soltanmasoud
کاربر سایت
Poco f3سلام.
دوستان گوشی تا 10 تومن اولویت هم باتری بعدش سخت افزار برا بازی چی پیشنهاد میدین؟
Galaxy m52 و Mi 10T 5G چطوره؟
Compare Xiaomi Poco F3 vs Xiaomi 11T: which is better? | NRاساتید بین f3 و 11t کدوم پیشنهاد میدید
و اینجا کسی هست از این دومدل داشته باشه
فکر کنم نهدرود
در گوشیهای سری Redmi Note آیا نکته یا ویژگی یا قابلیت خاصی وجود داره که کلمه Note در اسم این سری استفاده شده ؟
متوجه منظورت نمیشمسلام
دوستان من تا حالا تجربه استفاده از گوشی های سامسونگ رو نداشتم
میخواستم بدونم فرق sm / fe lite در چیه . ممنون میشم از اساتید راهنماییم کنن دمتون گرم
سری Lite که نداریم دیگه. فقط 2 تا گوشی زدن ازش و بیخیال شدن، الان این سری لایت با FE جایگزین شده. اون دوتا هم اینطوری بود که برداشتن مثلا ۲ تا گوشی که داشتن رو یه نسخه دیگه ساختن با متریال ارزونتر، مثلا از شیشه و آلومینیوم به پلاستیک. کم کردن ظرفیت باتری، دوربین ضعیفتر و ....سلام
دوستان من تا حالا تجربه استفاده از گوشی های سامسونگ رو نداشتم
میخواستم بدونم فرق sm / fe lite در چیه . ممنون میشم از اساتید راهنماییم کنن دمتون گرم
نه به اون صورت، مطمئن نیستم. ولی شاید بشه گفت داشتن شیار کارت حافظه از خصوصیاتشون باشه. پردازنده میان رده هم معمولا استفاده میشه درشون.درود
در گوشیهای سری Redmi Note آیا نکته یا ویژگی یا قابلیت خاصی وجود داره که کلمه Note در اسم این سری استفاده شده ؟
دروددرود
سری M مال هندوستان هست و شبیه سری A منتها سنسور اثر انگشت زیر صفحه نداره هیچوقت و باتری بزرگتری هم درش استفاده میشه. در واقع سری M ادامه دهنده مسیر Galaxy Mega هست.سری Lite که نداریم دیگه. فقط 2 تا گوشی زدن ازش و بیخیال شدن، الان این سری لایت با FE جایگزین شده. اون دوتا هم اینطوری بود که برداشتن مثلا ۲ تا گوشی که داشتن رو یه نسخه دیگه ساختن با متریال ارزونتر، مثلا از شیشه و آلومینیوم به پلاستیک. کم کردن ظرفیت باتری، دوربین ضعیفتر و ....
از سامسونگ سریهای که من آشنایی دارم:
سری S: که گوشیهای پرچمدارشه و تو ۳ نسخه عرضه میشه هر سال. S22 / S22+ / S22 Ultra
سری FE: که یه پله از سری S پایینتره. معمولا همون سری S سال رو قبلش رو میان یه سری تغییرات میدن و با قیمت کمتر عرضه میکنن. دوربین ضعیفتر، استفاده از پلاستیک و .... شما مثلا این مقایسه رو ببین تا حساب کار دستت بیاد.
سری A هم گوشیهای میانرده داره تا اقتصادی.
سری هم M چیزی نمیدونم.
سری Note هم داشتن که از امسال حذف شد و رفت تو سری S جای نسخه Ultra رو گرفت.
آها یه سری فولد و فلیپ هم دارن که ۲ ساله اضافه کردن که مشتری خاص خودش رو داره.
نه به اون صورت، مطمئن نیستم. ولی شاید بشه گفت داشتن شیار کارت حافظه از خصوصیاتشون باشه. پردازنده میان رده هم معمولا استفاده میشه درشون.
آقا این سری جدید S22 واقعا طراحی خوبی و جذابی داره. سایز مناسبی هم داره.