راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان هیچ راهی نیست ک بدون نصب نرم افزار بشه فهمید ک چیبست ایفون TSMC هست یا سامسونگ؟تو فیسبوک بروزرسانی یمی از ادمین ها گفته بود اگه بشت جعبه نوشته باشه icct احتمالا سامسونگ!

نه خیر دوست عزیز iccd ربطی به این چیزا نداره واثعا هم تفاوتی با هم نداره

بنظرم Xiaomi بعدش Meizu...ولیMi در کل بهتره بخاطر رام فوق العادش و آپدیت های هفتگیش و پشتیبانی کامل از زبان فارسی
شما این قضیه اپدیت رو مطمئن هستی ؟؟( چون تنها چیزی که واسم مهمه همینه)
ی سوال از اون مهم تر این اپدیت برای همه گوشی های این شرکت هست یا برای پرچم داراش ؟؟چون من میخوام redmi note 2 رو بگیرم ..
بعد این اپدیت ها منطقه ای هستش یا جهانی
و اینکه از لحاظ برنامه اینا چ جوری هستش مشکی که با نصب برنامه ها نداره ؟؟
ممنون

شما این قضیه اپدیت رو مطمئن هستی ؟؟( چون تنها چیزی که واسم مهمه همینه)
ی سوال از اون مهم تر این اپدیت برای همه گوشی های این شرکت هست یا برای پرچم داراش ؟؟چون من میخوام redmi note 2 رو بگیرم ..
بعد این اپدیت ها منطقه ای هستش یا جهانی
و اینکه از لحاظ برنامه اینا چ جوری هستش مشکی که با نصب برنامه ها نداره ؟؟
ممنون
بله آپدیت هفتگی رام های MIUI همیشه انجام میشه.(آپدیت ها معمولا کم حجما بیشتر اوقات و رفع باگ میکنن)
آپدیت ها برای نسخه رام شرکت میاد و این بستگی به گوشی شما داره که چه نسخه ای از رام براش تایید شده باشه اما از اونجایی که 90% محصولات شرکت به آخرین نسخه رام آپدیت میشن پس برای همه هست.redmi note 2خیلی گوشی جدیدی هست و حالا حالا ها آپدیت دریافت میکنه گوشی هایی مثل mi2 که برای 3-4 سال پیش هستند دیگه آپدیت دریافت نمیکنند اونم بخاطر اینه که نسخه MIUI 7 روی اونا قابل اجرا نیست دیگه(سیاستش اینجا دقیقا مثله اپله)
نصب برنامه هیچ مشکلی نداره و دقیقا مثل اندروید های دیگه هست تازه روت کردن رامش فقط با یه تیک انجام میشه بدون هیچ دردسری هر وقتم خواستی تیکشو برمیداری دیگه روت نیست.تنها مشکل نصب برنامه های گوگل موسوم به Gapps هست که باید روت کنید و از طریق ریکاوری نصب کنید با یه سرچ راحت میتونید بفهمید چجوریه روند کار.

بله آپدیت هفتگی رام های MIUI همیشه انجام میشه.(آپدیت ها معمولا کم حجما بیشتر اوقات و رفع باگ میکنن)
آپدیت ها برای نسخه رام شرکت میاد و این بستگی به گوشی شما داره که چه نسخه ای از رام براش تایید شده باشه اما از اونجایی که 90% محصولات شرکت به آخرین نسخه رام آپدیت میشن پس برای همه هست.redmi note 2خیلی گوشی جدیدی هست و حالا حالا ها آپدیت دریافت میکنه گوشی هایی مثل mi2 که برای 3-4 سال پیش هستند دیگه آپدیت دریافت نمیکنند اونم بخاطر اینه که نسخه MIUI 7 روی اونا قابل اجرا نیست دیگه(سیاستش اینجا دقیقا مثله اپله)
نصب برنامه هیچ مشکلی نداره و دقیقا مثل اندروید های دیگه هست تازه روت کردن رامش فقط با یه تیک انجام میشه بدون هیچ دردسری هر وقتم خواستی تیکشو برمیداری دیگه روت نیست.تنها مشکل نصب برنامه های گوگل موسوم به Gapps هست که باید روت کنید و از طریق ریکاوری نصب کنید با یه سرچ راحت میتونید بفهمید چجوریه روند کار.
خیلی ممنون و تشکر
فقط راجع به مورد اخر من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟
منظورت گوگل مپ جیمیل اینطور برنامه هاس ؟؟من خیلی نگرفتم منظوره اخرین جملتو ببخشید

من چند جا خوندم ک گفته بودن تفاوت زیادی(در حد 2 ساعت)تو شارژ دهی دارن و TSMC بهتره!یعنی اینجوری نیست؟
دو ساعت؟؟؟كجا همچين چيزي گفته شده؟tsmc فقط 2 الي 3 درصد شارژ بيشتري نگه ميداره نسبت به چيپ سامسونگ همين...تفاوتشون خيلي ناچيزه و هيچ راه تشخيصي از روي جعبه گوشي هم وجود نداره اينو بهت ميگم كه يه وقت نري تو بازار بگي من ايفون با چيپ tsmc ميخوام كه يوقت سركيست كنن...چون شما الان يه طعمه محسوب ميشي :d

خیلی ممنون و تشکر
فقط راجع به مورد اخر من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟
منظورت گوگل مپ جیمیل اینطور برنامه هاس ؟؟من خیلی نگرفتم منظوره اخرین جملتو ببخشید
درسته که اندروید مجانیه اما باید زیر نظر گوگل باشه تا بتونن از سرویس های گوگل استفاده کنن .واسه همین بیشتر این شرکت های چینی بخاطر سیاست دولت خودشون و .... نرم افزار های گوگل رو گوشیاشون نصب نیست یعنی نه play store /Play games/G plus/gmail/Google servise و غیره.شما باید خودتون دستی نصبش کنید چون مثلا اگه بخواین بازی Clash انجام بدین چون این سرویسارو ندارید اصلا بازی براتون ذخیره نمیشه.

دو ساعت؟؟؟كجا همچين چيزي گفته شده؟tsmc فقط 2 الي 3 درصد شارژ بيشتري نگه ميداره نسبت به چيپ سامسونگ همين...تفاوتشون خيلي ناچيزه و هيچ راه تشخيصي از روي جعبه گوشي هم وجود نداره اينو بهت ميگم كه يه وقت نري تو بازار بگي من ايفون با چيپ tsmc ميخوام كه يوقت سركيست كنن...چون شما الان يه طعمه محسوب ميشي :d

دقیقا راست میگی :دی الان بگم tsmc یارو تا میتونه میکنه تو پاچه ادم :دی

درسته که اندروید مجانیه اما باید زیر نظر گوگل باشه تا بتونن از سرویس های گوگل استفاده کنن .واسه همین بیشتر این شرکت های چینی بخاطر سیاست دولت خودشون و .... نرم افزار های گوگل رو گوشیاشون نصب نیست یعنی نه play store /Play games/G plus/gmail/Google servise و غیره.شما باید خودتون دستی نصبش کنید چون مثلا اگه بخواین بازی Clash انجام بدین چون این سرویسارو ندارید اصلا بازی براتون ذخیره نمیشه.
اه چقد مسخرس این کار اصلا نمیدونستم
خب بینم چطور شرکت های معروفتر مثل سامسونگ ال-جی و... اینا این مشکلات رو ندارن و همه برنامه های گوگل روشون هست ؟؟؟

اه چقد مسخرس این کار اصلا نمیدونستم
خب بینم چطور شرکت های معروفتر مثل سامسونگ ال-جی و... اینا این مشکلات رو ندارن و همه برنامه های گوگل روشون هست ؟؟؟
نوشتم پست بالا کامل نخوندید.
2تا مسئله هست یکی اینکه کلا دولت چین با سرویس های گوگل مشکل داره که بحث سیاسی هست و بهمین خاطر برندهایی که برای بازار داخلی چین هستند (حتی بقیه گوشی هایی که اونجا فروش میرن) روشون سرویس های گوگل نصب نیست.
نکته دوم اندروید مجانیه و همه میتونن استفاده کنن اما اندرویدی که سرویس های گوگل رو داره باید با اجازه و تایید خوده گوگل داده بشه.
کلا مشکل خاصی هم نیست شما باید Gapps مربوط به نسخه سیستم عمل خودتون رو دانلود کنید بعد گوشیو روت کنید و یک برنامه ریکاوری مثل CWM نصب کنید و بعد از طریق ریکاوری Gapps رو نصب کنید .تمام

برسی هایa9اچ تی سی اصلا خوب نبود
ولی شایعه یه گوشی جدید میخواد معرفی کنهx9
پردازنده820نمایشگر2k.دوربین23.باتری3500.رم4بدنه فلزی اونم470دلار:دی

پردازنده جدید هواوی950 هم معرفی شد عالیه از اگزینوس سامسونگ قویتره
ولی باز مشکلgpuهستش که از رقبا ضعیفتره معلوم نیست این هواوی مشکلش باgpuچیه

مثلا الان خودم انر 6دارمgpuشt628m4که برا یه گوشی 780تومنی خیلی خوبه مشکلی باهاش ندارم 6هسته ای همین رو نوت3واس5
ولی عجیبه همینgpuرو گذاشته رو میت اس که الان فک کنم1800باشه:دی احمقانست
حال باز خوبه رو این پردازنده جدید یهt880گذاشته که دو برابر قویتر ازt628ولی باز قدرتش نصف رقباست

یه شایعه جالب هم درمورد دوربین اس 7هست که قراره سامسونگ سنسور z5رو بذاره
هرچند احتمالش کمه ولی اگه سونی قبول کنه خیلی خوب میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or