین سامسونگ و شیائومی؛ شیائومی گزینه بهتری باشه خصوصا توی میانرده. برای مثال با این مبلغ میشه شیائومی نوت 11 پرو گرفت
درمورد گلس و لوازم جانبی هم من درمورد تهران خبر ندارم ولی توی شهرستان اکثرا چه گلس چه هر لوازم جانبی رو تو پاچه میکنن و هربار خریدم ناراضی بودم خصوصا زمانی که سامسونگ نوت 8 داشتم فروشنده خود گوشی که عملا ارزونترین گلس بازار که با تف چسبیده بود و ظرف یه ماه بلند شد رو به قیمت خیلی بالا فروخت 3-4 بار دیگه هم از مغازه دارا گرفتم بعد چند وقت بلند شدن (بخاطر صفحه نمایش خمیده گلسای بی کیفیت بعد مدتی از گوشه ها بلند میشدن) اخر پیش آشنا رفتم گلس با کیفیت برام انداخت که تا روز اخر بدون مشکل روی گوشی بود جالبه بدونید هزینه گلس آخری که دادم با گلس اولی که بی کیفیت ترین گلس بود یکی بود بنظرم اینترنتی بگیرید خیلی بهتره حداقل میدونید چه مدلی رو با چه کیفیتی دارید میخرید نهایتش گلسو بگیرید بدید بیرون براتون نصب کنن
سلام
همه میدونن من اینجا سامسونگ به کسی معرفی نمی کنم چرا که معتقدم سامسونگ = پول برند = امکانات کمتر از شیائومی
در نتیجه با قیمت 7.5 بهترین گزینه Poco X3 GT که بعله 128 هم میشه خرید و با 10 میلیون تومن هم Poco F3 بهترین گوشی هایی هستند که می تونید خریداری کنید هم دوربین قابل قبولی دارن هم امکانات سخت افزاری و نرم افزاری و از همه مهم تر سرعت شارژ بالایی رو دارند.
در مورد گلس من تهران نیستم اما همیشه چه نمایندگی چه فروشگاه داخل پاساژ سودشون از روی گلس و گارد و شارژر و ده ها چیز اضافی هست که بی دلیل میخوان به شما بندازن، پس بنابراین یک گلس از دیجیکالا سفارش بدید خیلی ارزون تر از خرید از همون فروشگاه هست. یا اگر سخته براتون نصبش، بهتره از فروشگاه های دیگه خرید کنید و گلس 20 تومنی و 150 تومنی هیچ فرقی ندارن چون اصلا بود و نبود گلس فرقی نداره، من سه ساله گوشیم بدون گلس دارم استفاده میکنم چون خودش محافظ گوریلا گلس داره (گوشی هایی که معرفی کردم هم همینو دارن). در نهایت اگر هم خریدید یک چیز معمولی بگیرید گلس پرایوسی و نمیدونم 6D و سه بعدی و ... همه چیزای تبلیغاتی و پول اضافی هستن.
بچه ها خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون. واقعا کمک کرد!poco f3 الان تهران حدود 8.200 شده.
سوای دوربینش که نرماله بقیه مشخصاتش عالیه.