راهنمایی برای خرید موبایل

فرهود فک کنم با خودت بود کلی سر این N4 بحث کردیم مثلا... حالا دوباره شک داری!؟
راستش خب می خوام بهترین رو بخرم با توجه به بودجم :دی باید بررسی دقیق کنم . این مدلی که دانیال گفت چجوره به نظرت ؟ ارزش صبر داره ؟

چرا تمام نقدا برعکس حرفای شماست ؟ کیفیت ساخت هم راستش بچه ها لینک گذاشتن صفحه های قبل که چقدر خوب هستند گوشی های جدید LG . البته من طرف برندی هم باشم سامسونگه ولی خب برام جالبه دفاع کردن از سونی اونم در مورد موبایل جای تأمل داره برام .

-----------

آقا من هنوز بین SIII و Nexus 4 موندم ! به نظرتون کدومشون رو بگیرم ؟ کیفیت ساخت Nexus 4 ایا به قدر کافی خوب هست ؟ گوشی ـیه الانم m8800 pixon هست که مزخرف بود از نظر کیفیت ساخت 6 ماهه اولش فهمیدم آشغال خریدم ! ولی حیف . دوست ندارم بازم پشیمون شم .
واقعا بین این 2 تا شک داری :d
از لحاظ جنس بدنه و طراحی و کیفیت و آپدیت و بروز بودن کلا N4 سرتره..تنها چیزی که S3 توش بهتره نسبت به نکسوس 4 دوربین هست که دوربین N4 اونقدر عالی نیست .
تو این رنج قیمت واقعا N4 گوشی خیلی خوبیه...

راستش خب می خوام بهترین رو بخرم با توجه به بودجم :دی باید بررسی دقیق کنم . این مدلی که دانیال گفت چجوره به نظرت ؟ ارزش صبر داره ؟
i9305 تقریبا 1سال که معرفی شده چیز جدیدی نیست ! :d
1گیگ تفاوت رم آنچنان که تصور میکنید تغییری در عملکرد کلی نداره ! ( Cache کردن برنامه ها بهتر میشه !) ، مخصوصا که TouchWiz حتی رو S4 هم لگ داره اینجا بنچمارک ها مقایسه S3 LTE هست با بقیه که میبینی در بیشتر تست ها حتی از SIII ضعیف تره
Samsung Galaxy S III US edition review: Blockbuster - GSMArena.com
من 6ماه S3 دستم بود مشکل خاصی باهاش نداشتم (بجز لگ جزئی)، ولی اگه N4 و S3 کنار هم بزارن قطعا N4 رو برمیدارم ... :d
البته سلایق و نیاز ها متفاوته ! دلیل نمیشه چون من با Nexus 4 حال کردم بهتر باشه ، :d
با اینکه اعتقادی به بنچمارکمندارم و مهم Software Optimization هست ولی اینم مقایسه SIII و N4
Google Nexus 4 vs. Samsung Galaxy S III: Fan favorites - GSMArena.com

من هنوز Nexus 4 رو پیشنهاد میدم ، دلیل اصلیم هم لگ دیوانه کننده TouchWiz هست ، خیلی از دوستای خودم میگن که تو مشکل داری و گوشی لگی نداره :d ولی من حتی کوچکترین لگی در UI گوشی دیوونم میکنه دلیل اصلی اینکه S4رم عوض کردم با HTC One همین لگ های خیلی ریز و کوچیک بود
Nexus 4 چون از Stock Android خود گوگل استفاده میکنه خیلی روون و Smooth کار میکنه !
اگه مثل من مشکلی با لگ های گاه گاه TouchWiz نداری S3 هم نسبت به قیمتش عالیه ...

خلاصه از هر زاویه و Perspectiveـی که به این دو گوشی نگا کنی Nexus 4 بهتره
قبل از خرید حتما نگاخه به این بنداز
Samsung I9300 Galaxy S III vs. LG Nexus 4 E960 - GSMArena.com

چرا تمام نقدا برعکس حرفای شماست ؟ کیفیت ساخت هم راستش بچه ها لینک گذاشتن صفحه های قبل که چقدر خوب هستند گوشی های جدید LG . البته من طرف برندی هم باشم سامسونگه ولی خب برام جالبه دفاع کردن از سونی اونم در مورد موبایل جای تأمل داره برام .
من کاری به نقدای دیگه ندارم؛ من چیزی رو که دیدم دارم میگم. من اصلا حرفی از کیفیت ساخت زدم؟
شما یا واقعا نمیفهمی یا خودتو زدی به اون راه! آدم باید نابینا باشه که تفاوت بین گوشی های سونی و ال جی رو نبینه!
من هرجوری که بخوای میتونم بهت ثابت کنم که سونی از ال جی سرتره! حالا دیگه بحث طرفداری از سونی رو نمیدونم از کجا آوردی!

من کاری به نقدای دیگه ندارم؛ من چیزی رو که دیدم دارم میگم. من اصلا حرفی از کیفیت ساخت زدم؟
شما یا واقعا نمیفهمی یا خودتو زدی به اون راه! آدم باید نابینا باشه که تفاوت بین گوشی های سونی و ال جی رو نبینه!
من هرجوری که بخوای میتونم بهت ثابت کنم که سونی از ال جی سرتره! حالا دیگه بحث طرفداری از سونی رو نمیدونم از کجا آوردی!
من اصاً نابینا. شما هم جای سونی سونی کردن بیا از یکی از اون هر جوریت که می تونی ثابت کن ببینم بنده باید عینک چند بپوشم.
---
@ بروبچ.:دی خدا خیرتان دهاد!:دی

من اصاً نابینا. شما هم جای سونی سونی کردن بیا از یکی از اون هر جوریت که می تونی ثابت کن ببینم بنده باید عینک چند بپوشم.
---
@ بروبچ.:دی خدا خیرتان دهاد!:دی
آهان، پس مشکل اینجاست! شما عینک رو میپوشی! عزیزم، عینک رو باید بزاری روی چشمات، بعد میبینی که دنیا دگرگون میشه!
آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است! مثلا همین گوشی LG رو واست با گوشی Xperia P که تقریبا هم قیمتش هستش، مقایسه میکنم.
P نسبت به L9، کیفیت تصویرش 30 ppi بیشتر هستش؛ حافظه ی داخلی P 16 هست و L9، 4! (البته باید این رو هم بگم که L9 مموری کارت میخوره)؛ L9 قرار نیست به JB آپدیت بشه، اما P میشه؛ P از NFC بهره میبره که L9 فاقد این تکنولوژی هستش؛ ورژن بلوتوث P 4 هست و L9، 3؛ دوربین L9، پنج هست و P هشت؛ P از Bravia Engine و Whitemagic technology بهره میبره. دیگه چی رو میخوای مقایسه کنی؟ تازه من از طراحی ظاهری و گرافیکی P گذشتم، وگرنه کار به مقایسه هم نمیکشید!
تنها برتری L9 نسبت به P رو میشه باتریش دونست که فکر نمیکنم در مقایسه با چیزای دیگه، به چشم بیاد!

آهان، پس مشکل اینجاست! شما عینک رو میپوشی! عزیزم، عینک رو باید بزاری روی چشمات، بعد میبینی که دنیا دگرگون میشه!
چقدر خوشمزه. اسانس سس دلپذیر بودی شما؟
قرار نشد هر چی دوست دارین بنویسین :
ورژن بلوتوث P 4 هست و L9، 3
ورژن Bluetooth ـه P 2.1 هست .
L9 قرار نیست به JB آپدیت بشه، اما P میشه
که اشتباه گفتید ، L9 هم میتونه به JB آپگرید شه .
دوربین L9، پنج هست و P هشت
مقایسه گوشی ها به صرف رزولوشنی که تصویرشون ضبط می کنه نیست ، یادش بخیر یه زمانی می گفتیم کارت گرافیکت چیه طرف می گفت 64! اینم مثه همون شده ، دوربینش 8 ـه. عزیزم کیفیت تصویر مهمه نه فقط رزولوشن تصویر! بنده هم البته نمی گم تو دوربین برتری با کدومشون هست صرفاً دارم میگم.
P از NFC بهره میبره که L9 فاقد این تکنولوژی هستش
بازم حرفتون اشتباه هست. جفت گوشی ها دارای NFC هستند .

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این دلایلی که تو میاری همش اشتباه و اگرم درست بود دلیل برتری گوشی نیست این دوتا رو نمیشه باهم مقایسه کرد چون ال جی صفحش4.7سونی4اگه صفحه سونی4.7بود قیمتش بالایی900تومن میشد..خلاصه تو این قیمت ال جی ال9از همه بهتره

درضمن سونیlهم ازpبهتره البته مشخصاتشون یکیه ولی صفحش4.3اینچه

تو رنج قیمت 000و100و1 من سونی SP رو انتخاب کردم که جدا از امکاناتش اپدیتش به 4.3 هست. پیشنهادی دیگه ای هست دوستان؟
SP گوشی فوق العاده ایه
هم طراحی و ظاهر عالی داره ، هم سخت افزار قوی داره

ولی ایراد هایی هم داره که ممکنه برای بعضی ها آزار دهنده باشه
مثلا تاچش وقتی گوشی تو دستتون نیست با مشکل مواجه میشه (تو اینترنت بگردید ویدیو و توضیحاتی در این مورد پیدا میکنید)
تستی هم که من از این گوشی داشتم
زاویه دید صفحه نمایشش جالب نبود ، موقع بازی هم گوشی به شدت داغ کرد!
به هر حال قبل از خرید حتما از نزدیک ببینیدش و باهاش کار کنید.
i9305 تقریبا 1سال که معرفی شده چیز جدیدی نیست ! :d1
اول بخاطر توضیحات و لینک هایی که گذاشتی ممنونم
در مورد این I9305 هم درسته خیلی وقته معرفی شده ولی هنوز بطور عمده نیومده
تو بازار که اصلا نیست ، سایت ها هم زدن به زودی. (البته شاید تو تهران بشه راحت تر پیداش کرد)

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این دلایلی که تو میاری همش اشتباه و اگرم درست بود دلیل برتری گوشی نیست این دوتا رو نمیشه باهم مقایسه کرد چون ال جی صفحش4.7سونی4اگه صفحه سونی4.7بود قیمتش بالایی900تومن میشد..خلاصه تو این قیمت ال جی ال9از همه بهتره

درضمن سونیlهم ازpبهتره البته مشخصاتشون یکیه ولی صفحش4.3اینچه
عزیزم، احتمالا میدونی که هرچقدر گوشی صفحه ش بزرگتر باشه، نیازمند سخت افزار قوی تری هستش! پس فکر نمیکنم این واسه L9 مزیت به حساب بیاد!
مشخصاتشون یکیه؟! وقت کردی یه سر به GSM بزن!
ورژن Bluetooth ـه P 2.1 هست .
آره، ببخشید اشتباه کردم.
که اشتباه گفتید ، L9 هم میتونه به JB آپگرید شه .
فکر میکنم سوءتفاهم شد، من داشتم در مورد P769 بحث میکردم که نمیتونه به JB آپگرید بشه. LG Optimus L9 P769 - Full phone specifications
مقایسه گوشی ها به صرف رزولوشنی که تصویرشون ضبط می کنه نیست ، یادش بخیر یه زمانی می گفتیم کارت گرافیکت چیه طرف می گفت 64! اینم مثه همون شده ، دوربینش 8 ـه. عزیزم کیفیت تصویر مهمه نه فقط رزولوشن تصویر! بنده هم البته نمی گم تو دوربین برتری با کدومشون هست صرفاً دارم میگم.
به نکته ی خوبی اشاره کردی؛ شنیدی میگن با بچه باید به زبون خودش حرف بزنی؟ (منظورم شما نیستی) متاسفانه 90 درصد ملت اولین چیزی که میپرسن میگن دوربینش چند مگاپیکسله؟ من هم شما رو از اون 90 درصد مستثنی ندونستم و خواستم به این موضوع استناد کنم.
بازم حرفتون اشتباه هست. جفت گوشی ها دارای NFC هستند .
همونطور که گفتم من منظورم P769 بود.

-----------------------------------------------------------------------------------
اصلا من متوجه نمیشم این بحث واسه چیه؟! شما چهارتا سایت برید سر بزنید میبینید که Sony طرفداراش نسبت به LG خیلی خیلی بیشتره و همه هم راضی هستن! من اومدم اینجا یکی از دوستامون رو راهنمایی کنم، دیدم یکی از اون طرف جبهه میگیره، یکی از این طرف ایراد میگیره؛ من نظر خودمو گفتم. حالا دیگه دوستمون خواست به حرف من توجه میکنه، نخواست توجه نمیکنه! این بحث رو هم انقد کشش ندید!
اصلا فکر کنید من کم آوردم!

من داشتم در مورد P769 بحث میکردم
خب چه ربطی به ما داره این نسخه برا تی موبایل امریکاست صفحه ش کوچیکتره دوربینش ضعیفتره وبه4.1هم اپدیدت نمیشه
ولی اون نسخه که تو ایران موجوده صفحه4.7.دوربین8.به 4.1هم اپدیت شده

عزیزم، احتمالا میدونی که هرچقدر گوشی صفحه ش بزرگتر باشه، نیازمند سخت افزار قوی تری هستش! پس فکر نمیکنم این واسه L9 مزیت به حساب بیاد!
مشخصاتشون یکیه؟! وقت کردی یه سر به GSM بزن!
نشنیدم صفحه بزرگتر سخت افزار قوی تربخواد ولی رزولوشن بالاتر سخت افزار قوی تری میخواد..سخت افزار گوشی به اندازه کافی قویه

صفحه بزرگتر بهترین مزیت این گوشیه فیلم و بازی و وب گردی و..تو این گوشی در مقایسه با pخیلی لذت بخش تره

اره عزیز اکسپریاpبا اکسپراLمشخصاتشون تقریبا یکه بجز صحفه که ال بزرگتره

اصلا من متوجه نمیشم این بحث واسه چیه؟! شما چهارتا سایت برید سر بزنید میبینید که Sony طرفداراش نسبت به LG خیلی خیلی بیشتره و همه هم راضی هستن
تو ایران اینجوریه خارج ایران ال جی اسمارت فون بیشتری از سونی میفروشه
محبوب نبودن تو ایران خیلی خوبه الان سامسونگ محبوبه نمیتونی زیر1میلیون یه گوشی درست و حسابی ازش بخری
اگه همین ال جی یا هواوی اندازه سامسونگ تو ایران محبوب بودن همینL9راحت قیمتش بالایی1میلیون میرفت

سلام به همه دوستان
بنده در حال حاظر ایفن ۴ دارم و میخوام گوشیم رو عوض کنم
الان بین خرید آیفن ۵ و گلکسی اس۴ دو به شک هستم،شماها جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید!؟
کسانی که سامسونگ رو دارن بیشتر نظر بدن !!

سپاسگذارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or