واقعا بین این 2 تا شک داری :dچرا تمام نقدا برعکس حرفای شماست ؟ کیفیت ساخت هم راستش بچه ها لینک گذاشتن صفحه های قبل که چقدر خوب هستند گوشی های جدید LG . البته من طرف برندی هم باشم سامسونگه ولی خب برام جالبه دفاع کردن از سونی اونم در مورد موبایل جای تأمل داره برام .
-----------
آقا من هنوز بین SIII و Nexus 4 موندم ! به نظرتون کدومشون رو بگیرم ؟ کیفیت ساخت Nexus 4 ایا به قدر کافی خوب هست ؟ گوشی ـیه الانم m8800 pixon هست که مزخرف بود از نظر کیفیت ساخت 6 ماهه اولش فهمیدم آشغال خریدم ! ولی حیف . دوست ندارم بازم پشیمون شم .
i9305 تقریبا 1سال که معرفی شده چیز جدیدی نیست ! :dراستش خب می خوام بهترین رو بخرم با توجه به بودجم باید بررسی دقیق کنم . این مدلی که دانیال گفت چجوره به نظرت ؟ ارزش صبر داره ؟
من کاری به نقدای دیگه ندارم؛ من چیزی رو که دیدم دارم میگم. من اصلا حرفی از کیفیت ساخت زدم؟چرا تمام نقدا برعکس حرفای شماست ؟ کیفیت ساخت هم راستش بچه ها لینک گذاشتن صفحه های قبل که چقدر خوب هستند گوشی های جدید LG . البته من طرف برندی هم باشم سامسونگه ولی خب برام جالبه دفاع کردن از سونی اونم در مورد موبایل جای تأمل داره برام .
من اصاً نابینا. شما هم جای سونی سونی کردن بیا از یکی از اون هر جوریت که می تونی ثابت کن ببینم بنده باید عینک چند بپوشم.من کاری به نقدای دیگه ندارم؛ من چیزی رو که دیدم دارم میگم. من اصلا حرفی از کیفیت ساخت زدم؟
شما یا واقعا نمیفهمی یا خودتو زدی به اون راه! آدم باید نابینا باشه که تفاوت بین گوشی های سونی و ال جی رو نبینه!
من هرجوری که بخوای میتونم بهت ثابت کنم که سونی از ال جی سرتره! حالا دیگه بحث طرفداری از سونی رو نمیدونم از کجا آوردی!
آهان، پس مشکل اینجاست! شما عینک رو میپوشی! عزیزم، عینک رو باید بزاری روی چشمات، بعد میبینی که دنیا دگرگون میشه!من اصاً نابینا. شما هم جای سونی سونی کردن بیا از یکی از اون هر جوریت که می تونی ثابت کن ببینم بنده باید عینک چند بپوشم.
---
@ بروبچ. خدا خیرتان دهاد!
چقدر خوشمزه. اسانس سس دلپذیر بودی شما؟آهان، پس مشکل اینجاست! شما عینک رو میپوشی! عزیزم، عینک رو باید بزاری روی چشمات، بعد میبینی که دنیا دگرگون میشه!
ورژن Bluetooth ـه P 2.1 هست .ورژن بلوتوث P 4 هست و L9، 3
که اشتباه گفتید ، L9 هم میتونه به JB آپگرید شه .L9 قرار نیست به JB آپدیت بشه، اما P میشه
مقایسه گوشی ها به صرف رزولوشنی که تصویرشون ضبط می کنه نیست ، یادش بخیر یه زمانی می گفتیم کارت گرافیکت چیه طرف می گفت 64! اینم مثه همون شده ، دوربینش 8 ـه. عزیزم کیفیت تصویر مهمه نه فقط رزولوشن تصویر! بنده هم البته نمی گم تو دوربین برتری با کدومشون هست صرفاً دارم میگم.دوربین L9، پنج هست و P هشت
بازم حرفتون اشتباه هست. جفت گوشی ها دارای NFC هستند .P از NFC بهره میبره که L9 فاقد این تکنولوژی هستش
SP گوشی فوق العاده ایهتو رنج قیمت 000و100و1 من سونی SP رو انتخاب کردم که جدا از امکاناتش اپدیتش به 4.3 هست. پیشنهادی دیگه ای هست دوستان؟
اول بخاطر توضیحات و لینک هایی که گذاشتی ممنونمi9305 تقریبا 1سال که معرفی شده چیز جدیدی نیست ! :d1
عزیزم، احتمالا میدونی که هرچقدر گوشی صفحه ش بزرگتر باشه، نیازمند سخت افزار قوی تری هستش! پس فکر نمیکنم این واسه L9 مزیت به حساب بیاد!دوست عزیز این دلایلی که تو میاری همش اشتباه و اگرم درست بود دلیل برتری گوشی نیست این دوتا رو نمیشه باهم مقایسه کرد چون ال جی صفحش4.7سونی4اگه صفحه سونی4.7بود قیمتش بالایی900تومن میشد..خلاصه تو این قیمت ال جی ال9از همه بهتره
درضمن سونیlهم ازpبهتره البته مشخصاتشون یکیه ولی صفحش4.3اینچه
آره، ببخشید اشتباه کردم.ورژن Bluetooth ـه P 2.1 هست .
فکر میکنم سوءتفاهم شد، من داشتم در مورد P769 بحث میکردم که نمیتونه به JB آپگرید بشه. LG Optimus L9 P769 - Full phone specificationsکه اشتباه گفتید ، L9 هم میتونه به JB آپگرید شه .
به نکته ی خوبی اشاره کردی؛ شنیدی میگن با بچه باید به زبون خودش حرف بزنی؟ (منظورم شما نیستی) متاسفانه 90 درصد ملت اولین چیزی که میپرسن میگن دوربینش چند مگاپیکسله؟ من هم شما رو از اون 90 درصد مستثنی ندونستم و خواستم به این موضوع استناد کنم.مقایسه گوشی ها به صرف رزولوشنی که تصویرشون ضبط می کنه نیست ، یادش بخیر یه زمانی می گفتیم کارت گرافیکت چیه طرف می گفت 64! اینم مثه همون شده ، دوربینش 8 ـه. عزیزم کیفیت تصویر مهمه نه فقط رزولوشن تصویر! بنده هم البته نمی گم تو دوربین برتری با کدومشون هست صرفاً دارم میگم.
همونطور که گفتم من منظورم P769 بود.بازم حرفتون اشتباه هست. جفت گوشی ها دارای NFC هستند .
خب چه ربطی به ما داره این نسخه برا تی موبایل امریکاست صفحه ش کوچیکتره دوربینش ضعیفتره وبه4.1هم اپدیدت نمیشهمن داشتم در مورد P769 بحث میکردم
نشنیدم صفحه بزرگتر سخت افزار قوی تربخواد ولی رزولوشن بالاتر سخت افزار قوی تری میخواد..سخت افزار گوشی به اندازه کافی قویهعزیزم، احتمالا میدونی که هرچقدر گوشی صفحه ش بزرگتر باشه، نیازمند سخت افزار قوی تری هستش! پس فکر نمیکنم این واسه L9 مزیت به حساب بیاد!
مشخصاتشون یکیه؟! وقت کردی یه سر به GSM بزن!
تو ایران اینجوریه خارج ایران ال جی اسمارت فون بیشتری از سونی میفروشهاصلا من متوجه نمیشم این بحث واسه چیه؟! شما چهارتا سایت برید سر بزنید میبینید که Sony طرفداراش نسبت به LG خیلی خیلی بیشتره و همه هم راضی هستن