راهنمایی برای خرید موبایل

سلام امروز گوشی منو دزدیدن
گوشیمم هواوی میت 10 بودش
گوشی که تو همون رنج قیمت باشه و دوربین و ایناش خوب باشه میشه بهم معرفی کنید چند تا مرسی
سلام متاسفم عزیز ...
تو رنج ده میلیون دو انتخاب داری 11T و A52s. دوربین و اینا 11T عالیه، پردازشگر خوب، نمایشگر قوی و بزرگ، باتری با ظرفیت و شارژ خیلی سریع. سامسونگ هم گوشیش بدک نیست منتها بدنه جالبی نداره و سخت افزارش پایین تر از شیائومی هست

سلام دوستان
بین S21 FE و Mi 11T Pro کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

سلام بر شما دوست من
11T Pro رو امروز قیمت کردم نسخه رم 8/256 تا 14500 اومده پایین که فوق العاده اصلا قابل مقایسه با S21 FE نیست. اگر که خام حرف های این آنباکسر هایی مثل موبونیوز و ... اینستاگرامی ها نشید، واقعا 11T Pro خیلی سر تر از S21 FE هست. اگر سامسونگ دوست دارید که حرفی درش نیست.

سلام دوستان
بین S21 FE و Mi 11T Pro کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
سلام رفیق
من خودم حدودا یه ساله mi 10 lite 5G دارم
حقیقتا تا اینجا راضی نبودم اونم به یک دلیل :
رابط کاربری ( به نظر من ) افتضاح شیائومی
باگ و لگ و کندی واقعا اذیتم کرد تو این مدت خیلیی زیاد واقعا
بازم خودتون میدونید ولی رابط کاربری شیائومی واقعا خوب نیست در مقایسه با سامسونگ من حقیقتا خودم تو فکر اینم که S22 PLUS بخرم

قبل خرید شیائومی حتما یه تحقیقی راجع بهش بکنید یا حضوری باهاش کار کنید تا متوجه بشید چی میگم

سلام رفیق
من خودم حدودا یه ساله mi 10 lite 5G دارم
حقیقتا تا اینجا راضی نبودم اونم به یک دلیل :
رابط کاربری ( به نظر من ) افتضاح شیائومی
باگ و لگ و کندی واقعا اذیتم کرد تو این مدت خیلیی زیاد واقعا
بازم خودتون میدونید ولی رابط کاربری شیائومی واقعا خوب نیست در مقایسه با سامسونگ من حقیقتا خودم تو فکر اینم که S22 PLUS بخرم

قبل خرید شیائومی حتما یه تحقیقی راجع بهش بکنید یا حضوری باهاش کار کنید تا متوجه بشید چی میگم
البته این رو اضافه کنم گوشی من پردازنده اش میان رده هستش این گوشی که شما میخواین بخرین پردازنده اش پرچمدار هستش و احتمال خیلی زیاد مشکلات من رو نخواهید داشت

باز هم از دوستان عزیزی که بالارده های شیائومی رو دارن سوال کنید

من mi 11 lite 5g ne دارم. بسیار عالی هست. ۵۰ دقیقه فول شارژه. رابط کاربری اش مشکلی نداره و سرعتش عالیه. دوربینش هم حرف نداره. کلا از شیائومی خوشم نمیومد و سامسونگ فن بودم. محض تنوع گفتم شیائومی بگیرم. و الان راضی هستم ازش.

بنظرتون این Motorola edge 30 pro کی وارد بازار ایران میشه؟‌ و اینکه realme gt 2 pro چطور (اصلا وارد میشه)؟‌

هم موتورولا هم ریلمی هر دو وارد میشن و دیجیکالا و کالاتیک و تکنولایف میارنشون. منتهی اول با بالاترین کانفیگ میارن که برای بازار با قیمت بالا یه شوکی بدن بعد که اینا فروش رفت یهو نسخه های پایین تر رو وارد میکنن که قیمتا کلا میشکنه

خرید آیفون 5s رو بعنوان گوشی برای افراد مسن توصیه می کنید؟
به طور خلاصه نه ولی یکم اطلاعات بیشتر بده
بودجه چقدره
طرف میتونه با گوشی و برنامه هاش کار کنه یا نه؟ گوشی الانش چیه؟
شخصا فکر میکنم گوشی به روز و مناسب برای هر کسی پیدا میشه و لازم نیست دنبال مدل قدیمی باشید. چه بر اساس بودجه و چه راحتی کار باهاش

به طور خلاصه نه ولی یکم اطلاعات بیشتر بده
بودجه چقدره
طرف میتونه با گوشی و برنامه هاش کار کنه یا نه؟ گوشی الانش چیه؟
شخصا فکر میکنم گوشی به روز و مناسب برای هر کسی پیدا میشه و لازم نیست دنبال مدل قدیمی باشید. چه بر اساس بودجه و چه راحتی کار باهاش
والا گوشی الانش از این مدلهای دکمه ای سامسونگ هست. گوشی باید کوچیک باشه تا بتونه راحت با یه دست نگهش داره و کار کنه. کاربری هم معمولی برای تماس، پیام و چت ویدیویی واتساپ. بودجه هم یک میلیون تومن. چندتا مدل آیفون تعمیری ولی تمیز دیدم با همین قیمت، گفتم نظر شما رو بپرسم چون اطلاعای از نحوه عملکردش ندارم مثلا نگهداری شارژ یا اجرای بدون دردسر اپ های چت.

والا گوشی الانش از این مدلهای دکمه ای سامسونگ هست. گوشی باید کوچیک باشه تا بتونه راحت با یه دست نگهش داره و کار کنه. کاربری هم معمولی برای تماس، پیام و چت ویدیویی واتساپ. بودجه هم یک میلیون تومن. چندتا مدل آیفون تعمیری ولی تمیز دیدم با همین قیمت، گفتم نظر شما رو بپرسم چون اطلاعای از نحوه عملکردش ندارم مثلا نگهداری شارژ یا اجرای بدون دردسر اپ های چت.
اگر مشکل خاصی نداره فکر میکنم عادت کنه به گوشی بزرگتر
این لینک رو نگاه کن. Redmi 5A مثلا دیدم میگن گوشی خوبیه نسبت به قیمتش
بعد دست دوم اینا رو میتونی پیدا کنی
فکر میکنم اندروید دردسر کمتری داره ولی شاید همون آیفونی که گفتی هم بد نباشه با توجه به بودجه

مگاپیکسل رو بر چه اساسی مینویسن ؟

چون مثلا آیفون دوربینش 12 مگاپیکسل بعد انقدر جزئیات قشنگ نشون داده میشن توش

ولی گوشیای دیگه که دوربینای مثلا 108 مگاپیکسلی دارن انقد کیفیتش پایین تر از اونا میشه

• Like
Reactions: mqg1387
مگاپیکسل رو بر چه اساسی مینویسن ؟

چون مثلا آیفون دوربینش 12 مگاپیکسل بعد انقدر جزئیات قشنگ نشون داده میشن توش

ولی گوشیای دیگه که دوربینای مثلا 108 مگاپیکسلی دارن انقد کیفیتش پایین تر از اونا میشه

مگاپیکسل توی گوشی های هوشمند ارتباط مستقیم با سایز سنسور داره. به این معنی که هر چقدر سایز سنسور بزرگتر و نزدیک تر به یک باشه، نور بیشتری رو به خودش راه میده و در نتیجه کیفیت بهتری رو هم ثبت می کنه (اولین گوشی های دنیا که سنسور سایز 1 اینچی دارند محصولات سونی و شارپ هستند).

در مقوله گوشی های هوشمند با مگاپیکسل 48 و 64 و 108 و 192، از سیستمی به اسم Pixel Binning یا همون ترکیب پیکسل استفاده شده به این صورت که در دوربین های 48 و 64 این ترکیب 4 به یک و در سنسور های 108 به صورت 9 به یک هست. یعنی هر 9 پیکسل با هم ترکیب شده و یک پیکسل رو تشکیل میده. در این صورت سنسور 48 و 108 هر دو خروجی 12 مگاپیکسل دارن (48 تقسیم بر 4 و 108 تقسیم بر 9). بنابراین اینجا مشخص میشه که خروجی سنسور دوربین جدیدترین گوشی سامسونگ یعنی گلکسی S22 Ultra هم 12 مگاپیکسل هست منتهی این قضیه 108 عدد بزرگی برای تبلیغات و فروش بیشتر به بهانه کیفیت بیشتر هست.

یک مقوله دیگه برای ثبت کیفیت بالاتر تصاویر، ISP یا پردازشگر سیگنال تصویر هست که وظیفه پردازش تصویر ثبت شده و نمایش اون به صورت خروجی داره که شما روی گوشی می بینید، هر چقدر که این ISP توانایی های پیشرفته تری داشته باشه (معمولا روی تراشه پردازشگر موبایل نصب میشه و هر نسل از اسنپدراگون و دایمنسیتی، ISP قدرتمندتری دارند که این قضیه برای شرکتی مثل گوگل، شیائومی، اوپو و اپل متفاوته چون اون ها ISP های اختصاصی دارن) تصویر کم نویز تری رو ثبت میکنه و فناوری هایی مثل SmatHDR یا Dual HDR یا +HDR همگی مربوط به تراشه ISP هستند. ISP مشخص میکنه که سنسور توانایی های سخت افزاریش چقدر قدرتمند باشند و همین قضیه کیفیت نهایی عکس رو تغییر میده. در نتیجه می بینید که رتبه اول دوربین رو معمولا شیائومی و هواوی دارن و بقیه شرکت ها پشت سر این ها هستن چون هزینه زیادی صرف توسعه ISP های اختصاصی خودشون می کنن.

به این نکته باید توجه داشته باشید که گوشی هایی که سنسورشون رو سونی تولید می کنه، تمام و کمال کیفیت عکس و فیلم بهتری دارند (آیفون ها، شیائومی، اوپو، سونی، وان پلاس و ...) به همین دلیل روی گوشی های پرچمدار این برند ها شاهد استفاده از نهایتا 50 مگاپیکسل دوربین هستیم که هر سال با توجه به پیشرفت سنسور های سونی در محصولاتشون استفاده میشه و سونی هنوز نیازی به ساخت سنسور 108 مگاپیکسلی ندیده. در طرف مقابل 108 و 192 مربوط به سامسونگ هستند در رتبه دوم که توی گوشی های میان رده و میان رده رو به بالا یا محصولات خودش استفاده میشن.

در نهایت به پردازش نرم افزاری می رسیم که بسته به شرکت سازنده و اپلیکیشن دوربین، کیفیت خروجی دو برنامه می تونه خیلی فرق داشته باشه، به طور مثال گوگل کمرا در گوشی های پیکسل یا نسخه پورت شده برای فقط پردازنده های اسنپدراگون، کیفیت عکس فوق العاده بهتری رو در روز و بی نظیری رو در شب نسبت به برنامه دوربین شیائومی مثلا ثبت میکنه.

امیدوارم این مطالب کمکتون کرده باشه که از این به بعد انتخاب دقیق تری داشته باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or