تاشو را سامسونگ داشتم هیچ وقت به مشکل برنخوردم اما کشویی را اره .. 2 مورد داشتم بعد از گذشت مدتی، بعضی وقتها موقع باز کردن صفحه سفید نشون میداد و باید باز و بسته میکردی و یکی از دوستانم یادم هست کلا خراب شده بود سفید شده بودیه فامیل اون طرف آب یک فروشگاه پیدا کرده که گوشی های کلاسیک رو میفروشه، جالبه فامیل بنده هم چک کرده، همشون اکبند هستن، و اصل فنلاند :-|
چند مدل رو به بنده معرفی کرده مثل Nokia N95-N958GB و Nokia N86 8MP و Nokia C5 5MP و همین طور هزاران مدل قدیمی دیگه که حالشو ندارم بگم! ولی چون قیمتشون خیلی گزافه حول حوش 190$ دلار به بالا!!!! بنده هم انتخاب یکی رو دارم، الان بین اینا کدوم رو انتخاب کنم؟ این تاشو بودن بعد مشکل نمیشه تو دراز مدت؟ قبلنا کسی تجربه طولانی مدت این گوشی ها رو داشته؟ N86 ور بگم بیاد یا N95 8G بین این دو نمیتونم انتخاب کنم
نوکیا n95 رو بخر .با هم n73یه فامیل اون طرف آب یک فروشگاه پیدا کرده که گوشی های کلاسیک رو میفروشه، جالبه فامیل بنده هم چک کرده، همشون اکبند هستن، و اصل فنلاند :-|
چند مدل رو به بنده معرفی کرده مثل Nokia N95-N958GB و Nokia N86 8MP و Nokia C5 5MP و همین طور هزاران مدل قدیمی دیگه که حالشو ندارم بگم! ولی چون قیمتشون خیلی گزافه حول حوش 190$ دلار به بالا!!!! بنده هم انتخاب یکی رو دارم، الان بین اینا کدوم رو انتخاب کنم؟ این تاشو بودن بعد مشکل نمیشه تو دراز مدت؟ قبلنا کسی تجربه طولانی مدت این گوشی ها رو داشته؟ N86 ور بگم بیاد یا N95 8G بین این دو نمیتونم انتخاب کنم
مرض داری میخوای این همه پول بدی؟یه فامیل اون طرف آب یک فروشگاه پیدا کرده که گوشی های کلاسیک رو میفروشه، جالبه فامیل بنده هم چک کرده، همشون اکبند هستن، و اصل فنلاند :-|
بله. یکی این که خیلی خاطره دارم با این گوشی ها، دوم برای گوشی دوم ((((:مرض داری میخوای این همه پول بدی؟
جواب من رو بدهید لطفاسلام
بخوام گوشی بخرم از دوبی باید کاری کنم برا رجیستری و اینا تو ایران؟ تو فرودگاه پولی باید بدم؟
اگه جزو برندهای مشمول باشه باید برید گمرک گمرکیشو پرداخت کنید وگرنه که بعد یک ماه سرویس نمیگیرین دیگه.سلام
بخوام گوشی بخرم از دوبی باید کاری کنم برا رجیستری و اینا تو ایران؟ تو فرودگاه پولی باید بدم؟
منم حال میکنم با کلاسیکیه فامیل اون طرف آب یک فروشگاه پیدا کرده که گوشی های کلاسیک رو میفروشه، جالبه فامیل بنده هم چک کرده، همشون اکبند هستن، و اصل فنلاند :-|
مشمول کدومه ؟اگه جزو برندهای مشمول باشه باید برید گمرک گمرکیشو پرداخت کنید وگرنه که بعد یک ماه سرویس نمیگیرین دیگه.
گلگسی J5 هست اگه پولت به نهصد برسه J7 هم میشه گرفت. بهترین گزینه ها همینا هستن بنظرمبچه ها تا هشتصد هشتصد پنجاه
چی خوبه؟؟
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
شیائومیگلگسی J5 هست اگه پولت به نهصد برسه J7 هم میشه گرفت. بهترین گزینه ها همینا هستن بنظرم
اوضاع خرابه با این پول میشه فقط میان رده700تومنی پارسال رو گرفتبچه ها تا هشتصد هشتصد پنجاه
چی خوبه؟؟
Sent from my HTC U11 using Tapatalk