راهنمایی برای خرید موبایل

متشکرم
البتهمن این نظر شما رو بعد از خرید گجت دیدم
باید بگم که در نهایت خانمم بین این چند نوع، OneX plus رو انتخاب کرد، بخاطر ظاهر میشه گفت زیبا و خوب رابط کاربری بسیار زیباترش
البته باید این رو بگم که چون ایشون به قطع یقین هیچ گاه با این گوشی بازیی فراتر از Fruit ninja رو بازی نخواهد کرد، لذا هیچ وقت میزان رم پایین ترش رو حتی متوجه هم نخواهد شد

یه ایراد جالبی که ایشون به z نسبت داد که برام بسییار هم جالب بود این بود که می گفت نسبت به بقیه ی گوشی ها، انگار روی صفحه ی z رو یک لایه ی سفید ابر گرفته، به زبونی اشاره می کرد به همون TFT بودن صفحه نمایشش.

در هر حال باید بگم که بسیار از نظرات شما عزیزان سپاسگزارم، شرمنده که شاید انتخاب نهایی بر اساس راهنمایی شما عزیزان پیش نرفت...

احمد عزیز شاید الان دستگاهی رو که میخواستین خریداری کردید. اما جهت یادآوری برای سایر دوستان میگم.که چنین شرایطی داشته باشند آپید مینی هم شاید بتونه نیاز ها رو برطرف کنه.

متشکرم
باید بگم که در نهایت خانمم بین این چند نوع، OneX plus رو انتخاب کرد، بخاطر ظاهر میشه گفت زیبا و خوب رابط کاربری بسیار زیباترش
البته باید این رو بگم که چون ایشون به قطع یقین هیچ گاه با این گوشی بازیی فراتر از Fruit ninja رو بازی نخواهد کرد، لذا هیچ وقت میزان رم پایین ترش رو حتی متوجه هم نخواهد شد

یه ایراد جالبی که ایشون به z نسبت داد که برام بسییار هم جالب بود این بود که می گفت نسبت به بقیه ی گوشی ها، انگار روی صفحه ی z رو یک لایه ی سفید ابر گرفته، به زبونی اشاره می کرد به همون TFT بودن صفحه نمایشش.

در هر حال باید بگم که بسیار از نظرات شما عزیزان سپاسگزارم، شرمنده که شاید انتخاب نهایی بر اساس راهنمایی شما عزیزان پیش نرفت...
اقا بهترین کارو کردی تو خرید هر گوشی به دل نشستن گوشی و داشتن حس خوب نسبت به اون برای خریدار از همه چی مهم تره
من خواستم خارج از سلیقه و با منطق راهنماییت کن وگرنه سلیقه خودمم بیشتر به این گوشی نزدیکه

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان میخواهم یکی از این دوتا رو بخرم بودجه بالایی ندارم.(HTC ONE X vs SAMSUNG S3) حالا گیر کردم کدومو بخرم؟؟؟
اینا جفتشون قدیمی شده انتخاباتو بذار واسه گوشیای به روزتر....مثل htc one x plus یا nexus 4 یا xperia sp
اینا تقریبا تو همون رنج قیمتن

متشکرم

مبارک خانومتون باشه :)
اتفاقا گوشی فعلی خود بنده One X + هست که پارسال خریدم و انتخابام واقعا بین همین گوشی و S3 بود و بنظرم خیلی بهتر اومد..هنوزم دارمش و نیازی فعلا به تعویضش نمیبینم.
اما گفتم همون اول که علاقه شرط مهمتری برای خرید لوازم هست تا کارایی...چون کارایی هر چقدر زیاد باشه اما استفاده مورد نیاز و درست نشه از اون و یا میلی به استفادش هیچ ارزشی نداره..
من خودم یکی از سرگرمیام روت کردن گوشی و کار با تمام گوشیا خوندن بنچمارک و مشخصات داخلی کد پردازنده و... هست اما وقتی خودم خواستم گوشی بخرم بعد از مرور کردن گوشیا رفتم تو اولین مغازه و وقتی 2 تا گوشی رو تو دستم گرفتم سریع HTC رو برداشتم و پولشو دادم و اومدم حتی تستم نکردم(هر چند 24 ساعت مهلت تست گرفتم :D)
الانم راضیم چون به دلم نشست شاید حتی واقعا S3 برای من بهتر و یا درکل گوشیه بهتری بود .

مبارک خانومتون باشه :)
اتفاقا گوشی فعلی خود بنده One X + هست که پارسال خریدم و انتخابام واقعا بین همین گوشی و S3 بود و بنظرم خیلی بهتر اومد..هنوزم دارمش و نیازی فعلا به تعویضش نمیبینم.
اما گفتم همون اول که علاقه شرط مهمتری برای خرید لوازم هست تا کارایی...چون کارایی هر چقدر زیاد باشه اما استفاده مورد نیاز و درست نشه از اون و یا میلی به استفادش هیچ ارزشی نداره..
من خودم یکی از سرگرمیام روت کردن گوشی و کار با تمام گوشیا خوندن بنچمارک و مشخصات داخلی کد پردازنده و... هست اما وقتی خودم خواستم گوشی بخرم بعد از مرور کردن گوشیا رفتم تو اولین مغازه و وقتی 2 تا گوشی رو تو دستم گرفتم سریع HTC رو برداشتم و پولشو دادم و اومدم حتی تستم نکردم(هر چند 24 ساعت مهلت تست گرفتم :D)
الانم راضیم چون به دلم نشست شاید حتی واقعا S3 برای من بهتر و یا درکل گوشیه بهتری بود .

سلام

الان بعد از 24 ساعت كار كردن با اين گوشي جهت راه اندازيش براي خانمم (قائدتاً اين كارهاش رو بايد من براش انجام بدم، منم هنوز اونقدر تنبل و بي مصرف نشدم كه گجت رو بدم دست اين موبايل فروشاي بي خاصيت كه برام گوشي رو راه بندازن)، بايد بي تعارف بگم كه خوش دستي و كيفيت بسيار بالاي صفحه نمايشش من رو بشدت جذب خودش كرده. اين رو بگم كه همزمان با اين دستگاه (OneX plus)، من يكسري برنامه هم براي باجناقمم هم نصب كردم كه دستگاه ايشون S4 ـه. بدون هيچ جانبداري ميگم در كنار قدرت بالاي S4 رنگ هاي مصنوعي و فوق گرم ـه صفحه نمايشش حالم رو بهم مي زد. توي اين HTC ـه مثل فرضاً سوني و يا Apple، رنگ ها طبيعي هستن، ولي توي S4 رنگ ها بطور كاملاً غير طبيعيي گرم و چجوري بگم، پر رنگ هستن كه همين باعث يه جورايي كارتوني شدن صفحه نمايش ميشه، كه البته اين گرم بودن رنگ ها شايد مورد پسند خيلي از افراد قرار بگيره، ولي براي من بيشتر عذاب آوره تا دلنشين.

حالا سوال از شمايي كه يكساله One X plus داري
از نظر باتري چطوري ـه كاركردش؟ بيشتر براي مكالمه و SMS بخواد استفاده بشه چجوري دووم مياره
يه سوال ديگه اي هم كه دارم اينه كه اين توي task manager ـش Ram ـش هميشه حدوداي 720mb ـش پره. اين طبيعيه براي اين گوشي ؟ و يه سوال ديگه، اونم اينكه روت كردن اين گوشي (عملاً تنها براي افزودن كيبورد فارسي، البته الان نرم افزار براي كيبورد ريختم) تاثيرش روي باتري و مصرفش به چه شكله!

پ.ن: سرگرميهاي جالبي داري
يادمه يه جاي ديگه هم اگه اشتباه نكنم خوندم كه نوشته بودي يه سرگرميت تست زدن رستوران هاست..

سلام

الان بعد از 24 ساعت كار كردن با اين گوشي جهت راه اندازيش براي خانمم (قائدتاً اين كارهاش رو بايد من براش انجام بدم، منم هنوز اونقدر تنبل و بي مصرف نشدم كه گجت رو بدم دست اين موبايل فروشاي بي خاصيت كه برام گوشي رو راه بندازن)، بايد بي تعارف بگم كه خوش دستي و كيفيت بسيار بالاي صفحه نمايشش من رو بشدت جذب خودش كرده. اين رو بگم كه همزمان با اين دستگاه (OneX plus)، من يكسري برنامه هم براي باجناقمم هم نصب كردم كه دستگاه ايشون S4 ـه. بدون هيچ جانبداري ميگم در كنار قدرت بالاي S4 رنگ هاي مصنوعي و فوق گرم ـه صفحه نمايشش حالم رو بهم مي زد. توي اين HTC ـه مثل فرضاً سوني و يا Apple، رنگ ها طبيعي هستن، ولي توي S4 رنگ ها بطور كاملاً غير طبيعيي گرم و چجوري بگم، پر رنگ هستن كه همين باعث يه جورايي كارتوني شدن صفحه نمايش ميشه، كه البته اين گرم بودن رنگ ها شايد مورد پسند خيلي از افراد قرار بگيره، ولي براي من بيشتر عذاب آوره تا دلنشين.

حالا سوال از شمايي كه يكساله One X plus داري
از نظر باتري چطوري ـه كاركردش؟ بيشتر براي مكالمه و SMS بخواد استفاده بشه چجوري دووم مياره
يه سوال ديگه اي هم كه دارم اينه كه اين توي task manager ـش Ram ـش هميشه حدوداي 720mb ـش پره. اين طبيعيه براي اين گوشي ؟ و يه سوال ديگه، اونم اينكه روت كردن اين گوشي (عملاً تنها براي افزودن كيبورد فارسي، البته الان نرم افزار براي كيبورد ريختم) تاثيرش روي باتري و مصرفش به چه شكله!

پ.ن: سرگرميهاي جالبي داري
يادمه يه جاي ديگه هم اگه اشتباه نكنم خوندم كه نوشته بودي يه سرگرميت تست زدن رستوران هاست..
دقیقا نظر منو دارین...منم از صفحه نمایش S4 زیاد خوشم نمیاد به خاطر همین اشباع رنگیش...این گوشی صفحش SLCD 2 هست و از لحاظ نشون دادن رنگ ها به واقعیت فوق العادست...تنها برتری نسبت به این صففحه فعلا برای صفحه نمایش HTC One که اون SLCD 3 که عالیه اصلا :d (حتی از retina اپل هم بهتره از لحاظ دقت نمایش رنگها-جالب اینجاست این صفحرو سونی میسازه واسه HTC اما خودش بکار نمیبره!!!)
من کلا هر شب گوشی رو میزارم شارژ البته خیلی به میزان و نحوه استفاده برمیگرده اما اگه زیاد باهاش بازی نکنید یا از اینترنت کار نکشید میتونید روی 2 روزم حساب کنید...اما اگه پشت سرهم بازی کنید و فیلم ببینید 7-8 ساعت :d
یکبار با شارژ کامل نشستم دیدن سریال تو قطار بعد 6 ساعت شارژش 20% شده بود البته با نور 50%.
کلا مشکل اندروید همین اشغال رمش هست!زیاد به نوع گوشی ربطی نداره..البته برای HTC و سامسونگ قضیه بغرنج تره چون UI که روش گذاشتن سنگینه واقعا(در مقابل امکاناته خیلی بیشتریم داره )میتونین اون برنامه هایی رو که نمیخواین ببیندین از تو همون Task manager البته وقتی برنامه رو میبندین همچنان اون فضا رو در رم گوشی اشغال کرده تا وقتی که چیزی جاش دوباره write نشه...قراره گوگل با 4.3 این مشکل رو رفع کنه...چندتا app هست برای این کار مثل app killer و...زیاد ناراحتش نباشین هیچ وقت کمبود رم نمیارین..دکمه home رو بزنید و همینطوری برنامه هایی که پشت زمینه بسته نشدن رو ببندید(بخاطر عملیات multitasking هست که بتونید سریع بین برنامه ها switch کنید)
کیبورد فارسی احتیاجی به روت نداره..بهرحال روت کنید در حالت عادی فرقی نداره بجز نصب برنامه های پولی به صورت رایگان!اما اگه بخواین کرنل بزنید یا رام رو عوض کنید خوب قضیه عوض میشه بعضی از کرنل ها باتری لایف هستند و عمر باطری گوشی رو زیاد میکنند اما از سرعت گوشی کاسته میشه کمی...بعضیام سرعت گوشیو زیاد میکنند که عمر باتری کم میشه..من خودم از رام AOKP خوشم میاد بعدم سیانوژن..ولی در هر صورت شما با این کار گارانتی گوشیتونو باطل میکنید(اگه گارانتی که خریدین یاس هست وگرنه بقیشون فرقی نداره!) و امکانات خود Sense که HTC گذاشته رو از دست میدین ...باز بعضی رام ها هست که این امکاناتو دارن ...کلا دنیایه بزرگیه رام و کرنل هست برای آشنایی بیشتر اینجا بهترین جا هست برید سر بزنید.

پ.ن:کلا تفاوت لذتبخش ترین عذاب دنیاست بنظرم..آره تقریبا 80% رستورانهای تهرانو رفتم حالا تنهایی یا با دوستان ... واقعا خودمم نمیدونم مثلا دونستن نحوه کاردکرد ARM Cortex 9 به چجه درد من میخوره یا...ولی خوب لذت بخشه!
باز سوالی داشتین خوشحال میشم جواب بدم :)
پ.ن2: Beats هارو بزار گوشت لذت ببر :d

آقا من قبلا گوشی htc داشتم,به خاطر کنکور فروختمش الان موندم چی بگیرم!
در حقیقت بین آیفون و اندروید موندم.از یه طرف آیفون علاوه بر اون همه اپ,کوچیکه و با یه دست میشه تایپ کرد. صفحش هم واقعا عالیه!
از یه طرف گوشی های اندرویدی ارزون ترن و امکانات شخصی سازی فوق العاده ای دارن(سنس خیلی باحال بود)ولی باید با هنگ کردن های اندروید کنار بیام!

در حقیقت بین آیفون و اندروید موندم.از یه طرف آیفون علاوه بر اون همه اپ,کوچیکه و با یه دست میشه تایپ کرد. صفحش هم واقعا عالیه!
از یه طرف گوشی های اندرویدی ارزون ترن و امکانات شخصی سازی فوق العاده ای دارن(سنس خیلی باحال بود)ولی باید با هنگ کردن های اندروید کنار بیام!

به نظر من ایفون بگیری بهتره ولی حالا ببین خودت انتظارت از گوشی چیه و طبق نیازهات گوشیتو انتخاب کن

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

باز سوالی داشتین خوشحال میشم جواب بدم :)

خوب، سوال دارم الان
يه مقداري كلاً من با اين سيستم باتري مشكل دارم.
البته نكته ي خيلي مهمي هست اين وسط. ما (يعني من و همسرم) هر دو تا به حالا از موبايل هاي ساده و با حداقل سيستم عامل (براي باتري لايف بالاتر) استفاده مي كرديم (هر دو Samsung Wave با سيستم عامل Bada داشتيم) و براي ساير نيازهامون هم از آيپد. كه خوب به دلايلي حالا نياز به آندرويد هم احساس شد كه OneX Plus رو انتخاب كرديم. حالا من مطمئنم كه يجورايي اين باتري لايف آيپد رتينا ما رو بدعادت كرده و يجورايي توقعمون رو برده بالا. مثال مي زنم، من با آيپد براي خوندن كتاب و web surfing به ميزان بالا به ركورد حدود 20 ساعت باتري لايف هم رسيدم (نگيد اخطار ها و ايميل چك ها هم براي iOS تايم مي اندازه در مرور زمان، چون توي اين 20 ساعت به دلايلي چون مدام كار مي كردم صفحه يك نفس روشن بوده و بعد از اين مدت روي 8% بود كه من براي شارژ مجدد اقدام كردم و 22 ساعت و 14 دقيقه كار شده بود با دستگاه!) خودمم تعجب كردم از اين باتري لايف، ولي همين جوريه كوفتي گرفته. يك ساعت فيلم 720p مي بيني (البته با هدفن) باتري در بدترين حالت 6 درصد جابجا ميشه
ولي اين موبايله حتي به اين آمار نزديك هم نميشه
الان همين امروز با يك مصرف معمولي از ساعت 6:40 صبح كه از شارژر قطعش كردم تا ساعت 12:15 ظهر، براي شايد 30 تا 35 دقيقه مكالمه ي 2G و 3-4 تا تكست و خوب stand by ـه 5 ساعته رسيده به 88%
اين الان نرمال ـه؟

پ.ن: يه چيزي كه منو چركين دل كرده اينه كه موقع unboxing دستگاه شارژ نداشت و براي روشن شدنش مجبور به شارژ چند دقيقه اي شديم (اين در حاليه كه باتري ليتيم پليمر معمولاً 40% شارژ داره موقع unboxing)، ولي چون از جاي معتبري خريد مي كردم و خوب كاملاً به قولي آكبند بود، برام زياد مهم نبود اين ماجرا در زمان خريد
پ.ن.2: لازم به يادآوري نيست؛ خودمم مي دونم كه پير شدم و دارم دچار دمانس مي شم، وسواس گرفتم

آخرین ویرایش:
بچه ها ببخشید یه سوال داشتم از بین اینgalaxy s 4 , iphone , و کلا گوشی های دیگه بدون در نظر گرفتن قیمت کدومش از بقیه بهتره و ارزششو داره ؟

بچه ها ببخشید یه سوال داشتم از بین اینgalaxy s 4 , iphone , و کلا گوشی های دیگه بدون در نظر گرفتن قیمت کدومش از بقیه بهتره و ارزششو داره ؟
شما دقیقا هدفتون از خرید یک گوشی و انتظارتون از گوشی چیه !؟‌ یعنی میخواین با یک گوشی چیکار کنید ؟
چون همینطوری من نمیتونم بیام بگم iPhone 5 بهتره یا S4 ! و iOS بهتره یا Android...

شما دقیقا هدفتون از خرید یک گوشی و انتظارتون از گوشی چیه !؟‌ یعنی میخواین با یک گوشی چیکار کنید ؟
چون همینطوری من نمیتونم بیام بگم iPhone 5 بهتره یا S4 ! و iOS بهتره یا Android...

کلا برترینشون کدومه از هر نظر مثلا سیستمش ، سرعتش ، تصویر برداریش کلا شما کدومو توصیه میکنین

چه ها ببخشید یه سوال داشتم از بین اینgalaxy s 4 , iphone , و کلا گوشی های دیگه بدون در نظر گرفتن قیمت کدومش از بقیه بهتره و ارزششو داره ؟
هر کدوم مزیت های خودش رو داره اما اگر آیفون رو Jailbreak نکنید، سامسونگ توی ایران بهتر جواب میده
تقریبا برابرند و نمیشه گفت الزمان کدوم بهتره.پردازش هم فکر نمی کنم کسی باشه از تمام ظرفیت CPU استفاده کنه که خیلی خیلی مهم باشه
اما چیز هایی که من دیدم، iphone و کلا سری سیستم عامل ios نرم افزارها و بازی های جالب تری دریافت می کنند
سامسونگ هم بزگترین مزیتی که داره آزاد بودنشه.نه هک میخواد نه اینکه مثل iphone باشه و از هیچ نتونه بلوتوس بگیره! نرم افزارهای رایگان آندروید هم پر هستش توی سایت های ایرانی
-------
دوستان یک سوال:
با آیفون های چینی که سیستم عامل آندروید 4 دارند کسی کار کرده؟؟! منو دقیقا همون آیفون هستش و کیفیت تصویرش هم خیلی خوبه.اما کسی سابقه کار با چنین گوشی هایی رو داره؟مورد و ایرادی ندراه؟ (حقیقت رو بگید نه اینکه بگید چینی هست و فردا حتما منفجر میشه)

bla bla bla bla
هممم
اين تجربه ي ما يكم تغيير كرد
ديروز از ظهر تا شب با همون باتري 88% ـي ادامه دادم. ميزان روشنايي صفحه تماما مدت 50% بود، تا شب حدود 45 دقيقه ي ديگه هم با گوشي صحبت شد (2G)، شايد 20 تا اينا تكست رد و بدل شد. حدود 60 مگابايت از طريق بلوتوث دريافت شد. يسري برنامه روي گوشي ريختم كه براي يكيشون (Lexicomp) شايد 45 دقيقه مشغول كانفيگ كردن بودم و دائم با فايل منيجر گوشي فايل اينور اونور مي كردم، دومي هم (Medscape) حدود 350 مگابايت ديتا از طريق wifi خود گوشي دانلود و نصب كرد كه علاوه بر دانلود de-compressing هم شامل حال اين فايل ها مي شد. تمام مدت هم كه حدود 45 دقيقه (با de-compressing) طول كشيد باز هم صفحه روشن بود با همون روشنايي 50%، و در نهايت براي اينكه ببينم اين tegra 3 در چه حد قويه، يه 10 دقيقه اي هم NFW Most Wanted رو تست كردم. با تمام اين تفاسير هنگام ريشارژ در شب بعد از 17.5 ساعت از آخرين شارژ، هنوز 56% باتري مونده بود.
خودم فكر كنم بهتر شد ديگه. اينطور نيست؟

پ.ن: البته اگه تمام اين كارها رو با آيپد مي كردم شايد سر جمع 20% باتري مصرف مي كرد، شايدم كمتر

بچه ها با سلام خدمتتون چندتا سوال داشتم.1.نسخه HTC سنس گوشی One SV چنده؟ 2.گوشی HTC Desire 606w صفحش گوریلا گلس داره یا نه؟ و آیا باتری بیرون میاد یا نه مثل اقلب گوشی های htc قابلیت درآوردن نداره؟ و آیا دو سیم کارتس؟(چون ی سایتی دیدم زده 1سیم کارت و ی سایت دیگه زده بود 2 سیم کارت.) 3.گوشی HTC One SV به نسخه ژلی بین آپدیت میشه؟ و سوال آخر اینکه از بین این دو کدیوم بهتره؟
ممنون میشم جواب بدید.روز خوش.

هممم
اين تجربه ي ما يكم تغيير كرد
ديروز از ظهر تا شب با همون باتري 88% ـي ادامه دادم. ميزان روشنايي صفحه تماما مدت 50% بود، تا شب حدود 45 دقيقه ي ديگه هم با گوشي صحبت شد (2G)، شايد 20 تا اينا تكست رد و بدل شد. حدود 60 مگابايت از طريق بلوتوث دريافت شد. يسري برنامه روي گوشي ريختم كه براي يكيشون (Lexicomp) شايد 45 دقيقه مشغول كانفيگ كردن بودم و دائم با فايل منيجر گوشي فايل اينور اونور مي كردم، دومي هم (Medscape) حدود 350 مگابايت ديتا از طريق wifi خود گوشي دانلود و نصب كرد كه علاوه بر دانلود de-compressing هم شامل حال اين فايل ها مي شد. تمام مدت هم كه حدود 45 دقيقه (با de-compressing) طول كشيد باز هم صفحه روشن بود با همون روشنايي 50%، و در نهايت براي اينكه ببينم اين tegra 3 در چه حد قويه، يه 10 دقيقه اي هم NFW Most Wanted رو تست كردم. با تمام اين تفاسير هنگام ريشارژ در شب بعد از 17.5 ساعت از آخرين شارژ، هنوز 56% باتري مونده بود.
خودم فكر كنم بهتر شد ديگه. اينطور نيست؟

پ.ن: البته اگه تمام اين كارها رو با آيپد مي كردم شايد سر جمع 20% باتري مصرف مي كرد، شايدم كمتر
من براتون جواب رو نوشتم منتها نمیدونم چرا کامل نفرستادش!! (منم پاکش کردم)
ببین بحث مصرف باتری موضع ریشه داری تو اندروید سر همین هم گوگل 2 پرژه نرم افزاری براش معرفی کرد.سیتم عامل اندروید به خاطر نگه داشتن برنامه در بک گراند مصرف باتری زیادی رو مبیره و همین موضوع کارایی اونو کاهش میده.
برای این موضوع راهای مختلفی هست مهمترین راه استفاده از Custom Kernel هست که بعضیاش برای مصرف بهینه باتری ساخته شدن.راه دیگه کاهش مصرف استفاده از کاستوم رام هست رامهای معروف اکثرا از لحاظ استفاده باتری بهتر از رام اوجینال هستند.یکی هم بردن گوشی در مواقعی که استفاده نمیشه به حالت Airplane مود ، چرا که یکی از عوامل پنهان مصرف باتری سرچینگ پرای گرفتن سیگنالهای موبایله.
نکته اخر که به گفته ی دولوپرهای گوگل کار بیهوده ایی اما عده ای معتقد به کاراییش دارن ، Wipe کردن دیتای باتری و کالیبره کردن اونه.
در نهایت یکی از معایب گوشیهای شرکت HTC غیر قابل تعویض بودن باتری که برای مثال تو قضیه شما امکان تست سلامت باتری رو براتون محدود میکنه در عین حال اگر مثل بنده ادمی باشید که کلی با گوشی سر اورکلاک و Undervolting ور میره با یکبار هنگ کردن باید بشینید تا باتریش تموم بشه و بعدش بزنید به شارژ و ببینید ایا Downloading مود یا رکاوریش بیاد بالا یا نه ، که خودش داستانی داره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or