راهنمایی برای خرید موبایل

کلا من Windows Phone رو بدلیل کاستی هایی که داره پیشنهاد نمیکنم ، :d ولی اگه خیلی دوست داری که ویندوز فون بخری همون Nokia Lumia 920 از همه بهتره ! من باهاش کار کردم یکی از بهترین Windows Phone هاست
میتونی به این لینک هم یه سر بزنی !
Best Windows phones - CNET Reviews
ممنون بعد از کار کردن با Lumia 620 فوق العاده جذب windows phone شدم از کاستی هاشم آگاهم فقط 2 تا سوال!!!؟؟؟؟
1. گارانتی اصلی نوکیا چیه در حال حاضر؟؟؟؟
2.چطوری می تونم اکانت بخرم واسه خرید از استور windows phone???

درسته واقعا تفاوت های زیادی هست بین این 2 تا گوشی و باخره یک نسل تفاوت دارن..اما بیشتر منظورم این حس که از S به S2 یا از S2 به S3 رو آدم اصلا حس نمیکنه من واقعا میگم بهئ جز صفحه که در یه حد قابل تشخیصی بهتر از 3 هست بقیه موراد اصلا به چشم یک کاربر که کارش استفاده عادی و معمول از گوشیه نمیاد.این جدای اینه که 70% این تفاوت ها اصلا برای کاربر ایرانی ملموس نیست نه شارژ وایرلس نه افزایش سرعت نت از 21 مگ به 48!!!و نه خیلی دیگه..
S4 واقعا اون شیب صعودی سری قبلی خودشو نداشت و به نظرم HTC One خیلی تجربه بهتری هست نسبت بهش(خودت داری میتونی بگی)
پ.ن:چون رفتن به WP همراه با ریسکه و خیلیا بعد از اینکار پشیمون شدن بهترین گوشی Lumia 520 هست که بهترین بازیده و امکانات رو نسبت به قیمت میده و فکر کنم پرفروش ترین WP هم هست و انتخاب اول خیلیا تو دنیا.چون تو WP به غیر از آپشن های معدود سخت افزاری معمولا تفاوت نرم افزاری بین میان رده و High end نیست.(بر خلاف Android)
با 100% پستت موافقم :d
من خیلی از دوستام تا یه مدت نفهمیده بودن S4 دستمه همه فکر میکردن برگشتم به S3 :d
در مورد شیب صعودی هم در برهه زمانی قرار گرفتیم که تکنولوژی آنچنان پیشرفتی فعلا نمیتونه کنه ! فعلا تنها کاری که سازنده ها میکنن اضافه کردن رم و ارتقا CPU و بهبود صفحه نمایش به قول معروف اون WOW Factor در گوشی های امروزی کمتر دیده میشه !
======================
1. گارانتی اصلی نوکیا چیه در حال حاضر؟؟؟؟
2.چطوری می تونم اکانت بخرم واسه خرید از استور windows phone???​

دوست عزیز متاسفانه اطلاعت آنچنانی از WP ندارم و حتما بهت پیشنهاد میکنم به این فروم یه سری بزنی ، فکر کنم خیلی از سوالاتت برطرف میشه !
اینجا

دوستان من می خوام یه گوشی بخرم که نسبت کارایی به هزینه بالایی داشته باشه . تا سقف 1.500 میخوام بخرم خودم تو این نظر بودم SIII Mini بخرم که 900 تومن بقیش رو بیاندوزم برای بعد :دی چون اینطور که شنیدم SIII Mini خیلی نسبت به هزینش عملکردش عالیه . SIV Mini چی ؟ کلن پیشنهادی دارید ؟

دوستان من می خوام یه گوشی بخرم که نسبت کارایی به هزینه بالایی داشته باشه . تا سقف 1.500 میخوام بخرم خودم تو این نظر بودم SIII Mini بخرم که 900 تومن بقیش رو بیاندوزم برای بعد :دی چون اینطور که شنیدم SIII Mini خیلی نسبت به هزینش عملکردش عالیه . SIV Mini چی ؟ کلن پیشنهادی دارید ؟
گوشی خوبی نیست :دی
اگر گوشی میخوای که نسبت به عملکردش قیمتش خوب باشه باید بری سراغ سونی

سونی که سرم بره گوشیاش رو نمی خرم اصلا و ابدا در زمینه گوشی قبولش ندارم :دی حالا کدوم گوشی خوبی نیست ؟ SIII Mini یا SIv Mini ؟
اس 3 مینی نسبت به قیمتش اصلا ارزش نداره
من که باشم اگر 1500 داشته باشم میرم سراغ یه آیفون
اگر هم بخوام یه گزینه دیگه داشته باشم میرم سراغ ویندوز فون

اس 3 مینی نسبت به قیمتش اصلا ارزش نداره
من که باشم اگر 1500 داشته باشم میرم سراغ یه آیفون
اگر هم بخوام یه گزینه دیگه داشته باشم میرم سراغ ویندوز فون

چرا انقد از اندروید بدت میاد ؟ :دی عمرن سراغ ویندوز فون نمیرم تا اندروید هست .

من اگه میخواستم ، 1500 خرج کنم 100% Nexus 4 میخریدم سیستم عامل Stock Android خود گوگل بدون دستکاری کمپانی های دیگه ، نسبت به پولی که میدی چند برابر کار میکنه ! یکی از بهترین گوشی هاست ،
با 1500 هیچ آیفون 5 به هیچ وجه نمیتونی بگیری زیره 5 هم وقت تلف کردنه ، بماند که تا دو ماه دیگه آیفون جدید احتمالا معرفی میشه !
به حرف علیرضا هم اصلا توجه نکن ! :d
ویندوزفون رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم
تو این رنج قیمت، Nexus 4 عالیه من الان hTC One گوشی اصلیمه ولی یه نکسوس 4 برا نصب رام و ماد ها مختلف دارم واقعا گوشی خفنیه !
پ،ن: I Approve your Avatar :d
دوستان نوت 2 چه جور گوشی است گوشی خوبی واسه وبگردی بازی کردن و اهنگ گوش دادن
من 7-6 ماه Note II دستم بود برای بازی و وبگردی عالیه ، ولی اسپیکرش زیاد جالب نیست ! اگه با هدفن آهنگ گوش بدی ، برای وبگردی و بازی گوشی خیلی مناسبیه !

من اگه میخواستم ، 1500 خرج کنم 100% Nexus 4 میخریدم سیستم عامل Stock Android خود گوگل بدون دستکاری کمپانی های دیگه ، نسبت به پولی که میدی چند برابر کار میکنه ! یکی از بهترین گوشی هاست ،

فقط تنها ترسی که دارم اینه که LG زدتش . از نظر تعمیر و اینا فک کنم خوش تعمیر نباشه تو ایران کیفیت ساختشم فک نکنم خوب باشه ، تأییدش می کنی از این نظر ؟

چرا انقد از اندروید بدت میاد ؟ :دی عمرن سراغ ویندوز فون نمیرم تا اندروید هست .

دوست عزیز اتفاقا دوست بنده هم به دنبال موبایلی با همین مشخصاتی که شما می خواهید، بود.این دو تا از نظر بنده در این رنج قیمت فوق العاده هستند:

Google Nexus 4
58508361444188287937.jpg

LG Optimus G
51023593910618782554.jpg

هر دو هم قیمت و حدود یک میلیون و پانصد هستند (نکسوز کمی گرانتر).
نام گوشی ها لینک به صفحه ی مشخصاتشون هست.
هر دو از یک چیپست استفاده می کنند ( Qualcomm Snapdragon S4 PRO که چهار هسته ای و فوق العاده سریعه )
امتیاز گیک بنچ Optimus G حدود 200 تا از Nexus 4 بیشتر است.(گیک بنچ یک تست جامع و جزو بهترین معیارها برای سنجش گوشی است)

مزایای Optimus G:

طراحی شکیل تر (البته از نظر بنده)
حالت افقی منوی برنامه ها (فقط مخصوص قالب LG برای اندروید)
Q Slide (در حین تماشای فیلم می‌توان فیلم را کمرنگ کرد و همزمان به انجام کارهای دیگر پرداخت.مخصوص LG)
کمی ارزانتر
کمی سریعتر
کلی افکت های جالب

مزایای Nexus 4:

قالب سبک (در هنگام انجام کارهای روزمره(مثل جابجا شدن بین برنامه ها) کمی بهتر ظاهر میشه)
آپدیت نرم افزاری سریع و پشتیبانی عالی گوگل
جنس بدنه (شیشه)

نقد:
LG Optimus G review: Grand Slam - GSMArena.com :Optimus G
Google Nexus 4 review: Royal road - GSMArena.com : Nexus 4

- - -ویرایش - - -

فقط تنها ترسی که دارم اینه که LG زدتش . از نظر تعمیر و اینا فک کنم خوش تعمیر نباشه تو ایران کیفیت ساختشم فک نکنم خوب باشه ، تأییدش می کنی از این نظر ؟

خیر اتفاقا کیفیت گوشی های LG بسیار خوبه

از نظر کیفیت ساخت مطمعنا به iPhone نمیرسه ولی خیلی خیلی از سری Galaxy کیفیتش بهتره تو اگه S3 و Nexus 4 رو با هم بگیری تو دستات کلا از گالاکسی زده میشی :d یه حالت Texture هم پشتش داره که خیلی به زیباییش کمک میکنه اگه از زاویه نگاش کنی !
gsmarena_014.jpg

از نظر قابل تعمیر بودن سایت فوق العاده معروف و معتبر iFixit به Repairability نکسوس 7 از 10 داده یعنی در صورت بروز مشکل بقالی سر کوچه هم میتونه تعمیرش کنه :d ولی برای مثال به hTC One یک از 10 داده یعنی اگه من گوشیم از دستم بیوفته اگه بندازمش سطل آشغال سنگین ترم تا بخوام برم بدم درستش کنن :d

من بدم نمیاد از آندروید :دی
نکسوز 4 م خوبه :دی
من بیشتر نظرم در مورد اس 3 مینی گفتم که آشغاله :دی
علی هم میتونه تایید کنه :دی
در آشغال و Overpriced بودن S3mini هیچ شکی نیست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or