Paradise Lost
کاربر سایت
سلام داداش.منم حال میکنم با کلاسیک
یدونه 7710 دارم که اولین گوشیمه!عاشقشم هیچوقت گمش نکردم و الان تو جعبه نگه میدارم خیلی وقته!
کلا حال میده!
ولی پیشنهاد من به شما اینه ازین مدلایی که نام بردی نگیری و بری سراغ nokia 8800 arte
اینا واسه گوشی دوم عالین!خوش دست!خاص!البته گرون باید باشن ولی ارزش دارن!
من خودم اگر جایی nokia 8810 داشته باشه تمیز و قیمت منطقی حتما میگیرم!این 8810 خاطره انگیزترین گوشی زندگیمه!واسه سال 1998 هست!
خیلی خوش حالم شما هم مثل من هستید، قراره یکه هفته دیگه نوکیا N95 به دستم برسه، کل خرید پروژه شد چیزی حدود 590 تومن ولی اینقدر من خوش حالم نمیدونم چرا.
من کل زندگیم رو گوشی های نوکیا بوده اولین گوشی از نوکیا داشتم، نوکیا N79 بود! سال 89 خریدمش 300 تومن :-( تقریبا چیزی حدود 5 سال کار کرد که گمش کردم :-((((( هنوز که هنوز من دارم دنبالش میگردم ! بعدش یک چیز بگم اون زمون 300 تومن خیلی ارزش داشت! یادم میاد با 300 تومن تو روستامون میشد یک یک باغ باهاش خرید -_-
بعد اون عموم از تهران برام نوکیا N73 گرفت که واقعا هم گوشی خوبی بود، ولی هیچ وقت ازش راضی نبودم، یعنی در سطح و کیفیت N79 نبود، واسه همین همیشه با یک چشم بد بهش نگاه میکردم -_- ولی چیزی حدود 2 گیگ باهاش عکس گرفتم، عکس های خانوادگی...هنوز که هنوز عکساشو نشون هر کس میدم باور نمیکنه با نوکیا N73 هست بعد اون سام سونگ wave 2 گرفتم، واقعا گوشی با کیفیتی بود، اولین گوشی من به دنیای لمسی بود، که یک بدبختی داشت زمین و اسمون رو واسه برنامه هاش گشتم نبود -_- که گوشی رو با ضرر فروختم، بعدش نوکیا C7 خریدم :-) خلاصه ایفون 4 رو در نظر نگیریم همین اخرین گوشی که خریدم در حال حاضر نوکیا هشت هست :_)
برای خرید کل گوشی های کلاسیک نوکیا هم یک سایت ایرانی پیدا کردم، که سفارش ساخت رو میده بعد 15 روز فکر کنم برات میارنش، اون گوشی هم که گفتی میشه 490 تومن فکر کنم دیدم توش، اسم سایت رو خواستی پ.خ بده بهت بدم ولی متسفانه من امروز این سایت رو پیدا کردم، وگر نه اتنخاب های خیلی بیشتری داشتم