راهنمایی برای خرید موبایل

سلام به همه دوستان
بنده در حال حاظر ایفن ۴ دارم و میخوام گوشیم رو عوض کنم
الان بین خرید آیفن ۵ و گلکسی اس۴ دو به شک هستم،شماها جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید!؟
کسانی که سامسونگ رو دارن بیشتر نظر بدن !!

سپاسگذارم.
htc one به نظرم بدون شک از هر دوتاشون بهتره.

سلام به همه دوستان
الان بین خرید آیفن ۵ و گلکسی اس۴ دو به شک هستم،شماها جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید!؟

سپاسگذارم.
HTC One چرا نمی‌گیری؟!
آیفون 5 هیچ چیز خاصی نداره! کلا من تفاوتی بین محصولات اپل نمی‌بینم به اون صورت؛ مثلا بعد از کار کردن با iPod رفتم و با iPhone 5 کار کردم و رسما هیچ تفاوتی ندیدم که بگم وای این داره و اون نداره!
ولی سری گلکسی سامسونگ کاملا پیشرفت داشته و HTC One هم که من خودم بیشتر از S4 می‌پسندمش هم که دیگه به کنار:دی

اس4از وان بهتره ولی نه زیاد میشه گفت هردو الان بهترینن
اس4 خب برند گلکسی اسه و خودشو ثابت کرده وبا خیال راحت میشه خرید..خریدش اصلا فکر کردن نمیخواد:دی
ولی وان اچ تی سی و از2011به این ور گوشی مطمنی عرضه نکرده ولی رو وان خیلی کار کرده از قبلیا بهتره

تنها مشکلی که گلکسی اس داره ظاهر و جنس بدنه که برا منو میلیون ها نفر دیگه مهم نیست ولی تو ایران خیلی بهش اهمیت میدن
مثلا ملت میگن جنس بدنش حس گجت گران قیمت نمیده:دی یارو2میلیون پول گوشی داده حس نمیکنه گرونه؟ اتفاقا تو یه جای حساس بدنش خوبم حس میکنه گوشی گرون قیمت خریده:دی
این مشکل هم قراره تو اس5 اساسی حل بشه مهم نیست
اگه پول و دست های بزرگی دارین صبر کنین برا نوت3

- - -ویرایش - - -

اس4از وان بهتره ولی نه زیاد میشه گفت هردو الان بهترینن
اس4 خب برند گلکسی اسه و خودشو ثابت کرده وبا خیال راحت میشه خرید..خریدش اصلا فکر کردن نمیخواد:دی
ولی وان اچ تی سی و از2011به این ور گوشی مطمنی عرضه نکرده ولی رو وان خیلی کار کرده از قبلیا بهتره

تنها مشکلی که گلکسی اس داره ظاهر و جنس بدنه که برا منو میلیون ها نفر دیگه مهم نیست ولی تو ایران خیلی بهش اهمیت میدن
مثلا ملت میگن جنس بدنش حس گجت گران قیمت نمیده:دی یارو2میلیون پول گوشی داده حس نمیکنه گرونه؟ اتفاقا تو یه جای حساس بدنش خوبم حس میکنه گوشی گرون قیمت خریده:دی
این مشکل هم قراره تو اس5 اساسی حل بشه مهم نیست
اگه پول و دست های بزرگی دارین صبر کنین برا نوت3

سلام به همه دوستان

سپاسگذارم.
به نظر من صبر کن iPhone 5s معرفی رسمی بشه با اینکه بعید میدونم ویژگی خیلی خفنی داشته باشه ولی بهتره از اینه که بعدا پشیمون بشی
iPhone 5 و S4 از یک نسل نیستن درواقع iPhone 5 باید با S3 مقایسه بشه .
100% اس4 از هر لحاض جلو تر و پیشرفته تره !

دستتون درد نکنه ولی از وان زیاد خوشم نمیاد،یکمی یوقور هستش!
در طول کمتراز 1 میلیمتر (0.8mm) بلندتره
در عرض بیشتر از 1 میلیمتر (1.6mm) کوتاه تر از S4 هست عرض کمتر هم مساوی با فضای بیشتر صفحه که با یک دست میتونی باهاش کار کنی
One راحت تر تو دست جا میگیره بخاطر حالت Curve پشتش .
اگه هردوتا رو با هم تو دستت نگه داری مطمعنا تفاوت آنچنانی حس نمیکنی !

اگه نمیخوای صبر کنی برای iPhone 5 و همین الان میخوای گوشی جدید بخری مطمعنا S4 انتخاب بهتری ـیه ...

وان چه خصوصیات برتری نصبت به ۴ اس داره ؟
روی کاغذ آنچنان برتری خاصی نداره ولی فاصله شون خیلی کمه ، بیشتر به سلیقه و خود کاربر برمیگرده ،
اگه بخوام واست مثال بزنم میتونی مقایسه One وS4 رو به مقایسه Messi و Ronaldo تشبیه کنی :d در کل مسی بهتره ولی فاصله شون انقدر کمه که بعضی ها ممکنه رونالدو رو بهتر بدونن !!

این برتری ها وان نسبت به S4 ـه

• Brilliant-looking aluminum unibody
  • Optical Image Stabilization, image sensor with 2µm pixel size
  • HTC Zoe, BlinkFeed
  • Front mounted stereo speakers, Beats Audio
  • FM Radio

اگه بخوایم به قضیه به صورت + و - نگاه کنیم میشه گفت S4 برتره
ولی من از هردو استفاده میکنم به صورت هم زمان HTC One رو ترجیح میدم شخصا ...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

اس4
صفحه بزرگتر و بهتری داره ولی صفحه وان هم فوق العادست
دوربین اس4بهتره و درکل بعد نوکیا808بهترین دوربین تو همه گوشی هارو داره.ولی دوربین وان هم خوبه مخصوصا تو نور کم لرزشگیر اپتیکال هم داره و نرم افزار عالی
سخت افزار اس4قوی تره ولی زیاد مهم نیست هر دو به اندازه کافی قوی
نرم افزار و رابط کاربری اس4بهتره
اس4مموری کارت هم ساپورت میکنه
باتریش قوی تر و قابل تعویض
وان
بدنه بهتری داره و ظاهر بهتر.ولی اس4سبک تره
کیفیت صدا و اسپیکرهای فوق العاده..ولی کیفیت صدا اس4هم فوق العادست اسپیکرهاشم خیلی خوبه

در کل بهم نزدیکن ولی اس4بهتره.هرکدوم بخری پشیمون نمیشی

مقایسه از این بدتر هم دیدم:دی یه سایت که اسمش یادم نیست ومعتبر هم هست تخصصش فقط دوربین گوشی هاست به دوربین اس4 بالاترین امتیاز روداده تنها گوشی که از اس4امتیازش بالاتره نوکیا808
مقایسه های دوربین فون ارنا هم ببینین تو اکثر بخش ها اس4بهترین یا جز بهترین هاست

تنها مشکلش نبود لرزشگیر اپتیکال که جاهای کم نور یا شب برا ثبت بهترین کیفیت باید از پایه استفاده کنی

دوربینش زیاد مهم نیست،چون اگر بخوام برای این موضوع گوشی بخرم این دیوانگی هست!
دوست عزیز شک نکن برو طرف htc one یک سری دستت بگیر دیگه دلت نمیاد بذاریش پایین.چون یکهو از کیفیت ساخت فوق العاده اپل بری گلکسی دستت بگیری خیلی تو ذوقت میخوره:dولی one کیفیتش از محصولات اپل کم نمیاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or