راهنمایی برای خرید موبایل

خوب، سوال دارم الان
يه مقداري كلاً من با اين سيستم باتري مشكل دارم.
البته نكته ي خيلي مهمي هست اين وسط. ما (يعني من و همسرم) هر دو تا به حالا از موبايل هاي ساده و با حداقل سيستم عامل (براي باتري لايف بالاتر) استفاده مي كرديم (هر دو Samsung Wave با سيستم عامل Bada داشتيم) و براي ساير نيازهامون هم از آيپد. كه خوب به دلايلي حالا نياز به آندرويد هم احساس شد كه OneX Plus رو انتخاب كرديم. حالا من مطمئنم كه يجورايي اين باتري لايف آيپد رتينا ما رو بدعادت كرده و يجورايي توقعمون رو برده بالا. مثال مي زنم، من با آيپد براي خوندن كتاب و web surfing به ميزان بالا به ركورد حدود 20 ساعت باتري لايف هم رسيدم (نگيد اخطار ها و ايميل چك ها هم براي iOS تايم مي اندازه در مرور زمان، چون توي اين 20 ساعت به دلايلي چون مدام كار مي كردم صفحه يك نفس روشن بوده و بعد از اين مدت روي 8% بود كه من براي شارژ مجدد اقدام كردم و 22 ساعت و 14 دقيقه كار شده بود با دستگاه!) خودمم تعجب كردم از اين باتري لايف، ولي همين جوريه كوفتي گرفته. يك ساعت فيلم 720p مي بيني (البته با هدفن) باتري در بدترين حالت 6 درصد جابجا ميشه
ولي اين موبايله حتي به اين آمار نزديك هم نميشه
الان همين امروز با يك مصرف معمولي از ساعت 6:40 صبح كه از شارژر قطعش كردم تا ساعت 12:15 ظهر، براي شايد 30 تا 35 دقيقه مكالمه ي 2G و 3-4 تا تكست و خوب stand by ـه 5 ساعته رسيده به 88%
اين الان نرمال ـه؟

پ.ن: يه چيزي كه منو چركين دل كرده اينه كه موقع unboxing دستگاه شارژ نداشت و براي روشن شدنش مجبور به شارژ چند دقيقه اي شديم (اين در حاليه كه باتري ليتيم پليمر معمولاً 40% شارژ داره موقع unboxing)، ولي چون از جاي معتبري خريد مي كردم و خوب كاملاً به قولي آكبند بود، برام زياد مهم نبود اين ماجرا در زمان خريد
پ.ن.2: لازم به يادآوري نيست؛ خودمم مي دونم كه پير شدم و دارم دچار دمانس مي شم، وسواس گرفتم
کلا تا قبل از HTC One همه گوشیایه HTC نسبت به بقیه مرض خوردن باتری دارن!!!دلایلش زیاده که مهمترینش باتری های کم میلی آمپریه که خوده شرکت برای گوشیاش میزاره و چون نمیشه عوضش کنی دیگه دستت به جایی بند نیست.. و بعد از اون Sense!!!
اما خوب کلا چه آیفون چه سونی چه سامسونگ نتونستن برای عمر باتری گوشیایه هوشمند کاری بکنن و هنوزم هر روز یا 2 روز یکبار باید شارژ کنید گوشی رو..بیشترین عامل هم صفحه نمایش گوشی هست!
فقط این وسط Motorola هست که سری Maxx خودش باتری دارن هیولا!:d واقعا عالین از این لحاظ..تجربه یک ماهه من از ریزر مکس کاملا لذتبخش بود...
پ.ن:گوشی که مسلما باید شارژ داشته باشه چون باتری به صورت پیش فرض شارژ میشن تو کارخونه..احتمالا برای مشتری باز کردن تا کار کنه و بعد نفروختن(احتمالا چند نفر :d)
پ.ن2: ای داده بیداد جوون بیخیال :d

3 مورد از پراستفاده ترین قابلیت های گوشی که برات مهمه رو بگو تا بشه پیشنهاد داد...الان برای یکی Xخوب باشه برای یکی دیگه Y و شاید در کل X گوشی بهتره باشه اما استفاده شخص خیلی مهمه تو گوشی :)

دوستان یک سوال:
با آیفون های چینی که سیستم عامل آندروید 4 دارند کسی کار کرده؟؟! منو دقیقا همون آیفون هستش و کیفیت تصویرش هم خیلی خوبه.اما کسی سابقه کار با چنین گوشی هایی رو داره؟مورد و ایرادی ندراه؟ (حقیقت رو بگید نه اینکه بگید چینی هست و فردا حتما منفجر میشه)
من والا اصلا دله خوشی ندارم نسبت به کپی گوشی ها..اما کار کردم با چند تاشون و جالب اینجاست من 4 مدل بدل آیفون دیدم!!!بیشترین چیزی که رو مخ میره رابط کاربریشون هست که برای من یکی کاملا مصداق عذابه!!البته بعد از تاچ گوشی!
بچه ها با سلام خدمتتون چندتا سوال داشتم.1.نسخه HTC سنس گوشی One SV چنده؟ 2.گوشی HTC Desire 606w صفحش گوریلا گلس داره یا نه؟ و آیا باتری بیرون میاد یا نه مثل اقلب گوشی های htc قابلیت درآوردن نداره؟ و آیا دو سیم کارتس؟(چون ی سایتی دیدم زده 1سیم کارت و ی سایت دیگه زده بود 2 سیم کارت.) 3.گوشی HTC One SV به نسخه ژلی بین آپدیت میشه؟ و سوال آخر اینکه از بین این دو کدیوم بهتره؟
ممنون میشم جواب بدید.روز خوش.
1.حدود.875 تا 950
2.نه نداره ..بله باتریش بیرون میاد...2 سیم کارته هست..مدل 600 دو سیم کارت هست و مدل 606 یک سیم کارت(فکر کنم البته دومی رو چون خیلی ندیدم جایی)..بهرجهت اولی ارجحیت داره
3.منظورتون از جیلی بین نسخه چند هست!؟ فعلا که تا جیلی بین 4.1.2 آپدیت شده و هنوز خبری به نسخه های بالاتر نیست(خیلی احتمالش کمه به 4.2.2 آپدیت بشه..بیشتر بخاطر سابقه HTC)
در کل One SV گوشی قدیمی تری هست اما خوب کلاس بندیش یک پله بالاتر از 600 هست..هر دو تقریبا یک اندازن اندازه صفحه Desire 600 دو دهم اینچ بزرگتر و رزولوشن بیشتری داره اما تراکم پیکسلیشون خیلی بهم نزدیکه..One SV کونینگ گلس 2 داره که 600 نداره.
نسخه آندروید هر دو یکی هست..دوربین SV مگاپیکسل کمتری داره(5 در مقابل 8..اما من چند تا مقایسه دیدم دوربین SV در کل کیفیت بهتر و بخصوص فیلمبرداری بهتری داره.)
در کل بنظر من با اینکه Sv حدود 300 تومن ارزونتره اما گوشی بهتری هست..البته اگه قابلیت 2 سیم کارت براتون اهمیتی نداره.

میلاد جان بابت جواب دستت درد نکنه ولی در مورد سوال یک منظورم قیمت نبود منظورم نسخه سنس بود؟(سنس 4 هستش یا 5؟). بعدش من اصلا با گوشی HTC desire 600 کار ندارم و با HTC desire 606w کاردارم.اینم لینکش در یکی از سایت ها:HTC Desire 606 W - گوشی موبایل اچ تی سی دیزایر 606 دبلیو
بازم ممنون و به نظر تو پس همون HTC One SV بهتره.اوکی.شب خوش.

کلا تا قبل از HTC One همه گوشیایه HTC نسبت به بقیه مرض خوردن باتری دارن!!!دلایلش زیاده که مهمترینش باتری های کم میلی آمپریه که خوده شرکت برای گوشیاش میزاره و چون نمیشه عوضش کنی دیگه دستت به جایی بند نیست.. و بعد از اون Sense!!!
اما خوب کلا چه آیفون چه سونی چه سامسونگ نتونستن برای عمر باتری گوشیایه هوشمند کاری بکنن و هنوزم هر روز یا 2 روز یکبار باید شارژ کنید گوشی رو..بیشترین عامل هم صفحه نمایش گوشی هست!
فقط این وسط Motorola هست که سری Maxx خودش باتری دارن هیولا!:d واقعا عالین از این لحاظ..تجربه یک ماهه من از ریزر مکس کاملا لذتبخش بود...
پ.ن:گوشی که مسلما باید شارژ داشته باشه چون باتری به صورت پیش فرض شارژ میشن تو کارخونه..احتمالا برای مشتری باز کردن تا کار کنه و بعد نفروختن(احتمالا چند نفر :d)
پ.ن2: ای داده بیداد جوون بیخیال :d

تو اين مدت با چند تا گجت اندرويدي ديگه هم كار كردم و متاسفانه چيزي كه تا الان ديدم اين بوده كه همشون از مشكل باتري رنج مي برن. تازه اين بنده خدا در مقابل بقيه كم نمياره اصلاً
بهر حال همون طوري كه قبلاً هم گفتم ايراد من اين بود كه داشتم يه موبايل با 2100 ميلي آمپر باتري رو با يه غول ـه تقريباً 12000 ميلي آمپري مقايسه مي كردم تو ناخودآگاه ذهنم، نتيجه هم كه خود به خود معلومه ديگه...

پ.ن: همه چي يه طرف، اون كيفيت Beats ـش يه طرف
پ.ن.2: جالبه كه همين چند روز قبل، آپديت به 4.2.2 و Scenes 5 براي پارت نامبر تايوان اومد، برا بقيه هم مياد امروز و فردا
پ.ن.3: فقط يه نكته در دفاع از آيفون بايد بگم اين وسط بي طرفانه (چون گفتي همه از نظر شارژ رنج مي برن و اينا). آيفون 5 باتريش 1440 ميلي آمپره!

تو اين مدت با چند تا گجت اندرويدي ديگه هم كار كردم و متاسفانه چيزي كه تا الان ديدم اين بوده كه همشون از مشكل باتري رنج مي برن. تازه اين بنده خدا در مقابل بقيه كم نمياره اصلاً
بهر حال همون طوري كه قبلاً هم گفتم ايراد من اين بود كه داشتم يه موبايل با 2100 ميلي آمپر باتري رو با يه غول ـه تقريباً 12000 ميلي آمپري مقايسه مي كردم تو ناخودآگاه ذهنم، نتيجه هم كه خود به خود معلومه ديگه...

پ.ن: همه چي يه طرف، اون كيفيت Beats ـش يه طرف
پ.ن.2: جالبه كه همين چند روز قبل، آپديت به 4.2.2 و Scenes 5 براي پارت نامبر تايوان اومد، برا بقيه هم مياد امروز و فردا
پ.ن.3: فقط يه نكته در دفاع از آيفون بايد بگم اين وسط بي طرفانه (چون گفتي همه از نظر شارژ رنج مي برن و اينا). آيفون 5 باتريش 1440 ميلي آمپره!
تازه خوشبحالته!تا قبل از اندروید 4 داستانی بود باتری!!گوگل هی پروژه معرفی کرد واسش..:d
پ.ن:اینو اول همه بهت گفتم!!عالیه یعنی ...فقط حال میده آهنگ و حتی فیلم گوش بدی باهاش
پ.ن2:Sense 5 خیلی خوبه آپدیت کن لذت ببر که چقدر رابط کاربریو بهتر کردن
پ.ن3: یکیش بخاطر سیستم عاملشه و دومی بخاطر سخت افزار ضعیفتره!!!آیفون 5 از لحاظ سخت افزاری ضعیفتره نسبت به پرچم دارای اندروید و واسه همین مصرف باتریش کمتره :)

پ.ن3: یکیش بخاطر سیستم عاملشه و دومی بخاطر سخت افزار ضعیفتره!!!آیفون 5 از لحاظ سخت افزاری ضعیفتره نسبت به پرچم دارای اندروید و واسه همین مصرف باتریش کمتره :)

آخه مصرف داريم تا مصرف
مثلاً چه توجيهي داره من براي وب گردي و چهار تا كار معمولي برم و فرضاً يه GTX 680 بگيرم. يا مثلاً برم يه GTX 680 بگيرم، بعد برم ويندوز 95 نصب كنم و بخوام بشينم بازي كنم. يا در يك مثال ديگه برم همون GTX 680 رو ببندم روي يه سيستم با PCI-E rev.1.0 و مثلاً باس رم 667 بعد توقع داشته باشم بهترين عملكردش رو به نمايش بزاره؟

اين مثال ها دارن به شكلي يكسري از گجت هاي اندروئيدي هاي جديد رو توصيف مي كنن.
بنظر من كارايي و كاربري خيلي مهم تر از قدرت بالاست
من داروسازم. خيلي از بيمارهام از من در مورد قدرت داروها سوال مي كنن و اينكه آيا اگر فلان دارو رو كه قوي تره بخوريم بهتر از داروي فعلي نيست؟ من هميشه براشون يه مثال ساده مي زنم كه براشون قابل فهم باشه. ازشون مي پرسم الان من قوي ترم يا يه جرثقيل؟ كه خوب جوابشون هميشه جرثقيله. در ادامه توضيح مي دم كه حالا مي خواهيم كه خودكار من رو از روي ميز برداريم، انتخاب كدومه؟ جرثقيل يا من؟ كه جواب كاملاً مشخصه
كارايي هميشه مهم ترين فاكتوره
مهم نيست قوي ترين سخت افزار رو استفاده كني كه تموم ريسورس انرژيت رو براي هيچ به فنا بده، مهم اينه كه از يك سخت افزار معقول تر براي كاربري استفاده كرد تا مصرف كننده رو با بزرگ ترين مشكل يك وسيله ي الكترونيك قابل حمل كه همون انرژي ريسورس و وزن هست، مواجه نكني

درسته من سالهاست كه پام رو از بحث سخت افزار كشيدم بيرون، درسته كه اطلاعاتم بروز نيست، ولي اطلاعات پايه اي هميشه كارايي خودشون رو حفظ مي كنند. نمي خوام از برندي دفاع كنم و يا در مقابل برندي رو كوچك كنم. ولي با توجه به شرايط حاضر اون چيزي كه بيشتر بهش نياز احساس ميشه يك سيستم عامل سبك، كارا و انعطاف پذيره؛ نه سخت افزار هاي n هسته اي رنگ وارنگ!

پ.ن: لازم ديدم اين رو هم اضافه كنم تا يه وقت سوء برداشت نشه از صحبتم. من تحت هيچ شرايطي iOS رو بدليل محدوديت هاي الكي و دست و پاگيري كه داره تاييد نمي كنم.

آخرین ویرایش:
آخه مصرف داريم تا مصرف
مثلاً چه توجيهي داره من براي وب گردي و چهار تا كار معمولي برم و فرضاً يه GTX 680 بگيرم. يا مثلاً برم يه GTX 680 بگيرم، بعد برم ويندوز 95 نصب كنم و بخوام بشينم بازي كنم. يا در يك مثال ديگه برم همون GTX 680 رو ببندم روي يه سيستم با PCI-E rev.1.0 و مثلاً باس رم 667 بعد توقع داشته باشم بهترين عملكردش رو به نمايش بزاره؟

اين مثال ها دارن به شكلي يكسري از گجت هاي اندروئيدي هاي جديد رو توصيف مي كنن.
بنظر من كارايي و كاربري خيلي مهم تر از قدرت بالاست
من داروسازم. خيلي از بيمارهام از من در مورد قدرت داروها سوال مي كنن و اينكه آيا اگر فلان دارو رو كه قوي تره بخوريم بهتر از داروي فعلي نيست؟ من هميشه براشون يه مثال ساده مي زنم كه براشون قابل فهم باشه. ازشون مي پرسم الان من قوي ترم يا يه جرثقيل؟ كه خوب جوابشون هميشه جرثقيله. در ادامه توضيح مي دم كه حالا مي خواهيم كه خودكار من رو از روي ميز برداريم، انتخاب كدومه؟ جرثقيل يا من؟ كه جواب كاملاً مشخصه
كارايي هميشه مهم ترين فاكتوره
مهم نيست قوي ترين سخت افزار رو استفاده كني كه تموم ريسورس انرژيت رو براي هيچ به فنا بده، مهم اينه كه از يك سخت افزار معقول تر براي كاربري استفاده كرد تا مصرف كننده رو با بزرگ ترين مشكل يك وسيله ي الكترونيك قابل حمل كه همون انرژي ريسورس و وزن هست، مواجه نكني

درسته من سالهاست كه پام رو از بحث سخت افزار كشيدم بيرون، درسته كه اطلاعاتم بروز نيست، ولي اطلاعات پايه اي هميشه كارايي خودشون رو حفظ مي كنند. نمي خوام از برندي دفاع كنم و يا در مقابل برندي رو كوچك كنم. ولي با توجه به شرايط حاضر اون چيزي كه بيشتر بهش نياز احساس ميشه يك سيستم عامل سبك، كارا و انعطاف پذيره؛ نه سخت افزار هاي n هسته اي رنگ وارنگ!

پ.ن: لازم ديدم اين رو هم اضافه كنم تا يه وقت سوء برداشت نشه از صحبتم. من تحت هيچ شرايطي iOS رو بدليل محدوديت هاي الكي و دست و پاگيري كه داره تاييد نمي كنم.
خوده منم اینو کاملا قبول دارم...بیشتر بحث سر پست قبلی کم بودن مصرف انرژی بود وگرنه منم اصلا با همچین امکاناته اضافه ای راحت نیستم که بهاش از دست دادن عمر باتری هست...چون واقعا بجز 2 ماه اول استفاده دیگه به ندرت روی گوشیم بازیی استفاده میکنم که سخت افزار خفن بخواد!چون اصولا گوشی برای این کار ساخته نشده و بازیهای ساده خیلی بیشتر و بهتر بکارش میاد...
یکی از دلایلی که الان از Moto X خوشم اومده همین بحث تناسب بین سخت افزار و نرم افزارش هست...گوشی که قراره چند ماه دیگه بیاد با همین One X میشه مقایسش کرد نهایتا!اما همه چیش برای من ایده آل تر از تمام پرچم دارای اندروید سازه!از سایز و رزولوشن صفحه که کفایت میکنه و عالی هست تا Cpu و Gpu وحتی گذاشتن پردازنده کم مصرف برای پردازش بسیاری از کارهایی که نیاز به توان بالا ندارن و بیشترین علت مصرف باتری هستن!تا دوربین و طراحی و....
منم خودم آخرین بار iPhone 4 داشتم و دیگه بعد آیپد 4 و مینی که واقعا 6 ماه تونستم کنار بیام و همیشه میگم که نه تنها از لحاظ عملکرد بلکه مواد کیفیت بکار رفته تو محصولات اپل واقعا عالیه اما تنها مشکل من iTunes هست که اصلا ابه من باهاش تو یک جوب نمیره!!

کسی دیگری نیست؟؟
تا الان اکسپریا زد انتخاب اولمه!

دوست عزیز من شغل تعمیرات و فروش موبایل هست
به نظر من تو این رنج قیمت بهترین گزینه برای شما Xperia ZR هستش، سایز صفحه ش خیلی خیلی معقول تر از Z هست و مشخصات سخت افزاری اون فوق العاده س، فیلمبرداری زیر آب اون امتحانش رو پس داده و مثل z نیست که با اما و اگر باشه
نکسوس هم عالیه ولی محدودیت حافظه بشدت احساس میشه
من خودم یک ماه پیش Xperia SP گرفتم که تو رنج قیمت یک میلیون بهترین گزینه س
ZR بگیر، تا چند سال هیچ کمبودی رو حس نخواهی کرد
قیمت امروز هم 1500 بود

Sent from my C5303

این دوست عزیزمون Spy Gun چندین ماه میخواد گوشی بخره هم من و هم بقیه دوستان کامل واسش توضیح دادیم
مثه اینکه هنوز موفق به تصمیم گیری نشده

فقط این رو دوباره میگم الان خیلی نزدیک به معرفی آیفون جدید هستیم بهتره صبر کنی و iPhone 5s رو ببینی بعد تصمیم گیری کنی

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or