راهنمایی برای خرید موبایل

یه سوال فنی :d

تو که 1500 داری چرا خود S3 رو نمیگیری؟
من خودم چند ماهه دارم برای گوشی تو این قیمت تحقیق میکنم
تا الان بهترین گزینه ای که پیدا کردم همین S3 بوده. (البته تا اونجا که فهمیدم)
-
پ.ن : به عنوان نظر شخصی هم هیچ وقت سمت LG نمیرم. چون تا جایی که من دیدم و از تعمیرکار های گوشی پرسیدم، زیاد به موشکل میخوره

اتفاقا می‌خواستم به ایشان معرفی کنم (چون خودم همین گوشی رو دارم و قطعا بهترین گوشی پارسال بود) اما چیپست S4 PRO آپتیموس جی، یک سر و گردن از 4412 Exynos اس 3 بالاتره
One X هم همینطور.بخصوص با عملکرد نسبتا ضعیف باتریش

سلام دوستان
من برای انتخاب گوشی بین iphone 5 و یکی از پرچمدار های اندروید موندم. ملاکم هم بازی و برنامه های مختلفه مثلا میخوام بدونم modern combat 4 تو iphone 5 بهتر اجرا میشه یا galaxy s4 ?
اگه ملاک اصلیت بازی هست من iPhone رو پیشنهاد میکنم ... چون بیشتر بازی ها برای iPhone بهتر Optimize میشن.... و بهتر اجرا میشن ...
=========
البته بنده نسبت به iOS 7 زیاد خوش بین نیستم
منم اصلا با طراحیش حال نکردم ، هرچی بیشتر باهاش کار میکنم بیشتر حالم ازش به هم میخوره :-& به نظرم طراحی و Design آی او اس ها قبلی خیلی بهتر بود...

آخرین ویرایش:
وان اکس مشکل داره وان اکس پلاس بهتره ولی نسبت به قیمت ال جی اپتیموسx4از همه بهتره

بین اس4و ایفون5برا بازی اس4بخاطر صحفه بزرگترش بهتره ولی بازی اول برا ایفون میان و بهتر اجرا میشن
گوشی تا 1000 چی پیشنهاد میدید ؟؟ ترجیحا فقط سونی و hTC .

از نظر سخت افزاری هم حداقل تا 2 سال اینده اذیتم نکنه .
Sony Xperia V
Sony Xperia TX
Sony Xperia T
Sony Xperia Ion
HTC Windows Phone 8X

One X چه مشکلی داره؟! آخه من خودم دارم مشکلی تا حالا برام پیش نیومده.
من خیلی هارو دیدم با صفحه و وایفای مشکل داشتن. حتی بعضی از دوستای خودم البته اینکه شما مشکلی نداری طبیعی ـیه ، قرار نیست همه مشکل داشته باشن ...:d
این قسمتی از دریای مشکلات ONE X
HTC One X to be redesigned as HTC apologises for Wi-Fi issue | CNET UK
HTC will not solve One X's multitasking "issue", calls it a feature
HTC One X Problems
HTC One X Common Problems
HTC One X Problems Reported - and Ignored? | LockerGnome
HTC One X errors, problems, solutions and workarounds - AndroidPress.com
HTC ONE X Problem - Won't Wake Up Intermittently - Android Forums at AndroidCentral.com

اتفاقا می‌خواستم به ایشان معرفی کنم (چون خودم همین گوشی رو دارم و قطعا بهترین گوشی پارسال بود) اما چیپست S4 PRO آپتیموس جی، یک سر و گردن از 4412 Exynos اس 3 بالاتره
One X هم همینطور.بخصوص با عملکرد نسبتا ضعیف باتریش
باطری S3 ضعیفه؟

یه گوشی اندرویدی تا 1000 چی پیشنهاد میدید? برندش هم برام فرقی زیاد نمی کنه ولی ترجیحا سونی و سامسونگ باشه
میتونی گوشی های زیر رو بگیری..
Sony Xperia T-TX-ION-SP
که SP از همه جدیدتره..قیمتم بین 1تا 1150هست..
تو سامسونگ فقط باید پرچمدار بگیری مثل S4 Note2 S3 به غیر از اینا معمولا امکاناته جالبی گیرت نمیاد و کلا زیر 1400 هم نیست این گوشیا

سلام.
بین این گوشی ها ، کدومشون به ترتیب از لحاظ سخت افزار و باتری بهتر هستند !؟
از لحاظ کلی 4 تاشون مشخصات کاملا یکسانی دارند اما به صورت جزیی V دارای CPU به روزتری هست(اما کارایی یکسانه) و ION از بقیه مدل قدیمی تری رو داره.منظور از جدید و قدیمی تفاوت نسلی بین اونا نیست بلکه تغییرات بسیار جزیی هست.
از لحاظ باتری T از بقیه بهتر و بعد اون بقیه در یک حد هستند.هر 4 تا هم 1 گیگ رم دارند..تفاوت در حد اندازه صفحه نمایش(رزولوشن ها یکسانه) و جنس بدنست مثلا V بدنه ضد آب و ION بدنه فلزی داره.

One X چه مشکلی داره؟! آخه من خودم دارم مشکلی تا حالا برام پیش نیومده.
یه سری مشکل تو صفحه نمایش و wifi تو سریای قدیمیش بود ولی سری جدیدش مشکلی ندارن خیالت راحت
به نظر من کسی که میخواد htc one x بگیره یخورده دیگه بذاره روش htc one x plus بگیره خیلی بهتره...باتریش حدود 30-40 درصد قویتره-سخت افزار بهتر-حافظه 64-جنسه بدنشم فکر کنم بهتر شده
در ضمن تا چند وقته دیگم واسه one x و one x plus اپدیت scene 5 میاد:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or