کسی نمیدونه؟سلام
دوستان تلگرام نسخه ایفون قابلیت اضافه کردن شماره دوم رو نداره ؟
ایفون ایکس چطور ؟
موبوگرام چطور ؟
میگم این موبوگرام معتبره ؟ چون تو خوده اپ استور هست برای دانلود
کسی نمیدونه؟سلام
دوستان تلگرام نسخه ایفون قابلیت اضافه کردن شماره دوم رو نداره ؟
ایفون ایکس چطور ؟
موبوگرام چطور ؟
میگم این موبوگرام معتبره ؟ چون تو خوده اپ استور هست برای دانلود
تا جایی که یادمه با آخرین آپدیت ها این قابلیتو اضافه کردکسی نمیدونه؟
میدونم اضافه شده ولی روی ایفون نیست یا من پیدا نمیکنم!تا جایی که یادمه با آخرین آپدیت ها این قابلیتو اضافه کرد
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
داره اضافه شده از طرف چپ رو پروفایل بزنید و اونیکی شماتون رو اد کنیدکسی نمیدونه؟
بحث بهینه بودن رابطه کاربری که موجب لگ نشه مسلما IOS بهتر هست .. البته بستگی داره گه گوشی میخوای بخری که اگر پرچمدار اندروید باشه بخاطر سخت افزار قوی لگ رابط کاربری طی 2 سال اینده کم هستسلام
بین ios و اندروید کدوم interface بهتری هست؟
بین دوتا استور این شرکتا که من امتحان کردم اپل خیلی ترو تمیز تر بهتر بود.
بزرگ ترین مشکل برا من استهلاک و کند شدن سیستم که تو گوشی lg g4 دارم بسیار زیاد شده بعد از فقط 2 سال و در ipad که مال شیش یا هفت سال پیش بود اصلا حس نکردم.
نظر شما چیه کدوم بهترین سیستم برا خرید هست؟
تنوع اینترفیس اندروید با ios قابل مقایسه نیستش و خیلی بیشتره ، ولی اگر میخوای بهترین کیفیت رو داشته باشی باید گوشیت خوب باشه و حداقل ۳ گیگ رم داشته باشه .سلام
بزرگ ترین مشکل برا من استهلاک و کند شدن سیستم که تو گوشی lg g4 دارم بسیار زیاد شده بعد از فقط 2 سال و در ipad که مال شیش یا هفت سال پیش بود اصلا حس نکردم.
شما با چقدر ضرر فروختیش؟ منم دقیقا وضع شمارو دارم و همون گوشی. اگه ضررش زیاد نبوده منم بفروشمش برهتنوع اینترفیس اندروید با ios قابل مقایسه نیستش و خیلی بیشتره ، ولی اگر میخوای بهترین کیفیت رو داشته باشی باید گوشیت خوب باشه و حداقل ۳ گیگ رم داشته باشه .
من خودم نوت ۸ داشتم خیلی هم گوشی باحالیه ولی هنوز هیچی نشده یخورده کند شد ، من هم سریع با هزینه مبلغ بیشتری آیفون خریدم که واقعا در زمینه سرعت و اپتیمایز بودن جای هیچ حرفی رو نمیزاره .
من ک تازگی ایفون خریدم ب شدت راضیمسلام
والا من با اس۹ هم کار کردم اصن منو باز کردنش سنگینهبحث بهینه بودن رابطه کاربری که موجب لگ نشه مسلما IOS بهتر هست .. البته بستگی داره گه گوشی میخوای بخری که اگر پرچمدار اندروید باشه بخاطر سخت افزار قوی لگ رابط کاربری طی 2 سال اینده کم هست
چه ایفونی خریدی؟من ک تازگی ایفون خریدم ب شدت راضیم
اصن نمیخام فن بازی دربیارم انصافا همه چیش خوبه
منم سرعت گوشی برامخیلی مهمه
از لحاظ اینترفیس هم خیالت راحت راضی میشی بعدش دیگه سخته با گوشی دیگه کنار بیای
استور اپل هم واقعا بهتره اینومیتونم کلی براش دلیل بیارم
کندی و لگ ک اصن نمیبینی همچنین پشتیبانی عالی
اگه با قیمتش مشکل نداری بیا سمتش پشیمون نمیشی
دوست عزیز تا حالا ایفون نداشتی درسته؟چه ایفونی خریدی؟
من منتظر ایفون جدیدم رم X کمه به نظرم 3 گیگ.منتظرم ببینم امسال چی معرفی میکنن.
البته من نمیدونم CPU اپل چقدر قویه ولی این کند نشدنش زیر برنامه های سنگین تو طولانی مدت نشون میده CPU جون داری داره.
داداش دوربین 808 Pureview یا Lumia 1020 هم رو حالت 38 مگاپیکسل عکس حجم بالا میگرفت، ولی من خودم دقت میکردم رو حالت 5 و 8 مگاپیکسل هم با حجم کمتر در همون حد عکس میگرفت. برای دوربین زیاد به حجم عکس توجه نکن مشخصات لنز و تکنولوژیهای به کار رفته تو دوربین هست که مهمه4K عکس میگیره 36 مگابایت
سلامسلام
نظرتون درباره این هوآوی P20 Pro چیه؟ خیلی خوشگله. سخت افزار و اینا؟ ۳ تا دوربین داره ۴۰ میگاپیکسل!
با پرچمدارای دیگه مثل S9 و Note9 و iPhone8 و iPhoneX میتونه رقابت کنه؟
قیمتش چنده؟ قیمت این گوشیای دیگه چنده الان؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk