راهنمایی برای خرید موبایل

یک سری مشخصات میگم که گوشی که این ها رو داشته باشه تو بازار پیدا میشه ولی گوشی که همه این ویژگی ها رو یکجا داشته باشه پیدا نمیشه :دی
اندروید باشه
پردازنده : اسنپ دراگون 600 یا 800
گرافیک : Adreno 320 به بالا
رم : 2 گیگ
صفحه نمایش Amoled ، رزولوشن 720 هم کافیه ، 4.5 تا 5 اینچ
دوربین بالای 13 و با کیفیت خوب ( نه این که فقط اسمش 13 باشه)
اسپیکر گوشی قوی و باکیفیت (مثل وان)
باتری بالای 2600
طراحی زیبا ( گلکسی اس 4 این رو از نظر من نداره )
بدنه آلمینیومی یا حدافل با کیفیت نه مثل سامسونگ
مارکش ال جی یا هواوی و اینجور چیز ها نباشه
==============
حالا اگه گوشی هست که اینطوره بگید ممنون میشم :دی

آقا من بین این دوتا موندم,فکر کنم قیمتشون نزدیک به هم باشه.
htc one mini(هنوز نیومده) و iphone4s.اینا هم چیزیایی که اهمیت میدم:
دوربین مهم نیست.صحفه نمایش خیلی مهمه.باتری هم مهمه.

یک سری مشخصات میگم که گوشی که این ها رو داشته باشه تو بازار پیدا میشه ولی گوشی که همه این ویژگی ها رو یکجا داشته باشه پیدا نمیشه :دی
اندروید باشه
باتری بالای 2600
==============

یه 2 سالی زود اومدی

آقا من بین این دوتا موندم,فکر کنم قیمتشون نزدیک به هم باشه.htc one mini(هنوز نیومده) و iphone4s.اینا هم چیزیایی که اهمیت میدم:دوربین مهم نیست.صحفه نمایش خیلی مهمه.باتری هم مهمه.
100درصد وان مینی ایفون صحفش خوبه ولی خیلی کوچیکه کلا گوشی ارزش نصف قیمتشم نداره

آقا من بین این دوتا موندم,فکر کنم قیمتشون نزدیک به هم باشه.
htc one mini(هنوز نیومده) و iphone4s.اینا هم چیزیایی که اهمیت میدم:
دوربین مهم نیست.صحفه نمایش خیلی مهمه.باتری هم مهمه.

خب هردو گوشی خوبین ولی چون 4s نسبتا قدیمیه، one mini بهتره ولی اینو در نظر بگیر که اکثر اندرویدها باتریشون ضعیفه.
هردو صفحه نمایش خوبی دارن ولی سامسونگ صفحه نمایش گوشی های خوبش که super amoled هستن واقعا فوق العاده هست هرچند من خودم به خاطر غیر واقعی بودن رنگهاش زیاد نمیپسندم و retina رو بیشتر دوست دارم.
Sent from my LT29i using Tapatalk 2

سلام بچه ها
کسی میتونه تفاوت های note2 با xperia z رو به من بگه مثلا کیفیت صفحه نمایش -دوربین -کارایی-قدرت-و...
داداشم بودجه اندازه این دوتا گوشی داره اما واقعا مونده کدوم رو انتخاب کنه کاری هم به ضدآب بودن و این چیزا نداره
تو این سایت ها موبایل که آدم میره تو قسمت note 2 میگن note 2 بگیر ودر xperia z هم میگن z بگیر)x
خواهشا راهنمایی کنید

سلام بچه ها
کسی میتونه تفاوت های note2 با xperia z رو به من بگه مثلا کیفیت صفحه نمایش -دوربین -کارایی-قدرت-و...
داداشم بودجه اندازه این دوتا گوشی داره اما واقعا مونده کدوم رو انتخاب کنه کاری هم به ضدآب بودن و این چیزا نداره
تو این سایت ها موبایل که آدم میره تو قسمت note 2 میگن note 2 بگیر ودر xperia z هم میگن z بگیر)x
خواهشا راهنمایی کنید
به صورت کلی کیفیت صفحه اگه پنل JDP برای Z گیرت اومد که تقریبا از هر لحاظ بهتره نسبت به وت 2(رزولوشن-خوانایی زیر آفتاب...کیفیت بهتر رنگها)البته نوت 2 صفحه بزرگتر و فانتزی تری داره و زاویه دیدش بهتره..
دوربین Z و پردازنده اون بصورت کلی بهتر از نوت 2 هست...بیشترین چیزی که نوت 2 میتونه چذبت کنه قلمشه که اگه نیازی نداری انتخاب بین این 2 Z هست..(هر چند عجیبم نیست چون یک نسل جلوتره و تا یک ماه دیگه نوت 3 معرفی میشه.)

اونوقت از کجا باید فهمید پنل گوشی jvc هست؟
jvc نه عزیزم JDP(Japan Display):d ..هیچ راهی واسه فهمیدنش نیست...مگه اینکه بتونی روی گوشیت برنامه نصب کنی که یه برنامه هست اطلاعات دقیق پنل نمایشی رو میده بهت...که معمولا اجازه نمیدن بهت اینکارو بکنی اما در حالت عادی وقتی گوشی خاموشه اگه شارپ باشه یک لایه سفیدی روی نمایشگر هست که در پنلهای خوب کاملا مشکیه صفحه تو خاموشی
البته اگه از سری جدید بگیری حتما اوکی هست..چون برای سری اول تولید اونم در 30% مجبور به استفاده از پنل شارپ شدن..الان دیگه همه برای JDP هست.

jvc نه عزیزم JDP(Japan Display):d ..هیچ راهی واسه فهمیدنش نیست...مگه اینکه بتونی روی گوشیت برنامه نصب کنی که یه برنامه هست اطلاعات دقیق پنل نمایشی رو میده بهت...که معمولا اجازه نمیدن بهت اینکارو بکنی اما در حالت عادی وقتی گوشی خاموشه اگه شارپ باشه یک لایه سفیدی روی نمایشگر هست که در پنلهای خوب کاملا مشکیه صفحه تو خاموشی
البته اگه از سری جدید بگیری حتما اوکی هست..چون برای سری اول تولید اونم در 30% مجبور به استفاده از پنل شارپ شدن..الان دیگه همه برای JDP هست.
عزیزم اون jdc هست نه jdp!
Japan Display Company

c6602 مدل قدیمیه؟

اندروید باشه
باتری بالای 2600
==============
فقط یک گوشی به اینا نزدیکه.....htc one
صفحش به نظر من که خیلی از Amoled بهتره
باتریشم 2600 نیست ولی خیلی خوب نگه میداره
cpu , gpu همونیه که شما میخوای

اندروید باشه
باتری بالای 2600
==============

xperia z ultra هم فکر کنم دقیقا مشخصات بالا رو داره. ولی تاریخ عرضه رو نمیدونم کی هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or